Hirdetés
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anthony28
őstag
Az qurva jó...
Én is Tracer-re cseréltettem a sima ballistix-okat és amit 2,3V tudott a ballistix azt a Tracer 2,35-2,4V tudja, gondolom a LED-ek miatt, mivel az is a ramfeszből veszi az áramot.Ha tudom akkor inkább maradok a sima Ballistix-nél.
De egyébként nem hiszem hogy azért döglött meg.Én 2,3V használtam a sima ballistixeket, 1066mhz-n CL4-be és mégis megdöglött 2 hónap alatt.A fesznek nem hiszem hogy sok köze lenne hozzá, elvileg a 2,4V bírnia kell minden jobb minőségű ramnak akár 24/7-be is.Az eladott Geil Ultráimnak 2,4V az ajánlott fesz, így ment 1200mhz-n CL5-be...nem olyan sok az a 2,4V.De az biztos ha ez a Tracer-em is megdöglik valamiért visszatérek a Ultrákra,vagy Dominator-ra vagy bármire.Remélem csak kifogtam a hibásat.Meg te is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- Tesla topik
- Fujifilm X
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- TGA2020 - Megérkezett a Mass Effect folytatás első előzetese
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- HP ZBook Studio x360 Gen5 Intel Xeon E-2176M
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- GoPro HERO12 Black (CHDHX-121-RW) akciókamera
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én is Tracer-re cseréltettem a sima ballistix-okat és amit 2,3V tudott a ballistix azt a Tracer 2,35-2,4V tudja, gondolom a LED-ek miatt, mivel az is a ramfeszből veszi az áramot.Ha tudom akkor inkább maradok a sima Ballistix-nél.