Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Casoli
őstag
Használ valaki Krakent?
Küldtem a pénztárcámból hozzájuk némi ETC-t, a leggyorsabb verzióval. A küldő fél már lenyugtázta hogy elment, viszont a Krakennél 4 óra elteltével sem látszik a felületén. Pár hónapja ETH-t küldtem nekik, az emlékeim szerint gyorsan megérkezett a Krakenre. ETC-vel nem tudom mi a baj, címet ellenőriztem, nincs elírva.
-
Casoli
őstag
Sziasztok!
ETC-ről lehet valamit tudni? Valaki félre kereskedett vele?
-
Casoli
őstag
ETCvel mi történt?
-
Casoli
őstag
Hányingerem lett ettől a mostani hullámvasúttól

-
Casoli
őstag
-
Casoli
őstag
Furcsallom, azt ETCrol nem beszel senki. Az elmult honapban meg10xezte az erteket. Mit gondoltok rola. Jo befektetes lehet?
-
Casoli
őstag
ETC kilőtt. Valaki tudja az okát?
-
Casoli
őstag
Köszönöm gyors válaszod, mire megírtam a postot eszembe jutott hogy lementettem egy secret kódot. Erre rá guglizva meg is tudtam, hogy az a QR kód valójában. Van egy régebbi okos telefonom, az lesz a backup login telefon. Sajnos egyszer már jártam úgy hogy beszart a telefon, nem volt egyszerű visszaszereznem az accountomat. Nem kevés crypto volt rajta

Már csak azt kellene megtudni, mire jó a MASTER KEY.

-
Casoli
őstag
Sziasztok!
Krakent használ valaki 2FA bejelentkezéssel (google authenticator)?
Hogy lehetne megoldani, hogy 2db telefon bármelyikével tudjak kódot generálni és be tudjak lépni? A MASTER KEY setup ebben lehet a segítségemre?
-
Casoli
őstag
válasz
Black-core
üzenetére
Minek ez a 3 januári fork? Tud valaki valamit róluk?
-
Casoli
őstag
válasz
tom120514
üzenetére
Szerintem eddig ezt mindenki tudta, hogy nyerességet ezzel úgy lehet elérni, ha közben elszedjük az új belépők pénzét. Ha az új belépők után is jönnek belépők, akkor ők is megkapják majd a jussukat, feltéve ha időben eladják nyereséggel. Ez az egész technológia arra jó, hogy az egyik zsebből átkerüljön a másikba a pénz. Aki korán beszállt, annak a zsebében landolt egyenlőre a többi pénze. Minden új beszálló abban reménykedik, hogy még a többiek is beszállnak, így lehet profitot elérni.
-
Casoli
őstag
Lassan torlom a telefonomrol az arfolyamos widgetet es evekig ra sem nezek mi mennyi. Ev elejen meg 35euro is volt az etc, most meg az 5eurot kapargatja felulrol. Sajna mostanra mindenkiben tudatosul, hogy a crypto hosszu tavu befektetesre alkalmatlan.
-
Casoli
őstag
Már megint mi történt? Miért zuhant be minden?
-
Casoli
őstag
ETC vajon mitől "ugrott" ki?
-
Casoli
őstag
MI a rák történt már megint?

Az a legjobb az egészben, hogy az egészbe egy forintot nem öltem
. A villanyszámlát meg felfogom fűtésdíj gyanánt ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Akkor mostmár tessék emelkedni

Dícsértessék!

Ha már nosztalgiázunk. Másfél éve havonta kibányásztam 20ETC-t, most csak kettőt

-
Casoli
őstag
Lassan kinullázódik minden ami altcoin. Ez fogja a technológia végét is jelenteni. Nem hiszem, hogy ezek után bárki meg tudna bízni a cryptovalutában.
-
Casoli
őstag
Mi az isten ez az ETF?
-
Casoli
őstag
Akinek csilliárdnyi pénze van bitcoinban, annak milyen érzés lehet, hogy lassan elfogy a pénze?
-
Casoli
őstag
Beindult a pánikeladás. Amíg a legtöbben ultrarövidtávú befektetésnek tekintik a cryptot, sajna nem lesz magasabb az árfolyam hosszú távon

-
Casoli
őstag
ETC-vel megint mi történik? 35% minusz.
-
Casoli
őstag
Kíváncsi lennék mennyi bróker dőlt most be, akik kriptovalutával próbáltak csencselni

-
Casoli
őstag
válasz
KilgoreTrout
üzenetére
Ez egy magyar fórum, nem hiszem, hogy lenne helye egy angol cikknek benne.
-
Casoli
őstag
Én reménykedek, hogy a "nagyok" csinálják most az esést, hiszen most sokan eladják csúnya bukóba a coinokat, azt ugye valaki megveszi a háttérben. Szerintem most a kisemberek pánikolnak, és a nagyhalak gyűjtik be olcsón az egységeket. Akármi történjen, én pl. nem adom el, kivárom mi lesz fél év múlva. A benne lévő pénzem nem kajára kell.
-
Casoli
őstag
Ez már ultragáz ami történik.
-
Casoli
őstag
válasz
Fiddlestick
üzenetére
Pár napja frissítettek. Kb. egy napra elérhetetlen volt az oldal. Azóta viszont nagyon jó, egyszer sem állt meg túlterhelés miatt.
-
Casoli
őstag
Beszakadt az összes coin ára, eldurrant a lufi... 30% minusz szinte mindenhol. Kíváncsi lennék melyik nagy hal szállt ki.
-
Casoli
őstag
Fogós kérdés. Krakenről mostmár szeretném kiutalni a coinjaimat, valamilyen privát wallet oldalra (pl. myetherwallet). Igen ám, de mi van, ha egyszer ez a weboldal törlődik. Van nekem pénztárcacímem és privát kulcsom, de mit tudok azzal kezdeni, ha elérhetetlen az oldal? Ilyenkor is bukóba megy minden?
-
Casoli
őstag
Ilyt se láttam még. ETC lenyomta az ETH-t forgalomban.
-
Casoli
őstag
Beleolvastam a Bitcoin topicba, kicsit megijedtem, mi van, ha a váltó lenyúlja a pénzem. Ki hol tartja az altcoinját? ETC-re milyen független walletet érdemes használni?
-
Casoli
őstag
válasz
Fiddlestick
üzenetére
Én meg 10 dolláron bányásztam kb. 30db-t. Most majdnem a dupláját éri
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Casoli
őstag
Akkor én nyertem, nem csináltam semmit, és 17%-al ugrott az egyenlegem

-
Casoli
őstag
Milyen jól tettem, hogy megtartottam az összes ETC-met. A kínai P2P-s híren kívül felröppent még valami más is? Lassan mugduplázódik a piaci kapitalizációja ebben az ütemben, annyira veszik.
-
-
Casoli
őstag
Remélem a Bitcoin Gold miatt esnek ennyire az altcoinok napok óta.
-
Casoli
őstag
Egész szépen emelkednek az árfolyamok.
-
Casoli
őstag
válasz
KilgoreTrout
üzenetére
És mi alapján változik az árfolyam?
-
Casoli
őstag
Bakker, ETC bányászás tönkre lesz téve
Eddig havi 15 darab egység meglett, most fél nappal az árfolyam emelkedése után már csak 10 egység bányászható ki... -
Casoli
őstag
ETC kilőtt.
-
Casoli
őstag
mellé
Új hozzászólás Aktív témák
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Hardcore café
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Napokon belül mindenki megkapja a GeForce Now időlimitjét
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Linux kezdőknek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Autós topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A05s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4149
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4125
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Érdekelt volna, mert nálam az ETC a személyes kedvenc. Másfél éve ezt túrom.