Hirdetés

2024. május 14., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Cyberpunk 2077 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu


__________________________________________________________
*A Topicban működik a Spoiler TAG (SP), legyetek szíves használni!*
[Cyberpunk 2077 screenshot & érdekességek topic]
________________________________________
Magyar Discord Szerver

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#33101) Raymond válasza sixpak (#33098) üzenetére


Raymond
félisten

San Francisco valtozat :)

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

(#33102) sixpak válasza Raymond (#33101) üzenetére


sixpak
nagyúr

Ohh..ez miez? :)

Tibi: :R

https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/

(#33103) Raymond válasza sixpak (#33102) üzenetére


Raymond
félisten

Fooocus img2img a te kepeddel es egy kis San Francisco iranyu text prompt-al.

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

(#33104) sixpak válasza Raymond (#33103) üzenetére


sixpak
nagyúr

Igen, hasonlóra gondoltam....nem rossz. :)

https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/

(#33105) RetepNyaraB válasza Jorus (#33094) üzenetére


RetepNyaraB
veterán

Talán később, mikor már "oda tudod húzni" magad az ellenhez, meg bejön a kivégzés a képbe, ami nagyobb csávókon csak sebez egy jókorát, de ki nem nyírja - ettől érdekesebb lesz. Amúgy marad a vázolt taktika. Smashernek mondjuk nem mertem nekimenni a maxolt Gwynnbleiddel sem, ott jobb volt távolban maradni. Biztos távolban. :))

"I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve."

(#33106) VikMorroHun válasza Jorus (#33094) üzenetére


VikMorroHun
senior tag

Nálam ebből csak a kaszabolás szokott menni. :)
Esetleg egy kis elugrálás, de a mostani játékban elég sokára sikerült beültetni olyan bokafejlesztést, hogy V jó nagyokat tudjon ugrani.

Nem lehet körökre osztott módba váltani, mert a karakter halott.

(#33107) jonnyjoker01


jonnyjoker01
veterán

Elég hosszú lesz, végre sikerült időt kerítenem a Phantom Liberty-hez. :D

100% még nincs meg, de eddig nagyon tetszett (3 endinget csináltam meg). Dogtown annak ellenére hogy kicsi elég nagynak és tartalmasnak érződik. Gig-ek minősége ég és föld az alapjátékhoz képest, sokkal több voice line és változatosabbak. 2.x változtatásai nagyon jók lettek szerintem, új életet leheltek a játékba. Biztos hogy fogok egy teljes végigjátszást majd kezdeni ha lesz rá időm, egyenlőre csak folytattam a 100%-os mentésem.

Maga a fő sztori:

Nagyon tetszett, habár itt-ott azért voltak logikátlan bakik. Párszor úgy éreztem, hogy néhány dolog csak azért történik úgy ahogy, hogy az írók egy bizonyos irányba tudják terelni a történetet. Konkrét példára már nem emlékszem, csak arra hogy egy párszor így éreztem a végigjátszásom közben.

Ennek ellenére CDPR-tól szokásos módon a karakterek többsége szuperül volt megírva. Reed karakterét ki nem állhattam, de ez pont a jó írói és színészi munkára utal, csak szimplán nem szeretem az ilyen berögzött embereket :D Myerstől így utólag Brigitte 2.0 feelingem van, eleinte megbíztam benne aztán később legszívesebben tele eresztettem volna ólommal. A netrunner testvérek nagyon tetszettek, ezért is cseszett fel különösen amikor kivégezték őket Reed-ék. :N Mivel az expansion Songbirdről szól, ezért ő volt a legkidolgozottabb, a sztori végére nagyon megszántam, tudtam azonosulni vele.
.
Az egyik fénypont a kaszinó/gála volt, szerintem elég sok időt töltöttem ott. Minden NPC dialógusát végighallgattam, Lizzy Wizzy fellépését is végignéztem, szuperül meg volt csinálva ez a szekció.

Az endingek, sorrendben ahogy megtapasztaltam őket:

1. Betray Reed, aztán még fejbe is lőttem az űrhajónál:
.
Őszintén annak ellenére, hogy ez áll a legközelebb ahhoz, hogy milyen saját döntéseket hoznék, ennek a kivitelezése lett a leggyengébb. Nagyon érdekelt a blackwall vonala a dolognak, reméltem hogy kicsit többet megtudhatunk arról hogy mi is folyik itt. No meg Mr Blue Eyes célzás is felkeltette az érdeklődésem, mindezekből nem lett kb semmi.
.
Azt, hogy Songbird kamuzik messziről láttam már így számomra nem volt nagy csavar, furcsa volt hogy mindig kerülte a témát amikor a saját sorsunkról kérdeztük, meg ferdített. Ott vált nyilvánvalóva amikor mondta hogy egyedül megy fel a holdra, aztán hozza vissza a cure-t. Ennek ellenére segíteni akartam neki, mert elég szar helyzetben volt :D Az a voice line tökéletes volt a végén, hogy nyugodtan lehetett volna őszinte, akkor is segítettem volna neki.
.
Az űrállomás nagyon menő volt, és külön tetszett hogy több féle módon is el lehet jutni a terminálra. Első alkalommal sikerült lecsukatnom magam, de aztán újratöltöttem egy mentést mert meg akartam nézni milyen a lobby :D Nagyon fun volt viszont harcolni, meg blackwall jedit játszani :D
.
Szerintem életben maradt ebben az endingben Songbird a mini side quest miatt ami utána jön, bár nem tudom, nem 100%, lehet hogy kék szemű uraság 4D sakkot játszik.

2. Betray Songbird és kívánságának teljesítése
.
Kétségkívüli, hogy Reed ága lett a legjobban kidolgozva, már csak a hosszából ítélve is. Itt kapunk backstory-t, végre megtudhattam több mindent a Cynosure projektről, amit az előzőben hiányoltam.
.
Maga a gameplay, meg úgy az egész finálé, hát úristen. Én nagyon nem bírom idegzettel a horror játékokat, és nagyon meglepett az Alien Isolation-re hajazó szekció. Nagyon sok idő kellett hogy végigmenjek rajta és csak a legvégére jöttem rá, hogy hogyan is működik a blackwall bot. Kb 1 óra szenvedés után jutottam biztonságba, vagyis azt hittem... Aztán jött a repeta :DDD A végére idegroncs lettem kb. :)) Rátett egy lapáttal hogy már nagyon késő volt amikor itt jártam. (Később egyébként mégegyszer végigmentem rajta, mert ott hagytam az egyik laborban a blackwallos cyberdecket :)) )
.
Érzelmileg kimerülve a horror szekció után nagyon betalált nálam a "flashback" szekció, no meg aztán azt a döntést hoztam hogy megkönnyítem Songbird sorsát. Tudtam csak lab rat lenne belőle hogyha átadnám Reed-éknek. Általában nem szoktam meghatódni média tartalmon (inkább a dokumentumfilmek a valóságos mívoltuk miatt), de a főcímdalt könnyes szemekkel hallgattam végig :C :R
.
Nagyon jó lett ez a szála az expansionnek, nagyon emlékezetes marad, egyértelműen toplistám tetején van játékélmény szempontjából.

3. Az a bizonyos +1 ending
.
A koncepció nagyon tetszett, de a megvalósítás elég erőltetett lett. Mivel ez Cyberpunk és nem lehet happy ending, muszáj volt V voice linejait úgy megírni, hogy kétségbe van esve és mindennek vége. Vik klinikáján folytatott beszélgetés is azért furcsa, mert basszus NUS privát szuper titkos klinikájáról jött V, ahol épp a relic-et szedték ki belőle, miért is hiszi el egy percig, hogy Vik tud rajta segíteni még? :U A telefonhívások viszonylag érdekesek lettek, persze az emberek mennek tovább az életükkel, de azért van egy furcsa érzete, ne mondja már nekem senki, hogy V nem tudott oda szólni szeretteinek hogy figyu végre meg leszek gyógyítva, úgyhogy eltűnök egy kis időre? Meg kicsit az is fura, hogy oké, nem tud használni implantot, de akkor már fegyvert se tud használni? Tudom, jelentősen gyengébb lenne mint bármelyik átlagos bandatag, de azért annyira nem szar a helyzet mint ahogy a fejlesztők próbálták beállítani szerintem.
.
Az ötlet ahogy említettem viszont tényleg tetszett, nagyon érdekes volt látni hogyan változott meg Night City, meg hallani mik történtek egyes karakterekkel. Quiet life elérve, beolvadva a tömegbe. Lehet hogy egy hétre rá bűncselekmény áldozata lesz, de itt van még egy esély az életre :)

Összességében az apró hibái ellenére is rohadt jól sikerült az expansion, a 2.x-es patchekkel együtt végképp. Érződik hogy sokkal több figyelem ment a sztoriba is, rengeteg dolog van ahol döntéseink egyedinek érződnek. Kis voice lineoktól kezdve (pl. tükörbe nézéskor Reed kommentál, amikor átöltözünk a kaszinó szekció előtt) a küldetések teljesítésének módjain át nagyobb dolgokig, mint az endingek széles tárháza. Masszív 10/10, nagyon kíváncsi vagyok milyen lesz az Orion, remélem bele mennek mélyebben a Blackwall / rogue AI-os szálba. :R

[ Szerkesztve ]

Üdv. Johnny

(#33108) muxi-muxi válasza jonnyjoker01 (#33107) üzenetére


muxi-muxi
senior tag

Kibontottam a spoilerjeid, talán kár volt, de tetszett h összszedted a lényeget a PL-vel kapcsolatban. A harmadik endinget vittem végig, de engem azért az is mellbe vágott.

Most Boxon viszem, női karakterrel, feltehetően az első két befejezés közül választok, a harmadik szerelmi szálainak alakulása miatt nem óhajtom ezeket a végkifejleteket…

Negyedik éve nézek be minden kő alá, azért még vannak buildek, amiket nem próbáltam (full lopakodókari pl.) Sajna a peccseknek köszönhetően a régi buildjeim sem adekvátak már, ahogy ruházkodás értelme is eltűnt (bár a telivarrott női V egy szál topban meg forrónaciban több mint nyálelválasztó), jók voltak az uppok az egyes felöltőkre.

Kevés single címbe tettem bele ennyi órát, talán a S.T.A.L.K.E.R.-trilógiába, szerencsére lassan az is megjelenik, gondolom hasonló bughalmazként mint a CP 😂

[ Szerkesztve ]

Mindegy, milyen gép, csak fagyjon...

(#33109) Landon


Landon
őstag

Sziasztok,

Egy gyors kérdésem lenne azokhoz akik esetleg Path Tracing + Frame Generation-nel tolják a játékot. :) Script-elt konverzaciok alatt, kivaltkepp amikor autoban ulsz valaki mellett es ugy beszelgettek akkor elkezd esetenként nagyon be-be akadni a jatek, számokban kb.110FPS-rol leesik akar 85-re egy masodpercre es az audio is ilyenkor meg meg akad. Semmikor máskor csak scriptelt beszélgetés alatt. Igyekeztem hosszasan kitesztelni, PT es FG együttes bekapcsolása alatt jön elő a jelenség. Tapasztaltatok esetleg ti is?

There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//

(#33110) abridabri válasza Landon (#33109) üzenetére


abridabri
veterán

Én nem tapasztaltam . Annyi az fps scriptelt részen is mint máshol . 4K DLSS Q+ FG+PT

(#33111) Landon válasza abridabri (#33110) üzenetére


Landon
őstag

Köszönöm! Ha mozgatod a kamerat akkor sem akad be egyszer-egyszer scriptelt beszéd alatt? Jó példa a Panam féle Lightning Breaks quest kezdete amikor a tervet mondja el az asztalnál és közben mozgatod a kamerat. Tized másodpercre droppol csak. Próbálom kideríteni mi lehet az oka. Ha PT vagy FG ki van kapcsolva akkor nem csinálja.

There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//

(#33112) abridabri válasza Landon (#33111) üzenetére


abridabri
veterán

Nem akad a szokásosnál jobban , fix 70-85 fps mindenhol.

(#33113) Jorus


Jorus
nagyúr

Nahát, hogy 1000+ óra után kell rájönnöm, milyen hangulatos egy dobókéses/kardos/monoszálas karakter (monoszál még persze nincs, de majd magasabb szinteken tervben van). Lőfegyver még véletlenül sincs nálam természetesen. Van pár combosabb helyzet, amikor robotágyukat kell semlegesíteni és hekkeléssel csak pár mp-re állnak le, aztán dobókéssel kell elég közel menni hozzájuk, vagy megkeresni a konzolt. :) Alacsony szinteken nagyon meg kell fontolni minden harcot, mert lopakodni még nem tudok, hekkelés alapfokon megy csak, a békanyúzó kések életlenek, nem sokat sebeznek, szóval sokat kell futni, bujkálni, kerülni, de határozottan tetszik ez az új játékélmény. :D

[ Szerkesztve ]

''És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow

(#33114) sixpak válasza Jorus (#33113) üzenetére


sixpak
nagyúr

Én 550 óra után döbbentem rá, hogy még nem másztam meg a North Oak "táblát."

Van fent egy kis meglepetés is.

Még néhány random kép tegnapról:

https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/

(#33115) Jorus válasza sixpak (#33114) üzenetére


Jorus
nagyúr

Nahát, még ott sem voltam. :D Köszi a tippet, este majd elnézek arra én is.
Képek királyok, mint mindig. :R

''És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow

(#33116) sixpak válasza Jorus (#33115) üzenetére


sixpak
nagyúr

:R

https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/

(#33117) Gigi01 válasza sixpak (#33114) üzenetére


Gigi01
őstag

Ma bepattintok a 6900XT helyére egy 4080S-t. :B

(#33118) Raymond válasza Gigi01 (#33117) üzenetére


Raymond
félisten

Akkor mehet majd a pasztrejszing! A 3440x1440-hez pont eleg lesz a kartya DLSS-el.

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

(#33119) sixpak válasza Gigi01 (#33117) üzenetére


sixpak
nagyúr

Hát az nagy ugrás lesz. :)

Raymond: így van, nekem is 4080, 3440x1440, path tracing-el 60-80fps, RT ultra, 90-100 fps, DLSS quality.

https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/

(#33120) tibaimp válasza sixpak (#33114) üzenetére


tibaimp
nagyúr

"A szokásos rutin munka, vagy mi a szösz..." :R

A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...

(#33121) sixpak válasza tibaimp (#33120) üzenetére


sixpak
nagyúr

:R :)

https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/

(#33122) spleenszuru


spleenszuru
őstag

Szerintem simán ebben a topikban van a legtöbb ember és komment, legalábbis azokat számba véve, amikben én járok.

Tényleg ennyire jó ez a játék emberek? :DDD

Én még mindig csak ott tartok, hogy PC-re, vagy PS5-re lenne jobb vétel, meg hát nem is sürgős, van backlog szépen.

Malaka!

(#33123) Jorus válasza spleenszuru (#33122) üzenetére


Jorus
nagyúr

Mindkettőre, nyilván. :)

''És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow

(#33124) CJ4567 válasza spleenszuru (#33122) üzenetére


CJ4567
veterán

Az utolsó fillérig megéri az alapjáték + kiegészítő, igen :K

No Sana No Life

(#33125) r4zer0919 válasza spleenszuru (#33122) üzenetére


r4zer0919
tag

A játék nagyon jó, ez vitán felül áll.
DE optimalizálás terén vannak vele bajok.
DLSS - bloom hiba. (Ez állítólag már egyszer javításra került, de a 2.0+ -al ismét visszatért)
A telefonáláskor konstans -10, -15% GPU kihasználtság. (Lényegtelen milyen beállítás)
Épület-textúrák késői betöltése, leginkább a légkondis épületnél jelentkezik (LOD hiba?)
Meglepő/drasztikus gépigénykülönbség a "klasszikus" Cyberpunk és a Dogtown DLC területeknél.
A Ray reconstructionnál a tükröződések szuperül néznek ki, talán már egy kicsit túlzás is, ellenben a grafika átmegy ilyen életlen, rajzol/festett -olajfestményszerűségbe, nem igazán jó.....

[ Szerkesztve ]

(#33126) proci985 válasza spleenszuru (#33122) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog

PCn vannak modok

egyebkent erdemes DLCvel egyutt venni

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

(#33127) Landon válasza sixpak (#33119) üzenetére


Landon
őstag

Ez frame gen-el, igaz? :R

There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//

(#33128) Raymond válasza Landon (#33127) üzenetére


Raymond
félisten

Persze, anelkul a 4090-el is "csak" 60-71-85 a min-avg-max ezekkel a beallitasokkal a benchmarkban.

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

(#33129) sixpak válasza Landon (#33127) üzenetére


sixpak
nagyúr

Természetesen, sorry az kimaradt. :R

https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/

(#33130) Landon válasza sixpak (#33129) üzenetére


Landon
őstag

No worries, gondoltam de azért inkább rakerdeztem, biztos ami biztos. :DDD Annyian fujoljak FG / DLSS-t, viszonylag kevés emberrol olvastam aki aktívan használja.

[ Szerkesztve ]

There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//

(#33131) Raymond válasza Landon (#33130) üzenetére


Raymond
félisten

En 45-50-tol mar hasznalnam, de DLSS nelkul a 4090 is csak 35FPS atlag van 3440x1440-ben az pedig keves, meg FG-el se volt meg a 60 ugy.

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

(#33132) DamianB válasza Landon (#33130) üzenetére


DamianB
őstag

én használom

"Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"

(#33133) Landon válasza Raymond (#33131) üzenetére


Landon
őstag

Igen pláne CP-nel. Nem tudom ti hogy vagytok vele de nekem FG, DLSS OFF mellett még a 40-50FPS (1440p) is nagyon döcögősnek érzett. Viszont DLSS Quality + FG az nagyon bevalt a pár gyengesege ellenére eddig.

[ Szerkesztve ]

There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//

(#33134) fanti


fanti
addikt

Sziasztok!

Meg lehet azt oldani valahogy a 2.1-es verziónál, hogy a jobb egérgombra konfigolom be az előre menést?

Mert bármit is csinálok, a jobb egérgomb fixen nagyít egyet (ráközelít talán) és csak utána megy előre, és nekem az kéne, hogy csak előre menjen.

Ez megoldható?

GIGABYTE B550 Aorus Pro, AMD Ryzen 9 5950X, Noctua D14, Crucial Ballistix 4x16GB DDR4 3200Mhz@3800MHz CL18, Powercolor 7900XT, M.2 Samsung 981 2TB, M.2 Kioxia (XG6) 2TB, 2 x Intel 730 SSD 480GB, Crucial MX500 2TB, SEAGATE SkyHawk 6TB, 750W Gigabyte Aorus Gold, Evolveo T4, Samsung S43BM700UUXEN

(#33135) VikMorroHun válasza fanti (#33134) üzenetére


VikMorroHun
senior tag

Ha sehogy nem tudod kikapcsolni a ráközelítést, akkor "No More Hard-coded Keybinds" mod telepítését próbáld ki.

Nem lehet körökre osztott módba váltani, mert a karakter halott.

(#33136) fanti válasza VikMorroHun (#33135) üzenetére


fanti
addikt

Köszi, megnézem! :R :R :R

GIGABYTE B550 Aorus Pro, AMD Ryzen 9 5950X, Noctua D14, Crucial Ballistix 4x16GB DDR4 3200Mhz@3800MHz CL18, Powercolor 7900XT, M.2 Samsung 981 2TB, M.2 Kioxia (XG6) 2TB, 2 x Intel 730 SSD 480GB, Crucial MX500 2TB, SEAGATE SkyHawk 6TB, 750W Gigabyte Aorus Gold, Evolveo T4, Samsung S43BM700UUXEN

(#33137) Jorus


Jorus
nagyúr

Ne mindig csak autós képek legyenek. :)

''És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow

(#33138) Orgi


Orgi
őstag

Sziasztok, nemrég kezdtem el a játékot (nagyon tetszik), Judy-val szerettem volna romantikus kapcsolatba kerülni (igazából Panammel, de nála lehetetlen, el is hajtott), de létezik, hogy rosszul válaszoltam vmit és soha nem jön el a Pisces küldi után a romantikus szál? Ezzel már utólag nem tudok mit kezdeni ugye? :(

(#33139) tibaimp válasza Jorus (#33137) üzenetére


tibaimp
nagyúr

:C köszi

A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...

(#33140) Raymond válasza Orgi (#33138) üzenetére


Raymond
félisten

Step 1 - ne ferfi legyen a karaktered

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

(#33141) RetepNyaraB válasza Raymond (#33140) üzenetére


RetepNyaraB
veterán

:))

"I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve."

(#33142) Orgi válasza Raymond (#33140) üzenetére


Orgi
őstag

Nem az...

(#33143) tibaimp válasza Orgi (#33142) üzenetére


tibaimp
nagyúr

Akkor azért hajtott el Panam. Judy-val viszont összejöhet :K

A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...

(#33144) gV válasza Orgi (#33138) üzenetére


gV
őstag

(#33145) Orgi válasza gV (#33144) üzenetére


Orgi
őstag

Köszi, olvastam ezeket, de sose jött meg a Pyramid song quest, miután végeztem a Piscessel, ezért nem értem...

(#33146) Raymond válasza Orgi (#33145) üzenetére


Raymond
félisten

Pedig az mindig megjon. A guide par orat ir hogy varni kell, de ez attol is fugg hol tartasz a main quest-ben szerintem, mert nalam sokkal tovabb tartott. En ugy jatszottam hogy akkor folytattam a main-t amikor mar nem volt mas mission.

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

(#33147) jonnyjoker01 válasza Orgi (#33138) üzenetére


jonnyjoker01
veterán

Hogyha a Pisces küldiben Maiko tervét választottad és elfogadtad tőle a pénzt akkor Judy haragudni fog rád és ott vége lesz az ő szálának. Bármelyik másik végkimentelben nyitott marad a Pyramid Song (még az is hogy Maiko tervével mész tovább, de nem fogadod el a pénzt). Hogyha az előbbit csináltad, akkor azon csak mentés újratöltés tud segíteni, utóbbi esetében nem tudom hogy mi a trigger pontosan, lehet időhöz és teljesített küldetésekhez is kötött, de előbb utóbb jönnie kéne a kövi Judy questnek.

Üdv. Johnny

(#33148) spleenszuru válasza gV (#33144) üzenetére


spleenszuru
őstag

Bakker ezekről a romance guidekről a mass effectes szerelmi szálak jutnak eszembe.
Hányszor végigtoltam mindhárom részt, és még annak ellenére is voltak szálak, amiket elcsesztem. :DDD

Malaka!

(#33149) Orgi


Orgi
őstag

Köszi mindenkinek, elvileg Maikot megöltem, tehát nem fogadtam el a pénzt, a teljesített küldik között ott van a Pisces, viszont a Pyrami nem jött meg... még megkeresem Judyt élőben, lehet véletlenül kinyomtam csak vmit, aztán elengedem a kérdést, se Panam, se Judy, hát ez van...

(#33150) tibaimp válasza Orgi (#33149) üzenetére


tibaimp
nagyúr

Amikor Judy elhív búvárkodni, utána/közben lehet vele összejönni! Volt már a búváros küldetés? Ez a Judy féle szál záró küldetése.

A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Cyberpunk 2077 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.