- gerner1
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
-
LOGOUT
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mclovin
senior tag
válasz
GhanBuri Ghan #68197 üzenetére
Ha az enemynel 8 oras volt az acc, akkor az azt jelenti, h nonprime MM volt, nyolc ora alatt nem lehet elerni a 21-s szintet.
-
gyáliSanyi
őstag
Tegnap előtt még nem vettük észre. De tegnap már telivolt.
Egyébként, ha már a D2 a csalók "kedvenc" pályája, az új mapba simán beépíthettek volna valami autómatikus cheat figyelő rendszert.
Mondjuk, hogyha 100 fejlövésből 100 teljesen egyenes rárántás van az már erősen gyanusan cheat. Még a profik se tudják minden esetben 1-2 dpi eltéréssel egyenesbe mozgatni nagy rárántásoknál. Rajzolj Paint-ba egy tök egyenes vonalt 500dpi hosszan.
Vagy pl. 10 ból 10 esetnél mindig a legtöbb T irányba mozog valaki a kezdéstől zéró információval az is sejtet valami WH-t. Egyébként 0,1%esély van csak rá, hogy vélatlen. -
bepken
veterán
nálam pedig újabb érdekes trollkodás volt. bár valószínűleg ez is csak nekem új
hadijátékokon a 2-3 lejátszott kör után másik csapat szavaz: meccs újraindítása. (nem is bántam, mert csak becsatlakoztam) - újraindul minden, lövök kettőt, ismét megszavazták az újraindítást. aztán ezt még vagy 3-4x egymás után....itt meguntam a dolgot. a legutolsó szavazás indítót jelentettem szemétkedés miatt és léptem. -
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
Redneck #68196 üzenetére
MM, 8 órás acc kb. az összes killt elvitte a csapatából, még azt se lehet mondani, hogy smurf, annyira nyilvánvalóan csinálta.
A reportolásról eszembe jutott, hogy még egyszer sem kaptam értesítést, hogy csaló volt az ellenséges csapatban, törölték a meccs eredményét. Visszanéztem a régi letöltött demókat, amiket azért szedtem le, hogy egyértelműen lássam, csaltak-e, egyikben sem volt egy account sem, amit bannoltak volna.
Ismerős mesélte, hogy van egy accja, amit azért indított, hogy kipróbálja, milyen hamar vágnak ki egy spinbotot, most tart valami 1300 óránál... -
Qmi
tag
Új Dust 2-őn is elindult a csalók lázadása.... Játszhatatlan játék. GJ Valve.
-
qdak
addikt
válasz
Gentlelelele #68183 üzenetére
talan azt hasznalom a legkevesebbet, awp/scout-t hasznalom legtobbszor, loves utan egybol ALT, sztem jobb mint zoomolgatni.
egeren van sok bind-em, meg igen wasd korul is.gyáliSanyi sok eselyunk nem volt
-
dugo_
veterán
válasz
MikeWazowski #68192 üzenetére
Ez nem tudom hogyan jön ide. Arra voltam kíváncsi, hogy SSD-n vagy HDD-n van-e a játék. Utóbbi miatt lehetnek mikrolagok, amiket rendszeres töredezettségmentesítéssel kordában lehet tartani.
-
dugo_
veterán
válasz
MikeWazowski #68190 üzenetére
Merevlemezen van?
-
MikeWazowski
veterán
Az mitől lehet hogy friss Windows-on, mikrolaggol a játék?
Direct X-et, visual c++-t vagy mit leszed a steam a CSGO indításánál, nem?
dugø - egy C partícióm van csak. Oda telepítettem, a default helyre.
gtamate2 - köszönet az írásért! El is mentettem. Ám a -console indítási parancs az nem hiányzik?
-
gtamate2
veterán
válasz
MikeWazowski #68186 üzenetére
Olyan sok már nincs, amitől meg jobb lenne a játék főleg nem, írtam erről régebben.
-
MikeWazowski
veterán
Üdv!
Milyen indítási parancsokat kell most megadni? -thread úgy olvastam már nem él. A játékban milyen parancsokat javallott beírni a konzolba, hogy smooth-abb legyen? Sajnos laptopon játszok, minden fps számít.
Valamint hol is találom a cfg fájlt? Sokszor leírtátok már, de most beírom majd a telefonomba.
Köszönöm!
-
gtamate2
veterán
válasz
Gentlelelele #68183 üzenetére
Kevesebb ideig hallja az ellenfél, szóval szerintem érdemes.
-
Gentlelelele
aktív tag
Értelmetlen megszakítani a tárazásnak az animációját, mert :
-Esélyes, hogy elrontod és szükség helyzetben nem a legjobb dolog
-Nem töltesz tőle gyorsabban még akkor sem, ha milisecre pontosan csinálod akkor sem.
Baitelni lehet vele, de kell hozzá egy kis gamesense. PL silver szinten nem sűrűn reagálják le túl gyorsan a töltésnek a hangját. Fentebb néha igen és azokat így be lehet baitelni, ha van értelme.
Illetve egyszerűbb, ha megtanulod használni az : 1, 2, 3, 4et switchelni. Illetve quick switchelni egy Q-val( pisztoly <--> awp). Gránátok esetében meg kipityegni, ha nem tudod előre mit fogsz használni, arra ott QS. Vagy van, aki körbe bindel mindent a WASD körülSteam overlayt meg állítsd át egy F1-F9 billentyűre.
-
expander
senior tag
en csak azert lennek kivancsi, mert azthiszem pont o sirta el ide a nagy banatot, hogy mennyire nehez a scout-juandeag eleterzes silverben, meg hogy nem talal normalis tarsakat. namost ha valaki alttabol, altalaban pont az akivel nem lehet rusholni, a fele korben benne sincs, raadasul ha meghaltal tul koran, es azert alttabolsz, akkor valamit rosszul csinalsz, amugymeg miutan meghaltal is siman lehetne kovetni a jatekot, infot szerzel, honnan vedenek a CT-k stbstb...
ha ilyen "alap" dolgok nincsenek meg fejben, akkor nemtudom hogy szeretne komoly tarsakat, es komoly jatekot
-
Köszi, így is ki lehet szedni a generátorból.
cl_crosshairalpha "200";cl_crosshaircolor "5";cl_crosshaircolor_b "255";cl_crosshaircolor_r "0";cl_crosshaircolor_g "255";cl_crosshairdot "0";cl_crosshairgap "-1";cl_crosshairsize "4.5";cl_crosshairstyle "4";cl_crosshairusealpha "1";cl_crosshairthickness "1";cl_fixedcrosshairgap "-1";cl_crosshair_outlinethickness "1";cl_crosshair_drawoutline "1";
-
-
Csináltam magamnak célkeresztet az egyik generátor oldalon.
Ezzel csak annyi a dolgom, hogy konzolba bemásolom és enter? Gyárira hogyan tudom majd visszaállítani?
cl_crosshair_drawoutline "1"
cl_crosshair_dynamic_maxdist_splitratio "0.35"
cl_crosshair_dynamic_splitalpha_innermod "1"
cl_crosshair_dynamic_splitalpha_outermod "0.5"
cl_crosshair_dynamic_splitdist "dis"
cl_crosshair_outlinethickness "1"
cl_crosshair_sniper_show_normal_inaccuracy "0"
cl_crosshair_sniper_width "3"
cl_crosshairalpha "200"
cl_crosshaircolor "5"
cl_crosshaircolor_b "255"
cl_crosshaircolor_g "255"
cl_crosshaircolor_r "0"
cl_crosshairdot "0"
cl_crosshairgap "-1.000000"
cl_crosshairgap_useweaponvalue "0"
cl_crosshairscale "0"
cl_crosshairsize "4.500000"
cl_crosshairstyle "4"
cl_crosshairthickness "1.000000"
cl_crosshairusealpha "1" -
lemusz
addikt
Gaben bácsi bekerült a 100 leggazdagabb amerikai közé, a Forbes szerint 5,5 milliárd dolcsit ér, ezzel 97. a listán. A cikk választ ad arra is, hogy miért nincsenek új valve játékok: [link]
-
Cr00py
senior tag
válasz
martin.p #68160 üzenetére
Én nem tudom, hogy valójában megy-e vagy sem. Én régen sem használtam, illetve most sem. Olvastam róla, hogy már nem megy, illetve ezt is itt hagyom
-
martin.p
tag
válasz
Cr00py #68159 üzenetére
Ha a -threads nem működik (Anélkül még nem próbáltam ki.), akkor a lényeg, hogy 3 processzort kapjon meg a cs:go, mint alkalmazás, és a mat_queue_mode ne -1 legyen (alapértelmezett), hanem manuálisan 2.
Illetve, az fps_max 999 is segíthet. (Úgy tűnik számomra, hogy nem egyenlő a 0-val.)
-
martin.p
tag
válasz
martin.p #68100 üzenetére
Sziasztok!
Előző hozzászólásomban láthattátok, hogy a "csgo isn't smooth"problémával küzdöttem, úgy néz ki, hogy sikerült megoldást találni.
A lényeg, hogy ismét kell a +mat_queue_mode 2-t használni, és mellé egy maggal kevesebbet kell írni a -threadshez. pl. ha 4 magos géped van, akkor -threads 3. Majd feladatkezelőben a csgo.exe alkalmazásnál elvenni az utolsó magot az alkalmazástól, szóval 4 mag helyett csak 3 használata. (8 helyett 7.)
Indítási parancsok:
-freq 144 +mat_queue_mode 2 -threads 3 -novidIlletve, nem szabad a Geforce Experience nevű szoftvert telepíteni.
Jelenleg az nvidia panelben teljesen gyári beállításokat alkalmazok, és ennek ellenére tökéletesen, gyönyörűen fut a játék, és tisztán látszik, hogy folyamatos. Még később megpróbálok ott is állítgatni, hátha sikerül jobbá tenni, de így is hatalmas előrelépés ez.
-
RexpecT
addikt
-
Redneck
nagyúr
válasz
vzsryl #68152 üzenetére
2012-ben vettem a játékot de arra mirage-ra valahogy nem emlékeztem, csak a kommented miatt kerestem rá. A régi, B házat leszámítva emlékeztet az eredeti 1.6-os cpl_strike-ra, és természetesen a Source-os verzióra.
Remélem nem nyúlnak hozzá, szerintem jó az úgy ahogy van! A D2-re kíváncsi leszek, verseny pálya lesz-e finomhangolás után.
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
lemusz #68145 üzenetére
Ha kikerülne a Cobble, akkor szerintem véletlenszerűen dobálná a skinjeit, ahogy eddig dobálta pl. a D2 collectiont (ezzel jól le is verve a Dragon lore árát)
De nem hinném, hogy az kikerülne, jól néz ki, és vannak annál régebbi mapok. Szerintem a Mirage, Cache, Overpass hármasból várható valamelyik, talán a Mirage, az most a D2 mellett nagyon réginek látszik.Más: múltkor overwatchon én is kaptam ilyen boost service esetet, Vertigo, CT mind a kezdőn pörög, két T aktív, egyik felboostolja a másikat a létrás szobában, hogy minél hamarabb odaérjen, a többi szintén kezdőn pörög. Na most erre mit lehet mondani, nem volt wh, aim, vagy más csalás, végül behúztam a griefinget, mert az egyik ok az "anti-competitive behavior", hát ez pont az.
-
Na megjött az új Dust 2 hivatalosan a rendes verzióba.Vót. -
fatal`
titán
Éles az új d2.
-
Cirkaloo
tag
válasz
bepken #68140 üzenetére
Ja...vannak ilyenek sajnos...Nem gyakori, de megesik...
Trainen volt egyszer egy ilyen srác, valahogy az összes társa kickelve lett.
Aztán egyedül maradt a botokkal, természetesen 16-0ra nyert, volt vagy 70killje meg 3halálja amit én lőttem ráciki az, hogy pörgőaimmal tolta..nem értem az ilyeneket.
2óra múlva ott virított az accountján a ban.
De a képes ötlet határozottan jó.
-
bepken
veterán
az mi már, hogy halok kör elején, nézem tovább csapattársakat ugye...majd kör végén kiírja, hogy 5 embert öltem fejlövéssel. ja, én haltam meg elsőnek konkrétan
majd egy másik körben ismét kihalok, váltogatok csapattársak közt, hát ez meg??...bepken....de az én vagyok. aztán látom, hogy másodpercenként változik a gyerek nickneve
na ezt csak ki kéne tenni a búsba innen, gondoltam: "Játékos kirúgása" ....na de hogy hívják ezt a gyökeret? végül addig léptem be újra a játékos kirúgása menübe, míg a saját nevem meg nem jelent a listában....szóval gyakorlatilag elmondhatjuk, hogy saját magam kirúgásáról indítottam szavazást
- meg is szavazták egyből csapattársak szerencsére. ilyen mindenféle krixkrax karakter volt a neve konzolban.
egyébként nem tudom, ez mennyire gyakran fordul elő, de ha egy profilkép is ott volna ilyenkor a nevek mellett, most könnyebb dolgom lett volna.
-
válasz
MikeWazowski #68126 üzenetére
Annyit még hozzátennék a kollégák válaszaihoz, hogy ez viszont jobban terheli a hálózatot. Én pl. 6 megánál többel nem tudok streamelni 128 tick mellett, mert egyszerűen nem elég neki a 10 mega upload.
Tök érdekes, és 128 ticknél vesztek bő 100 fps-t.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
MarioAna #68131 üzenetére
Ez hogy jön ide? Nem a PUBG miatt hagytam abba a CS:GO-t, hanem azért, mert már beleuntam a fos hitreg-be, és közben jött egy másik játék, ami le tudott kötni, így nem voltam többé "rákényszerülve". Ezt a survival dolgot valószínűleg hamarabb meg fogom unni, és akkor majd jön a következő FPS pótlék. PUBG-ben rohadtul leszarom, hogy milyen a hitreg, mivel egy sima casual multiplayer játék, a CS:GO-nál viszont más a helyzet a kompetitív mivoltától, ráadásul volt egy előzménye, bizonyos CS 1.6, ami 9 évvel régebben jelent meg, mégis sokkal jobb volt benne a hitreg.
A "rengeteg csaló" dolog engem nem izgat. CS:GO-ban is ritkán találkoztam velük, PUBG-ben meg ha volt is, nem vettem észre, sose történt megmagyarázhatatlan dolog... Én az a fajta ember vagyok, aki meccs közben a feszültség levezetése érdekében mindenkire habos szájjal rákiabálja, hogy csaló, de közben jól tudom, hogy nem az. -
MarioAna
senior tag
válasz
vzsryl #68122 üzenetére
PBUG-ben jobb a hitreg? Attól ótvarabb rendszert nem láttam még játékban, mikor már a fal mögül halok be a lövésre, mert az ellenél még 2 méterrel visszább van a modellem. Én azért "tértem vissza" CS:GO-ra. Plusz ott is van rengeteg csaló, csak ugye ott kevésbé feltűnő (nem a top leaderboardos botokra gondolok
)
-
gtamate2
veterán
Srácok, fél óra múlva Mix, aki szeretné kipróbálni az új D2-t, annak itt a lehetőség.
Discordon már gyülekezünk, annyi, hogy a béta klienst ne felejtsétek el feltenni(Steam könyvtárba CS:GO-n jobb klikk->Properties->Betas->rc1), mert 700 megát foglal. -
lemusz
addikt
válasz
Azt jelöli, hogy milyen gyakorisággal frissít a szerver másodpercenként. Minél magasabb ez a szám, annál pontosabb a kliens és szerver közti adatcsere. A valve hivatalos szerverei (kínán kívül az egész világon) csupán 64 tickesek, pedig már régóta szeretné a közösség a 128-at, fpleg akik tudnak is játszani, mert nagyon agyfasz tud lenni, amikor a 64 tick miatt nem úgy kapja/kapod a hitet ahogy kellene.
-
Vanir
veterán
válasz
lol
-
válasz
GhanBuri Ghan #68124 üzenetére
Azért több tick nagyobb fps loss is.
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
GhanBuri Ghan #68093 üzenetére
Még annyi, hogy a Discord linkre kattintva mit kellene látnom? Már rég regisztráltam, (ha jól emlékszem) hozzákötöttem a steam accomat, accept invite után a Társalgóban annyit látok, hogy "You do not have the permission to view the message history of #tarsalgo."
(#68118) lemusz:
Magam részéről a kevesebb csalóra szavaztam volna. 128 tickhez nagyobb szerverkapacitás kell (pénzük nyilván lenne rá, de idő ezeket beállítani). Kevesebb csaló azért túl általános, ebben benne lenne az is, hogy a smurföket hamarabb sorolhatná feljebb, vagy a mért képességek ugyanolyan fontos szempont lehetne matchmakingnél, mint a rang. Illetve a toxic játékosokat is nagyobb eséllyel tehetné össze másik toxic-kal, ezeket leprogramozni egy álmos délután elég lenne (tesztelni sokkal hosszabb idő lenne). -
Redneck
nagyúr
Holnap megkeresem a tesztet, mert ma nem sok időm van, de úgy emlékszem hogy az Inspectoros limit is nagyobb késést okozott mint az RTSS féle. Mértek benne mindent, G-syncet, v-syncet, kombinált szinkronokat és fps limiteket.
Fps limit szempontjából a játékon belüli limitálás volt a legkisebb válaszidővel járó.
-
Redneck
nagyúr
válasz
lemusz #68116 üzenetére
Ha CS-ről volt szó 10-15 éve én is így voltam vele. Mára megváltozott a véleményem és a látvány is számít kicsit. Most is csak épp annyira van felvéve hogy ne hányjak be instant ha megnyitom. A CS mindig CS marad nekem, de már nem fogok soha napi x órában rajta függve a tökéletes headshotokra hokizni.
A droppok a társaság és a játékmenet szeretete miatt heti szinten leülök pár körre, de ennyi.
martin.p:
Külső programmal való fps limitálással vigyázz mert nagyobb input lagot okoz mintha a játékban korlátoznál. Persze ha már használod, RTSS-sel a legkisebb a késés. -
lemusz
addikt
1703 szavatból:
Én special a 128 tickre szavaztam, mert bár tudnának fejleszteni a vacon, de csalók voltak, vannak és lesznek is míg világ a világ. Ellenben 128 ticket bármelyik napon megtudnák oldani és frusztráló hogy a kínaiaknak van, nekünk meg nincs.
-
martin.p
tag
Egyszerre válaszolok mindenkinek, egy hozzászólásban. Köszi a tippeket.
@lemusz: A BIOS-ban pillanatokon belül be fogom állítani manuálisan a szorzót. A speedstep eddig is offolva volt, -noviden kívül nincs más az indításai parancsaim között.
@Vanir: Ha használom a -freq 144-et, és ha ki van kapcsolva, akkor is ugyanúgy 144Hz-en fut a játék. Jelenleg nem használom, de a mat_info visszajelzi, hogy 144Hz-es módban van a megjelenítő.
Most megpróbálom Rivatunerrel korlátozni az FPS-t, meglátjuk, hogy mennyit segít, illetve kipróbálom a tegnapi tippeket, ha jutottam valamire, jelzek.
-
lemusz
addikt
válasz
Redneck #68115 üzenetére
Mikor érted már meg tesó, hogy ezt a játékot nem a szépsége miatt játszuk, hanem egy tökéletesen kivitelezett headshot által elindított jóleső agyi inger miatt? Minden amit nem very lowon használsz csak felesleges cécó, szemfényvesztés, a valóság elhomályosítása, figyelemelterelés.
-
Redneck
nagyúr
300 fix fps-em biztos hogy nem lesz, most sincs.
Alacsony felbontáson és full lowon pedig nem akarom tolni, nem Majorre gyúrok csak néha lövök egyet.
G-sync + fps_max 300-zal azért elég korrekt volt, kipróbáltam a saját vasammal.
-
Redneck
nagyúr
válasz
lemusz #68111 üzenetére
Ezt a Source enginet sosem fogom megérteni hogy miért ilyen. 128 ticknél 128 mintavétel történik másodpercenként, ergo ennél több fps-nek nem kéne számítani vagy nem?
Ki fogom próbálni vele és nélküle, mert múltkor az Oázisban nem sok időt tudtam rászánni. G-synckel (fps_max 300) smoothabb volt. Az input lagot nem növeli számottevően, tényleg nem olyan mint V-sync.
-
-
Redneck
nagyúr
Két kérdés, a holnapi monitor csere előtt.
1. 1680x1050-ről (16:10) 1920x1080-ra (19:20) váltás után hogy változtassak senset hogy ugyanazt a gyorsaságot kapjam?
2. 180Hz-en G-Synckel vagy nélküle érdemesebb tolni a játékot? -
lemusz
addikt
-
martin.p
tag
válasz
lemusz #68101 üzenetére
Szia!
De, FullHD-ban játszom, alacsony grafikán, de igazából bármit állítok, az FPS szinte ugyanennyi marad... Azzal tényleg nincs probléma, nagyon jó lenne ez a konfig arra, hogy ilyen játékokkal játsszak vele, de valahogy a CS:GO nem akarja megadni azt az élményt, amit elvárnék tőle. (CPU visszafogja a GPU-t, ezért lehet h. mindig ugyanannyi az FPS.)
Megpróbálom azért átrakni GPU-méretezésre. Bár mások pont azt tanácsolták, hogy rakjam át arra h. a Megjelenítő méretezzen, de hátha ez segít..
Most megint összeszedtem a listát, amit végig fogok zongorázni otthon, és talán valamelyik segít.
Köszönöm!
-
lemusz
addikt
válasz
martin.p #68100 üzenetére
Nem tudom milyen felbontáson tolod, de fps-edből ítélve nem fullHD-ban. Próbálj meg egy ilyet: https://i.imgur.com/lh4GrtY.jpg (lehet oldalarány is, ha black barshoz szoktál )
Bár egy picit kevesebb fps-ed lesz (kb 10-20-al) mintha defaulton lenne, de érezhetően smoothabb nálam. Valamint forceolja is a 144hz-et, ha esetleg útközben valami szoftveres bug megakasztaná. Valószínűleg így javul a frametime.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB CooleMaster MasterboxMB 600 CM650W
- Samsung Galaxy S22+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest