Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Építkezünk 6. rész (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- 🖥️⛅
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
okipoki
aktív tag
Mi ez a rule no12? Mi tortent a vp digniras meccsen?
Tettem 5dodot a vpre. .[ Szerkesztve ]
-
pr1mzejEE
addikt
Megint szar a steam.
Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
scofield1290
tag
3 db Crash Time 2 Steam Key-t cserélnék 3 db CsGo Phoenix ládáért.
S.O.S-be kellene
Steamem itt: ™ .:*รς๏Ŧเєl๔*:. ®
Steam Profilom : http://steamcommunity.com/id/sinexxx6996/
-
törölt tag
Spawn Stream-el
-
Redneck
nagyúr
Vicces volt SK|SpawN-t újra játszani látni Jó meccsek voltak akkoriban. eolithic, mTw, mouz, M19... Nagy régi klánok nagy fragmoviekkal!
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Redneck
nagyúr
válasz #97716736 #22866 üzenetére
Játszottam még anno CB-n a matrix és az SK ellen és ő mindkettőben megfordult. Az SK-s meccs meg is van valahol egy vinyón. Érdekes hogy mindkettőt nukeon játszottuk. 1.5-ben a matrix döntetlen lett de 1.6-ban az SK nagyon megalázott azt hiszem 16-4-re.
A matrix elleni meccset csomóan nézték itthonról, talán szerencsénk volt hogy nekik se volt túl jó pingjük így nem tudtak olyan jól érvényesülni. Mondjuk azon a meccsen a mi csapatunk is elég fegyelmezetten játszott, pedig nagy tétje nem volt a dolognak!
1.6-ban az SK ellen meg jött a várható zakó. Ők már akkor legendák voltak! Emlékszem a meccs végén jöttek ránk kint és tetőről eldaráltam hármat galillal, majd ahogy lemásztam véletlenül belelőttem a nagy sziklába (ami ma siló) és fejbe lőttem Pottit full mákból és Terrorist Win!
Kb nyugat előtt guggolhatott késsel hogy megleckéztessen...Szerk:
A régi IDE vinyót le fogjuk menteni mert bele akarjuk rakni a CS:GO fragmoviemba a végére az SK.swe elleni nagy mákot
Hab a tortán hogy a régi családi képek is azon vannak és megszűnne a sok éves b*sztatás![ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
okipoki
aktív tag
válasz #97716736 #22859 üzenetére
18:00 játszák. Mivan ,ha a második mapon is orbaszájba DDosolnak? 1-0 esetén nyerek?
Ez pontosan mit jelent? Sajnos a fordító nem segít.
If a match has been postponed, once it has started, for more than 80 hours - the bet will be closed and the items will then be returned to their owners, regardless of the score.
However, if a match that has started has been postponed for less than 80 hours the bet may be locked until the match has finished.
If the match is then postponed again, to past the initial 80hour threshold, the items will be returned.
If the match is postponed for less than 80 hours and then postponed again, once it has started again, the items may be locked for up to another 80hours.[ Szerkesztve ]
-
Eagl3
veterán
Heló, kb. egy hete vettem meg a játékot, mi kell ahhoz, hogy a piacon tudjak árulni\venni?
-
hanslanda
tag
Sziasztok
Ezen a configon fogok tudni vegre max fpsen jatsszani?
BenQ XL2720Z 144 hz
+
Fractal Design ház, Fractal hűtők, Asus alaplap, A10-5800k proci, 8GB 2133 CL9-es ramok, Thermalright CPU hűtés, FSP gold tápegység, 320GB-os 2,5"-os 7200-es vinyó
R9 270X ATi Vapor XElore is koszi a helpet.
-
Xero
nagyúr
válasz hanslanda #22876 üzenetére
A bazári Benq helyett valami értelmes monitort is vehetnél (még TN panelesek között sem etalon közel sem), a háznak és a hűtőknek semmi közük az FPS-hez.
A procit én átgondolnám (sok a fantom bug AMD-vel).Ezzel a kiépítéssel olyan 2-300FPS-re számíthatsz.
(#22881) hanslanda: Az a VGA minden lesz csak nem halk. Ha hasonló teljesítmény kell, de valóban halk működés, akkor GTX 750TI OC.
[ Szerkesztve ]
-
sto1911
veterán
-
Xero
nagyúr
válasz hanslanda #22886 üzenetére
Az Asus, Samsung, Eizo elektronikák jobbak.
Szívem szerint játékra amúgy mindenki elé Eizo FG2421-t raknék. Normális panel, magas frissítés mellett.
A BenQ-t jellemzően elektronikában, kalibrálhatóságban elmaradnak a konkurenciától, viszont általánosan jó az input lagjuk. Mellette viszont piszkosul túlárazottak.
Egy szó mint száz, ha a legjobb kell akkor Eizo, ha egy normális kell, akkor Asus vagy Samsung valamelyik 120+-os modellje.
(#22887) Coccolino_O: 50-ért csak mezítlábas IPS van. Jelenleg egyébként is a legjobb panel az iMac retinában és a Dell UltraSharp 5k-ban van (ugyan az az LG panel). Bár ezeket képtelenség meghajtani.
[ Szerkesztve ]
-
Xero
nagyúr
válasz hanslanda #22889 üzenetére
Az Eizo-ban a lényeg a panel. Nem TN, hanem VA, ami marhára nem mindegy.
Ha a cél egy tartós, jó, megbízható játékgép, akkor jelenleg én ilyesmit raknék össze:
- i7 4790K
- Tetszés szerinti Z97-es lap
- 8-16GB Ram
- GTX970
- Samsung 850pro SSD (megalománoknak PCIe SSD )Egészen konkrétan nekem is hasonló felállásban épül a gameboypc.
Ez így 4-500fps stabilan.
(#22890) hanslanda:
szerk: Amúgy mindjárt jön langward kolléga és beszámol a fentebbi konfigról, hiszen Neki nemrég állt össze.
[ Szerkesztve ]
-
-
hanslanda
tag
-
Xero
nagyúr
válasz Coccolino_O #22893 üzenetére
Lehet én vagyok elbaszva, de én jellemzően e fölött vásároltam jócskán, igaz próbáltam jobbakat vásárolni.
A mostani Dell-ek azok amiket bőven 100 alatt vettem, de ezekből kettő átmeneti megoldásként szolgál csak.Úgy vagyok vele, hogy monitoron, egéren, billentyűzeten és tápon nem szavad spórolni.
(#22894) regener: Ő kért magas FPS-t. Ezzel lehet 500-on tartani.
(#22895) hanslanda: Valójában egyszerűbb ha megmondod mennyi rá a keret, mit kell ebből kihozni. Alapvetően egy 3rd gen. i5 és egy 750Ti OC is bőségesen elegendő 256fps-re, ami szintén bőven elég a játékban (ugyebár a 64 vagy a 128 többszörösét meghaladó érték az ideális).
Az adatlapomon szereplő gagyi pc is tud 1024-en 250-t fixen, szóval ha csak ez a cél, akkor nincsen gond.
[ Szerkesztve ]
-
Eagl3
veterán
Nyitottam egy AWP Asiimov.ot, StatTrak-os, ez mennyit ér?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Lenovo LOQ (i5 12th, 16 GB, 512 M.2, 4050 RTX 6 GB) gamer noti 1 év garanciával!
- Apple Watch Series 5 44 mm GPS+Cell
- PANASONIC TOUGHBOOK CF-54 7. gen. I5 katonai laptop (4X2710 Mhz, 8 GB DDR4, 256 GB SSD, WIN10)
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer PC! I7 10700F / ROG RTX 2070 Super / 128GB + 1TB SSD!
- ÚJ / MINI PC / HP EliteDesk 800 G6 - I5-10500T, 16 DDR4 / 256 NVMe SSD / INTELUHD +SZLA! +GAR!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest