- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
emill
tag
Igen, ez a ''termékismertető'' lenne amit fentebb írtam. Kb. 10 oldal, de semmi hasznos nincs benne (újrahasznosítás, biztonsági intézkedések, stb.).
Letöltöttem a delltől egy service manualt meg egy user guide-ot html formátumban, azok elég jók, de akkor se értem miért nem lehet mellérakni egy magyar haszn.ut-t is. Na de nem lényeg, csak kérdeztem, hogy hol lehet, de akkor úgy tűnik ezt nem adnak hozzá.
Ha jól emlékszem itt olvastam valahol valamikor, de már nem találtam hiába kerestem (lehet, hogy előrébb kellett volna keresnem), hogy a laptop ''csipogása'' másokat is zavar és kérdés volt, hogy hogy lehet elhallgattatni. Próbáltam a hangerőszabályzóval mind a három csúszkán, de egy kicsit se lett hallkabb. Nem tudom akkor erre a problémára sikerült-e megoldást találni, de ha igen akkor megköszönöm ha valaki leírja a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- 3D nyomtatás
- Motoros topic
- Macska topik
- Wise (ex-TransferWise)
- Fogyjunk le!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Lenovo mini laptop suli kezdésre!
- Bomba ár! Asus N551JQ - i7-4710HQ I 8GB I 256GB SSD I GT845M I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V330-15IKB: i7-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-15IKB: i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Omen - i5-7300HQ I 8GB I 128SSD + 1TB I GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Önerő nélkül is. Részletfizetés .Bankmentes. Lenovo Legion 5 Gamer Laptop
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest