Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
válasz
TomBoy1986 #4810 üzenetére
Te én nemtom itt van pölö az én 8200-as procim, aminek a 2x3MB-os kesse szerintem bőven elég. Ennek az alapórajele 2,67GHz. Ha beteszem 1:1-be a rammal és adok neki a BIOS-ban 1,275-öt akkor a CPUZ 1,24V és 1,25V között mászkál. Ha megnézem a dobozt ott az van, hogy max 1,25V, szóval relatíve ezt még imádja, de már így is 3,7GHz fölött van az órajel 7-es szorzóval. 8-as szorzóval is megy még 4GHz fölött is csak adni kell neki a feszt ott már azért rendesebben, de ha százalékra számolom a tuningot és hozzáveszem, hogy azért még mindig a legtöbb játéknál a magas órajel a döntő én valahogy nem vágyom AMD-re. Igaz én vízzel hűtöm, de ha meg azt nézem, hogy egy komolyabb léghűtés, mondjuk valami ninja xxxx 10k, akkor miről beszélünk? 10k-ból simán ki lehet hozni egy vízhűtést is, ami csak a procit hűti. Max kell valami nagyobb tartály, amit házilag csinál hozzá aztán kész. Ennyi. Értelek, hogy amolyan hobby nálad a dolog, nálam ez ilyen megveszem, beállítom és többet hozzá se nyúlok dolog. Egyszerűen csak az ár/teljesítmény arány érdekel a vásárlást követően. Ha az megfelel akkor elégedetten hátradőlök és részemről a tuning lezárva. Mindig húzva megy az asztali gép, nem használom olyan sokat, mivel a munkahelyi notimmal töltök le, bekapcsolom aztán megy egész éjjel, azt meg lesajnálom, meg nem is fogyaszt annyit..
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kuponkunyeráló
- Nincs megállás akkuméretben
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mini-ITX
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- nVidia GeForce RTX 2070 (TU106)
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Önerő nélkül is. Részletfizetés. Bankmentes. Dell Latitude Intel Core Ultra7 165U 16GB DDR5 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Honor X6 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest