Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Rap, Hip-hop 90'
-
LOGOUT
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bahama
aktív tag
Lassan 10 éve Sennheiser HD555-t használok.
Több százszor átmentem a zsinorján a székkel.
A jack foglalatot kitörtem az alaplapból vele, de a fülesnek semmi baja nem lett.
Többször leejtettem a földre is, de semmi.
Anno megérte azt a 20k-t.
Főleg hogy baromi kényelmes is, és a teljesítményére sem lehet panasz.
Anno én is gondolkoztam mikrofonos fülesen, de úgy gondoltam inkább megéri egy ilyet venni, és 1000 forintért egy asztali mikit, vagy egy bármilyen mikis fülest amit a nyakadba raksz, és azon csak dumálsz. -
pr1mzejEE
addikt
Vga kipróbálva, jóó
!
-
Slystyle
őstag
-
htc07
addikt
Az új ládát csak op. végén dobja, vagy bármikor random szervereken is ha már teljesítettem az op-t?
-
Kempeti
tag
gondoltam megveszem a belépőt, annyi euro volt még, mondván csak kapok 1 ládát, és vissza is jön. egyből droppolt, elis ment 4.15ért
-
Xero
nagyúr
válasz
kiszi07 #8186 üzenetére
Erre. Bohóc kategória.
Volt már 5 és 100e között minden féle fejhallgatóm. Jelenleg egy CAL!-t használok, lévén csak játékra kell igazán, meg néha hosszabb utazáshoz. Már ez is köröket ver a siberiára, de egy ATH-M50 porig alázza (ez is volt).
(#8187) mate3553: Kicsit többért vettél volna egy Maxell Retro DJ-t vagy egy Superluxot és még boldogabb lennél.
-
kiszi07
senior tag
CS-hez amit ajánlok elsősorban az a SteelSeries Siberia V2 (bármelyik verziója) 5 éve kb ez a legjobb gamer füles.. akárki akármit mond
Nem tudom, hogy te mennyire szereted az agybedugós fülhallgatót SteelSeries in-ear (véleményem szerint jobb).. Bármelyik SS terméket megveheted, ezeket saját tapasztalatból ajánlom..
-
Mate
nagyúr
Hova a francba tűntek a M249 | Dzsungel DDPAT gyárik?
Ismerősöm szólt, hogy pár hete vett egyet 0,04-ért, hogy legyen abból is egy. Most gondolta eladja. 3,4€-n áll
Február 4-án 12:00 0,26€ 24-e 14:00 14,6€-ért ment....
-
horush
addikt
válasz
Zimmi91 #8171 üzenetére
CS-re én amit ajánlanék az egy Roccat Kave pl, valódi 5.1-es térhangzással (értsd: több kis hangszóró van benne), igaz újonnan eléggé felment mostanában az ára (~25k), de használtan 15k-ért simán megvehető egy jó állapotú, garanciális példány. S tapasztalatból mondom, hogy elég strapabíró, szóval nagy baja nem nagyon lehet, ha normálisan használták. Ha 10-12k-ért akarsz venni valamit, akkor pedig valóban egy normális fejhallgatót érdemes keresned, ennyiért jó "gamer" headsetet nem kapsz, a virtuális 5.1 semmit sem ér, s hangminőségben ennyi pénzért jobbat kapsz, ha egy hagyományos fejest veszel.
-
keIdor
titán
Gyűjtemény.
Felét húztam, 4db phoenix ládát eladtam 4€-ért, ezekből most vásárolgattam a napokban.
X-ray meg Kraken-t húztam, Redline-hoz cserével jutottam hozzá. -
tDr1v3r
veterán
válasz
Zimmi91 #8173 üzenetére
A nagytopikban kérdezz rá, ott több hozzáértő van.
-
Xero
nagyúr
válasz
Zimmi91 #8171 üzenetére
Mondom, hogy ne ilyen gamer marhaságokat nézegess. Amit a designra és a márkanévre költenek, illetve a "gamerségből" fakadó felárból lényegesen komolyabb és jobb fejhallgatót kapsz.
Már írtunk 2-3 típust amivel érdemes szemezni.
szerk: De akkor ismét pár típus:
Maxell Retro DJ - 5-6e
Beyerdynamic DT 235 - 10-12e
Creative Aurvana Live! - 18-20eEzekkel nem lőhetsz mellé.
-
SamS20
senior tag
Ezt a lostot hogy lehet meg nézni?
-
BTminishop
aktív tag
Hogy hogy nem dob Phoenix ládát?
-
PeL
addikt
Nekem mióta volt ez az update magasabb a pingem a szokásosnál, lagokat tapasztalok és van hogy 20% loss-t mutat a net_graph...
-
Tomekk.
aktív tag
Sziasztok!
Találkozott már valaki olyannal, hogy játék közben a kép alsó felében, középen, állandóan ott van egy "info box", ami annak a játékosnak a nevét mutatja akire ránézek? Tegnap megjelent valahogy, de sehogy se sikerül eltüntetnem, elég zavaró. -
Mate
nagyúr
-
törölt tag
Phoenix ládák ára hogy fel ment
Tegnap még meglehetett venni 3-3.2€ között, most meg mind 5€ felett van
-
Mate
nagyúr
5 percen belül jön valaki egy könnyed phönix-re? 2-en vagyunk mikrofon nélkül
Most 2 orosszal nyomtuk, előtte 2 idióta románnal. Nem ártana valami épkézláb ember
-
pr1mzejEE
addikt
Elvileg villanyszerelő leszek nyártól, szóval előveszem a hatalmas tudásomat meg a mérőműszert és ránézek a dolgokra. Ez a konnektor se tetszik őszintén szólva
ha más nem, kicserélek mindent a biztonság kedvéért és akkor max kicsit tovább fog tartani a gép összerakása..
Egyébként ugyanolyan tápot vettem, mint ami kipurcant, mert bizisten, hogy itt nem a táp volt a fő ludas.
Meg olcsóbb is voltmaathe: az kemény, ilyenkor nekem a gyomrom kifordul..
-
maathe
senior tag
Az imént nyomtam egy MM-et. A másik 4 csapattárs egy klánból volt. Az első félidőt 7-8-ra buktuk, a másodikat úgy kezdtük, hogy az egyik ezt írta nekem: go cheat, please. Először nem hittem el, de mindegyiknél ott volt a no recoil/silent aim. Ennek mi értelme van? Na meg gondolom végig TS-eltek, szóval egész meccs alatt egy szót nem írtak/mondtak a taktikról.
Érdekes ez az egész.
-
pr1mzejEE
addikt
-
pr1mzejEE
addikt
-
pr1mzejEE
addikt
válasz
Slystyle #8140 üzenetére
Köszönöm! Már úgy is tervben volt.. Egyébként épp dm+zene ment, mikor egy nagy robbanás után minden leállt
Azóta táp csere volt, de nem akar felállni a gép, 3 másodpercenként újra indulgat kb..
Most a rangom is el fog veszni
De jön majd egy jó kis alaplap+hd7770.A vicc, hogy 2 nappal szülinapom után történt, szombaton.
-
Slystyle
őstag
válasz
#97716736 #8132 üzenetére
Én pontosan ezt a fülest fogom most lecserélni.
Ha körülötted nagy a zaj, esetemben bátyám szeret jó hangosan zenét hallgatni, akkor nem hallok se a TS-ből se a játékból semmit. Ezen kívül más problémám nincs vele, a mikije nagyon is jó, a hangzása is kellemes. Még talán a kábel minősége kifogásolható, nekem vagy 4 éve van ez a füles és a kábel egyes helyeken megkeményedett. Harisnyázottal ez nem nagyon történne meg szerintem.
Szóval aki körül sok a zaj vagy zene, annak nem ajánlanám a párnázása miatt. Ha bőr párnát tud valaki szerezni rá, akkor azzal lehet egy fokkal jobb lenne.Primz: Sok sikert és kitartást a géphez!
-
Xero
nagyúr
válasz
Zimmi91 #8130 üzenetére
Ne gamer fülest. Egy forintot nem érnek.
10e alatt vegyél egy Beyer DT 235-t.Némileg többért tudom ajánlani azt ami nálam is bevált: Creative Aurvana Live!
Denon felépítés és driver.Mikrofont meg vegyél 500Ft-ért.
-
pr1mzejEE
addikt
válasz
Arkennys #8131 üzenetére
Én szerencsésen jöttem ki ebből a phoenix-es dologból. Persze mivel én nem vagyok jelen a steam piacon, ezért segítséget kellett kérnem (Coccolino és Sly remek módon kisegítettek eladással, illetve vétellel kapcsolatosan). A lényeg, hogy a gyári új awp graphite-omat eladtam és megvettem belőle a phoenix pass-t, remélvén, hogy egy esti idle után dob egy olyan ládát és visszahozza az árát. Egyébként a pass mellé még vettem vmi famas-t meg mittudomén mit, mert kijött
Aztán szerencsémre dobott egy ládát, majd visszavettem a wp-t + vettem még mp7-mag7-fiveseven-t. Persze mindenből gyári újat, mert nekem meg az a mániám. -
Z0C!
őstag
-
törölt tag
válasz
Zimmi91 #8130 üzenetére
Én egy ilyet használok már egy éve, és nagyon megvagyok vele elégedve.
1. Kényelmes nem nyomja a fejet, több óra használat után se.
2. Jól kiemeli a mély hangokat, és tisztán szól.
Mondjuk én egy jó hangkártyával használom, úgyhogy én így ezzel a kettővel megvagyok elégedve. -
Zimmi91
addikt
Szevasztok!
Egy olyan kérdésem lenne ki milyen fülest ajánl mikrofonnal együtt CS:GO-hoz?!
Olyan 10.000 Forintot szánnék rá!
Előre is köszi!
-
Mate
nagyúr
válasz
adamkaa777 #8128 üzenetére
Pedig Ali is jó volt és a módosítások után most is nagyon jó. Ahogyan agency is jó.
adamkaa777: A 8 mapból 3 bravo-s, 4 pedig payback-es, 1 pedig mind a kettőben benne volt. Miért is voltak birkák az emberek, hogy beszavaztak 3 pályát bravoból?
Ha mind a 8 pálya payback-ből lett volna, akkor nagyobb lenne a felhördülés.
-
SamS20
senior tag
válasz
Coccolino_O #8123 üzenetére
napi 1-et
nekem most kb 7 euro van a számlámon én még nyitok majd egy ládát, hátha valami jót kapok belőle
péntektől meg végre aktivizálhatom magamat a piacon és tudok tradelni meg venni fegyver skint
a következő ilyen ládás dolognál már én is adom majd el a dobozokat
-
pr1mzejEE
addikt
Na megveszem a pass-t, rá 12 órára össze szarja magát a gépem. Valszeg most 2-3 hétig nem tudok csézni
-
nagy.renato
csendes tag
(#8115) PeL - ez nem sikerült, de válaszolni akartam
Dettó. A legrosszabb, hogy a semmit érő fegyvereket akár kétszer, háromszor is egymás mellé rakta a gép, míg azokat, amik érnek valamit egyszer, ha láttam a sorsolás alatt.
-
Xero
nagyúr
Az elsőt szerintem nagyon nem éri meg kinyitni. El kell adni, amíg magasan van a láda ára és kész.
Én is innentől fogok majd nyitogatni.Azon pedig ne lepődjünk meg, hogy nem dobál annyit. A phoenix reset után egy nappal jelent meg. Tehát aki előtte játszott, annak jó eséllyel már kidobott 1-2-t a limitéből.
Pont ezért csütörtökig nem is fog nagy mértékben zuhanni a láda ára. Akkor viszont simán várható 25-50% egy nap alatt.
(#8115) PeL: Szerencse kérdése. Én is kb ennyit nyitottam (szigorúan játék pénzből), és bőven 15€ fölött van ami kijött belőlük. Ugye a legelső kapásból az ak-m volt ami akkor ért 10€ fölött. A kapszulából is a második 2.5€-s matricát rejtett.
De ott van Gali aki úgy nyitogatja a késeket mint más a doomkittyt. -
PeL
addikt
4 napja megvan a Phoenix de baszik dobni ládát... Mondom én hogy mire kapni fogok addigra semmit nem fog érni.
-
SamS20
senior tag
Nincs valakinek Lucky 13 matricája?
Cserélnék egyet pénteken
-
D4v3
őstag
Az a vicc, hogy stream chatje nem áll másból, mint:
-friberg mi a felbontásod?
-friberg mi a célkereszted beállításai?
-fribert milyen egérrel és hány dpivel játszol?
stb..
Vicces ez a sok birka, és tényleg akárhányszor nézek rá pár percre, mindig ez megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Motoros topic
- Elektromos autók - motorok
- Lexus, Toyota topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Autós topik
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Asus X540YA - AMD A8 I 8GB I 512SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest