- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Kempingezés és sátrazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rizso
addikt
válasz
ZZotyo #23966 üzenetére
1600*900p, i5-2450m, 8GB, 500GB, GT550m.
Az akksis-tartásos kérdés alatt arra gondoltam, hogy mennyire stabilan "ül" az akksin maga a gép. Tehát ha pl. a bal kezem rajtahagyom a bal szélén, akkor billeg-e, és hasonlók...
Hangszórók...ja. Ez már előre zavar. Mondjuk annyi szerencsém van, hogy van egy usb-s Genius i200 billentyűzetem, és többnyire azt használnám.
-
wanted5
őstag
válasz
ZZotyo #23517 üzenetére
mint mondtam ezzel nem tudsz mit kezdeni, nem csak te küszködsz ezzel a problémával, angol oldalak is tele vannak ezzel, de egyenlőre nincs megoldás
nekem is a legfrissebb bios van (A16) de semmi észrevehetőt nem csinált
sajnos nem hőmérséklettől függően szabályozza a ventit hanem a proci terhelését figyeli és úgy állítjaam eleinte nagyon idegesített, de már megszoktam
-
wanted5
őstag
válasz
ZZotyo #23497 üzenetére
ezzel nem tudsz mit kezdeni, ez sajnos ilyen
régen én is sokáig kerestem megoldást, hogy ne kapcsolgassa folyton, de nem találtam semmi használhatót; ritka az olyan notebook ahol tudnád szabályozni a ventit, vagy fix értéket beállítani
de ha csak netezel rajta akkor tedd be energiatakarékos módba, úgy ritkábban kapcsolja be, ha nincs leterhelve, vagy vegyél alá egy hűtőt és annak be tudod állítani a ventijét fixre(ha valamit nem tudsz kérdezz nyugodtan, nekem is ilyen gépem van ^^ )
-
wanted5
őstag
válasz
ZZotyo #23430 üzenetére
Nem mindegyik gépben van, ez csak egy opció, pl az enyémben sincs (mellesleg sztem felesleges is)
Legegyszerűbben úgy tudod megállapítani h háttér világításos-e, hogy megnézed az F6-ot és F7-et, ha nincs rajtuk semmilyen jelzés akkor nem az; ezekkel tudnád kapcsolgatni, illetve az erősséget állítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gaming notebook topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+ IPS
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 - Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD - Szépséghibával, áron alul!
- Lenovo ThinkBook 16 Gen 6
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 2 év gyártói garanciával!
- Dell G15 Gamer laptop - DLL5511306108
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3532, 93% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest