Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nazara
őstag
Hali!
Szemezgessetek a hirdetéseim között:
- MSI Radeon HD 7850 1Gb, 2016.02 hóig garis
- Samsung Galaxy S Wi-Fi 3.6 8 Gb - hordozható androidos médialejátszó, mini "tablet"
- Eredeti PC játékok: Mass Effect, TR: Underworld, Rome TW: Anthology
Rudimentary creatures of blood and flesh, you touch my mind, fumbling in ignorance, incapable of understanding.
-
GIJoe
addikt
válasz copass #68850 üzenetére
Akkor biztos valótlan állít 3 nagy állattelep vezetője, nevess csak nyugodtan, de az is elég ha fejben számolsz kicsit, van 80E fiú coca, akit ivartalanítani kellene a jobb húsminőség miatt, persze mindet állatorvos fogja csinálni, olcsón hogyne De sok okos van itt, én csak olyanról írok amit láttam, miért szívatnának ezzel.
A magyar kereskedelem meg olyan is hogy mindent szabályt betart, és áhh nem darált sosem téglaport paprikába, és áh sosem vett kínai mézet bekeverve, vagy hajón nevelt baromfit, soha Mind mind szabálykövető a szentem, a törvény utolsó betűig mint a brókerek...
Az volt furi mindenesetre, hogy a környezetvédelemért felelős hölgyike elmondta, nem sikerült nekik a gyerekáldást összehozni, így beneveztek egy lombik programba, kérdeztem tőle nem e lát összefüggést a 2ő közt, mert feltételezem neki ingyen volt onnan a hús, nem válaszolt. Persze ez nem direktbe mesélt így, hanem látszott h terhes, és hogy már igen régóta várják h baba legyen...stbAzt esetleg elképzelhetőnek tartom hogy van egy speciális szer/oltás amit beadnak, csak az ott lévő személyzet hívta ennek a bizonyos hormonnak. Állatorvos, v gyógyszerész sem vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
mezis
félisten
válasz ngabor2 #68845 üzenetére
Mikróban melegített étel: eddig csak olyan nyilatkozatokat olvastam, hogy más az íze. Olyannal még nem futottam össze, hogy valami hasonló tesztet csináltak volna mint a vájtfülűek a HiFi hangrendszereikkel szoktak. (A hallgatóság nem tudja, hogy mikor milyen eszközön keresztül hallja a zenét.)
Más: A Malomparkban az InterSpar melletti mozgáskorlátozott parkolókat "kiszélesítették" egy 3 x és egy 2 x kiegészítő táblával az oszlopokon. Vagyis egészen a zebráig, meg már a zebrától érvényes. (A parkolók szélessége eddig ily megfelelő volt ehhez, csak a tábla nem vonatkozott mindegyikre. Ma reggel, rutinból beparkoltam az egyikbe. )
[ Szerkesztve ]
mezis
-
GIJoe
addikt
válasz #05304832 #68857 üzenetére
Én is Gratulálok neked, mert mikor is kapja az ember a védőoltásokat? Dedós logika, jah hogy amikor még csak eszik és kakál egyrészt, másrészt pedig TE olvasd el vagy nézd meg a grafikont miszerint itthon kvázi statisztikailag elhanyagolhatók a betegségek, csak azért van pár adat, mert gyakorlatilag vannak az oltásellenesek+a szektások. A számok önmagukért beszélnek, ahogy esetemben a mérleg is, a diétával.
A fizetésed is számokból áll, érted, de ha ez zavar vagy nem tartod ténynek, utald át nekem, adok érte havonta 2 doboz banánt, és volt nincs csúnya számok[ Szerkesztve ]
-
devil-k
nagyúr
Félreértés ne essék, én csak egy cikket osztottam meg, semmi mást. Nem fűztem hozzá olyan dolgot, hogy igen ez jó, vagy rossz. Engem csak a kíváncsiság hajt.
A másik dolog, hogy tök jó amit leírtál,de manapság tényleg BIO az a BIO? Ki tudod-e védeni, hogy ne egyél, igyál, kenj, fúj magadra olyan dolgot ami bármilyen "méreget" tartalmaz? A legérdekesebb az számomra, hogy kb. minden 3. évben felbukkan valami csodás fogyókúra amire mindenki ráteszi a nagyesküt, pedig egy egyszerű képlet a fogyás, semmi több. Égess el több kalóriát, mint amennyit beviszel.
Furcsa, de eszembe jutott egy kérdés:
A leírásod alapján nem is szoktatok étteremben, vendégségben sem enni?Mi is egészséges életvitelt követünk amennyire lehet, de azért ennyire "elszántan" nem akarunk/tudunk élni. (és nem is lehet)
Az oltásokról pedig nagyon ellentétesen gondolkozunk. Szerintem ebben a topikban már abszolút nem is állná meg a helyét ennek kifejtése.
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
birq
tag
Nemrég volt egy cikk arról hogy az oltáselleneseket nemhogy nem lehet érvekkel meggyőzni, de még a normális emberekben is kétséget ébresztenek az alapvetően meggyőzésre szánt érvek.
üdv: Attila
-
izee
őstag
Jajj! Na. Egyik olvasottabb mint a másik. Nagydoktori nélkül meg ne vagdalkozzatok. Annál sokkal halmozottabb egy-egy ember "eltávolodása az egészségtől"
A statisztika (mint olyan) komolyan félreérthető(kérdésfeltevés, paraméterek, stb. de nem vagyok szakértője). Akik legjobban alkalmazzák, tartok tőle, hogy vissza is élnek vele.
Jogos az is ha egyszerűsíteni akarunk és elfogadjuk, azt készIdenticalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
GIJoe
addikt
válasz devil-k #68859 üzenetére
Én csak próbálom logikusan felépíteni a dolgaim, a merev tagadás, mert azt a dolgot leírták valahol az nem is biztos hogy úgy van, továbbá én nem cikkeket linkeltem be, én kipróbáltam, és nekem+ a kedvesemnek bejött a dolog, ezért ajánlom másnak is. És a lényeg, jó-szándékkal ajánlom, nem azért hogy kekeckedjek.
Olvass vissza, írtam én h ami BIO az mind jó? Pont az írtam milyen dörzsöltek a termelők, kereskedők.
Meg érted, nem eszem meg napi 3 szelet kenyeret meg heti 2 tábla csokit, meg nem cukorral iszom a teát, kávét, és lehet hogy így nem viszem be a kalóriát, nekem logikusnak tűnik..A diéta azért diéta hogy csaljon néha az ember, ha eszünk egy pizzát meg elmegyek haverokkal sörözni, egyből felszalad fél kg, de aztán pár hét és visszaáll, de szerintem ez az egészséges ha van némi minimál ingadozás De ki tudja ezt ennyire grammra, lemérni ? Talán ha a WCm grammra mérne
Az oltás témájáról meg annyit, hogy az egy döntés valóban. De mivel a döntésnek következménye is lehet, tehát akár a veszélyeztetés helyzete is fennállhat a közösség felé, én szankcionálnám.
Oltásellenes gyógycsoport, kész.[ Szerkesztve ]
-
ati012
őstag
500GB 100/100 HDD-t keresek mai átvétellel!
-
mongo
tag
Eladó egy DJ HERO 2 Party Pack. Sajnos a mikrofonja nincs meg, ezen kívül alig használt. Dj Hero , Dj Hero 2 szoftverrel. 9k
[ Szerkesztve ]
-
copass
veterán
ha kiderül hogy hormonkezelést kaptak a kucuk, akkor felgyújtják az egész telepet és iparitepertőt csinálnak belőle!
jártam/terveztem/egyeztettem gyesznótelepeken jópáron mérnök emberkékkel beszélgetem nem keveset.olyan tisztaság van némelyiken és olyan technológia van mögötte hogy igen csak pislognának a tisztaság láttán néhányan. nem az van hogy nyakig a xarban van minden.
öko,bio, iso meg a tköm tudja milyen tanúsítványaik vannak amiket ugye kiköt a pályázat is, ezért folyamatosan szúrópróba jellegű ellenőrzéseik vannak hetente és mindíg mást ellenőriznek random. nem csak egy plecsni az engedély vagy akármilyen tanusítvány megszerzése.
nincs már hogy elsumákolják a dolgokat, főleg ha punióspályázati pénzből van, márpedig aki nagyban csinálja az abból fejleszt."amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
HERR Z
veterán
sziasztok
ismerős kért meg hogy segítsek hátha érdekel valakit a tv-je:
[link]én csak kapcsolattartó vagyok, de aznap még megoldható a biznisz, szállításban segít
-
GIJoe
addikt
válasz copass #68865 üzenetére
Lehet hogy már sokkal szigorúbban veszik mint 2-3 éve, de én maradok a vidéki relatíve jól leinformálható húsforrásnál. Szerintem amúgy azaz EUs malacelőírás ahol a cucuk szinte le vannak szorítva azzal a vacak fémkerettel olyan kis helyen, nah az állatkínzás. Jobb volt a régi mély almos nagy térben rohangálós technika
Az tetszett a legjobban ahol a kismalacok szaladgáltak, de sok mindenki van ezzel így tuti -
Blabcsi
senior tag
Üdv.
Kaptam egy savas motor akksit, de nekem bringára nagy, illetve inkább zselést használok.
Amit tudni kell róla: YB12AL-A2 / 512 13 van rá írva, egy BMW túra mociban volt, de nem képes beröffenteni, gondolom kisebb motorral boldogul. 11,5V-ot mérek rajta.
Nekem nincs rá szükségem, ha kell valakinek érte jön elcipeli, örül.( csajoknak csokit elfogadok. )
https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
_seth_
veterán
válasz Irmscher 353 #68868 üzenetére
És ez mai napig így van. Élelmiszergyártóknak szigorú előírásokat kell betartaniuk minden téren, és persze még ennek ellenére is előfordulhatnak hibák.
Legjobb egyébként nem belelátni a termékek előállítási technológiájába
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
Gyurike
tag
Windows Phone 7.8 "okosításában" jártas személy írna nekem egy privát üzenetet?
Egy Dell Venue Pro készüléket kellene "felokosítani".Előre is köszönöm!
-
copass
veterán
válasz #05304832 #68857 üzenetére
nah még egy Wakefield fan! szánalmas hogy mennyire nem látnak át az emberek a szitán...egy támpont, meg kell nézni mekkora forgalmat bonyolítanak a természetgyógyászok, homeopaták azzal hogy felbíztatják az embereket ilyen hüyeségekre.
"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
devil-k
nagyúr
Szerintem, hagyjuk itt továbbiakban ezt a témát, mivel ebben a topikban abszolút irreleváns.
- mozi bolondéria -
-
xuldar
addikt
válasz devil-k #68879 üzenetére
A topik címében ott a "csevegés" szó is, úgyhogy itt az imádkozó sáskák nemi életétől kezdve Nietzsche-n át akár a nemlineáris parciális differenciálegyenletekig mindenről beszélgethetnénk
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
vlevi
nagyúr
válasz devil-k #68887 üzenetére
Viccet egy kicsit félretéve, aki kitalálta a paleo diéta elnevezést, az belegondolt egyáltalán, hogy mit ettek az emberek, úgy 20-50 ezer évvel ezelőtt? Mindent szart megettek, a fél éve döglött patkánytól kezdve, a száraz fűig. Nem nagyon volt választásuk, ha nem akartak éhen pusztulni. Úgysem a koleszterin, meg a prosztatadaganat volt a fő halálozási ok, hanem a kardofugútigris
-
_seth_
veterán
Hehe
-----------
Paleo étrend... persze... legutóbb tvben elcsíptem ahogy paleo palacsinta készült...
Igen, ez az ősember,
Mintha mi sem lett volna természetesebb fogta a kókuszzsírt és a mák/lenmag/kender vagy valami más lisztet (már nem emlékszem mi volt pontosan de valami extra cucc) és a barlangban, miközben társai épp szőröstül-bőröstül felfaltak egy mamutot, ő sütött egy palacsintát:
------------
Ismerősöm megosztotta pár hete, hogy március 5 egy tízmilliószoros nap... [link] ilyenek után simán hihető a fényevés.... egyszerűen annyi, de annyi buta ember él a földön, hogy az hihetetlen...
Oltás is... na igen, nálunk úri népek vitatkoznak arról, hogy kell-e... végülis nem is kellenek az oltások, éppen ezért van a borsodi cigányok körében sokszor olyan járvány amiket már szinte múzeumba kellene rakni vagy mutogatni a nyugati tudósoknak mert máshol már ismeretlen (na jó kicsit kiszíneztem, de valami hasonló sztori volt tavaly, talán tbc volt az említett kór).
Pár napja volt hír ezzekkel az oltásokkal kapcsolatban és ki is emeltek egy betegséget amit már 14 éve kihaltnak tekintettek amerikában és nem is oltottak ellene, külföldi bevitte disneylandbe, 600 fiatal elkapta és 1 meghalt... de ha kaptak volna oltást...
Ez pont olyan mint az otthonszülés... nekem eszembe nem jutna ilyet tervezni sem, inkább fizetnék egy szép szobáért pl a kenézyben és hajrá. Valamint a méhlepényt sem szeretném a kezemben tartani és erről fotót feltolni a facebookra, majd a fotó alatt receptet kérni hozzá, és még inkább nem hívnék ismerősöket vendégségbe a lakomára...
Szintén szép dolog a kádban szülés, de arról is miért kell képet feltenni, hogy a meztelen anyuka mögött ott fekszik az apuka egy kád véres vízben?Lehet elkanyarodtam kissé de az emberek jó dolgukban annyi módon akarnak különbözni, hogy már egyre elvetemültebb ötleteket találnak ki Paleo... ki kell ragadni a mai étkezésbe átemelhető részeket de ne sorolja senki se az ősembert....40 évig élt, elég rossz körülmények között és nem éppen azért ette a bogyókat mert azt szerette....
[ Szerkesztve ]
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
erik365
senior tag
Kaptam ajánlott levélről értesítőt hogy kézbesítették volna, hánytól lehet azért menni a postára?
A nagyállomás melletti posta.1.4 T-jet M32
-
mackosajt
addikt
válasz erik365 #68891 üzenetére
Nincs rajta az értesítőn?
Rajta szokott lenni, hogy mikortól, de általában este 5-től már lehet bent van a postán.
Vegyetek Sapphire 7970 Dual-X kártyát! topiklakók alkudhatnak nyugodtabban
(pofátlanul)!http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
erik365
senior tag
Köszönöm mindenkinek!
Próba szerencse alapon megnéztem ma és 17:15 körül már ide tudták adni a levelet a postán!1.4 T-jet M32
-
Fricu
tag
Az oltásokról:
Minden évben kapok egyszer-kétszer egy vastag borítékot a szájjal festőktől. Karácsonyi képeslapok vannak benne, és egy kitöltetlen csekk. Ők még páran „élnek”, vastüdőhöz láncolva. A szájukkal mozgatják az ecsetet.
Én is ahhoz a korosztályba tartozom, akik még nem kaphattak Sabin oltást a gyermekbénulás (Heine-Medin kór) ellen. Én megúsztam, ők nem. Hivatalosan csak minden 1 millió megbetegedett emberre jut egy, aki teljesen lebénul (de a többi is nyomorékká vált, többé-kevésbé). Ehhez képest 1953-tól 1959-ig 16.000 magyart – főleg gyerekeket – érintett a tragédia. (Az adat a polio világnap alkalmából jelent meg, a Mozgáskorlátozottak Egyesületeinek Országos Szövetsége adata), szóval az állam (statisztika, köjál) megint hazudtak.
Vagy én tudom rosszul, és kis hazánkban akkor 16.000 x 1.000.000 = 16 milliárd ember élt (már ha mindenki megbetegedett, ha nem, még többen..)
Szóval ha tehetem, küldök nekik pár ezer forintot évente.Aztán vagy tíz éve az apósomat beoltották az őszi influenza szezon elején. Soha életében nem volt influenzás, de a doktor úr javasolta.
Két hét múlva nem tudott felállni, pár nap múlva már felülni sem. Kórházba került: Guillain-Barre Szindróma. Egyértelműen az oltás váltotta ki.
Ha a frissen végzett orvos lányommal nem verjük ki a Kenézi orvosaiból a plazmafelezéses eljárás alkalmazását (plusz rengeteg pénz), akkor soha nem épül fel. Így is egy évbe került, több hónapos rehabbal.Tanulság? Nincs.
Hajlok rá, hogy a legveszélyesebb, halálos betegségek ellen kapjanak oltást a gyerekek. Mindannyian, kivétel nélkül, mert csak úgy ad védelmet az egész társadalomnak.
Még akkor is, ha kockázatos egyeseknek.
De az egyebeket mindenki maga mérlegelje kedve szerint.
Az állam ellenőrzési felelőssége nem vitatható. Független (!!!) vizsgálatokkal kell igazolni a relatív veszélytelenséget.
Szerintem..Fricu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest