Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
S.Feri
őstag
1 hete vagyok boldog tulajdonosa egy dell inspiron 9400-nak. Asztali gépemet cseréltem le erre a laptopra és nem volt rossz döntés. Egyrész munkahelyre is tudom vinni magammal, illetve ugyanúgy szalad rajta minden game, ahogy az asztalin mentek.
Egy T2400 proci, 2*512/533 (nemsokára 2*1gb/667 csere, ha végre megérkezik a boltba), geforce go 7900gs/256mb, és egy 120gb sata 5400-as vinya. Illetve minden jó ami az asztaliban sem volt benne, pl: wifi, bluetooth, kártyaolvasó stb.... És egy 17-es wxga képernyő, ha jól csalódom.
A szinek kifejezetten az én szememnek vannak kitalálva ezen a képernyőn.
A billentyűzet egyébként kifejezetten kellemes. Egy csuklótámaszt esetleg el tudok képzelni még a laptop elé, hosszútávon (nekem) kényelmetlen.
Egy monstrum.
Aksiát még nem próbáltam, nem használtam még eddig. Erről semmit nem tudok jelenleg, majd még később kipróbálom.De untam már a telet, a tavasz is kimaradt, de mindent bepótolok, úgy kipörgetem a nyarat. :)
-
S.Feri
őstag
válasz YouCanCANON #1219 üzenetére
Meg sem próbálod? Max össze kell rakatni.
De untam már a telet, a tavasz is kimaradt, de mindent bepótolok, úgy kipörgetem a nyarat. :)
-
S.Feri
őstag
Mikortól lesznek elérhetők a conroek? Már cserélném a yonah t2400-at. Szerencsére laptopot nem kell ehhez cserélni ha minden igaz.
De untam már a telet, a tavasz is kimaradt, de mindent bepótolok, úgy kipörgetem a nyarat. :)
-
S.Feri
őstag
válasz Storm_lg #1232 üzenetére
Nekem 2*1gb/667 A-data notimemo upgradem volt és tökéletes. Ne vásárolj 533-ast, ha 667-is megy benne sztem. Ha szerencséd van normális áron be is matekozzák a memod, esetleg itt a ph-n el tudod adni.
-
S.Feri
őstag
válasz hothead #1230 üzenetére
Kevesebbre számítok,remélem összejön a csere, persze csak akkor, ha megéri váltani. Gyorsabbnak kell lennie mindenképp, szóval engem is meg kell, hogy győzzön az új proci mindneképp. Semmire az ember nem szívesen dobál ki 30-40K-t.
-
S.Feri
őstag
válasz YouCanCANON #1241 üzenetére
Egy kicsikét azért annál többet,mint semmi.
Olvasás, írás stb.... gyorsabb lesz szvsz.
[Szerkesztve]De untam már a telet, a tavasz is kimaradt, de mindent bepótolok, úgy kipörgetem a nyarat. :)
-
S.Feri
őstag
válasz Hydra SR #1251 üzenetére
A nagy változást én is akkor vettem észre istenigazából, amikor 1gb-ról 2-re váltottam. Nem az számít, hogy egy tesztprogi több pontot ad rá, hanem az, hogy az a tesztprogi valójában mit is mér. Nem igazán olyan írás -olvasás volt a gondolataim középpontjában.
Lényeges gyorsulást természetesen az 533/667 között persze nem veszünk észre. De a semmi kicsit túlzás szerintem.De untam már a telet, a tavasz is kimaradt, de mindent bepótolok, úgy kipörgetem a nyarat. :)
-
S.Feri
őstag
válasz YouCanCANON #1357 üzenetére
-
S.Feri
őstag
Nos: először is ajánlom figyelmedbe az utolsó hsz, 2. 9400 konfigját innen:[link] szerintem jobban jössz ki anyagilag.
Mutatós és ''könnyű'', de eléggé nagy darab. Dobálni persze nem kell. Kényelmes írogatni és játszani is számomra. Az aksit még nem igazán teszteltem, cod2-vel egyszer másfél órát ment lemerülésig. Ez csak egy 54wh-s aksi, de van hozzá 80wh is, ha jól csalódom.
Másfél hónapja van meg azóta hurcolom mindenhova semmi kopás nem jelentkezett rajta, persze azért vigyázok is rá.De untam már a telet, a tavasz is kimaradt, de mindent bepótolok, úgy kipörgetem a nyarat. :)
-
S.Feri
őstag
-
S.Feri
őstag
válasz Illidan #1503 üzenetére
A 17-es inspironok 1440*900-as felbontást tudnak, nem tudom elég e. Nekem egy 9400-am van és maximálisan elégedett vagyok vele, árban is kb ott van ahol a barátodnak is belefér.
Hibákban meg a legtöbb rossz a fusi, acer, mondjuk ezekből kel el a legtöbb a piacon sztem.
Vásárlásomnál elsődleges szempont volt a 3 év gari.De untam már a telet, a tavasz is kimaradt, de mindent bepótolok, úgy kipörgetem a nyarat. :)
-
S.Feri
őstag
válasz gergo666 #1520 üzenetére
Ez az az ár, amennyiért itt a PH-n megy el sztem. A PH-n kívűl elmenne akár 280K-ért is simán.
Az hogy ennyi gari van még rá, az nagyon jó, illetve, hogy sok upgradelt motyi van hozzá.De untam már a telet, a tavasz is kimaradt, de mindent bepótolok, úgy kipörgetem a nyarat. :)
-
S.Feri
őstag
Ha lejár a notiról az egy év bolti gari, akkor utána automatikusan vihetem bármilyen dell szervízbe a notit javíttatni? ESetleg a boltba kell akkor is visszavinni? Nincs még ilyen irányú tapasztalatom.
-
-
S.Feri
őstag
Én is egyből bios frissítéssel kezdtem, bár ilyen problémám nem volt. Egy töredezettségmentesítés után viszont ''elfelejtette'' a vkari a drivert, újra kellett raknom, azóta megy.
A dell honlapján van egyébként egy két frissebb driver.
Valaki tud 9400-hoz, szép nagy 80-as akksit?De untam már a telet, a tavasz is kimaradt, de mindent bepótolok, úgy kipörgetem a nyarat. :)
-
S.Feri
őstag
Valaki tud 9400-hoz, szép nagy 80-as akksit?
-
S.Feri
őstag
Végül felhívtam a humansoftot is, ott a srác akivel beszéltem, azt mondta, hogy küldjek emilt mert ez náluk így szokás. Szóval küldtem emilt és várom a válaszukat. Biztos nehéz dolog hirtelen rákeresni egy aksi árára.
Tudom ez csak nekem fontos, de akkor is, belőlem élnek, vagy akarnak megélni. Vagy nem?
Az aksim 1,5 - 2 órát bír ki, netezés, letőltés, telepítés, üresjárat közben, ezt én keveslem. Lehet ezzel kezdeni valamit?De untam már a telet, a tavasz is kimaradt, de mindent bepótolok, úgy kipörgetem a nyarat. :)
-
S.Feri
őstag
Szerintetek ez mennyit ér?
Dell l400
P3 mobil 700mhz
12,1'' xga
256 ram
20gb hdd
4mb Ati vga
usb, lan, modem, ps2, vga, pcmcia
cd-rom és floppy külső multibay-ben (2 db)
kb. 1-1,5ó akku
1,5 kilós csöppség - bármely táskában megbújik (27 x 22 x 2,7 cm)
dokkolóval: ps2, lpt, vga, modem, usb, lan, hang ki-be, com portokDe untam már a telet, a tavasz is kimaradt, de mindent bepótolok, úgy kipörgetem a nyarat. :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új előre telepített Lenovo ThinkPad L16 Gen 1
- Thinkpad L14 Gen1 27% 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB DDR4, 256GB NVMe gar
- Nitro AN515-44 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1650 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Thinkpad X1 Carbon - 14"ips i5-8250u 8/256SSD - Thunderbolt3, Fprint 1.1kg ! +GAR +SZLA
- Dell G15 5510 15.6" FHD IPS i7-10870H RTX 3060 16GB DDR4, 512GB NVMe gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest