- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
GuMipOkE #19932 üzenetére
"nem részletezed a stratégiádat konkrét tokenekkel"
Aki azt várja, hogy a másik coinokat, meg konkrét stratégiát, portfóliót ajánljon (miközben egy csomó dolog folyamatosan változhat és ez menedzselést is kíván, szóval gondolom még frissítenem is kellene folyamatosan), az amúgy nem tudom hol él. Kezeljem a számlákat is a vételekkel, eladásokkal? Arra kellene először rájönni, hogy ez az, amit érdemes legelőször elfelejteni.Biztos az emberek "követő" magatartásából adódik, hogy szeretnék, hogy valaki konkrétan megmondja nekik, hogy mit csináljanak, hogy a lehető legkisebb felelősségük legyen bármilyen döntésben.
Ha már homályos utalások, a topic-ban több cselekvésre ösztönző dolgot írtam, mint bárki más, a kettővel ezelőtti hsz-emben is több dolog van, amiből ki lehet indulni, ha ez homályos, ez van.
Amúgy igen, gondolom rengetegen vannak a topic-ból $1m feletti összegekkel egy-egy coinban.
Nem a PEPE, de több tippre nem reagálok.
Már én sem értem miért fárasztom magam, ha az a reakció, hogy "cool story, ömlengés, motivációs beszéd, pfej memecoinok, megölöm a topic-ot, menjek innen".
De jobb a békesség, itt most félreteszem a topic-ot egy jó időre. GL mindenkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Törékeny-e a Z Fold7? Ki van csukva!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Star Trek
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kezünkben a Honor Magic V5
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- Gombászkönyvek egyben
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia