Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
mcwolf79
veterán
Mi az istennyila van a szerverekkel????
Ma már kb. 5-ször dobott le 5-ös NV-nálXbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
Lokids
addikt
válasz persil #32835 üzenetére
Nekem kiesett a 60-as diabo a Flying Dragon-t viszonylag jó statokkal.
http://eu.battle.net/d3/en/item/flying-dragon
Gyk örültem, hogy egyátalán valaki megvette 60K-ért. Nagyon tré. Nem értem, hogy a legjobb diabo ami eshet legendaryban és egy nagy rakás fos. Igazán megcsinálhatnák, hogy a legendary igenis érjen már valamit.If you chase two rabbits you will lose them both.
-
Gorneck
legenda
Épp azon gondolkodtam, hogy miért is ment annyira jól...2 wd (hasonló skill sorral), vagy az erős tank barb miatt.
Vhogy nehezebb csatákra emléxem...pedig még lag is van a patch óta gazdagon, ami eddig nem volt és kurva idegesítő.ACT2be is mentek/voltatok már?
Elvileg igen...bár sokáig nem leszek sztem. Reggel nekem koránkelés van.
Eléggé felbaszott, hogy este bid-et tettem egy kesztyűre amit a közös játék után ki tudtam volna vásárolni és nem tudtam...ez mondjuk elég nagy faszság.
Gorneck#1239
-
Cadal
őstag
Segítene valaki inf. Act 2 Belial leölésében? a 3. fázisban sajnos mindig elhullok...
Battle tag: Cadal#1990
Thx. ott állok a kapu előtt.. természetesen fizetem a javíttatás költségét![ Szerkesztve ]
-
Mumee
őstag
Superstition nagyon túlértékelt.
-
mephi666
nagyúr
tudtok felrakni itemet rmah-ba? folyamatosan 32105-öt kapok
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Helmoras
őstag
Van valami hír arról mikor kerül be a gold az rmah-ba?
Mivel jelenleg bnet balancera rakatom a pénzt, de később átjátszanám paypalra, és a gold tünik a legkevésbé kockázatos formának.
-
flash-
veterán
sziasztok
azt kérdezném hogy a diablo 3ban hogy lehet town portalt csinálni?hogy lehet visszateleportálni a faluba?
-
emre33
addikt
Megjött a authentication-om.
Beállítottam, minden oké.Szeretném felírni magamnak, hogy mi a teendő, akkor ha elhagyom a cuccost.
össze tudná nekem valaki írni ezt 2-3 mondatban?kösz
ASUS B650E-E, AMD Ryzen 9 7900, CORSAIR 64GB DDR5 6000MHz CL30 KIT CMK64GX5M2B6000Z30, ARCTIC COOLING Liquid Freezer II 360
-
Iginotus
addikt
Na Hunter kollegák. Ha Cold damage-es bowt használok, kell e a skillnek lassítania az ellenfelet, vagy elég a fegyveren levő cold damage hogy trigglrelje a passzv skillt "Cull the Weak Damage against slowed enemies increased by 15%. "
Illetve mennyit és mennyi ideig lassít a fegyveren lévő cold damage?Plug and Pray... :)
-
persil
nagyúr
válasz Nordic #32858 üzenetére
Én nem tudom, hogy hol mi van, most nem trollkodásképpen, de komolyan mondom, hogy egy kezemen meg tudom számolni az összes dc-t, amit eddig kaptam.
Legutóbb tegnap előtt volt 1, az előtt pedig hetekig és azóta sem semmi.
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
emre33
addikt
Oké, mobil segítségével. Mobil be van aktiválva. Maximum jelszót tudtam vele cserélni.
Belépni a web-es felületre akkor se tudok, kéri a kódot.
(szeretném kipróbálni)ASUS B650E-E, AMD Ryzen 9 7900, CORSAIR 64GB DDR5 6000MHz CL30 KIT CMK64GX5M2B6000Z30, ARCTIC COOLING Liquid Freezer II 360
-
Nordic
Közösségépítő
válasz persil #32876 üzenetére
Hát nekem napi 1 mindenképp van. Simán először beáll a játék(nyomkodom a dolgokat de semmi sem történik, vagy ütnek a mobok, de nem fogy a hp-m,stb.), aztán kiírja úgy fél perc elteltével hogy elvesztette a szerverrel a kapcsolatot, és kidob a menübe ,majd újabb pár másodperc múlva Error 3007, és a bejelentkezési részen találom magam. Nem hinném, hogy a hiba az én készülékemben van.
[ Szerkesztve ]
-
Sonja
nagyúr
-
Helmoras
őstag
válasz FehérHolló #32869 üzenetére
Igen így gondoltam
-
persil
nagyúr
válasz Nordic #32878 üzenetére
"Nem hinném, hogy a hiba az én készülékemben van."
Én sem, de mivel pl nálam és sok más ismerősömnél sincs semmi ilyen jellegű probléma, vagy csak nagyon ritkán, így azt sem tudom mondani, hogy globális lenne a hibajelenség.
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
Nordic
Közösségépítő
Kész, feladom...ütésenként 2000 LoH-em van, 750 felett minden resist, és Ghom megesz reggelire...300k hp-t nem tudok leütni belőle. Valahogy kompletten elegem van most már az egész játékból...
-
thesound
addikt
Én nem tudom mit csinálok rosszul az AH-ben, de alig adok el valamit.
Bracer: aromor 321, allres 74, fire res 54, intelligence 121. AH-ban 3 darabot dob ki ilyen statokra és 300k-nál kezdődött. Én feltettem 25k-ért. Senkinek nem kellett.
Tegyem fel milláért és viszik mint a cukrot?Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
-
Nordic
Közösségépítő
Hát nekem most kompletten elegem van az egészből, főleg, hogy egy rohadt "fél-boss"-al többet szenvedek, mint bármi mással. Kezdem elveszteni a motivációt, meg a küzdeni akarást. Azt hiszem én leszek az első, aki elismeri, hogy csíra az inferno fokozathoz.
[ Szerkesztve ]
-
Wolverine
félisten
válasz thesound #32884 üzenetére
Ha túl olcsón teszel be valamit, akkor sem feltétlenül veszik meg Egyáltalán, ami 300k-ba kerül, annak miért vágsz alá ennyire? Sose értettem, miért kell teljesen tönkrevágni az AH-t az ilyen drasztikus undercuttal...
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
thesound
addikt
válasz Wolverine #32886 üzenetére
Nem néztem az árát, bedobtam, lévén majd elviszik. Beteszem 250-ért, meglátjuk.
Amúgy a másik három se megy el lehet (lehet, h azok is rosszul vannak beárazva?)
Egy emberként aztán tönkrevágom az AH-t...(#32890) McCsaplak
[ Szerkesztve ]
Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
-
Nordic
Közösségépítő
-
FehérHolló
veterán
Én WD-vel egyéniben simán megoldom az elit csoportokat Act 1-ben.
Multiban kínszenvedés. Rengetegszer van, hogy 15k élete sincs a kedves delikvensnek, aki mellesleg barbárral játszik és tankolnia kellene. Játékonként átlag 2 elitet tudunk ölni... Infernon ezek után számomra vagy baráti/ismerősi társasággal multi, vagy solo.[ Szerkesztve ]
Skynet is real. It's called Google.
-
mcwolf79
veterán
Kezdek még egy wizzard-ot. Nincs kedvem farmolni a 60-as WD-ral.
Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
szallasi007
őstag
egy fél óra múlva tudok jönni act 1 infernozni ha valakinek van kedve kb 1 órát, monk 18k dps, 31k hp, 380 ress. btag: szallasi007#2557 csak írjatok rám, ha nem jön senki akkor van egy lvl 9 wizardom is
-
RI/OS
őstag
válasz radi8tor #32898 üzenetére
Mint mondtam, szarabb gearben, mint most nordic.
Monk-al.
Nordic is simán leverné, csak nincs idegrendszere perpill hozzá
Egyébként ghom pont nem az a boss, ahová kell gear.
Ha jól csinálod a taktikát, szar gearben is lemegy, ha meg nem, akkor lehet 200 millás geared, akkor is wipe.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Háztartási gépek
- War Thunder - MMO Combat Game
- Linux kezdőknek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Vallás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest