Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• dannynet

tag

Én is beléptem egy C600-as típusú géppel. :)

Előtte FuSi Lifebook C4355-ös laptopom volt, de a 800x600-as felbontású 16 bites színmélységű kijelző, valamint az elöregedett akku (15 perc üzemidő) és az erősen melegedő Celeron processzor miatt úgy döntöttem hogy lecserélem.

Nagyon meg vagyok elégedve ezzel a Dell notival, a kijelzője nagyságrendekkel jobb mint a Fujitsué.
    Az akku wifi-s netezés, mp3 hallgatás és szövegszerkesztés mellett 3,5 órán át bírja a kiképzést.
    A gép egyáltalán nem hajlamos a melegedésre, a ventillátor csak ritkán kapcsol be -rövid időre. A modernebb beépített videókártya hardveres gyorsításának köszönhetően filmnézéskor a processzor terhelése 15-30% körül mozog, míg a Siemensél ez az adat 100% volt. Az integrált hangkártya jó minőségben szólaltatja meg a dalokat -persze nem a beépített hangszórókon és nem a Dell honlapjáról letölthető driverrel.

A relatíve alacsony teljesítményű processzor ellenére egész jól megbírkózik az általam használt képkonvertáló szoftverrel, persze e célra sokkal alkalmasabb az asztali számítógépem. De pl.egy egész napos fotózásra nem tudom magammal vinni a PC-met, és további pozitívum hogy a mobil háttértárakkal ellentétben a notin nagy méretben tudom ellenőrizni a képek minőségét. :)

Nem látszik a gépecskén, hogy öt éves, 78 E Ft-ért vettem.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés