- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
Új hozzászólás Aktív témák
-
Passape
tag
Hali nah egy Rev3-as Reaper megvan, másik úton, a rev2-est meg eladom, pedig csak 3 napos, de legalább nem bontaottam ki.
E8600 igen, és GA-P45-UD3P , már mind megvan, csak rendszert rakok újra, és ez nálam olyan 3 nap megfeszített munka, a biztonsági mentések, vírusellenőrzések 4 Terrán meg egyebek miatt. (egy hétvége alatt 6x rakom újra a windowst.)
Tegnap még Romániában voltam az egyik gyárban gyártósort installálni, de talán ma eljutok az alaplap, meg a memóriacseréig.
A cél 4000+stabilan lehetőleg 4500 7/24-ben, most bújom az alaplap bios leírását hivatalos meg egyéb forrásokból. Memória meg nem tudom, 1400 jó lenne. Szórzókkal még nem szórakoztam, majd meglátjuk mi hogyan jön ki. Nagyot álmodok, és nagy ágyat veszek, csak nehogy a végén a földön kelljen aludnom.
Egyébként meg szerencsém volt, mert már németországból is elfogyott a reaper, rendelni sem lehet
A legtöbb időmet az vette el hogy a hülye Norton 2008 csak sp2-3-ra megy fel, Nekem meg csak sp1-es cd-m volt, és sz@r netem
nah szerencsétlenkedem tovább
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, szép állapot
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest