Hirdetés
- Trump vagy Harris
- Asszociációs játék. :)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanki
addikt
Autós rádió eladó
Helyieknek kis kedvezménnyel. -
Adonimus
senior tag
Sziasztok.
Lomtalanítok, Helyileg Létavértes vagy be tudom vinni Debrecenbe is
Ha valami érdekes írj, megegyezünk.Kb 2 méteres E osztályos Merci réz akku kàbel. Minimum 70mm2-es. 3500ft
Új subcsövek egyben 2000ft
16.5cm-es kiemelő karika pár 4000ft
1-2 méteres piros tápkábel darabok 500 ft
Rca zajszűrő 2000ft
Iso csatik (komplett) 1000 ft
Szivargyújtós tàpfeszmérő 1000ft
Tápelosztó blokk plexire építve. Réz blokkok. 5000 ft
Minden előbbi egyben 10.000 ftNői 26-os bicikli fellelt állapotban 10.000 ft
Spl 25" hangszóró fa ládája 1500ft
Gusztustalan rozsdás hűtő ami amúgy működik, kerti partin hasznàljuk 1500 ft
Autó akkumulàtor, szépen indított de a Cabrioban javasoltàk a cseréjét mivel nem ismert az előélete 3000ft
2x18kg kézi sulyzókészlet, felületi rozsdás de, àt kell csiszolni. Minden szempontból örök darab. 20.000ft
Tracon 2p 40a fi relé,sosem volt beépítve 3000ft
adonimus felhasználónak 41 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! - http://www.phmegbizhatosag.atw.hu
-
KROK640
nagyúr
válasz S-eye #158848 üzenetére
És érted nem egy 1959-es Dodge Kingsway, amiből van 9db összesen Európába, így ha feltűnik egy a piacon, akkor 4-5 facebookos képről el kell dönteni, hogy kell-e vagy nem, és azonnal lecsapni rá, mert 5-10 év múlva ha lesz következő...
jajj ez nekem is nagy kedvencem, mikor a termék árának a többszöröséért akar szállíttatni, esetleg külföldre. Ezért szoktam helyben (ahol lakok) meghirdetni, inkább hirdetem 1-2 héttel tovább, de a legjobb ha személyes átvételt tudunk rendezni. Ráadásul alacsony értékű cuccoknál (4-5-6 ezer) nem kell a +2500-as futárt is beleszámolnom az árba, így jelentősen tudok engedni az árból.
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
Dan-szan
senior tag
Régen jártam már a Fórumban
A Xiaomi boltja megszűnt vagy elköltözött a fórumon vagy Db-n belül máshova?
Illetve melyik a valóban hivatalos webshopja? Beírtam gugliba mindjárt kiadott vagy 5 féle verziót, link.Az igazság csak nézőpont kérdése ! ** Xiaomi Mi MIX 3 ** "Mert játszani jó!" #csakaHONDA
-
patex1983
őstag
válasz Dan-szan #158855 üzenetére
A debreceni üzletük bezárt.
Nem is csoda, mindent aranyàrban adtak....
Vicces volt, hogy egy emelettel lejjebb a Media Markt -ban sokkal olcsóbban megkaptad ugyanazt a Xiaomi terméket ....Ja és a https://www.xiaomishop.hu/ hivatalos magyarországi forgalmazó.
[ Szerkesztve ]
X
-
robag93
aktív tag
Valaki vállal vagy tudtok ajánlani olyat, aki fejhallgató kábelt megforrasztana? Elvileg jól lokalizálható a probléma.
-
Cs1csó
félisten
válasz DrBubo77 #158858 üzenetére
A márkaboltokkal valahogy mindig ez van ami szerintem nem is baj HA:
ezért nyújtanak valami TÖBBET pl. extra garancia, vagy valami prémium gari, vagy kis bónusz ajándék.
Ha ezek nincsenek akkor értelmetlen egy "márkabolt" megléte, maximum még egy dolog: hogy ott MINDEN termék minden modellje elérhető legyen minden színben és azt ki is lehessen próbálni.
Ezen fenti dolgok hiánya esetén értelmetlennek tartom.. -
patex1983
őstag
-
BoscoD55
tag
Esetleg, ha valakit erdekel egy Sigma 105mm f2.8 EX DG OS makro objektiv, szoljatok. Canon bajonettes, boven ar alatt. Koszi!
-
paatrick
őstag
válasz SOAD19 #158870 üzenetére
Sokkal prózaibb oka van ennek. Az emberek nagy része úgy indul el vásárolni hogy nem tudja mit akar pontosan venni, ha meg tudja akkor se ragaszkodik az elképzeléséhez: "Kék pulcsit akarok venni! Jaj egyik üzletbe sincs, na ha már eljöttem akkor is veszek valamit... egy feketét."
Még manipulálni se kell őket.
[ Szerkesztve ]
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
RandomName
senior tag
válasz Cs1csó #158861 üzenetére
Amíg a Fórumban lent középen volt a Samsung, addig velem fordult elő olyan, hogy venni akartam power bankot, ami tud 9V gyorstöltést. Nem volt, csak olyan ami tud vezeték nélküli gyorstöltést is. Heroin áron. A második kérdés után ajánlották a másik boltot (MM). Lerázásnak tűnt. Nem tetszett, de belegondolva, ha nincs amit én akarok, és nem is lesz, akkor ne legyen elvárás, hogy a vállára borulva sírom ki magam miatta.
De pl amikor a BT headsetet, meg másik alkalommal a Glap Play P/1-et vettem, és már a pultnál kérdeztem pár dolgot, akkor mindkét esetben a beszélgetés közben csörgött a telefon, és az irodából szóltak, hogy mi a válasz a kérdésemre, mert átlag biorobot értékesítő nem tudhat minden termékről minden infót. Azaz jobb support volt, mint pl az MM-ben, ahol ha egy termékről nem úgy kérdezek, hogy gyerekkori iskolatársam bátyja visz oda a saját osztályáról, hanem alanyi jogon ("helló én vagyok a hülye gyerek és venni akarok egy nagy zöld kockát ami piros gömb kívűlről, de a neten nézd csak így néz ki, van nektek ilyen? Vagy valami alternatíva) akkor kb pingvinezés van, de ha vele megyek oda, akkor meg van megoldás.Szóval ez ilyen tényleg érdekes.
[ Szerkesztve ]
"A logout olyan mint egy joghurtkultúra... bedobod a bejegyzést, és minimum 8, maximum 24 óra múlva minden tag a téma egyetemi szintű szakértőjévé válik." By: DeFranco (2016)
-
7Sony7
addikt
Srácok, tudtok valami fogyasztás mérőt, amit bedugok a dugaljba, abba a fogyasztót, és az értékeket regisztrálja is, esetleg csúcsértéket is mutat, és nem túl gagyi?
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
Cs1csó
félisten
válasz 7Sony7 #158877 üzenetére
pl. Emos konnektoros fogyasztásmérő
Esetleg elnézhetsz helyi villamossági boltokba pl. Mixvill stb. és talán szállítási költség nélkül is hasonló áron (6-7k HUF) is megkapod.
Nekem is ilyen van. Talán túl sokat is tud, elég macerás beállítani.[ Szerkesztve ]
-
mezis
félisten
válasz 7Sony7 #158879 üzenetére
Én egy okoskonnektort vettem. TUYA app-al csak On/Off, de HomAssistant szerverrel "mindent" mutat. Én csak feszültség történetet néztem (10V-al többet mér), de úgy emlékszem van teljesítmény és amper is.
mezis
-
gyulazsolti
senior tag
Sziasztok!
Ez jogos követelés a Vízmű részéről? [kép]
És ki is számlázták. Semmi jogszabályi hivatkozás nincs.
Kiadás dátuma 2020.12.07.
Kelt: 2023.08.24Ja! rendesen fizetve volt a számla végig, és van ~3500Ft túlfizetés.
[ Szerkesztve ]
-
elfelejtette
veterán
válasz gyulazsolti #158885 üzenetére
Mi az, hogy kiadás dátuma 2020? Hivatkozz az elévülésre.
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
gyulazsolti
senior tag
Lemaradt!
Eddig a mama lakott benne, de ő is meghalt 2021-ben.
Most meg eladó lett a ház.elfelejtette
De kell nekem tudnom erről a 60 napról, mikor nem is vagyok az ügyfelük?[ Szerkesztve ]
-
PLaci58
addikt
Hááát a jogosság megkérdőjelezhető. A villany, gáznál 15 napon belül kell bejelenteni a tulajdonos váltást vagy az örökösödés lezárta után. Majdnem egy év után írattam át és nem szóltak semmit. Meg kell nézni a víz szolgáltatóval kötött szerződést, de nem hiszem, hogy kötbért számíthat fel. A szolgáltatást megszüntetheti, mivel nincs érvényes szerződés az új tulajjal.
[ Szerkesztve ]
"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
RandomName
senior tag
[ Szerkesztve ]
"A logout olyan mint egy joghurtkultúra... bedobod a bejegyzést, és minimum 8, maximum 24 óra múlva minden tag a téma egyetemi szintű szakértőjévé válik." By: DeFranco (2016)
-
nagyúr
Én szívesen megnézném azt a csekket, amit ehhez mellékeltek... Jöhet privátban is!
-
nagyúr
válasz RandomName #158889 üzenetére
Ha nem fizikai levél lenne egy rakás személyes adattal, azt hinném valamelyik Jófogásos csaló próbálkozik... 🤔
-
Calogero
addikt
válasz gyulazsolti #158887 üzenetére
Ha örökös vagy akkor tudhattad hogy történt tulajdon változás, és ezt jelenteni kell a közműveknek, ha pedig a számlafizető hunyt el akkor új szerződés kell kötni.
Változás bejentés 15-30 nap szokott lenni, halálozás esetén 180 nap (hagyatéki tárgyalások miatt)A vízművek a bejelentés elmulasztása miatt a vízmérő átírásakor díjat számít fel, amelynek mértéke 180 napon túli bejelentés esetén 6 ezer forint, egy éven túli bejelentés esetén pedig 12 ezer forint.
A gáz és villanyszolgáltatók nem számláznak semmit. -
gyulazsolti
senior tag
válasz Aryes #158891 üzenetére
Rendes sárga postai csekk. Számla
A jófogás honnan tudná, hogy az eladás miatt kell átíratni.
Placi58
Eladásnál értem, mert az új tulaj a nevére veszi a lakáshoz tartozó szolgáltatást.
Honnan kell tudnom, a 60 napot, ha nem vagyok az ügyfelük?
Most is azért kell átíratni, mert eladásra kerül, és akinek a nevén van 2006-ban meghalt.
De fizetve volt a vízdíj, és elfogadták, túlfizetés is van. -
PLaci58
addikt
A 2021.12.06-tól érvényben lévő üzletszabályzatukban van benne az örökösödés utáni 60 nap és bejelentés elmulasztása esetén a 10.000 kötbér.
A levél egy belső levélnek tűnik, ha ezt kiküldték, akkor nem teljesen normálisak 😀.
Szerinzem akkor jársz a legjobban, ha befizeted és átíratod, mert így nemigen lehet eladni, vagyis az új tulaj nehezen fogja átíratni, ugyanis tulajdonos váltásnál az előző tulajnak le kell mondania 😀
Az, hogy rendesen fizetve volt, semmit nem jelent. A szolgáltatót nem érdekli, hogy ki a fizető. Viszont ha nincs szerződés, akkor kiköthetik a szolgaltatást és az sokkal többe kerül.[ Szerkesztve ]
"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
RandomName
senior tag
válasz gyulazsolti #158895 üzenetére
Én amikor anyám meghalt ugyanebbe a témában voltam, mert semmit nem íratott át apámról. Én mindenhova bementem, hogy jó napot kívánok, én vagyok a hülyegyerek, aki nem tudja, hogy ilyenkor mi a helyzet, de rendezzünk el mindent. Vízműnél, eonál, tökre jól jöttem ki, mindkét helyre vittem fotót a mérőről, és semmi ilyesmi nem volt... Igaz, én belül voltam a 60 napon...
-
gyulazsolti
senior tag
válasz RandomName #158896 üzenetére
Az Eon, Gáz a mama nevén volt, az át is lett iratva.
Az eon csont nélkül, a túlfizetést is jóvá írták.
A gáz viszont csak a hagyatéki után adta vissza a túlfizetést, közjegyzői határozatra.A víz meg elmaradt.
-
elfelejtette
veterán
válasz gyulazsolti #158897 üzenetére
Mikor apu meghalt, mi a három gyerek örököltük a házat. Az áram és a gáz szolgáltató simán engedte részemről az ügyintézést, csak a vízmű kötött bele, hogy nincs meg az 50% tulajdonrészem, vigyek hozzájárulást valamelyik testvéremtől.
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
S-eye
senior tag
Okosórámon van egy milliméter alatti SMD kondenzátor, ami valószínűleg nem működik. Hol tudnák ezt a városban kiforrasztani és tenni helyette egy ugyanolyan kapacitásút? SMD 0201 vagy SMD0402 lehet, kb 2pF.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Asztrofotózás
- Politika
- Gumi és felni topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen processzort vegyek?
- Trump vagy Harris
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs