Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
Új hozzászólás Aktív témák
-
PLacc
senior tag
''amúgy a problémáimra mindre választ kaptam, igaz, hogy ezt csak saját magamnak és a bátorságomnak köszönhetem''
Ezekután mindenki leborul előtted szerintem.
Talán kezdhetted volna rögtön ezzel (kereséssel: google, ph...) vagy gondolkodással a mondanivalódat, nem anyázással!
Szerk: a ''tanúl'' nem hosszú ''u''-s, minthogy a szerviz is rövid i.
[Szerkesztve] -
Storm_lg
csendes tag
Kicsit értetlenkedve olvasom a kissé indulatos hozzászólásaidat. Pénteken este feltettél egy szakmai kérdést, és felháborodva tapasztalod, hogy nem kapsz rá választ a hétvégén. Sokan vannak olyanok, akik otthon nem férnek hozzá a nethez, vagy mint én is, a hétvégéjükön nem feltétlenül olvassák a fórumokat, és igy nem is irogatnak válaszokat. Persze érthető, hogy te pont a hétvégét szántad a kisérletezésre, és a rendszertelepítésre, de a hétvége fórum szempontjából elég nagy türelmet igényel, még akkor is, ha születik egy rakat hozzászólás a dokkoló színéről. Lehet, hogy azoknak az embereknek nincs tapasztalata vagy válasza az általad feltett kérdéssel kapcsolatban, és nem akarnak hülyeségeket irni válasz gyanánt.
Mellesleg megjegyzem, hogy van egy kereső, ami sokat segített volna. Nem sokkal korábban EBBEN a fórumtémában leírtam, hogy a ''mezei'' xp-telepítsé hazavágja a MBR-ra támaszkodó rendszerhelyreállítást, és annak azután búcsut mondhatsz. Azonban néhány hozzászólással lejjebb ott van egy progi linkelése, ami kimondottan ennek kiküszöbölésére született, és azzal újra működőképessé tehető a rendszerhelyreállítás (megjegyzem, én még nem használtam, mert nem volt rá időm, de tervbe van véve). Tehát tudom neked ajánlani hasonló esetben a 10-ig számolást, a fórum újbóli végigfutását, és végső esetben a külföldi, angol nyelvű, de sokkal több információt tartalmazó fórumokat (amit a nagyobb számú hozzászólás eredményez).
Üdv: Storm_lg
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- New World - az új Amazon MMORPG
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Battlefield 6
- Borderlands 4
- Amazon Kindle
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo IdeaPad Flex 5 Ryzen 3 5300U I 4GB I 128SSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3/5 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3666 100% Akkumulátor
- PS Plus előfizetések
- ASUS TUF F15 FX506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 32GB - 1TB - RTX 3050 Ti - Win11 - MAGYAR
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest