Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz GuMipOkE #19932 üzenetére

"nem részletezed a stratégiádat konkrét tokenekkel"
    Aki azt várja, hogy a másik coinokat, meg konkrét stratégiát, portfóliót ajánljon (miközben egy csomó dolog folyamatosan változhat és ez menedzselést is kíván, szóval gondolom még frissítenem is kellene folyamatosan), az amúgy nem tudom hol él. Kezeljem a számlákat is a vételekkel, eladásokkal? Arra kellene először rájönni, hogy ez az, amit érdemes legelőször elfelejteni.

Biztos az emberek "követő" magatartásából adódik, hogy szeretnék, hogy valaki konkrétan megmondja nekik, hogy mit csináljanak, hogy a lehető legkisebb felelősségük legyen bármilyen döntésben.
    Ha már homályos utalások, a topic-ban több cselekvésre ösztönző dolgot írtam, mint bárki más, a kettővel ezelőtti hsz-emben is több dolog van, amiből ki lehet indulni, ha ez homályos, ez van.
    Amúgy igen, gondolom rengetegen vannak a topic-ból $1m feletti összegekkel egy-egy coinban.
    Nem a PEPE, de több tippre nem reagálok.
    Már én sem értem miért fárasztom magam, ha az a reakció, hogy "cool story, ömlengés, motivációs beszéd, pfej memecoinok, megölöm a topic-ot, menjek innen".
    De jobb a békesség, itt most félreteszem a topic-ot egy jó időre. GL mindenkinek.

Új hozzászólás Aktív témák