- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibz03
őstag
Sziasztok!
Corsair TwinX 800 MHz, CL4-es (4-4-4-12 @ 2.1 V a gyári adat). Sehogy se tudom 900 MHz fölé húzni, de igazából még addig sem... Mit kéne állítanom?
Az időzítésekkel nem nagyon tudok babrálni, mert fingom sincs, hogy mennyre állítsam őket. A fesz.-t már felvettem 2.3-ra is, de be se indul a gép, ha már 850 MHz-en akarom járatni őket. Szerintem ez marhára nem normális, bírniuk kéne legalább vagy 1000 MHz-et, nemde?
Mivel szinte csak az időzítéseket nem állítottam (próbáltam még 5-5-5-18-on, az a másik gyári adat, de ezen se értem el sokkal többet), ezért gondolom, hogy ezzel van a probléma.
Mennyire kéne állítanom az időzítéseket, hogy az 1000 MHz körüli értéket elérjem? Egyáltalán honnan kéne tudom / honnan lehet tudni, hogy mennyire kell állítani az időzítéseket? Gondolom, csak van valami logikája...?
A válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- További aktív témák...
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- Gigabyte GA-F2A88XM-D3HP Alaplap + AMD A10-7800 Radeon R7 + 2x4GB ADATA DDR3 RAM
- Crucial RAM 32Gb Kit (1x32Gb) DDR5 5200MHz (ou 4800) INGYEN FOXPOST
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest