Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
HdRew
őstag
Srácok, én még anno a Source-szel játszottam (jó rég ) és most újra visszatérek a PC-sek világába, megint CS-zni támadt kedvem, viszont nézegetve a Majort, hová tűnt pár Source-ból népszerű map ezen a versenyen?
Dust2, Piranesi, Chateau, Prodigy.. Szerintem egyik pályán sem játszottak, egyedül egy map ismerős csak, az inferno, amin játszottak.. Olyan pályákat pickelnek, hogy az hihetetlen.
Cbble-ről nem is beszélve..
[ Szerkesztve ]
-
HdRew
őstag
válasz infectedmann #67209 üzenetére
Az biztos, hogy az esportok mostanában lettek nagyon népszerűek, a source-korszakban még eléggé kezdetleges volt.
De a dust2, inferno, train, nuke megmutatja, hogy van igény a régebbi verzió pályáira.
(#67210) szebe
Mirage jó lenne.
Én pl. imádtam a piranesin játszani, és ha jól emlékszem a map-poolba beletartozott. Az egyik legjobban balance-olt pálya volt szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
HdRew
őstag
-
HdRew
őstag
A Game Agents kijutott Barcelonába...
-
HdRew
őstag
Srácok, én nem MM-ezek, csak sima casual közösségi szerverekre járok fel picit pötyögni, időm nagy részét a PUBG-vel tolom, de azért elgondolkozok rajta, amikor ilyen szerveren is egymástól kérdezik, hogy ki-milyen cheat-et használ, aztán menőzik, hogy naponta 4 MM-et tol a gyerek és még nem bukott le...
Engem a különböző rangok nem izgatnak, már kicsit kinőttem belőle, egyetem mellett nincs is rá időm, de amikor csak lazítanék egy keveset, akkor is ez megy.. hát mit mondjak. :/
Eléggé ódzkodtam ettől, hogy sok a cheater, már csak a drága skinek miatt is, mert a Source-on is volt egy pár csaló, de annyira nem volt feltűnően sok, pedig van/volt benne 2000 órám.
[ Szerkesztve ]
-
HdRew
őstag
Srácok, igazatok volt a múltkor, hogy a közösségi szerverek annyira nem érik meg, eddig kemény 57 órám van a GO-ban (Source-ben 2000-nél is több) és vannak 1300;2500 órákkal játszók az ilyen szervereken, ahol azért sok sikerélményem nincs, szóval gondoltam kipróbálom az MM-et. Na de nem MM-ezhetek addig, míg nincs "2. rangú közlegény" CSGO profilrangom.. Na, azt hogy szerezhetem meg?
Köszi előre is..
-
HdRew
őstag
A ma esti MM-mel nem lett volna semmi gond, ha nem tolja oda az orrát egy 6 órás smurf acc. Rákérdeztünk és nyíltan megmondta, hogy smurf, vagy lehet csalt, csak azt meg nem akarta mondani. Na mindegy.
Legalább volt egy magyar srác is, ő se tolta rosszul, bár csak 3-an csináltunk valamit a csapatban, a másik kettő úgy tolta, mint tegnap Skadoodle az envy ellen.
-
HdRew
őstag
Konzolban hogyan lehet megadni, hogy a szerverekről hangokat/zenéket/skineket ne töltsön le a csgo?
cl_allowdownload 0 mintha nem működne.
Köszi!
-
HdRew
őstag
válasz Redneck #69423 üzenetére
Nekem a kedvencem az volt, 500 órás az acc, az elmúlt 2 hétben játszott 0,1 órát cs-vel. És hirtelen ellőtt mindenkit, a k/d-re nem emlékszem, de az accon volt komment is, hogy cheater. (Az ellenfél csapatát toronymagasan vezette.)
Na már most, ha kala2 szinten vagy, nem feltétlenül áll rá rögtön a kezed újra a cs-re, ha mondjuk előtte 2 hétig csak a PUBG-t nyitottad meg.
De nem is ez a legidegesítőbb, hanem a csapattársak. CT-ként rushol, peekel, pusholja a terrorokat. D2-n mondom nekik, aki megy hosszúra és B-re vigyen molotovot és dobja be. (Persze, hogy nem teszik, én minden körben az egyikre rádobom, amelyikre éppen megyek.)
Azt mondjuk már meg sem említem, hogy terrorként a közepet nem tudják normálisan smoke-olni, hogy a dobozra essen a smoke. (Én csak ezt az egyet ismerem, a többit annyira nem gyakoroltam be, bár Kodi videóját megnéztem ezzel kapcsolatban.)
De néha bedob egész normális csapattársakat is, viszont úgy érzem, a random MM-mel nagyjából eddig tud eljutni az ember. (Ja, és néha-néha 1-1 seriff is benéz kala2 rangba.)
-
HdRew
őstag
http://steamcommunity.com/profiles/76561198812903462
40 órával kereszt kala a lelkem. Ment is a report. Vajon miért ryunav2 a neve... lol
Tuti nem a második accja.
-
HdRew
őstag
válasz lemusz #69474 üzenetére
Túlságosan is egyértelmű volt, hogy tolják a wh-t.
40 óra alatt meg ne mondd, hogy meg tudod tanulni a játék metáját. A 2 hét alatt játszott 9.8 órát. Persze, játszhat más fps játékokkal, de nem hiszem, hogy valaki ennyire gyorsan hozzá tud szokni egy újhoz. Meg azt a nullórás nemsmurf játékost megnézném, akit bedob sas2-be.
Nem egy, nem két smurföt találtunk már, azzal úgy nincs is különösebb gondom, jobb játékos, így tanul az ember meg játszani, ha a jobbak ellen rak össze a gép.
-
HdRew
őstag
válasz Mezcal #69476 üzenetére
Nem, de ok nélkül én sem mondom rá a másikra azt, hogy cheater. Mondták már rám is.
Igaz, nincs túl sok órám cs-ben összesen (Source + GO 2300 óra összesen kb) de azért csak meg tudom mondani, ha valaki nem játszik tisztán.
Na mindegy.
Szurkoltam az fnaticnak, hogy visszakerüljenek az élbolyba, ezzel a győzelemmel sikerült. Tetszett Krimz szenvedélye, flusha elképesztő volt. Lacika meg milyen 1v5-öt tolt le, te jó ég.
-
HdRew
őstag
[Azért erre az én 320 órás accom még nincsen felkészülve. ]
Szerk.: igen, ellenőrzés után láttam.
[ Szerkesztve ]
-
HdRew
őstag
Srácok, avassatok már be kérlek.
MM. Vannak a "csapattársaim", akik egyszerűen hülyék, mint a... Inkább vesz 1 flasht 1 m4-gyel, mikor B-re vagy hosszúra megy, mint venne egy SMG-t vagy a fene tudja mit, és még tudna venni mellé molotovot, gránátot és smoke-ot, ezáltal megakadályozva a korai halált és a rusht.
Most én vagyok hülye, vagy nem tudom. De egyszerűen nagyon gáznak érzem, hogy akárhova megyek, én az esetek 70%-ában le tudom védeni azt a területet, ahova megyek, mert viszek magammal mindent, aztán mindig oda tudnak bemenni, ahol én nem vagyok, és ez baromi idegesítő számomra..
-
HdRew
őstag
válasz xEon1337 #69744 üzenetére
Nem feltétlenül b*sszák el. Sheriffként kaptam már ellenfélnek Supreme rangút, igaz, akkor volt ott duplakalás és keresztkalás is.
Legalább nagyjából tudni fogja az ember, hogy hova tud eljutni rangban. Én olyan LE-LEM-ig tudok max. felmenni, onnan már azért elég sokat kell a játékkal játszani szerintem, hogy még feljebb kerülj.
-
HdRew
őstag
válasz lemusz #71863 üzenetére
És a csapattársak is..
Az egyik azért ölt meg kör elején, mert vettem egy awp-t, persze ő nem lett kitéve, már 3vs1-be előtte meg is szavaztuk, hogy kickeljük a csapatból, iszonyat idegesítő volt. Majd amikor kör elején én lőttem rá, rögtön jött a 30 perces ban.. seems legit.
-
HdRew
őstag
Igen. Bár nem igazán érzem fairnek, na mindegy. Jó ideje nem játszottam, szóval csak keresztkala, semmi extra.
(#71878) bepken
Én nem igazán szoktam awp-t venni, mert már nincs meg hozzá az aimom, régen szinte csak azzal toltam, de amikor néha veszek egyet, akkor azért szeretnék is vele játszani, nem pedig majd ő kijelenti, hogy dobjam el a fegyót, ha nem, akkor puff. És baromi idegesítő teammate volt.
Az ilyet nem értem, engem is lőttek már el így, nem szoktam felvenni az ilyet, a lényeg, hogy majd bocsánatot kér/kérsz és dobsz neki a következő körben egy fegyvert, el van intézve a dolog. Meg lehet ezt beszélni normálisan.
[ Szerkesztve ]
-
HdRew
őstag
válasz lemusz #72067 üzenetére
Én még egy ládát sem nyitottam ki, mert a kulcsok pénzbe kerülnek, szóval kíváncsi vagyok, ha tényleg ez lesz, akkor megfontolom.
Prizma láda: 3 db
Túlerő láda: 8 db
Színkép 2 láda: 8 db
Gamma 2 láda: 4 db
Gamma láda: 1 db
Kesztyűláda: 8 db
Láthatár láda: 2 db
Színkép láda: 6 db
Veszélyzóna láda: 2 dbFullra nem vagyok benne járatos, hogy melyik láda lehet jó, de ezt most akkor szemmel tartom.
-
HdRew
őstag
válasz simo9555 #72963 üzenetére
Egy csalóval én is találkoztam ma, persze haverral ment, így nem tudták kickelni. Ellenfél is írta, hogy az egy csaló.
Más: Én csak kocajátékos vagyok már (only d2, mert lusta vagyok a többi pályára megtanulni a smoke-okat) de hogy LEMben sem tudják a füstöket az emberek, az hihetetlen, csak mennek agyatlanul.
-
-
HdRew
őstag
válasz phenomHUN #75335 üzenetére
Én úgy érzem, hogy tele van csalóval.
A mostani játékban a csapattársa írta, hogy csal, mindenki jelentse. ő meg bemondja, hogy 189 dollárért vette a cheatet. Most vagy csak ugrat mindenkit, vagy tényleg cheatel ugye. De ha már a csapattársa is mondta, akkor nem véletlen. A profilján 7 oldal komment volt, mindenki -rep cheater stb.
Hihetetlen, hogy egyes játékokat azért nem lehet játszani, mert Magyarországon nincs szerver (fifa pl.) vagy pedig azért, mert tele van csalóval. Jelenleg nova4 vagyok, de korábban LE is voltam, csak kihagytam 1,5 évet, amikor inkább fifáztam. Félreértés ne essék, most az aimom egy kalap szar, csak MM-ezek d2-n, többi mapra lusta vagyok még megtanulni a smoke-okat, de mintha lett volna valami stat régebben, hogy d2-n és infin van a legtöbb cheater.
Kb. csak a single player játékok maradtak. Fantasztikus.
[ Szerkesztve ]
-
-
HdRew
őstag
Srácok, annyira játszhatatlan nekem random csapattársakkal a játék. Én csak d2-zök, gondolnám kicsit kikapcsol, de nem.. (csak a d2-re tudom kb. az összes értékelhető smoke-ot, ezért inkább más pályán nem is játszok még, de lehet el kell kezdenem más pályát is megtanulni akkor már.)
A legnagyobb problémáim:
- Semmilyen smoke-ot nem tudnak, ha dob is smoke-ot, olyat dob, ami az ellenfélnek jó inkább. (Érdekes módon az ellenféltől látok olyan smoke-okat, amiket én is dobok rendszerint.)
- Vagy olyan is volt, hogy egyáltalán nem vesz smoke-ot.
- Nem tudnak gondolkozni. Kirakom rövidre a bombát és csak azért is rápeakel mind. Persze leszedik és a ct viszi a kört.
- Védekezésnél semmilyen utilityt nem használnak arra, hogy lassítsák az ellenfelet és a társak tudjanak segíteni védeni adott esetben. Gondolják megoldják aimból.
- Nem tudnak csapatban gondolkodni. Ha ct-k, akkor állandóan egy helyre mennek. Ha terrorok, akkor ha mondjuk ketten vagyunk röviden, ő persze mindig azt akarja csinálni, amit én. Nem érti meg, hogy az egyik nézi a hátunkat, a másik meg próbál frag-elni.
- Az orosz játékosok. Vicc az egész, francért rak be hozzám ennyi oroszt, amint meglátok egyet a csapatomban legszívesebben már lépnék is le.Ezek után már a cheaterek sem érdekelnek, mert amíg alap dolgokat nem tudnak, addig kb. csapatban játszhatatlan a játék. Nem azt mondom, hogy minden kört nyerni kell és körönként legyen meg a 2 kill, sőt az se baj, ha nem tud ellőni egy játékost, én sem tudok mindig, már nincs olyan aimom idősebb koromban.
2-3 naponta játszok 1-2 MM-et és csak elmegy tőle a kedvem komolyan.
Én már a második Cloud 2 fülest nyúzom, az első a kutyával szemben maradt alul. Ajánlom.
[ Szerkesztve ]
-
HdRew
őstag
Gold Nova 4 most így 1,5 év kihagyás után.
De az itteni rant után nyomtam még egy MM-et, kaptam egy jó csapatot, nyertünk 16-3-ra, kb. a 10. körnél kilépett egy játékos az ellenféltől, top fragger voltam 20 killel, és küldte az ellenfél az üzenetet, hogy reportoltak engem cheat miatt.
Szóval ha normális társak vannak én is jobban játszok, mert nem azt kell néznem állandóan, hogy hol nem vagyunk meg.
Majd később lehet megfontolom őket.
-
HdRew
őstag
Sziasztok!
Megváltoztattam a jelszót, és emailen meg is kapom a steam guard kódot, de valamiért nem fogadja el a steam.
Mi lehet a gond és hogy tudom orvosolni a problémát?
Köszi a segítséget előre is!
Ahogy beírtam, hirtelen meg is javult..
[ Szerkesztve ]
-
HdRew
őstag
Sziasztok!
Olvastam korábban, hogy a gamebanana oldaláról letöltöttetek 2 appot is, hogy kiválaszthassátok a szervert, amin játszani szeretnétek.
A gond az, hogy az egyik java script issue-t ír ki, a másik pedig mintha nem működne.
Aki még használ ilyet, annak működik? Mit csináltatok?
Köszi előre is a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Villanyszerelés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Windows 10
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest