- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
konyi79
addikt
válasz
kelly416 #1214 üzenetére
Az a Piranha nevű alufelni, ami sajnos csak 16-os. A tetőlámpa a sínnel szélzajos, meg kevés értelme van. A galytörő semmit nem véd, műanyag tartókkal kell a gyalogosvédelem miatt felrakni, ráadásul a 360fokos kamera se játszik vele, betakar az első kamerának. A küszübtoldat is csak egy olyan felesleges súly az autón, ami csökkenti a szabad magasságot, meg a küszöb élét is ki kell fúrni hozzá, ami nem hangzik túl jól.
-
-
mirci18
addikt
válasz
Luck Dragon #1216 üzenetére
Csak pont terepre nem fogod vinni nehogy sérüljön megkaristolja valaki.
Pont mint a Vitara. Azt se láttam még földúton. -
-
kelly416
veterán
válasz
Šolaire #1211 üzenetére
Lejárt a szerk. idő...
ez az autó pöppettöbbe van, mint a listaár, de a felni is és a vadrács is nagyon dögös.
De ez a lista ("tartozék árlista letöltése" link) sok mindent tartalmaz, amire csak úgy szórni lehet a pénzt.
-
kelly416
veterán
válasz
Luck Dragon #1208 üzenetére
Sajna nem lehetett amikor rendeltük (és előtte egy fél évig, utána egy fél évig tuti nem), most nem tudom, lehet-e. Már meg sem nézem, mert max. felidegesít.
-
-
kelly416
veterán
válasz
Luck Dragon #1205 üzenetére
Tényleg szép a színe. A két gyereknek meg nekem is az azúrkék tetszett jobban gépen, de miután megnéztünk párat már élőben, főleg a miénk társaságában, nekem is jobban tetszik ez. Csak olyan apróságok boszantanak, hogy nem lehetet digitális klímát kérni bele, meg a középső sórhoz "közvetlen" meleg/hideg levegőt csak lábhoz tudok fújni, leghátra meg sehogy. Illetve a hátul ülők felejtsék el, hogy zenét hallgatnak az elől ülők halláskárosodása nélkül. De ez van, hátul (ha lesz még hátul utazás) majd hallgatnak bluetooth zenét a törpék Tronsmart Force-on (a Te írásod alapján választottam, nagyon jól szól, köszönöm), mi meg tudunk beszélni elől.
-
-
kelly416
veterán
Gratula! Na meg le a kalappal a teli tank és a csereautó előtt is, én ilyet még nem olvastam.
Szívem szerint én is Dustert vettem volna, de hát elégedjek meg egy új autóval és örüljek, hogy a felét ki tudom fizetni.
Nem baj, a Lodgyra sem panaszkodunk, nagyon jó az is. Nekünk.A Lodgy mellé is ez a kettő van csak.
-
Dvix
senior tag
Sziasztok! Szóval megkaptam a Celebration Tce100 Dusteremet
Azt mondták vigyem el egy hosszú hétvégére mert úgyse csinálnak addig vele semmit. Tegnap visszavittem egy eredetiség vizsgát még csinálnak, meg a karosszériás leszedi a cégmatricát és még egyszer letakarítja. Eddig adtak egy Renault Zoet(nekem kényelmetlen ez a dodgem
). Békéscsabán a Renault Merszlényinél vettem, az autót teletankolták mielőtt átadták.
Főbb jellemzőiről mondhatom hogy:
-a kis turbóst hamar utazósebességbe lehet hozni, nem egyszer előztem. Kraftolni kell kuplungolásnál is rendesen(hamar ejti a fordulatot, tehát kb. mint egy szívót) 3ezernél előbb nem érdemes elváltani.
-4 esben 56-60 nál 1900-2000 körül forog, kell is neki, turbó nyomás 1800-tól nincs akkor hallani remegést, a váltóutak hosszúak.
-váltó franciásan lötyögős de pontos
-Tolatni élvezet, könnyű kormány, és az nem igaz h nem lenne pontos vagy h nagy lenne benne a holtjáték, vagy h nem pont akkor fordul az autó amikor elfordítod ezt ne higgyétek el amit teszterek mondanak/írnak.
-a tempomat maga az öröm és a megváltás
240Km-en átlagfogyim 5.9L voltComputer szerint. Persze ezt tankolással visszakérne mérni.
-az autó felfüggesztése verhetetlen, menetzaj alig, a beépített rádióra azt mondom most már h jó, elegendő, jól szól.Egyedüli bosszúságom hogy a szervizkönyv digitális, tehát csak a mai számlán fogom látni az olaj fajtáját.
A másik meg, hogy kaptam két kézikönyvet, (Dacia Duster ismertető/ahogy kezdi mondókát: "Ez a kezelési és karbantartási útmutató"/ és média Nav) és vagy 20 szor leírja, hogy egyes dolgokat a "Karbantartási dokumentációban" nézzem meg?! Én ilyet nem kaptam.Most külön, fizikálisan létező "Karbantartási dokumentációt" kéne az autóhoz kapjak? Vagy azt még nem adták ide? É nem tudom gyerekek.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- HP ProBook 430 G3 laptop Pentium 4405U CPU (hibás)
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest