Hirdetés
- Rák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cr00py
senior tag
válasz
lemusz #72479 üzenetére
Nem játszom mm-et, erről nem tudok nyilatkozni. fps 0-val játszom, átlag 6-700fps mindig van, nem igazán ugrál, cache-n sem. De mint írtam, eléggé overkill cs-hez a gép.
Gyengébb gépeken előfordulhat, azzal nincs tapasztalatom.
K-s cpu-t szereti a cs, vga szinte mindegy is, eléggé cpu based a game.
Az évek alatt a rengeteg fejlesztésnek köszönhetően megnőtt a gépigény.
Az eredeti steam-en már rég nem aktuális. -
lemusz
addikt
válasz
Cr00py #72478 üzenetére
Pedig én is megfigyeltem hogy itt-ott a pályán mint valami feketelyuk ami szívja az fpst. Főleg ct-ből amikor véded közt, sand bags - mid roof környéke. fps_max 0-val eléggé észrevehető amikor sokszáz fpsről becuppan 180 környékére és mint ami kapott egy felső korlátot nem ereszti...
De emellett az is érdekes, amikor valami szerveroldali gebasz van és mindenkinek beesik az fpse. Konfigtól függ hogy kinek mennyire, de mindenkinek ugyan akkor és nagyjából ugyan addig tart, kb 1 körig. Sokan ilyenkor disconenctelnek is, mert azt hiszik kliens oldali a hiba forrása. Eddig csak mirage-on tapasztaltam, azt hittem azzal lehet valami, de múltkor egy d2-n is előjött.
-
szebe
addikt
válasz
bepken #72473 üzenetére
Cache szerintem totál szubjektív, van akinek d2 nem jön be, valakinek overpass, stb.
Értelmes emberekkel én kifejezetten szeretek rajta játszani.A fegyverskinekkel szvsz nincs baj, mert nem "game-breaker", ellenben a most megjelent karakterekkel. Nem véletlenül van tiltva versenyeken, és várja mindenki a minmodels-t.
-
bepken
veterán
a skinek engem spec nem zavarnak. bár az is igaz, hogy versengőben eddig csak 1-2 ilyen játékkossal dobott össze. valószínűleg rosszabb lehet a helyzet, ha minden játékos skinnel tolja....az optimalizálás dolgot viszont sürgősen meg kellene oldaniuk.
a láthatóság része szerintem később majd alakul. ráadásul elég erősen benne van az a faktor is, hogy ezeket a karakter modelleket még nem szokta meg a szemed. (értem, hogy vannak spotok, ahol konkrétan nem látszanak, de nem ezekről beszélek)
a cache meg mondjuk az operation előtt is egy nagy darab kaki volt...eddig se játszottam rajta, ezután sem fogok. de általában mindig ez van a "felújított" pályákkal, aztán később javítgatják őket. dust2 is dettó ugyanígy volt anno.
-
Dawe966
csendes tag
Valóban lehetne opcionális az, hogy ki milyen skineket lát. Tök feleslegesnek érzem ezeket a karaktermodelleket is, de hát ameddig jön belőle a pénz, ugye... :/
-
Vanir
veterán
Gratulálok volvó, ezekkel a retardált karaktermodellekkel sikerült új negatív csúcsot felállítani egy olyan játékban, aminek a színvonala eddig sem volt tengerszint feletti. Nem elég, hogy kb. láthatatlanul beleolvadnak ezek a skinek a falba, de legalább, ha fedezék mögül rámpeekel egy ilyen illető, akkor fixen stutterel egyet a játék.
Rohadjon meg az az állat, aki kitalálta az egészet, meg az is, aki ilyen nyomorult módon valósította meg az elképzelést.
De legalább egy i5-8500+1070 Ti low graf mellett bedroppol 180 környékére az új Cache-n. Rák az egész, mikor lesz már Cségó 2: Tokyo Drift?
/rant -
scope2007
addikt
válasz
DrTechnoid #72463 üzenetére
Gondolom pénzbe kerül ez is :)
-
strike19
csendes tag
Sziasztok!
Partnert keresek Challangek teljesítéséhez.
nevem: fbandi15 -
Cr00py
senior tag
válasz
DrTechnoid #72463 üzenetére
Én feldobáltam minden "vackot" marketre. Pár kattintás a megfelelő böngészős addonban, nem kell egyesével szórakozni.
Nincs vele gond. -
-
Bence942
tag
cső az új karakter skineket hogy tudom offolni? nekem nem kellenek hogy fos új cachen zöldbe legyen a ct és ne lássam őket tehát offolnám.. a cl_minmodels “1” nem működik
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest