Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: Synology NAS és a felhő
Új hozzászólás Aktív témák
-
amol
addikt
válasz
maxtreme01
üzenetére
Jól hangzik. Kár hogy a nevéből adódóan csak netezésnél használ. Én azt szeretném ha pld. az asztal is normál méretű lenne, ergo több pontból állna.
Privát megy.
Mivel tanács nem jött Tőletek, felhívtam a HRP-t a gyanús service tag miatt. Nem tanácsolták a megvételt (lehetséges h át lett írva a szám, hogy ne legyen lenyomozható). Emellett németország ''direkt'', mo. meg ''nem direkt'' ország, az ott vásárolt gépekre nálunk max. szervízgarancia lehetséges, és nem is bővíthető.
Kb. egy hónap múlva elvileg jön a D830, talán már quadroval is, nem lesz lényegesen drágább mint most a D820, szerintem érdemes várni. Addíg még gyűjtök egy kicsit
[Szerkesztve] -
erdoke
titán
válasz
maxtreme01
üzenetére
Az 1920x1200 szerintem nem WSXGA, hanem valami WUXGA. TÉvedhetek is, mert nem vagyok nagy szakértője a felbontások elnevezésének...

-
amol
addikt
válasz
maxtreme01
üzenetére
Tudsz rá jó megoldást hogy ekkora felbontáson ne hangyaf***nyi betűk legyenek? Én emiatt akarok minél kisebb felbontásút, mivel a Win nem oldja meg elfogadhatóan. Hiába állítod át a dpi-t és/vagy a betűméreteket, nem tudja normálisan megjeleníteni a weboldalakat, stb.
Nem 20 centiről nézem a monitort nagyítóval
[Szerkesztve] -
brasil
senior tag
válasz
maxtreme01
üzenetére
17es a tatyó...
-
brasil
senior tag
válasz
maxtreme01
üzenetére
en is sajnalom nem mondhatni h kedvezoen de surge volt a penz. taska megvan de miven a noti merete maradt ezert megtartom. de tudok szerezni ha kell...
-
sszever
őstag
válasz
maxtreme01
üzenetére
Ez a hang nem a hangszóróból jön?
START - VEZÉRLŐPULT - HANGOK ÉS AUDIOESZKÖZÖK
hangok fül, és ott az ''előző méret'', ''kis méret'' és ''teljes méret''-nél lévő hangoat töröld
-
nemtommi
senior tag
válasz
maxtreme01
üzenetére
Mondjuk WD Scorpioknak nem a fogyasztásuk az erényük, de ezt nem is várja el tőlük senki a sebességük mellett. Amúgy nálam egy Fujitsu MHT2040AH nem ment vele.
-
nemtommi
senior tag
válasz
maxtreme01
üzenetére
Lefelejtettem a végét a kódnak, teljes neve: HTS424040M9AT00
Dissipation
Startup current (peak, max.) 4.7 W
Seek (avg.) 2.3 W
Read (avg.) 2.0 W
Write (avg.) 2.1 W
Performance idle (avg.) 1.85 W
Active idle (avg.) 0.85 W
Low power idle (avg.) 0.65 W
Standby (avg.) 0.25 W
Sleep 0.1 W
A 4db HDD-ből (Samsung, WD, Fujitsu és ez), amit próbáltam, csak ez ment. Valószínű menne még egyes 4200rpm-es Toshiba-kal is (régebben volt ilyenem, emlékeim szerint a GAS-re végződőek fogyasztanak a legkevesebbet).
USB port hibájára passzolnék. -
nemtommi
senior tag
válasz
maxtreme01
üzenetére
Csak összejött, ha nehezen is.
Megoldás => 2 portos TRENDnet PCMCIA kártya, Icy Box 250-es HDD tok, Hitachi Travelstar 4K40 HDD (HTS42404).
Persze ez se megy csak úgy, mivel a táp USB-kábelt az 1.1-es portba kell dugni, és még így is feljön a ''Teljesítményimpulzus a hubon'' figyelmeztetés. Eddig viszont még se írásnál, se olvasásnál nem szakadt le, így valszeg nem kisérletezgetek tovább.
A WD Scorpio-nak túl nagy az áramfelvétele, próbáltam én is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U729x - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1145G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4i - i5-1235U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I NBD Gari
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3758, 91% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest