- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
S.Feri
őstag
Üdvözletem,
Adott egy dell inspiron duo és a következő probléma van vele.
Fut az utorrent és mellette egy filmet néznék rajta, sima avi esetleg mkv de nem 720p akkor recseg a hangszórója és a processzor 85-95%-on megy? Egy N570-es proci van a gépben, nyílván nem egy bajnok, de szerintem simán bírnia kellene ennyit.
Szervízben volt már, cseréltek alaplapot, processzort is.... de a probléma ugyenez.
Néha kékhalállal meghal a noti még mindemellett filmnézés alatt a cserék óta is.
A gép egy ismerősé a kékhalálról csak ilyen képet tudott csinálni:
Valakinek valami javaslat, ötlet?
-
-
S.Feri
őstag
Srácok vettem egy használt E4200-as notit, elvileg és ahogy nézem gyakorlatilag is gyári kiépítésben.
1. Hányzik róla a recovery rész, vagy mellőle a recovery lemezek, ezt hogyan lehet pótolni?
2. Nem a gyári oprendszer van rajta így sajna...
3. Nem megy az ujjlenyomat olvasó, hiába van fenn a szoftvere.
4. A szöveges felületek a böngészőben szétesnek, olvashatatlanná válnak pár perc használat után.Frissítettem BIOS-t, azzal is, visszatettem régebbieket azokkal is ezt produkálja, valakinek esetleg van valami javaslata?
Attól lehet ez, hogy nem a gyári win 7 pro van rajta? Hanem egy 64 bites ultimate?
Köszi a választ előre is!
-
S.Feri
őstag
D szériához nincs valakinek rossz töltője? 3 pólusú csatis kellene ami a konektorral találkozik.A töltő nem is csak a kábel.
-
-
S.Feri
őstag
Lassan rakok egy friss rendszert a dellemre, csak azon tűnődöm, hogy home premium vagy ultimate legyen, valakinek ezzel kapcsolatban van tapasztalata?
Amennyiben van, boldog lennék, ha megosztaná velem eddig szerzett tapasztalatait.
Illetve szerintetek melyiket érdemesebb egy dell inspiron 9400-ra feltenni?
A kiváncsiság és az elégedetlenség egyaránt hajt. -
S.Feri
őstag
Lenne egy eladó inspiron 9400-am ha vkit érdekel, privizzen rám!
-
S.Feri
őstag
A Dell inspiron 9400 ba jó egy audigy 2 zs pcmcia hangkari vagy sem? Ez itt a fő kérdés.
-
-
S.Feri
őstag
Szomorúan kell közölnöm a hírt, hogy a fél éves notim bal oldala a billentyűzet alatt, ahol játékos kis kezeimet tartom billentyű nyomogatás alatt órákon át kissé megkopott. Olyannyira, hogy foltos a noti. Ennyi pénzért többet vártam. innentől kezdve játszak kesztyűben?
-
S.Feri
őstag
válasz
sandokán #2620 üzenetére
Megéri e 6400 helyett 9400? Mire kell neked a gép? Ezt istenigazából neked kell eldöntened, egy tuti a 9400-ast jobb vkarival tudod venni mint a 6400-at, persze erre csak akkor lesz szükséged, ha asztali konfigod akarod esetleg kiváltani egy dell 9400-el, mert egy ilyennel szaladgálni nem egyszerű, márcsak mérete és súlya miatt sem.
Ha meg csak egy véleményre vagy kiváncsi akkor: meg.
Mondjuk egy 20'-as xps-el sem járnál rosszul. -
S.Feri
őstag
Akit esetleg érdekel: Dell 9400 Philips DVD írójához ad18-as firmware: [link], nekem eddig 15-ös volt remélem ez jobb lesz.
-
-
S.Feri
őstag
-
S.Feri
őstag
válasz
Aquascutum #2518 üzenetére
Valahol itt a topikkban írják visszább, hogy mivel lehet elindítani. De ne én keressem már meg. Használd a keresőt. Jobb felső sarok.
-
-
S.Feri
őstag
Kicsit szétnéztem videókártya tuning ügyben. Létezik olyan, hogy 7900gsx. Itt: [link] találtok róla infot, hogyan tudtok 7900gs-ből készíteni 7900gsx-et. Lesz egy kis időm és nyugodtságom, nekiállok és megcsinálom én is.
Mindenki csak saját felelősségére álljon neki!!! -
S.Feri
őstag
válasz
david->off #2386 üzenetére
Milyen gép pontosan? Everesttel meg tudod nézni milyen Bios van rajta. Melyik verzió, ez lenne a lényeg.
-
S.Feri
őstag
válasz
david->off #2376 üzenetére
kisújjamból kellett volna kiszívni, hogy lövésed nincs? Tényleg segítő szándékom volt. F2 és írja a biosban : enabled or disabled vagy vmi ilyesmi.
-
S.Feri
őstag
válasz
david->off #2366 üzenetére
Biosban írja, bemégy a Biosba és átállítod, ha nincs jól beállítva. Illetve találsz visszább néhány hozzászólással linket ventiszabályzó progira is, illetve a speedsteppet is lehet állítani van vmi progi. Néz szét a tuning értelmesen topikban is, ott is találsz, az ASUS csinálta egyébként.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP dokkolók / TPA-B01 / EliteG3 / ZThunderbolt dock3
- HP 14s-dq0xxx /N4020/4/64ssd/14/HD/HU
- Dell Precision 7710 / i7 6820 HQ / 32GB DDR4 / M4000 / 17.3 FHD / 512GB SSD
- Lenovo ThinkPad P50 / i7 6820HQ 32GB DDR4 / 256GB SSD / 15.6 FullHD
- HP ZBook Fury 15 G7 Workstation notebook / i9 10885H / 64GB DDR4 / T2000 / 1TB Nvme
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest