Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Lineage OS használat közben
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Android másképp: Lineage OS és társai
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz zolikaDB #144681 üzenetére
Nekem elég volt gyerekoromba a horgászat halászat, most max spicc bottal kishalazni ha van idegrendszerem pár évente egyszer kétszer
Főleg hogy halat se eszek
Pedig édesapám nap mint nap hordja hazaHú volt hogy húzóhálóztunk, édesapám és a bátya tartotta a hálót mi öcsémmel hajtottuk a halakat ki, tapostuk a nádast bokrokat, vagy télen édesapám emelőhálóval mi meg hatottuk rá botokkal a halakat
Guga nem ismerem
(#144682) RandomName
Blogokat sose szeretem olvasni, még akkor se olvastam amikkor más nem igen volt sehol face sehol iwiw, de akkor se olvastam blogot
.................
Tanya csenöl csatornát is kb egy éve követem , régen magyar csatornákat se szerettem követni
Na van még egy mi csengős
Pisti Szerel [link], ő ugye innen Debrecen környékéről származik és mentek ki[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- XFX AMD RADEON RX 6700XT 12GB
- Logitech ConferenceCam Connect / 1080p HD / 4x zoom / Zeiss optika / távirányító / beépített akku
- DJI Mini 2 - 4k drón szett hibátlan állapotban - távirányító, akku, táska
- MSI GTX 1660 GAMING X 6gb újszerű
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs