Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
HdRew
őstag
Srácok, annyira játszhatatlan nekem random csapattársakkal a játék. Én csak d2-zök, gondolnám kicsit kikapcsol, de nem.. (csak a d2-re tudom kb. az összes értékelhető smoke-ot, ezért inkább más pályán nem is játszok még, de lehet el kell kezdenem más pályát is megtanulni akkor már.)
A legnagyobb problémáim:
- Semmilyen smoke-ot nem tudnak, ha dob is smoke-ot, olyat dob, ami az ellenfélnek jó inkább. (Érdekes módon az ellenféltől látok olyan smoke-okat, amiket én is dobok rendszerint.)
- Vagy olyan is volt, hogy egyáltalán nem vesz smoke-ot.
- Nem tudnak gondolkozni. Kirakom rövidre a bombát és csak azért is rápeakel mind. Persze leszedik és a ct viszi a kört.
- Védekezésnél semmilyen utilityt nem használnak arra, hogy lassítsák az ellenfelet és a társak tudjanak segíteni védeni adott esetben. Gondolják megoldják aimból.
- Nem tudnak csapatban gondolkodni. Ha ct-k, akkor állandóan egy helyre mennek. Ha terrorok, akkor ha mondjuk ketten vagyunk röviden, ő persze mindig azt akarja csinálni, amit én. Nem érti meg, hogy az egyik nézi a hátunkat, a másik meg próbál frag-elni.
- Az orosz játékosok. Vicc az egész, francért rak be hozzám ennyi oroszt, amint meglátok egyet a csapatomban legszívesebben már lépnék is le.Ezek után már a cheaterek sem érdekelnek, mert amíg alap dolgokat nem tudnak, addig kb. csapatban játszhatatlan a játék. Nem azt mondom, hogy minden kört nyerni kell és körönként legyen meg a 2 kill, sőt az se baj, ha nem tud ellőni egy játékost, én sem tudok mindig, már nincs olyan aimom idősebb koromban.
2-3 naponta játszok 1-2 MM-et és csak elmegy tőle a kedvem komolyan.
Én már a második Cloud 2 fülest nyúzom, az első a kutyával szemben maradt alul. Ajánlom.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Getac UX10 G2 i5-10210U 8GB RAM 256GB SSD Win 10 Pro
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest