Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
NagyZ01
tag
válasz
Bence942
üzenetére
Még ennyi hülyeséget összehordani, már bocsánat. Faceit elod mennyi?
Ropz a világ egyik legjobb riflere és 16:9-ben (FullHD) játszik, ráadásul még fiatal is, nem tudja mit csinál mi?
Vagy én aki 2560x1440 felbontásba játszottam és csak 2800 eloig tudtam menni, nem tudom mit csinálok én se mi?
Megszokás kérdése csak..
-
Skilly
aktív tag
válasz
Bence942
üzenetére
Kedves Bence!
Te elolvastad rendesen az én írásom? Feltettem egy kérdést (mert engem érdekel az, amiről írtál), majd megemlítettem, hogy a jó élményhez egy normális monitor is szükséges, amit Te nem említesz meg.
Ezután elkezdesz személyeskedni úgy, hogy senkit nem ismersz. "Agyoniskolázott", azért szerintem normálisabban is lehetne a véleményed mellett kiállni.
-
Lacccca87
addikt
válasz
Bence942
üzenetére
leheto legjobb helyre mesz. Elso talalat kereseskor aspect ratiora 16:9/16:10 et javasoljak (monitor nativ felbontasan). Input lagnal meg 140 felett allitsd a monitorod maximalis frissitesi frekvenciajara.
Az inputlagoddra pusztan pc oldalrol a frame time van hatassal. Ennek olvass utana
Utana okoskodhatsz csak nem lessz ertelme. Vegul ha ragaszkodsz a sajat hulyesegedhez akkor az alapjan az input lagnak kisebbnek kellene lennie DLSS es FSR melett mert a felskakazassal akar 2x annyi fps ed is lehet. Csak kozbe megint orrbavag a valosag es a kimert eredmenyek hogy majdnem duplazodik.(profik nem is hasznaljak)
Vegere egy jotanacs hasznalj Crt monitort annak a legjobb az inputlaggja
-
Skilly
aktív tag
válasz
Bence942
üzenetére
Én nem akarok beleállni ebbe a témába, viszont volt egy írásod fentebb, hogy "több fps-ed van, hamarabb lövöd le az ellenfelet". Én még erről nem hallottam, ezt kifejtenéd?

Amúgy meg a sok "fps"/erős pc mellé ajánlani kellene jó monitort is, ahol fontos a képfrissítés (minél magasabb Hz szám), mivel akkor még folyamatosabb a kép és ott fontos, hogy az adott Hz alá ne zuhanjon be az fps. Tehát 165 Hz monitor, min 166 fps és nyilván több is lehet.
-
-
goccer
aktív tag
válasz
Bence942
üzenetére
Hagyd már abba ezt a hülyeséget rohadtul nem ezen múlik. Ha ezen múlna 100% minden pro 4:3ban játszana. Ez olyan mint hogy high sense vagy low sense-zel játszol. Többen játszanak low sense-zel, de ez nem azt jelenti hogy high sense-zel nem lehet, és azok a prok hülyék. Legyen meg a face it 3k ELO, hltv top100 team és akkor majd lehet urizálni ilyen jelentéktelen kérdéseken.
-
Lacccca87
addikt
válasz
Bence942
üzenetére
Nem igazan erted hogy mitol fugg igazan az inputlag. Probaltam elmagyarazni, te tovabbra is csak az fps t hajtod, plusz a egyes eloregedett "profik" majmolasa.
Arrol nem beszelve hogy az inputlaghoz kevered azt hogy milyen gyorsan lathatod meg az ellent. (ez utobbit a tic/subtick rendszer kontrollalja, ami jelenleg 60 base tick el operal es max 120 ra tolja fel a subbal, ahhoz hogy ezt lasd 120 fps es 120hz kell)Kérlek elobb olvass utana mi mit jelent es csak utana probalj meg itt hitet terjeszteni mert azzal talan kevesebb kárt okozol azoknak akik nem ertik mirol van szó csak kovetik ami valaki leir.
A 4:3 egyetlen elonye hogy black bar nelkul szethuzott modban szelesebb a modell, konyebb fejest loni, illetve az igazan regi motorosok ehhez a fov hoz szoktak hozza egermozgas teren. De mas nincs, kicsit utana nezve a csgo es cs2 profi jatekosok kozott rengetegen hasznalnak nativ felbontast es aspect ratiot (16:9 leginkabb). Ezen felul sok forumon pl az egermozgast is sokkal jobbnak érzik 16:9/10 nel.
-
Lacccca87
addikt
válasz
Bence942
üzenetére
Alkalmitol kicsit gyakrabban es komolyabban. Plusz van jopar evem lan szervezoi es lebonyolitoi oldalon is. A 4:3 nak szerintem tobb a hatranya mint a haszna ( nem belatott terulet kontra szelesebb modellek de kinek mi).
Tovabbra sem a minnel tobb fps a lenyeg (termeszetesen a fentebb emlitett minimum szinten felul) hanem az egyenletes "cerna vekony" frame time. -
Lacccca87
addikt
válasz
Bence942
üzenetére
Senki nem emlitett itt grafikat meg reszletesseget. Az inputlagot rengeteg minden befolyasolja es egy bizonyos fps szint felett tobbet profitalsz a konstans fps bol (bizonyos szint szerintem min 240 eddig kb érzékelhető a jatek viselkedese felteve ha megvan hozza a kello keprissitesű monitorod) mert simabb a frame time es akkor jobb erzetre a jatek is. Viszont ha olyan helyzetben vagy hogy nagy az fps ingadozas akkor jobb korlatozni bizonyos szintre, kulonben rettentoen zavaro lesz az eltero reszponzivitasa a jateknak.
Fentiektol fuggetlenul en nem szeretek pixelhalom között 4:3 as ratioval jatszani. Ha ezt akarnam akkor megyek 1.6 ozni, vagy source vagy lehetne meg sorolni.
En szeretem ha kinéz valahogy a jatek, es mivel nem profi szinten akarok jatszani igy kompromisszumus beállítást is hasznalok hogy a 240 es minimum nalam is meglegyen mert 240hz a monitor es igy all ossze az egesz egy jo élménnyé (mar amikor a csalok nem tosszak szet), de ahogy mondtad mindenkinek megvan a lehetosege a dontesre hogy szeretne. -
Lacccca87
addikt
válasz
Bence942
üzenetére
Felesleges engedni maxra. Min 120 amire erdemes korlatozni (felteve ha nem tudja tartani a gep a 120 at stabilan) ezen felul pedig a monitor frissitesre korlatozni.
Ha nagyon tud ingadozni az zavaro lehet. Pl amig nem volt lecserelve a cpu a gepben addig 70-200 között szórt rendesen jelenettol fugoen, es nekem pl zavaro volt mert 70-100, 100-140, 140-200 kozott zavaroan valtozott az eger viselkedese.
-
prtvlogan
aktív tag
-
lemusz
addikt
válasz
Bence942
üzenetére
Mikor adja mikor nem, hát ez elég mély téma, hetekig olvasgathatnád neten kinek mi meg hogy, abból is a fele szubjektív bullshit lenne. Én mióta win10-en vagyok érezhetően gyengébb az aimom. Win7-re nem tudok vissza menni a chipsetem miatt, meg már talán lassan nem is lenne biztonságos, pedig azon lenne a legjobb mouse response és ez nem holmi placebo, hanem ténylegesen mérhető dolog, elég csak összehasonlítani a két oprendszert Mousetester nevű programmal melyikre milyen grafikont dob. Valószínűleg a windows belső órája a felelős a romlásért, win7-en 3,9Mhz körül volt a Querytimer attól függően HPET be volt-e kapcsolva biosban vagy sem, a legújabb win10-eken meg fixált 10Mhz tök mindegy mit állítasz. Ez pedig nem tesz jót a latencyknek, na meg sok más újítgatás sem. Ajánlom figyelmedbe ezt a tweakekkel foglalkozó youtubert: [link] Érti a dolgát.
-
Túzok22
senior tag
válasz
Bence942
üzenetére
Nem tudom kicserèlni az ssd-t mert laptop, nem hinnèm hogy az ssd-nek lenne bármi baja. Elég izmos gamer laptop, nem akkuról játszok, hanem állandó áramforrásra van téve játék közben. Ja és nem wifi-ről, hanem direktbe van kötve cat5.E-s utp kábellel az optikai modemmel.
Amúgy nem mindig csinálja ezt a “war és “sv” laggot, de amikor csinálja akkor egyszerre rossz a “war” és az “sv” is. Valószínűleg nem az én gépem és netem a rossz, mert más játék nem csinál ilyeneket. Azt írják a “war” “sv” problémára, hogy szerveroldali gondot jelent. Ezek szerint nem nálam van a probléma? -
bepken
veterán
válasz
Bence942
üzenetére
az "sv" szerver oldali, abba nem szól bele, hogy milyen gépe van. nekem is többször van, hogy pirosba megy és játszhatatlan az egész... legutóbb MM alatt volt ilyen, amikor frissen kijöttek a heti küldetések.
btw: panorama UI előtt volt olyan lehetőség, hogy "report server" - ez hová tűnhetett?
-
lemusz
addikt
válasz
Bence942
üzenetére
Ha tehetném én is visszamennék win7-re, de már új hardverekkel nagyon nehézkes (nem működő usb-s egér/bill, windows update kiírja hogy túl modern a hardver stb) így meg kell barátkoznom a win10-zel. A "legjobb" az egészben az, hogy mióta hardvert és oprendszert váltottam nem találom az aimom. Úgy érzem, hogy aim tekintetében globálból lett belőlem egy gyenge sas kb, még ha nem is dobott még le szuprémbe se. Win7-en a default egér registry acceleration nélkül működött, win10-en már egyáltalán nem érzem olyannak, markC-s fixxel nagyon rossznak érzem, rawinput sose jött be igazán, úgyhogy fuck. Most a win7-es default reget használom, ez tűnik a legjobbnak, de nem erre lett tervezve ugye... aztán win7-en nekem több fps-t jelentett a -threads 4 ráadásul pozitív hatással volt az egyébként magas szenzis aimomra, most viszont win10-en 6 magos procival ez megintcsak fucked up, -threads 4 több fps-t ad mint a -threads 6, de a 6-ossal meg jobb az aim. Jó jó tudom, már semmi értelme nincs ezeket használni, de mégis érzek különbséget ha berakom launchba, mégpedig az aimomra pozitív hatású különbséget. Szóval én simán vissza mennék win7-re ha tehetném, kevesebb lenne a változó, stabilabb az aim és még ilyen letálcázós, telemetriás meg egyéb szarságok se lennének.

-
mepet
addikt
-
Cr00py
senior tag
válasz
Bence942
üzenetére
Ha a vga driverrel vannak/voltak gondok, akkor én a helyedben lepucolnám ddu-val csökkentett módban, majd mehet fel a jelenleg elérhető legfrissebb. ( előtte a windows automata driver frissítését érdemes kilőni. )
+ fagyásokat / akadást okozhat az is, hogy hdd-n van a játék ( főleg, ha szektorhibás ( hdsentinellel tudod csekkolni )
-
Cr00py
senior tag
válasz
Bence942
üzenetére
Egyrészt ez borzalmasan kevés info.
Miért gyenge a forint kategória?! Az ilyen kérdések a kedvenceim.
Számtalan oka lehet.
Ha leírod a specifikációt/ beállításokat..talán némiképp közelebb leszünk a megoldáshoz. Mondjuk ha már alap esetben így tennéd fel a kérdést, talán nem kellene 5-6 hsz, amíg kiderülnek ezek az infok.
-
galaktikus
aktív tag
válasz
Bence942
üzenetére
Nem is azt írta, hogy csak és kizárólag azok támogatják akik smurfölnek, hanem jellemzően azok. Tehát nem a Te egyedüli példádból kell levezetni az egészet. Te a másodlagos acc meglététől, vagy meg nem lététől függetlenül nem vagy képben az alapvető emberi normákkal.

-
mepet
addikt
válasz
Bence942
üzenetére
Mivan mit erőlködsz már, hogy meghazudtolj, ahhoz korábban kéne felkelni, és tagolt értelmes és összefüggő mondatokat megfogalmazni.

Igen, kijött a béta. Hol láttam? pl. elindítod a játékot, és ott írja. Továbbá van egy link is, ahol a gyengébbeknek is elmagyarázzák, hogy lehet aktiválni. -
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
Bence942
üzenetére
Nehéz eldönteni, hogy trollkodsz vagy komolyan gondolod, amit írsz.
Előbbi fő jegyei mind megvannak, ez a fő oka annak, hogy nem mondom el a többiek után ezeregyedjére pontokra szedve, hogy mi is a gond a smurföléssel.(#70266) mepet: szerintem felesleges túlzás bannolni a smurföt.
Elég szűrni, és hasonló játékosokkal összesorsolni.(#70267) gtamate2: pedig a csgo-stats szerint a játékosok kb. harmadának simán megy

-
-
mepet
addikt
válasz
Bence942
üzenetére
Utánaolvastam reddit+steamcommunity+hltv.org oldalakon és a következőre jutottam:
A volvo kövezte meg őket, nem mi. Simán 2x egymás után griefingért elítélik, és örök ban.Köszi Volvo! Volt értelme "sírni", végre odafigyeltek a játékosok túlnyomó többségének hangjára.

Szerintem egyébként ezért fogynak a smurfök, mert elég nagy vihart kavart, mikor röpködtek az első permabanok a toxic griefereknek (jelentős részük smurf volt a saját bevallásuk alapján, több ilyen sztorit is olvastam).
Idén talán egyszer láttam smurföt (lecsalózták a társaim, erre ezzel védekezett, hogy ő global smurf) remélem jövőre már egyszer sem fogok.
-
gtamate2
veterán
válasz
Bence942
üzenetére
Nincs igazad. Megértem azt is, ha valaki nem szeret smurfök ellen játszani, de kétségtelen, hogy az utólagos demóelemzésből tanulni is lehet és így tudsz fejlődni.
Látom, te nem a kihívást keresed, akkor arra meg ott a casual, enjoy it.Több hónapja nem CS-ztem, de ma lehet megyek egyet valamelyik smurf accomon ezek után, parádés olvasni a sírást

-
Tewe013
őstag
-
bepken
veterán
válasz
Bence942
üzenetére
továbbra sem sikerült megértened, amit írtam (konkrétan köze nincs a hozzászólásodnak ahhoz, amit én írtam) másképpen pedig nem fogom tudni megfogalmazni a mondandómat, pláne csak a Te kedvedért, ne haragudj. ráadásul akinek szólt, én úgy láttam, megértette. innentől...

na. hát ha majd esetleg lesz valami technikai kérdésem a játékkal kapcsolatban, még benézek ide. további szép napot!
-
galaktikus
aktív tag
válasz
Bence942
üzenetére
Az a baj, hogy folyamatosan tematizálsz és mellébeszélsz. Nem akarod megérteni, hogy ezzel mi a probléma. Egy jó példa magyar viszonylatban mondjuk KODIAK, akinek a hozzáállása a játékhoz egy nagy referencia számomra, illetve szerintem sok ember számára, mert ha valaki, akkor Ő sportszerű játékot űz, és helyén vannak az erkölcsei. Nagyon jól érzi, hogy mi a helyes, és hogyan kell ehhez az egészhez hozzáállni, hogy ez a játék egy mindenki számára élvezhető és szórakoztató környezet legyen.
Erre az indoklásodra, hogy a smurt ellen tanulsz igazán. Hát.. szerintem nem kellene ilyen szinten megideologizálni ezt a dolgot, és különben sem hinném, hogy ez tanulás útja ebben a játékban. Kezded kicsit hozzáhajlítani a dogmáidhoz a valóságot. A kispályás gyerekfocin sem felnőtt profi játékosok ellen gyakorolnak. De még hozhatnék ezernyolcszáz példát erre, hogy emberileg, értelmileg, erkölcsileg miért kétséges ez az attitűd amit próbálsz a védő szárnyaid alá venni.

Maradjunk annyiban, hogy az igazán értelmes játékosok nem szopatják a kevésbé jókat, hanem maradnak szépen a saját szintjükön. -
bepken
veterán
válasz
Bence942
üzenetére
ha jobb nálam? rendben. magasabb rangba kerül és ezzel helyre is áll(na) a rend.
bár jobb nálam, mégis tudatosan ellenem (kisebb ellen) akar játszani? nincs rendben. rossz dolog. csúnya dolog.
mint korábban már írtam, el tudom fogadni, hogy vannak olyan szituációk, ami miatt egy magasabb rangban lévő játékos néha napján szmörfbe tolja. ha azonban valaki ebből sportot űz vagy éppen ezzel szórakoztatja magát, ezen élvezkedik...na ott tényleg probléma van.
(#70248) lemusz! nem hiszem, hogy csőlátású volnék attól, hogy kifejezem a nem tetszésem valami iránt. vannak érvek és ellenérvek a témával kapcsolatban. arról már nem tehetek, hogy az ellenérvek vannak többségben...
-
Mutterbever
csendes tag
válasz
Bence942
üzenetére
Nem azzal van a baj, hogy sokan lennének, hanem az a baj és azon pattant ki a vita, hogy itt a fórumon van egy delikvens (de biztos van több is) aki jónak, követendőnek, természetesnek tartja a smurfölést és másokat is smurfölésre buzdít, na ez a baj!
galaktikus: tökéletesen összefoglaltad!
-
mepet
addikt
válasz
Bence942
üzenetére
"nem hiszem hogy annyi lenne belőle mint amit ti hisztek"
Ki hiszi? Olvasod is amit írunk, vagy csak kötöd az ebet a karóhoz?Engem amúgy nem zavarnak a szmörfösök, mivel nagyon ritkán találkozom velük. Ettől teljesen függetlenül gusztustalan viselkedésnek tartom amit csinálnak.
-
bepken
veterán
válasz
Bence942
üzenetére
pontosan. így kell(ene) működnie a rangrendszernek. (értsd.: egy olyan player nem találkozhat hosszú távon olyan másik playerekkel, akiket rendre el tud picsázni) most már remélem, érted, miért tartjuk problémának sokan, ha ezt a rendszert páran szándékosan kijátszák

(ha mégsem érted, akkor sajnos nem tudok segíteni)
-
mepet
addikt
válasz
Bence942
üzenetére
Jobb játékosoktól kikapni sosem szégyen. Az ellenkezőjét sosem állítottam.
Nem látom az összefüggést. Attól, hogy nekem nem szégyen kikapni egy smurftől, attól még az a szuperhigh ranked játékos, aki szarba alázott a smurfjével, ő miért ne járna el ezáltal etikátlanul? Mitől válik a rangját illető hazugsága etikussá?
Volt egyébként erre megoldás, csak túl drága volt (vagy talán MO-n nem is volt, csak Németországban), így mi sem használtuk. ESL Prime volt a neve, ha jól emlékszem (lehet még van is). Olyasmi volt, mint a kínai megoldás, hogy személyivel kellett regelni. Kíváncsi lennék okirathamisítás vétségéért cserében hány smurf maradna. Mindegy is, amelyik megmaradna, az félelemben élne onnantól, hogy mikor is kapja meg a kiérdemelt 2 év felfüggesztettet.

Elnézést, elkalandoztam, nem akarlak lecsukatni titeket, félre ne értsetek, csak elmélkedem.

-
Tewe013
őstag
válasz
Bence942
üzenetére
A szmörfök "ETIKÁTLANSÁGÁT" még mindig nem értem , csupán csak fejlesztik a képességeidet
Hatalmas bullshit, abból semmit nem tanulsz, hogy a kényelmes Nova 2-es környezetedben játszanál egy meccset, erre jön az enemybe egy GE aki 40, 50-et rak rád úgy, hogy te azt sem tudod honnan kapod. Ettől senki nem fejlődik csak a meccse lesz elcseszve.
-
Mutterbever
csendes tag
válasz
Bence942
üzenetére
Etikátlan ? Lehet valaki felboostolja magát meg csinál 3 ilyen accot és eladja ez neked etikátlan?
Nemcsak etikátlan, de még törvénytelen is az accountokkal bizniszelés, kéne olvasni Steam ÁSZF-et.
A szmörfök "ETIKÁTLANSÁGÁT" még mindig nem értem , csupán csak fejlesztik a képességeidet [...]
Tehát ha jól értem a szavaid, akkor szerinted az teljesen jól van úgy, hogy nyakon fosnak, erre te meg megköszönöd, mert neki jól eset, ehhez már kell aberráció.
lemusz: Elolvastam a te hozzászólásaid is, hát egyen, kettőn nagyot nevettem.
-
mepet
addikt
válasz
Bence942
üzenetére
Bocsánat, de nem értem az érvelésed/kérdésed. Hogy jön ez ide? Ha jobban játszik az egyetlen accával, nyilván magasabb rankot érdemel, mint én az egyetlen accomon.
Feltételezem ezt nem értetted, elmagyarázom, hogyan értettem, bár szerintem elég nehéz félreérteni:
"A rangrendszer csalója a smurf. Az, aki csak a legjobb napjain a legjobb társakkal játszik a főaccán. Így megmásítja a saját rangját, mert így nyilván magasabb lesz a rangja, mintha minden waron (a low társakkal) és a rossz napokon is azzal játszana. Márpedig akinek egy acca van, az emiatt nyilvánvalóan alacsonyabb rangba kényszerül."Tehát: én is csinálhatnám azt, hogy lenne egy magas és egy alacsony rankú accom. A magassal csak magasrankúakkal játszanék akkor, mikor éppen nagyon adja. De nem csinálom ezt, mert etikátlannak, a rankrendszer átverésének tartom. Ehelyett van egy közepes accom, amivel a magas rankúakkal és az alacsony rankúakkal is játszom. Akkor is az egyetlen accommal játszom, mikor nem adja, de mégis erőltetem.
Az összes statisztika lekérdezhető az accomhoz, egy átlag látható ott, abból, hogy átlagosan hogyan játszom. Ha két accom lenne, akkor ezek a statok és a rankom nem mutathatna valós értéket, nem mutathatná, hogy átlagosan mennyi fejest lövök, mivel csak a "fő accot" mutatná, amit csak akkor használnék, amikor rohadtul adja és sosem lőnek hátba mert prok a társaim, akkor nyilván több fejest lövök. Tehát így a rankon túl pl ezeket is meghamisítanám. Tehát átverném (más szóval megcsalnám /bár ez magyarul extra hülyén hangzik/) a rankrendszert. -
kuLi_
tag
válasz
Bence942
üzenetére
A crosshair issue nem új keletű, azonban a 'probléma' forrása maga az ember. Minden apróbb változtatásnál úgy érzed, hogy jobban megy, jobban adja, miközben csak annyi történik, hogy ki lettél zökkentve a jól megszokott állapotból és akaratlanul is, kvázi tudat alatt jobban odafigyelsz, hogy merre és miképp helyezed a célkeresztet.
Anno én is kb. naponta variáltam, van olyan, aki a felbontását is naponta cserélgeti, pontosan ezen okok végett. Eleinte marha jónak tűnik, aztán pár map alatt beleszoksz és hirtelen "nem is adja annyira jól".

-
Cr00py
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kuponkunyeráló
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Formula-1
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- Mantona Luis Retro kamera hátizsák fekete
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858, 100% Akkumulátor
- Byski Áramláskijelző.
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ

leheto legjobb helyre mesz. Elso talalat kereseskor aspect ratiora 16:9/16:10 et javasoljak (monitor nativ felbontasan). Input lagnal meg 140 felett allitsd a monitorod maximalis frissitesi frekvenciajara.
Utana okoskodhatsz csak nem lessz ertelme.

Mondjuk azt nem értem hogy akkor a személyeskedésen kívül miért nincs érdemi reakciód a 77417re. De gyanítom hogy ezt nem fogjuk megtudni

LendvaiFeri1