- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mate
nagyúr
válasz
warmonger441 #7199 üzenetére
Viszont most 2.000 Ft csak
Más: Úgy látszik esti update kicsit helyretette a játékot, bár még mindig messze van a tökéletestől. Pl. AWP már újra használható.
-
warmonger441
aktív tag
Sry mindenki: de a skinek is a ma divatos "egyediség" jegyében van amivel még a szrt is ellehet adni, mert egyedi
Gyorsan megemlíteném hogy természetesen én is használok skin-t (ha már van) de ha nem lennének skinek meg mikulás sapkás csirkék (hiányoznak :'( ) akkor is megvettem volna a játékot
Én is gondolkoztam rajta de az ARMA egyik problémája hogy nagyon bugos. Ami viszont kivételesen érthető: megkockáztatom az évtized egyik legjobb motorja hajtja, ami elég összetett és talán tized annyi pénzből készült mint a mostani "sztár játékok". Persze az arma sorozat külön kategória>>más irányba fejlesztették az engine-t is^^ inkább szimulátor mint sima fps. Bár úgy tűnik hogy néhány dologban fejletlen mégis rohadt sok dologban nagyon ott van. A röppályák, lövedékek megpattanása, hangok, stb és ami még fontos: a nagy pályák... Olyan minőségben akkora területet egy motor se lenne képes ilyen fps értékekkel megjeleníteni mint az arma motorja (erről volt is cikk). ja gyorsan a lényeg: Én várok még arma3al még csak most kapott kampányt + nem teljes még a jelenkori MOD. Nekem nem jön be az a jövőben játszódós izéje
Arma 2-t viszont rendszeresen toljuk haverokkal
-
adamkaa777
senior tag
Nem csak az smg-k pontossága csökkent ?
-
Mate
nagyúr
válasz
warmonger441 #7196 üzenetére
Hát igen, sajnos ott a gond, hogy már több pénzük van a hülyékből, mint azokból, akik komolyan veszik....
Én most megveszem az ARMA3-at, remélem kijavítottak már minden hibát és jó játék
-
warmonger441
aktív tag
Régi játék de itt is meg kell felelniük a vásárlóknak is :/ nehéz: egyik ezt akarja a másik azt. Ha nem engednének néha valakinek, akkor egy réteg (a minden szrt megvevő réteg
) elveszne és az nekik nem érdekük Persze az tény h most nagyon elbszták a ballanszt xD Ami számomra furcsa hogy egy egész idős játéknak még nincs végleges fegyver ballansz...???. Elég gyorsan akarták letudni a p90 problémát
lehet hogy csak luck vagy csak minden fegyó gyengébbnek tűnik a nagy szórás miatt de most többet öltem 3 meccs alatt P90el a második körökben (kicsit veszek első win kör után) mint 3 hét alatt
M4-et eddig is hanyagoltam, a supressoros M4A1-et meg csak megtűrtem amíg nem találtam gazdátlan AK-t. Bár pár hete inkább AUG-oztam (már a patch előtt jóval effektívebb voltam vele mint M4ekkel és bizony elég erős volt eddig is.
Nem mondanám másnak
Már a battlefield 1942 óta azt csinálják hogy egy darabig javítják aztán leszrják és jön az új rész. Na jó ez nem igaz: BC2 óta csinálják úgy hogy egyre bugosabban adják ki, aztán egyre bugosabban felejtik el javítani és kiadnak egy új részt inkább xD BF berkein belül sokkal türelmesebb birkák vannak... akarom mondani vásárlók
(én is BF fan voltam... Aztán a 4hez már nem volt gyomrom... Elég volt a 3 kliensoldali hitregje, ami már az UT motorral is szr volt...)Tegnap már kaptam bannt a sok offért, ma megint kapok vagy 1 hét pihit a 2-3 óra helyett
-
Mate
nagyúr
válasz
warmonger441 #7194 üzenetére
Ja, ha jól gondolom p90 miatt volt gyakorlatilag az egész.
Ebből az lett, hogy p90 ugyan úgy ész nélkül dobálja a fejeseket, shotgunnal 15 méterről fejeseket lőnek, aug és T-s társa isteni eredetű fegyver lett, AWP használhatatlan és AK/M4 szarabb lett.
Kétlem, hogy ez hosszú távon így maradna.
AWP: Most direkt kipróbáltam egy szerveren botok ellen. Bot fut felém, 6-ot rálőttem és egy se talált, de még nyoma se maradt a lövésnek. Beragadt egy helyre. Ó, mondom már csak leszedem. 4 lövés kellet mire 1 golyó célba ért.
warmonger441: EA és battlefield teljesen más. Kiderült, hogy félkészen adták ki és még csak most lesz majd fél éves a játék. Itt viszont egy már aránylag kiforrott és jól működő játékot csesztek el elég durván.
Vajon aug sg ára felmegy?
Eddig alig találkoztam velük a játékban, most meg 100 emberből 95 azzal megy
-
warmonger441
aktív tag
Nekem egyik spanomnak a fix 80-ből most max 40 fps lett
nekem csak a szokásos laggok (teleportok) amiket már majdnem hogy megszoktam xD viszont most többen is mondták haverok h laggolnak csúnyán :S De az AWP-re panaszkodást azt mindenhol hallom. De már mielőtt hallottam volna is tapasztaltam h olyan mintha eltűnne a golyó. A SKILL nevű játékban pl ha a csipa akár csak egy picit is mozog vagy már nem mozog csak megáll, hiába lősz, csak puffan a puska de mintha vaktöltény lenne... Nekem az ugrott be elsőre hogy biztos valami hasonló lehet a dolog mögött. De aztán egy helyből se adta :/ fene tudja
Amúgy meglehet szokni. P90 még mindig "spray and pray"
ez a szórás módosítás inkább az AK-val bszott ki de nagyon :/ ha nem gugolok be vele, az istenért nem adja be :S Viszont ha gugolok, az esetek 60-70%-ában kapok egy HS-t ^^
(#7192) mate3553 : feküdtem xD Am erről jut eszembe: Ha a CS:GO-sok ennyire kiakadnak ezek a hibák miatt (amúgy jogos, engem is zavarnak) mi lenne velük ha Battlefieldeznének... xD Amit az EA és a Dice csinál... Már nem élnének a fejlesztők xD
-
killer095
őstag
válasz
adamkaa777 #7188 üzenetére
FPS dropra patch jött? mert nálam eléggé dropolt még reggel
-
Mate
nagyúr
válasz
adamkaa777 #7188 üzenetére
Nekem eddig is szar volt és gondoltam update megoldja. De ahelyett, hogy megoldotta volna, már az is szar, ami eddig jó volt.
-
adamkaa777
senior tag
Most hirtelen mindenkinek szar a játék ? Fps doppon kívül (ami már megoldódott ) én nem vettem észre semmit .
-
Mate
nagyúr
AWP nálam nagyon szar lett. 5 lövésből 4 eltűnik....
-
killer095
őstag
válasz
Arkennys #7180 üzenetére
Ez fura mert én sem tudom lementeni a képet hanem letölt egy fájlt amit nem lehet megnyitni
Ellinkelem a profilom nézzétek meg ott: Az első kép a képernyőmentéseknél
-
killer095
őstag
Ilyet se láttam még, de mindennek itt az ideje xD
A gyerek 0-9 nél kiragelt és 1 éves bant kapott xD
-
heihachi
addikt
válasz
kiszi07 #7175 üzenetére
Today around noon Pacific Time an error on our servers caused several accounts to be erroneously suspended for a cheating infraction by our automated systems. The error has been detected, corrected, and all erroneously suspended accounts have been restored and are now in good standing.
We apologize for the inconvenience that it caused.
-
heihachi
addikt
A gránát dobálás nem igazán érdekel, az viszont annál inkább, hogy a játékból egy hulladékot csináltak, ami játszhatatlan jelenleg: akad (80-120 fps ellenére, holott eddig tükörsimán ment), egy meccs alatt 3-szor dob ki a főmenübe, meccsenkét többször lefagy (csak gép restart segít, az elmúlt 3 hónapban egyszer sem fagyott pedig le), a fegyvereimnek nincs skinje, tiszta fekete, ok nélkül bannol embereket, csak azért, mert egyetlen egy valaki jelenti, ráadásul mindenki aug/sg-t használ (10 emberből 8-an tolták azt több körön át az egyik meccsemen), a hangokkal is valami gebasz lett. Arról nem is beszélve, hogy most már az is teleportál, akinek 40-es pingje van (a haverjaim szerint én is, pedig ilyet sose láttak eddig tőlem).
De a lényeg, hogy van megint mire eurókat költeni, megint sikerült valamit kitalálniuk, aminek értelme nulla.
-
Radnix
senior tag
válasz
heihachi #7167 üzenetére
Lehet, hogy egy kicsit "kritikus" vagy, nem?
Én pl nagyon örülök, h színesítették a játékot azzal, hogy több módon lehet gránátot dobni, és annak is, hogy a puskáknál csökkentették futás közben a pontosságot. Akik meg sírnak az aug miatt h túl OP: az ára még mindig magasabb, és most mindenki ki van hegyezve rá hogy felturbózták, ergo mindenki azt használja, szóval nem csoda hogy egy meccs alatt kapsz vele pár fejest...
-
horush
addikt
399 nap ban. Haveromnak 999. Mi a rák ez? Ráadásul egy már majdnem megnyert mix közben. 5-ünk közül 4-et bannoltak.
Szerk: Oh, fasza.
Ne lepődjetek meg ti sem egy párszáz napos kitiltás után akkor..
-
heihachi
addikt
Aztarohadt, ennél fosabb updatet még nem láttam. Amit csak lehetett, azt elbaszták a játékban, szép munka, gratulálok.
-
törölt tag
-
Z0C!
őstag
az update-t próbáltátok?
gránát dobásnál a bal egér a "normál" erővel dobja el, a jobb az magad elé, a 2 egérgomb egyszerre meg közepes távolságra..
hát állat -
Mate
nagyúr
Hihetetlen, augosok tényleg bárkit legyőznek most
Ellőttem a csókát 2x awp-vel. sebződött 21-et... Ő meg dust 2 egyik feléről 1 lövéssel fejbe lőtt aug-al. Utána 2 társam lerakta a bombát. Védték 2-en ak-val. Jön a gyerek, kap 2-3 fejest, de szinte semmit nem sebződik.... Ő meg futás közben 1 fejes aug-al és egy nagyobb ugrás közben még egy fejes aug-al.
Viszont normális volt és megkért minket, társait, hogy ne használjuk ezt a két *ar fegyvert és 16-14-re meg is nyertük így
-
warmonger441
aktív tag
(#7157) sebkri25:
Nekem az augra az volt az első reakcióm hogy következő patch-el már aimot is kapunk hozzá xD
(#7158) Z0C!:
Az a csávó nagyon szr xD még csalással is bot kategória
(reportoltam mellékelve a videót. Bár 3-4 euróért úgyis szerez új accountot. HA bannolják)
-
Redneck
nagyúr
Nálam nagy szar. Szaggatás akadás lett a 150-300 fps-ből. Hangokat randomra hallom olyan falon át is ahol eddig nem. Kipróbálom a -threads 4 parancsot. Meccs közben egyszer csak visszaállította nálam az USP/M4A1-S kombót az alap pisztolyra és M4-re... AUG ordas nagy kamu, remélem visszaveszik, régen is elég jó volt!
-
Z0C!
őstag
válasz
warmonger441 #7154 üzenetére
nyomtam ma 2 mixet...AUG-al halál...futva olyan fejest kaptam, mint awp-vel 600mről....
kellett ez a frissítés a francnak, inkább a hitboxot oldották volna meg.Mixelni szoktam, de már azon gondolkodom, hogy az agyfasz mellé eladom az accom.Miért van az, hogy ha oroszok ellen játszok, simán látni, hogy csalnak?..
De ha a csapatomba kerül orosz, akkor meg béna balfasz...a szerverek szarok, simán hozzuk a kört az első félidőben 13-2-re, erre a másik csapat simán felhozza 15-15re..
nem mondom azt, hogy pro vagyok, azt sem hogy low. Baráti társasággal játszom, összeszokott banda, TS.en beszélünk...Nem most kezdtük, de jönnek ilyen 10-30 órásak és 1s hs-t lőnek 50m-ről shotival..
szóval hihetetlenek.Fogtunk egy csalót, jelentettük, de soha nem történik ezekkel semmi.
CS:GO cheater.. -
sebkri25
tag
válasz
warmonger441 #7154 üzenetére
valamit elszúrtak az akval és az m4el is, viszont auggal mintha csalnék, fergeteg
azért remélem visszaáll a rend
Tudtok ajánlani valami olyan szervert, ahol dobálja rendesen a skineket ládákat stb..? (ne az legyen h játszom 2 hetet szinte reggeltől estig betegség miatt és nem kapok semmit)
-
Deck
titán
Megvan a CS:GO! Hamarosan játszom majd amint nem lesz sok meló. Alig várom
-
Coccolino_O
őstag
Valaki kapott már ilyen hibaüzenetet?
"-- Missing Vgui material vgui/store/tile_bg_dk_128
CGameEventManager::AddListener: event 'gameui_hidden' unknown.
CGameEventManager::AddListener: event 'gameui_hidden' unknown.
--- Missing Vgui material vgui/..\vgui\maps\menu_thumb_default
--- Missing Vgui material vgui/..\vgui\maps\menu_thumb_default_download
--- Missing Vgui material vgui/scroll_up_off
--- Missing Vgui material vgui/scroll_down_off
--- Missing Vgui material vgui/btn_bg
--- Missing Vgui material vgui/store/store_zoom
--- Missing Vgui material vgui/../vgui/icon_con_low.vmt" -
warmonger441
aktív tag
ááááááááá ez nagyon durva lett gyerekek :S nagyon furcsa az egész... AUG-al hamarabb adja be mint AK-val (test lövés. néha még a hs-t is jobban adja, de gondolom az a competitive 64tick-je miatt nem adja)
-
Mate
nagyúr
Csak könnyedet toltam még, de ennyire el*aszott még nem volt a cs.... A fejeseket mintha sorsolná a gép, p90-el ész nélkül futó srácok végigdarálnak mindenki fejesekkel..... AK-val lassan mozogva és pontosan célozva össze-vissza lő, fut a gyerek és úgy lő, akkor meg kioszt mindenkinek 1-1 fejest....
-
kiszi07
senior tag
Az FPS problémára megoldás:
Steam Library => Right click on "Counterstrike: Global Offensive" => properties => set launch options
-threads 4 -
törölt tag
Erre ez a megoldás: CPU Unpark
40 slottos Pub szerón volt hogy beesett 100FPS-re a fix 128FPS-ről, és most hogy Unparkoltam a CPU szálakat, nem ugrik le sose 128-ról. Ajánlom mindenkinek. -
FReak_
tag
Steam fórumon olvastam hogy van megoldás az fps gondokra !!!
Valamilyen oknál fogva nem működik a többmagos proci támogatás , ezért az indítási beállításoknál -threads
és a magok száma . 4 magos procinál pl.: -threads 4 -
Redneck
nagyúr
Nekem is kevesebb fps van de nem érezhetően csak net graphon látom. Remélem ez nem lesz rendszeres az updatekkel... Csodálkoznak ha az ember elpártol a PC-től az ilyen időközönként bekövetkező lassítások miatt. Hol driver updatebe rejtik, hol játék frissítésbe.
AUG AZ MI?Eddig is erős volt de ez most nem gyenge. Még tunkolni is lehet vele basszus. BRUTÁLIS, tuti vissza fogják venni.
-
D4v3
őstag
Nekem viszont egész furán néz ki a felbontásom most. 16:10-es monitorom van, a CS-t pedig 1280*800-ban játszottam eddig. Most viszont egész darabos lett az egész, nem az az éles kép, mint eddig. Ez vajon mitől lehet? Minden más video beállítás maradt úgy, mint volt.
-
warmonger441
aktív tag
válasz
Arkennys #7142 üzenetére
Nekem eddig az volt hogy a menübe lépéstől számítva kb félpercig szaggatott a menü (10-15 fps) aztán helyreállt. Viszont most nekem több fps van. Amit viszont nem értek: ha nincs fixálva az fps akkor 200-350 között ugrál az fps. Ha fixálom (bármekkora értéken), beesik 140ig.
-
Slystyle
őstag
válasz
adamkaa777 #7139 üzenetére
Én is észrevettem, hogy kevesebb van, eddig be volt cap-elve 150-re, először olyan 80-90 között mozgott, majd észrevettem, hogy be volt kapcsolva az FXAA, azt kilőttem, de csak ilyen 20 fps-t nyertem rajta kb.
E mellé elég ingatag a dolog, spec cam-on pl meg van a fix 150. -
Az mitol lehet,hogy szaggat a jatek ? 50-60 fps-t ir,de erezhetoen szaggat (nem lagg )
/full HD ,minden highon, motion blur off , vsync off /
Az se szamit, ha kikapcsolom az elsimitast / anizo szurest,ugyanugy fut . VGA-t is csak ilyen 40-45% ban hasznalja ki, regen mintha 100%on porgette volna, es volt 100+ fpsem .
Probaltam a legujabb driverrel, igy sem jo, mi tortenhetett ? -
adamkaa777
senior tag
Toltam kis dm et viszont fele annyi fps em van másnál is előfordult a dolog ?
abridabri nekem a mai update óta fele anyi fps em van lehet nálad is ez a gond . -
adamkaa777
senior tag
Augot próbáltam olyan mintha a cod ból átvettek volna egy fegyvert . Eddig kb használhatatlan volt tunkolásra, nekem tetszik remélem így hagyják . Desertet még nem néztem , de csak"pötyögtetni" lehetett ami kb anyiból állt vagy beadja a fejest vagy nem. Smg-ket szerintem így már senki se fogja használni rushra messzebbről így már simán kiszedi a rifle .
-
Mate
nagyúr
Hát sg 553-at jól elbaszták. Gyerek T-ben (hót béna) megvette és körönként 3 fejest kiosztott vele. Kipróbáltam és mintha aim-oznék....
-
Radnix
senior tag
Jó ez az update, bár a desert továbbra is szart sem ér, feleslegesen van benne a játékban
Drága automata rifleöket még nem próbáltam, de ha ennyire OP akkor majd letesztelem.
Futás közben szórás növelés hatalmas plusz pont! (és ez pisztolyra nem vonatkozik, no para)A gránát dobásnak örülök, de meglepett ilyen a CS történelme során még sose volt, hát elsőre a jobbklikkes dobás igen korlátozottan használható, csak nagyon speciális esetekben, HEG-nél például öngyilkosságra
-
warmonger441
aktív tag
Bár én szerettem eddig is az AUG-ot mert CT-ben (számomra) a legkönnyebb HS masina volt (scout-on kívül xD). Viszont nem örülök hogy erősítették... így is lehetett vele nyomni elég durvákat... Am még nem próbáltam a játékot patch óta, de már előre szomorú vagyok
Mozgás közben jobban szór a fegyó <<< T-ből nehezebb lesz a védekező (egy helyben álló) enemy ellen... Oké még belefér. De egy az eddiginél is erősebb AUG ellen bejutni... Vegyük alapul a legtöbbet játszott mappot: D2... Eddig is viszonylag könnyű volt levédeni mind a két pontot de így?
most már A hosszú pit-be se fognak tudni beugrani előlem, nem hogy röviden bejönni xD Főleg befutni (50%al nagyobb szórás)
-
bolcsodal
addikt
válasz
adamkaa777 #7129 üzenetére
Aim-en nem segít ezse....
Szóval, de lesznek. És ezekre azonnal lehet küldeni a report-ot...
-
Serpiko
addikt
Maticát is random dobhat a gép ahogy a ládákat meg a többit?
-
adamkaa777
senior tag
válasz
Vismajor01 #7130 üzenetére
Miért szerinted eddig nem kellet célozni ?
-
Vismajor01
addikt
válasz
adamkaa777 #7129 üzenetére
Hát mostmár célozni is kell, valóban szomorú
-
adamkaa777
senior tag
Increased movement inaccuracy on all automatic weapons by 50%. Nincs több futok bizonal 2. körben és acelek
-
Mate
nagyúr
válasz
Vismajor01 #7127 üzenetére
p90 már egy ideje nem olyan jó (Legalábbis szerintem). Sokáig használtam ,mert messze a leghatékonyabb volt és olcsó. AK/m4-el viszont könnyen kikapható a p90. AUG viszont vicc lett. Jelenleg egy majom is megöl vele bárkit.
Inkább autosnipert gyengítenék vagy nehezítenék meg vele a célzást... Tököm tele van vele
-
Slystyle
őstag
Félre olvastam kora reggel, az in lemaradt az accuracy elől.
Amúgy mentem pár kört pubon, hogy lássam mi a helyzet. Deag elég jó lett, viszont az SG553/Aug eléggé OP lett szvsz, mindenki azzal szaladgál szinte. Nagyon gyorsan ölnek. Mirage-on 27/3-at hoztam Aug/Deag kombóval 10v10-es meccsen.
-
Mate
nagyúr
1. A matrica egy nagy baromság, de + pénz, úgyhogy csinálják csak
2. A térkép újításai először furcsák, de szerintem jó ötlet.
3. A fegyverekhez felesleges volt szerintem hozzányúlni
4. Leírásban nem találtam róla info-t, de sokkal jobbak lettek a színek a játékban.
5. Assaulton a rendőrautóra eszméletlen nagy szükség volt -
BigBlue69
őstag
öööö
[ GAMEPLAY ]
- All grenades now have a secondary fire that throws an underhand grenade a short distance in front of the player.
-- Secondary fire can be combined with primary fire to precisely adjust the strength of the throw. -
törölt tag
válasz
warmonger441 #7118 üzenetére
Nálam nincs ilyen probléma
-
Slystyle
őstag
Elég jó kis update-ra sikerült, az új fajta nade dobás elég hasznos egyes esetekben. Az 50%-os accuracy növelése mozgás közben nem tetszik viszont, jönnek majd a P90 rush őrültek... :/
-
warmonger441
aktív tag
válasz
#97716736 #7117 üzenetére
Csak legyen jó ára a matricáknak és dobjon úgy is csak eladásra megy vagy ha lehet akkor fogadásra
am miért van mindig egy előkészítő patch ?
utána meg már a rendes patch 180mb kb
igazából értem a lényegét: előkészít. Csak zavar hogy hiába van kikapcsolva az a rhdt telepítő fájlok megtartása, mégis tele szemeteli a vinyóm :/
-
törölt tag
válasz
warmonger441 #7116 üzenetére
Matricával ezt lehet csinálni: [link] Elég nagy marhaság...
-
törölt tag
válasz
sebkri25 #7114 üzenetére
Itt mindent megtaláltokCounter-Strike: Global Offensive Update Released hogy mit frissít a játék. Szerintem nem nehéz megtalálni
Olvassátok végig, sok mindent javítottak -
sebkri25
tag
Mi ez a matricás téma, mire való, mit lehet vele csinálni?
-
Slystyle
őstag
Ha már lehet ilyet, akkor miért ne? Ha akartam volna, már vehettem volna úgy kést, hogy feltöltök annyi pénzt wallet-ba, de nem tettem, mivel ilyenre valós pénzt nem költünk. A wallet pénz, az wallet pénz, azon szerintem bárki trükközhet annyit, amennyit akar, főleg ha van valami kitűzött célja.
Más játékot úgyse fogok venni rajta, CS még majd kiszolgál egy jó darabig. Sajnos Titanfall nem lesz Steam-en, pedig még arra beneveztem volna belőle. -
Mate
nagyúr
Aztán óvatosan a ravaszkodással! Még a végén 1 év munkájával megspóroltok 300 Ft-ot
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Path of Exile 2
- ASUS ROG Ally
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Facebook és Messenger
- sziku69: Szólánc.
- Futás, futópályák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Peak Design - Everyday hátizsák 15L Zip v2 - éjkék
- National Geographic - Manfrotto fotós hátizsák
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- BOMBA ÁR Új Dell Inspiron 16" Gamer Tervező Vágó Laptop -50% Ultra 7 155H 16/1TB RTX 4060 8GB 2,5K
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2045, 95% Akkumulátor
- HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill. 1 év garancia
- 3 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest