Új hozzászólás Aktív témák

• garage112

aktív tag

Sziasztok!

A minap érkezett vissza a FixDirecttől a notim. Leírom ide is, hátha tudtok segíteni ezzel kapcsolatban. (A touchpad valamikor működik, valamikor pedig nem hajlandó napokig, ugyanígy az Ó és Ü betű is ezt csinálja, illetve *a jack bemenete hangredszerre dugva pattanó hangot ad ki bármilyen média indításakor a hangrendszer hangszóróján keresztül. Ez a probléma jelen volt a vásárlástól kezdve, de vártunk vele, hogy hátha szoftveres.*)

Szóval a mai napon visszakaptam, és sajnos nem, hogy az Ó és Ü betű nem működik, a képen mellékelt összes karakter hibás lett. Néha működik, néha nem.
    A szervíztől ezt kaptam vissza:
    0.13: Beivzsgálás alatt. Billentyűzet, alaplap és touchpad megrendelve a jelzett hibák miatt.

10.20: Új alkatrészek beszerelve, cseréltük az ac adaptert is mert sérült volt a csatlakozó részénél. BIOS frissítve, Dell epsa gyártói hardver teszt lefutott. Windows betölt, Driverek frissítve.

Teljesen tanácstalan vagyok, már malware és víruskeresést is lefuttattam ezelőtt jópárszor, de semmi.. (A touchpad perpillanat működik)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés