- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
-
SamS20
senior tag
Amennyire én vettem észre ez a játék inkább cpu függő, persze kell hozzá egy viszonylag normális vga is
-
Skinny26
aktív tag
Köszi!! Akkor ez alapján meglehet a fix 120fps-em, nem? :d
-
Mate
nagyúr
-
Skinny26
aktív tag
Van itt valaki olyan player, aki intel hd4600-zal játszik csgo-val? Arra vagyok kíváncsi, hogy alacsony beállítások és 1280x1024 felbontásba mennyi lenne az fps?
Köszi!
-
szabog4
aktív tag
Miért van, hogy versengőbe nagyon sok lövést nem érzékel pedig fröcsög a vér, de könnyed meccsben minden normál?! :/ Elég zavaró!
-
pr1mzejEE
addikt
válasz
Vismajor01 #7679 üzenetére
Én sem láttam még, kegyetlen jó
csinálhatnának még párat (de tudom nem fognak) d2-vel, infernoval stb
-
törölt tag
válasz
Vismajor01 #7679 üzenetére
Minden játéknál megjelenés előtt megnézem a Trailert
-
Vismajor01
addikt
Ez állat, még nem is láttam, hátha ti sem
[link] -
törölt tag
Hát akkor jól jártál ha nyitottad
Ez olyan mind a Digital Vibrance nVidiánál, csak én SweetFX-et használok, sokkal jobb így, nekem a gyári fakó az hányinger, de amúgy lehet állítani az érzékenységen. Én most csak a kép erejéért raktam fel minden grafikát maxra, egyébként full lowon játszom, tehát nem csillogna ennyire -
törölt tag
válasz
tDr1v3r #7671 üzenetére
Használat során nem kopnak, bár volt egy olyan esett velem hogy a FT-s Safari AWP-m egy idő után MW-s külsőbe került, így a piacon majdnem hogy duplán eltudtam adni
(#7673) Xero: A te AK skined túlságosan kék, (nekem nem tetszene így) pedig az Edzett skin lényege hogy több helyen legyen kék, ne egy helyen rengeteg.
Az enyém ilyen.
-
horush
addikt
válasz
pr1mzejEE #7674 üzenetére
Legalább megpróbálja fenntartani a látszatot. Mondjuk tegnap én is lőttem pár vicceset D2-n, hallottam párszor, hogy csinál valamit az ajtó mögött, odalőttem párat és meghalt az ellenfél. Vagy 3-4 frag is így jött össze, meg volt, hogy beadta füstön át is, szerettek érte biztos.
-
pr1mzejEE
addikt
Vannak megmosolyogtató esetek egyébként. Srác bezoomolja full füstön keresztül wp-vel a gyereket, aztán rá jön, hogy ez túl feltűnő, elindul, majd visszafordul, megint bezoomolja és megvárja amíg látható lesz a gyerek, aztán ellövi
heha
-
tDr1v3r
veterán
- nemide, delplsthx -
-
Redneck
nagyúr
Nekem kb 30 win után adta az overwatchot. Nem tudtok róla hogy lesznek-e normális a Valve szerverek?!
-
Mate
nagyúr
Seaside-tól miért nem tudnak szabadulni vajon? Azért 3 map packból 3-ba beletenni.... Annyira azért nem jó az a pálya.
-
pr1mzejEE
addikt
Kaptam Overwatchot
-
törölt tag
válasz
gtamate2 #7663 üzenetére
Az összes Factory New fegyveren van valami minimális karc. Egyik sem tökéletes. Én úgy szoktam a skineket nézni, hogy a Field Tested között van olyan jó minőségű, mint ha csak Minimal Wear lenne, és így jóval olcsóbban megtudod venni, ha jóval több van a Field Tested-ből csak akkor. Mert van hogy a Factory New is olcsóbb, mint a Minimal Wear, vagy a Battle Scarred stb.
Itt egy példa két Field Test-es fegyverről a különbség:
-
zzeN
aktív tag
válasz
Coccolino_O #7655 üzenetére
Ott néztem, "inspect in game"-el market-ről, ennél hitelesebb az lenne ha mindet megvenném
-
zzeN
aktív tag
Az lehetséges, hogy a játék rosszul mutatja a skint amikor megvizsgálom a menüben? Market-ről hasonlítottam össze a stainless USP-ket és semmi különbséget nem látok factory new és battle scarred között.
-
Mate
nagyúr
válasz
warmonger441 #7650 üzenetére
Ilyesmi kell?
Nincs mit
Van egy hasznos oldal, google a neve
Ha pl. érdekel egér sebesség dpi váltó, akkor beírod, hogy mouse dpi speed calculator és megkeresi a kis ügyes
-
warmonger441
aktív tag
Valaki tud egy egér sebesség és DPI váltó oldalt/progit?
Kezdtem 1200 DPI és 0.7 ingame sens-el a játékot, most meg már 1200 DPI és 1.2 ingame van. Viszont egyre többet hibázik az egerem (gondolom öregszik és nem tetszik neki a magas DPI). Viszont az istenért nem tudom belőni pont olyanra 800 DPI mellett
pls help ^^
-
törölt tag
Én már nem bírom ezeket a frissítéseket követni. Kezd elegem lenni belőle, lassan már naponta lesz frissítés komolyan
-
Mate
nagyúr
válasz
warmonger441 #7643 üzenetére
Konkrét infot nem adtak ki, de valószínűleg csak finomhangolása a legutóbbi patch-nek.
Slystyle: Most is volt egy update nemrég.
-
Slystyle
őstag
válasz
warmonger441 #7643 üzenetére
Pár kommenttel feljebb (Jim-é) láthatod a rls note-ot.Máté: Én kérek elnézést.
-
warmonger441
aktív tag
Valaki tud infót róla hogy mi volt ez a 7-8 megás patch kb hajnali 1kor?
-
Mate
nagyúr
Kb. 2 naponta neveznek meg 1-1 pályát a következő pályapackból. Ha ezt tartják akkor pont update időszakra esik majd az utolsó bejelentés. Lehetséges, hogy már jövőhéten indul a következő?
-
killer095
őstag
-
Redneck
nagyúr
-
Redneck
nagyúr
válasz
#97716736 #7627 üzenetére
Nekem nincs autoexec cfg, de nem állítja vissza a dolgokat. Látom dolgoztak a skacok, AUG sens megoldva (meg is haltam miatta waron). Remélem a visszhang dolog is meg lesz csinálva!
Bonkheads: mindenképp telepítsd újra a rendszert. CPU/alaplap és VGA esetén is ajánlott, főleg ha chipgyártót váltasz. Volt hogy VGA csere után nem raktam újra, nem olyan volt mint kellett volna. Driver Sweeper ide vagy oda.
-
törölt tag
válasz
illes.bence #7628 üzenetére
Indítási parancsba beírtad hogy: Threads 4 ?
-
warmonger441
aktív tag
válasz
illes.bence #7628 üzenetére
Ha a rendszert proci csere után nem húztad újra akkor nem csoda. A proci nem plug and play eszköz, nem árt újra húzni a rendszert. Amikor pl én procit cseréltem, nem egyből raktam újra csak 2 nap múlva: jó hogy nem nyírta ki addig is a vga-m. Tök mindegy hogy játszottam-e vagy sem, folyton maxon járatta a GPU-t a hűtés meg lekapcsolt. A lényeg: húzd újra a rendszert ha eddig még nem tetted ^^
-
illes.bence
tag
Sziasztok! Intel Pentium G860 processzoromat lecseréltem egy i5 3470-re, és lecsökkent az fps em, kb 40-el, miért? Driver telepítve.
-
Lmh
őstag
Az a valaki én voltam és nem állítottam el semmit. Létezett a hiba.
-
szabog4
aktív tag
Kaptunk megint frissítést! Most nem laggolok hála ég és az AUG nagyon király lett....nem az erősségére gondolok az, mintha picit túlontúl kiemelkedő lenne, hanem a célzás! Az a scope!
Nem állna a CS-nek jól, ha a nyílt irányzékos nézetet is beleraknák, de ez az apróság tetszik. Az új pisztoly jó! Tény, hogy kevés a golyó, de mindenki azzal menne!
Nekem legalábbis jobban adja.
-
Jim-Y
veterán
Release Notes for 2/13/2014
[MISC]
- Aug and SG 553 scope modes now correctly respect players' zoomed mouse sensitivity settings.
- Fixed game client unexpectedly loading installed plugins. -LoadPluginsForClient is now required if client needs to load plugins, however with plugins client will start in insecure mode.
- Added buymenu localization tokens for the CZ75-Auto.
- Player teammate colors now stay consistent throughout a match in both Competitive MM and most third party services.
- Adjusted the teammate colors a bit based on feedback.
- Fixed miniscoreboard causing hitches by refreshing the avatars too often.
- Fixed the chat on Macs showing hex colors instead of names.
- Fixed Scar-20 icon not being visible in the in-game weapon inventory.
- Fixed NameTag text field not taking input.[Shipped yesterday]
- Fixed Classic Static (crosshairstyle 4) not being static.
- Fixed player color arrows being bot colored in casual.
- Fixed letter label showing up over player dots in radar when spectating / watching a demo. -
letepem
aktív tag
Sziasztok!
Általában kompetitív játékstílust preferálom, de egy valami nagyon b*ssza, hogyan lehet a legeredményesebben ládát/skin-t szerezni! Van erre v.mi szisztéma ?
Ha v.ki kifejtené pár mondatban, azt megköszönném -
P1ngv1n
újonc
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy a profilomnál a kitüntetések felett megjelent egya következő felirattal:
azon egyedi játékosok száma, akik barátságosság miatt ajánlottak téged
Hogy működik ez a dolog? Hol/hogy lehet játékostársat "ajánlani"? Van-e gyakorlati értelme? Cimborának barátságosság helyett "tanítás" van. Ez Steam-es dolog agy csak kifejezetten a CS:GO-ra vonatkozik? -
kiszi07
senior tag
Utána olvastam. Nem tudod semmilyen paranccsal beállítani, hogy ne visszhangozzon... max, ha offline játszol
-
Jim-Y
veterán
Egyébként a matricáknál a Foil, illetve a Holo mit takar?
-
kiszi07
senior tag
CALL OF DUTY: Global Offensive imádom..
-
Arkennys
addikt
válasz
#97716736 #7599 üzenetére
Hja ha így nézzük nem lehetetlen, akkor itt volt a félreértés alapja.
Bár én nem tartom nyilván a dropjaim. Ti szoktátok írkálni?
(amúgy totál no offense, csak mondom: a "vízhang" és a "visszhang" más dolog, a barlangos dolog alapján utóbbi amire te gondolsz. Csak szólok hogy nehogy kapj beszólást érte vagy bármi. Másodszor írtad így, azért gondoltam, félreértés az alapja, nem elírás.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Temu
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- iPhone topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- The First Berserker: Khazan
- Házi hangfal építés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Már elérhető a PIONER című MMOFPS demója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5300 5310, 5400, 5410, 5420, 5430, 7480, 7490
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest