Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Késsel már az SV I-12 Coda I zuhanása utáni harc sem egyszerű. (Bocs az ergya minőségért, PS appból így tudtam kiszedni a screenshotot.)
[ Szerkesztve ]
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
proci985
MODERÁTOR
dogtownban a lopakodos-trukkos buildek par ponton egyre kevesbe mukodnek es eloternek azok a strategiak, amik akkor kellenek, ha 4-6 halalfejes ellenfel egyszerre lo rad, mikozben nincs valos fedezek.
ha megvan a Raffen shiv bazis frontalis letamadasa Panam alltal ("nem szamitanak rank" -> befarol kocsival a kozepere barmilyen meglepetest kinullazni), na tele a DLC olyan tomegjelenetekkel.
mas reszrol realis, mert V ott mar az az edgerunner akinek mar nem kell lopakodnia, hanem berughatja a fobejaratot.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Maelephant
aktív tag
Sziasztok,
a szeszekkel mit lehet csinálni (meginni, de minek, mert debuff, eladni esetleg)?
-
Orgi
addikt
válasz Maelephant #33357 üzenetére
Fel se venni?
-
nagyúr
válasz proci985 #33354 üzenetére
Igen, ezt most veszem észre, hogy sokkal nehezebb lopakodni DT-ben - lore-kompatibilis magyarázat, hogy míg NC-ben az őrök csak normál üzemmódban figyelnek az eseményekre, addig DT-ben a bargaszt őrök minden perce a túlélésről szól, mivel méb NC.hez képest is durva ott a helyzet, ezért sokkal érzékenyebbek mindenre.
Igyekszem egyébként kizárólag dobókésekkel dolgozni, a kard mellett két dobókésem van, már 1.4 mp a visszatérési idejük, de amíg az egyik jön visszafelé, addig már dobom a másikat, szóval így kicsit macerás, de már ráállt a kezem kontrolleren is az oda-vissza váltogatásra. Igyekszem minimalizálni a gyorshekkeléseket, szinte csak arra használom, hogy a halálfejes ellenfelekre toljak Mozgás tönkretételét, mert egyébként kb. lehetetlen őket eltalálni késsel, simán kimozogják a dobásaimat. Ha nagyon sokan jönnek egyszerre, akkor gránát és futás a legközelebbi fedezékig, plusz optikai álca, illetve levegőben iramodás, amire skillek miatt sok védekezési bónuszt kapok. Aztán szép lassan, amikor kicsit megnyugszik az ellen, megint mehetnek a lopakodási bónuszos késdobálások. Ez a taktika egészen addig működik jól, amíg egyedül vagyok, de ha NPC-t kell kísérni, védeni, akkor már nem komfortos. És egy korábban relatíve egyszerű harc is elég sokáig el tud húzódni a fentiek miatt, de bevallom, nagyon élvezem, teljesen új játékélmény ez most így ~1200 óra után is.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
tibaimp
nagyúr
válasz Maelephant #33357 üzenetére
Én azokat is el szoktam adni, mikor már olyan sok van, hogy idegesít az inventory-ban, mert nem találom hirtelen a csoki szeletet
[ Szerkesztve ]
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
proci985
MODERÁTOR
no-perk végigjátszás kész, avagy 3 body/reflex/tech/intelligence/cool. tetejében az alap cyberwaret (és a tetoválásokat) használva, upgradek nélkül: 2.12vel ez még működik, bár 1.3hoz képest a nehézség kb egy másik világ. corpo életút, fast travel nélkül. hackelésnél maradtak az alapok, pl pingem sose lett. cuccot nem vettem semmit árustól.
very hard, kivéve
, ahol le kellett vennem easyig a játékot, érthető okokból.Oda és Smasher kb 24es szint lett a végén, a Sun endinggel: kb 27es cool, 7es tech, minden más 3-5 között (főleg shardokból). értelemszerűleg a nekomatat használtam és lopakodtam.
nehézségre brutális: 2 health potion, kb 60as armor (ami ruhákkal felment 90ig), perkek és cyberwarek hiánya miatt pedig nincs dash, gyakorlatilag nincs smart fegyver (tudtátok, hogy Oda technikailag tyger claw és nem működik rá a dermal implant), nincs dupla ugrás, minimális a hackelés.
hogy nehezítsem a dolgot, Act1ben és Act2 első felében direkt nem lopakodtam: All Foods, Konpeki, Hellman és Evelyn történetszála mind hangos véget ért (kivéve a Cloudsot) és a Raffen Shiv bázisa is ki lett takarítva. Takemura él, bár ott a nehézségi szint elkezdett kaotikus lenni, Act3ban pedig az Ebunikén és főleg az utolsó misszió alatt végig lopakodni kellett.
Mivel minden szintlépéssel egyre nehezebb lett a játék, minimális side questet csináltam: összeszedtem a két ingyenes Thortont Badlandsben, Blistering Love kész, plusz Wakakotol a tetoválás és egy sidequest az "old samurai tapes"nél, mert aktiválódott amikor elmentem mellette. meg talán egy NCPD gig aminél elkezdtek rám lőni.
DLCnek inkább nem álltam neki: Valószínűleg a
nem jutnék túl.roncson komment: talán 15ös reflexxel mehetett volna Oda és Smasher is, dash talán segíthetett volna mitigálni a problémákat.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz tibaimp #33363 üzenetére
igazabol azt neztem, hogy 2.00 ota ha nem koltod el a statokat, akkor megmaradnak. szoval nem tudtam, hogy merre induljak a karakterrel, ugy voltam, hogy majd elosztom kesobb. aztan ugy voltam, hogy megy ez.
nem tudom hany oram van benne, covid alatt egy idoben ez volt a lazitos programom amikor semmit nem lehetett csinalni.
-
nagyúr
válasz proci985 #33362 üzenetére
Na, ez már durván extrém. Ehhez képest dobókéssel már-már simán teljesíthető szinte minden.
Oké, a Chimeraval elszöszöltem pár órát és néhány visszatöltést. A szélső ágyukat nem tudtam letépni, mert nincs elég Bodym, hekkelni csak nagy ritkán tudtam, mert alacsony a max RAM-om, így maradt a rohangálás, iramodás, ugrálás, optikai álca. De mivel egy harci kütyü slot van, így váltogatni kell az álcát és a gránátokat, ami külön élmény. A kések alapból kb. semennyire nem sebzik a Chimerat, szóval iramodásokkal kombinált optikai álcával kell olyan területekre mozogni, ahol egy pillanatra elveszíti a vizuális kontaktot, és akkor mehet a gyenge pontokra a stealth critical hit, és úgy szépen lassan le lehet csipegetni a HP sávját. Persze közben el kell kerülni a különböző támadásait, meg a hullámokban támadó drónokat. De jó mulatság volt.
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
-
JoeCockBill
senior tag
-
Raymond
félisten
-
tibaimp
nagyúr
válasz JoeCockBill #33368 üzenetére
Az komoly ...Jól néz ki!
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
sixpak
nagyúr
-
Aventador91
őstag
válasz JoeCockBill #33368 üzenetére
a túlzott fanatizmus nem egészséges, csak mondom
-
JoeCockBill
senior tag
válasz Aventador91 #33372 üzenetére
azé nem a játék logóját varrattam fel ez önmagában egy szép minta, kb csak ebben a topikban tudják hogy mi ez. majd jön még hozzá sokminden más
új lemezünk: https://wmmd.lnk.to/BMB_RegiVagas
-
Vesa
Topikgazda
-
Maelephant
aktív tag
Elkezdtem az újrakezdés keretében egy netrunner buildet, nagyon faja, még a nerfek ellenére is, mert smart gun és monoszál meg érdekesebbé teszi.
Továbbra sem győzök rácsodálkozni, milyen lenyűgöző ez a város, mennyire embertelen, kegyetlen a játékbeli világ (ez a küldetésekből és a shardokból is látszik), milyen rohadt jó nők mászkálnak a fiktív térben ... és ... mennyire idegesítőek az irracionálisan viselkedő rendőrök, ezt nemigen sikerült javítaniuk. -
AsakuraDave
őstag
Hali!
Elég sokáig félre tettem a játékot a kezdeti állapota miatt, de most kedvem támadt végre egy első végigjátszásra. Próbálok modokat feltenni, mert nekem a játékban levő LOD szintje siralmasan alacsony kb prev-prev-prev gent idéző.
Csináltam 2 videót, az egyik mod nélkül a másik LOD mod performance verzió, azaz ami kevésbé csökkentheti az fps számot.
[mod nélkül]
[mod-dal]Ami még mindig nagyon bántsa a szememet azok a kis "asset"-ek, mint a szemetes zsákok, papírdobozok stb, kb 1,5 méterre elötted tölti csak be őket a játék, ezekre nincs valami jelenleg működő mod? A Phantom Liberty kieg nincs meg így a "not so good drawdistance" mod nem megy, ahogy próbálnám betölteni a játékot egyből crasheli.
Nincsenek dobozok és szemetes zsákok:
Itt már vannak:
LOD mod nélkül még bal szélen az oszlop LOD-ját is be kell, hogy töltse a játék ahogy egyre közelebb kerülök, LOD moddal meg a max LOD van betöltve elég távolról is:LOD moddal, az oszlop max részletességen van betöltve, de felül ahol fut a srága cső ott az csövet körbeölelő szerkezet nincs teljesen betöltve, ahhoz ugyanúgy közelebb kell menjek mint mod nélkül: MOD nélkül az oszlop csak egy "tömb":
ui.: Illetve még olyan mod érdekelne ami az autók LOD-ját növeli, az is elég tré ahogy jön szembe pár méterről és méterről méterre látom, hogy egyre magasabb részletességű modellre vált az autó.
[ Szerkesztve ]
There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
Raymond
félisten
válasz AsakuraDave #33377 üzenetére
Ha azon a masodik kepen a tavolban lathato szemeteszsakok szerinted 1,5 meterre vannak toled akkor itt nem a jatek LOD-val van a problema
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
Ryder62
őstag
válasz AsakuraDave #33377 üzenetére
Percekig lapozgattam a két alsó kép között. Ez ilyen találd meg a különbséget játék? Mert akkor elbuktam.
[ Szerkesztve ]
-
mert_csokis
senior tag
Napot!
Valaki használ olyan víz mod-ot, ami biztosan működik a jelen változattal is?
A Nexus CP mod szekcióban a water szóra keresve csak 7 találatot dob. Ami a több, mint 9 ezer mod-ot tekintve elég nehezen hihető.
Eddig ez a legszimpatikusabb.
Mivel kikapcsolt RT és SSR mellett játszom, így kicsit feldobnám a vanilla vizet.
Jelenleg olyan, mint valami poshadt mocsári víz.Air Jordan 1 Low G (DD9315-101) 42-es méretben eladó
-
Thrawn
félisten
proci985 új gépe: [link]
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
mert_csokis
senior tag
Estét!
Tudom, hogy sokan többször is végigjátszották már, de lassan én is eljutok oda, hogy az eddigi bohóckodás helyett ténylegesen nekiállok a játéknak.
De még mindig nem tudom, kivel kezdjem el. Eddig kerültem az infókat, de nyilván kiderült, hogy Judy-val például csak női karakterrel lehet jóban lenni.
Viszont a férfi V-nek meg ott van Panam, ha jól tudom. Az meg elég idétlen, hogy egyikkel végigviszem az alapjátékot, utána meg külön elkezdem a PL-t egy másikkal.
Mivel gondolom, hogy a PL-ben is visszatérnek majd az alapjáték karakterei, utalások régi dolgokra. És akkor elég furcsa lenne, hogy akkor még férfiként haverkodtam másokkal, de most már hirtelen a női V emlékszik vissza azokra a dolgokra.
Szóval, az immerzió szempontjából elég idétlen.
Ez az egyik. A másik, hogy mikor érdemes majd becsatlakozni PL-be? Vagy jó úgy, hogy szépen letudom az alapjátékot, és utána kezdem el a PL szálat?
Néhány napja felraktam a legfrissebb verziót, és belenéztem a PL-be, mert kíváncsi voltam az új Dogtown területre. De nyilván nem értettem, hogy Johnny miről beszél, úgyhogy a spoilerek miatt inkább abbahagytam. Nem kapdosok bele most már, hanem normálisan elkezdem az alapjátékot.
Szegény Sandra Dorsett-et már annyiszor vettem ki a jeges kádból, hogy már közömbös vagyok a melleire.[ Szerkesztve ]
Air Jordan 1 Low G (DD9315-101) 42-es méretben eladó
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz mert_csokis #33385 üzenetére
PL-hez kapcsolódó küldetésekben új karakterekkel fogsz találkozni. A visszaemlékezés dolgot viszont nem értem, ha kezdesz egy új karaktert, akkor az egy új történet. De amúgy szerintem megéri, valahogy a női karakter szinkronja jobban beleéli magát a történetbe, persze ez szubjektív. Valamint ha engem kérdezel, Judy jobb mint Panem, utóbbival pokoli veszekedések lehetnek egy kapcsolatban amilyen hisztis.
Én végigvinném az alapjátékot, aztán mennék Pl-re rá. Már ha nem akarsz kihagyni semmit
-illetve eléggé tápos karival mennék oda.mert a DLC-vel akár ideje korán is befejezheted a játékot. Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Vesa
Topikgazda
-
Maelephant
aktív tag
Csak arról, hogy mennyi mindenre odafigyeltek a játékban (kivéve a vagy érthetetlenül ignoráns vagy teljesen elmebeteg módon trigger happy rendőröket):
Automatic Love elején a bárban:
- a főnökasszony neve Suzie Q
- amikor a bejáratnál megkéred Ritát, hogy engedjen be Judyhoz, Punchin' Judy-ként nevezed meg
- az öltözőben az egyik férfi fenotípusú Mox közli egy társával: most már elég a dumából, vissza a "bump 'n grind"-hoz.Creedence Clearwater Revival: Suzie Q
Marillion: Punch 'n Judy
Bump 'n Grind: sokan felhasználták lemez és számcímnek is, nekem a David Lee Roth: Eat 'em and Smile albumon szereplő illik ide[ Szerkesztve ]
-
mert_csokis
senior tag
válasz CPT.Pirk #33386 üzenetére
Köszi a választ.
Akkor az alapjáték után már sosem találkozol a régi karakterekkel? A románcokkal mi lesz? Ez így kicsit illúzióromboló, hogy ezek szerint minden el lesz vágva.
Ha teszem azt női V-vel gondolsz egyet a PL kampány közepén, hogy szusszannál egyet, és meglátogatnád Judy-t, akkor a lakásban már nem lesz ott senki?
Vagy nem is reagál rád a karakter? Vagy ezt hogy integrálták?
Annyi ilyen apróság jut eszembe, amivel sokat lehet/ne dobni az immerzión, csak nem tudom, hogy ilyenekre figyeltek-e.
Vagy a PL-hez új románc tartozik?Air Jordan 1 Low G (DD9315-101) 42-es méretben eladó
-
SaGa59
őstag
válasz mert_csokis #33389 üzenetére
Ha teljesen kitoltad az alapjátékot és csak utána vágsz bele a PL-be, akkor igen, nincs ott. Ha az alapjáték vége előtt fogsz hozzá (és elég korán hozzá lehet), akkor ugyanúgy ott lesz, mint az alapjáték közben. Lehet ide-oda járkálni a két terület között. A PL-ben nincs másik románc. Lejátszhatod úgy is, hogy V-nek egy kalandja a fő szál közben, és egy ponton, még a vége előtt visszatérsz a fő vonalra, de úgy is, hogy az itteni valamelyik befejezéssel ér véget az egész és a fő szál félbemarad ott, ahol elhagytad. Számtalan megoldás lehet.
STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz mert_csokis #33389 üzenetére
A románc folytatódik. Hogy is mondjam, Judyra / Panemre időről időre rá fog törni a vágy és, de majd meglátod... Viszont eléggé alap, amit ezen a téren a játékba beletettek. Ellenben van rá fasza mod, hogy Judy lakásán is napszaktól függően mindenféle dolgot csináljon, szerintem érdemes feltenni ezt: Judy Romanced Enhanced
Amúgy a DLC-s tartalmat ne úgy értsd, hogy vége a játéknak és be vagy zárva egy új területre új arcokkal.... Azzal csak kapsz egy új területet, ahonnan bármikor átmehetsz a város többi részére, tolni tovább az egyéb gigeket meg amit akarsz. Gyakorlatilag csak kaptál egy új kerületet, ahová korábban nem tudtál bemenni.
Meg ajánlanék még egy mod-ot... Főleg ha már női karakter, ott még szembetűnőbb, hogy alapból nem ott van a játékos nézőpontja, ahol a szemei vannak. Magyarul ha lenézel, akkor alig látsz valamit, de annak nem úgy kéne lennie a valóságban. Immersive first person
SaGa59: az a legszebb, ha a PL elején ignorálod a
csaj kérését, így rövidre zárva az egész DLC-t 3 perc alatt, de legalább Johnny boldog lesz mert mehettek inni, magasról tesz rá mi lesz az elnök asszonnyal. [ Szerkesztve ]
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
SaGa59
őstag
válasz CPT.Pirk #33391 üzenetére
Igen, akkor csak a terület nyílik meg, de az egész sztorinak lőttek. Pedig szerintem az a legjobb összefüggő szál, a sok közül. Semmiképp nem érdemes kihagyni, sőt, mindkét fő verziót (támogadot vagy elárulod pacsirtát) érdemes kijátszani. STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz looser #33393 üzenetére
Igen, meg. https://www.youtube.com/watch?v=9r32HG0RJNk
SaGa59: igen, de ez csak egy poénnak van benne szerintem.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Topikgazda
válasz CPT.Pirk #33391 üzenetére
Az utolsó mondathoz:
Especiel ez teljesen érthető Johnny részéről, és ha őszinték akarunk lenni, akkor valahol igaza is van, figyelembe véve a DLC teljes háttértörténetét. Tényleg, 1x meg kellene nézni, hogy mi lesz az elnök asszonnyal, ha ebek harmincadjára hagyjuk... Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz CPT.Pirk #33398 üzenetére
A Cyberpunk világának az a lényege, hogy ez a város megrág és kiköp, nem a jó és a rossz küzd egymás ellen, csak annyit tehetsz, hogy megpróbálod a legkevésbé rossz sorsot kihozni magadnak, de ebben legfeljebb csak a magadhoz hasonlókra támaszkodhatsz - és ők is bármikor elárulhatnak.
És minél feljebb van valaki, annál cinikusabb gazember, különben nem lehetne a helyén.
Bámulatos, hogy mennyire jól látta előre az eseményeket Pondsmith a '80-as évek végén... -
Topikgazda
válasz GhanBuri Ghan #33399 üzenetére
For the record: Pondsmith nagyon jó háttérhangulatot adott a világának, az emberi természet szürkeségét is szépen festette le, nincs vegytiszta jó és... de, van vegytiszta gonosz, mert nála az Arasaka cég és kimondva Saburo Arasaka maga a manifesztálódott ördög.
És ezen tovább haladva egyáltalán nem jöttek be azok, amiket Ő "vizonált" anno. Kezdve, hogy eredetileg a Szovjetunió nem hullott szét, hogy mindent is a megacégek irányítanak (lásd például Donald Trump akkor?). Pondsmith világában egy civil mega-tüntetés sose érhet el semmit, a civil kezdeményezések hamvába holtak, ami a valóságban ugye azért nem így működik.
Ha megnézed hogy milyen állapotok volt az USA-ban az 1980-as években a közbiztonság terén (akkor átlagban 8 gyilkosság jutott 100 000 lakosra), akkor ahhoz képest az 1990-es években felfutó ág volt (10/100000), majd éles zuhanásnak indult (a 2010-es években 5/100000 alá esett), most kezdett el megint felfele futni, de ez már inkább USA belpolitikai döntések története - de az ide tartozik, hogy a Cyberpunk-ban elképzelhetetlen, hogy egy rendőr nem mer a fegyveréhez nyúlni...
A technológiai dolgokról már nem is beszélve, a kiberver még nagyon messze van, ahogy a fúziós energia vagy az öntudatra ébredt mesterséges intelligencia is. Ami pedig az internetet illeti, Pondsmith nagyobbat nem is tévedhetett volna a hálózattal kapcsolatban...
Szórakoztató? Kétségkívül sötét és depresszív világ, aki fogékony az ilyenre, annak bejön (nekem is), de azért a "jól látta előre" fogalom nálam sehogy sem jönne a nyelvemre a Cyberpunk háttértörténetét elnézve.
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs