- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibz03
őstag
Sziasztok!
Corsair TwinX 800 MHz, CL4-es (4-4-4-12 @ 2.1 V a gyári adat). Sehogy se tudom 900 MHz fölé húzni, de igazából még addig sem... Mit kéne állítanom?
Az időzítésekkel nem nagyon tudok babrálni, mert fingom sincs, hogy mennyre állítsam őket. A fesz.-t már felvettem 2.3-ra is, de be se indul a gép, ha már 850 MHz-en akarom járatni őket. Szerintem ez marhára nem normális, bírniuk kéne legalább vagy 1000 MHz-et, nemde?
Mivel szinte csak az időzítéseket nem állítottam (próbáltam még 5-5-5-18-on, az a másik gyári adat, de ezen se értem el sokkal többet), ezért gondolom, hogy ezzel van a probléma.Mennyire kéne állítanom az időzítéseket, hogy az 1000 MHz körüli értéket elérjem? Egyáltalán honnan kéne tudom / honnan lehet tudni, hogy mennyire kell állítani az időzítéseket? Gondolom, csak van valami logikája...?

A válaszokat előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elbaltázott tankolás miatt csúszik a NASA Holdutazása
- alza vélemények - tapasztalatok
- Miért tűntek el a buta tévék?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Építő/felújító topik
- Yettel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Cairn - Indulhat a hegymászás!
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- BONTATLAN Corsair Vengeance 32GB KIT (2x16GB) DDR5 7000MHz CL34 Black - 99 hó gari
- BONTATLAN Corsair Vengeance 32GB KIT (2x16GB) DDR4 3600MHz CL18 RGB PRO SL - 5 év gari
- ASUS ROG STRIX X870-A Gaming WIFI alaplap Bontatlan
- BONTATLAN Corsair Vengeance 32GB KIT (2x16GB) DDR5 7200MHz CL34 - 99 hó gari
- BONTATLAN Corsair Vengeance 64GB KIT (2x32GB) DDR5 6200MHz CL32 RGB - 10 év gari
- Samsung Evo 4TB Külső SSD
- Samsung Galaxy A55 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H610M i3 13100 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB XIGMATEK Cooler Master 700W
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6" 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Az időzítésekkel nem nagyon tudok babrálni, mert fingom sincs, hogy mennyre állítsam őket. A fesz.-t már felvettem 2.3-ra is, de be se indul a gép, ha már 850 MHz-en akarom járatni őket. Szerintem ez marhára nem normális, bírniuk kéne legalább vagy 1000 MHz-et, nemde?