Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
DjDanee87
addikt
Újabb nerf?
Festering Woods
Elég sokszor csináltam Act1 infernot patch előtt. Akkor 100%ban volt egy event ott, ahol a képen állok.Most azért nincs, mert ez normal fokozat, vagy kéne lennie csak nerfet kapott és nem 100% már ?
-
execute93
őstag
Hopp.. Most dobott ki error 3007-tel
MAGYAR VAGYOK! SZABAD VAGYOK! MAGYAR FÖLDÖN ITTHON VAGYOK
-
Rankerz
senior tag
Én tudom hogy 5 ször ennyit is ki tudnék hozni de inkább védelemre mentem ha olyan itemről van szó. 400-500 resistekkel meg 4k armorral mennek az igazi dps srácok ami mellé van legalább 50% crit chance meg tonna damage. Én inkább lentebb adtam a dpst és fentebb a védelmet, olyan fél úton sokkal jobban lenni számomra és bőven elég mindenhova ennyi dps is a gyors haladáshoz miközben tankolni is elég jól tudsz.
-
mcwolf79
veterán
Hali All!
Másnál megy a gamma?
Egyszer csak megfagyott az egészXbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
Rankerz
senior tag
na szóval aki még nem tudná van egy elég op dolog DH számára
[link] 2:10 től
Lényeg: patch után a natalya's set bónusz megváltoztatták és így 2 másodpercennként lehet spamelni az SS-t .
-
Zan
aktív tag
válasz KonzolKartel #32685 üzenetére
Az Inna's pants-nél most működik az increase attack speed? Ha igen,akkor most a patch óta gondolom 7%-os..!
Minél jobb, annál jobb!
-
BotaN
senior tag
Felturtam az Encha-m sebzeset 4k-ra, inf Act I-ben a nagy teruleti skill-je, 2 tick-bol megoli az alap mobokat, plusz a sima sebzese is sokat segit. Ha visszagondolok hogy Butcher-hez olyan 7-8k kellett, akkor ez annak a fele, ami a "jelentektelen" segitotol nem is olyan rossz. Amikor farmolok, eleg csak a nagyobb dogokkel foglalkoznom, az aprobb szarokat, amiket ugy utaltam egyesevel megolni, most o intezi el. Ja, es az egesz upgrade olyan 60k goldomba volt.
[ Szerkesztve ]
http://www.flickr.com/photos/kristofkulcsar/
-
-conrad-
addikt
válasz Rankerz #32719 üzenetére
Hát igen, csak sajna 8milla alatt nincs gyűrű hozzá.
Chest meg fejes még nem gáz, de a cipő meg a ring az nagyon drága.Más:
Nektek is kidob és újra be kell lépni, ha resume/leave game-t nyomtok sűrűn? (pl. goldfarm act1)
Tegnap nekem sokszor csinálta igaz public game-ben. -
Huma
addikt
Még hogy nem lehet eladni semmit AH-ban. Most adtam el 800k-ért egy sima kék kesztyűt. 130Dex és 24% Gold Find.
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
lapuli
tag
Szerintetek egy set item sapui 115 dex ias 7 socet 1 asszem 80 life + valami a dh nak megéri eladni 50 €
Jaaa spricce dóze maximum
-
-
Mr.Csizmás
titán
árazásról annyit, hogy a DH-nak vettem egy íjat, de rájöttem hogy veszít vele (régin +114vit volt)
megvettem 25k-ért, volt benne egy piros, azt kiszedtem, beletettem egy lilát, és lámsza 3 perc alatt elvitték 50k-ért
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Mr.Csizmás #32729 üzenetére
Nem szabad buyoutot beállítani.
Mi 100k-ra lőttünk be egy bracert, ami tegnapelőtt esett.
2.8 milláért ment el.Jó, de akkor is. Próbáld ki egyszer. Nincs veszteni valód.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
őstag
válasz Mr.Csizmás #32729 üzenetére
ami sockettes, azt mindenfelekeppen megeri gemelni, mert hozzá adja az ah-ban keresésnél a gem + statjait. így, statra többet ír majd, és ha sockettre keres rá, akkor is megtalálja.
Telefonon gyorsabban elérsz: 06705213007
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Mr.Csizmás #32732 üzenetére
Az én bracerem berakás után rögtön már 100k-n állt. Mondom de jó el fog menni 100-ért.
Ma reggelre meg látom 2.8 milla.Lejárat előtt is sokan licitálnak.
vhunor: sajna már nem emlékszem rá.
400 körül volt az armor. Talán volt rajta dex is.[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
Mr.Csizmás
titán
válasz KonzolKartel #32733 üzenetére
hmm, thx
@weisskatzen szintén
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Sonja
nagyúr
Holnap jön az 1.0.3a patch, amiben javítva lesz többek között a WD zombie medvéinek bugja is!
Szerk.: Ennek is örülök.
"Equipped items will now take “wear-and-tear” durability damage at half the previous rate"
[ Szerkesztve ]
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
Lézerparaszt
őstag
Ti be tudtok lépni? Nekem azt írja nem tud váltani a karakterek között, és kilép vissza a menübe.
A játék nem játék! Hypperkarma#2958
-
ttt1
őstag
Csak nekem nem akarja a hero list után betölteni a gammat?
Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Vallás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- EAFC 25
- Szólánc.
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest