Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Agyrák666
üzenetére
Engem nem érdekel egyik "propaganda" sem. Amikor már a tényeket és a valóságot is annak tartjuk, az már siralmas. Mindenki tudja, hogy az amerikai bankrendszerrel baj van, rendszerszintű gondok. A dollárral úgyszintén - kincs ami nincsből idézve, egy halom rongyos papír. Nincs mögötte fedezet. Az olaj és az adta az erejét, hogy ezt használták, ismerték el sokan a világon, ez viszont egyre látványosabban esik vissza fog visszaesni a továbbiakban is. Ez pedig Amerikára nézve rengeteg problémát jelent. Nem a világbirodalmi státusz elvesztése lesz a legnagyobb gondjuk hanem az, hogy egyáltalán létezni fog-e még Amerika.
Így ha a krioptokat konkurenciaként kezelik az sem meglepő. Általános vélekedés, hogy veszélyes a bankrendszerre, a pénzrendszerre.
Aki hiszi aki nem nem sokat érdekel.

#18595 Frozen
Voltak cikkek, hogy iráni és egyéb pénzek ügyletek átmentek. Én nem tudom, mi volt mi nem volt. de Az sem lepne meg ha egy Binance dolgozó sem tudná. Ott az DTX a bedőlésig, sőt csak utána derültek ki inkább dolgok. Még a legbententebebbek sem feltétlenül tudtak róla. Lehet alapja, lehet csak kavarás. Bármi lehet." érkezik egyik walletből a másikra xy összeg azt valahogy le kell igazolni honnan van mikor kiveszed"
Az átlag embernek. Az Ukrán frontról olyan eszközök tűnnek el, hogy csak néznél. Maga a CIA beszél róla, hogy elég komoly % eltűnik a fegyvereknek. Nem újdonság ez, mindig is így volt. Utána a titkosszolgálatnak rengeteg ideje, pénze megy rá, hogy ezeket vissza vásárolja, vagy likvidálja. Sokkal bonyolultabb a világ, mint azt itt sokan gondolják.#18595 Frozen
Egy biztos, amióta van kripto még nem volt válság a világban, most kiderül mit ér. Az is tény, hogy tokenizálódás stb a cél. Maga a dolog nem fog eltűnni, még ha át is alakul. Azt, hogy egy egy bálna mit csinál nem tudom, azt sem mikor szedte meg magát. Lehet bőven plusszban van. És azt sem tudjuk kié milyen pénz mire van szánva.Az árfolyam esését - érdekes módon a bankválság fordította meg. A háborús és a piaci környezet nagyban nem változott. Lehet ez is egy cél, hogy ne ide menekítsék az emberek a pénzt.
#18599 Esztán74
Nekem van, kell?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Projektor topic
- Milyen videókártyát?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gurulunk, WAZE?!
- iPhone topik
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Asus 15.6,core i3 5005(4x2,0Ghz)IntelHD VGA,8-16GB RAM,SSD,,Win.11,Jó akku
- Roborock Q5 PRO robotporszivó (garis)
- G.SKILL Trident Z5 RGB 2x24GB DDR5 6400MHz CL32 - Gari 2034.09.08. -ig - Eladó!
- Philips Shaver Series 7000 (elektromos 3 fejű borotva)
- MacBook Pro 15 A1707 (2017) asztroszürke és Apple Magic Mouse A1296 Olvasd el figyelmesen kérlek
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest