Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Maikelele lesz az NiP 5. tagja. Kíváncsi vagyok hogy fog így a csapat teljesíteni, tehetséges játékos csak néha eléggé tud ragelni.
-
Coccolino_O
őstag
válasz SamS20 #23600 üzenetére
Esea-ra jártam elég sok ideig, most pedig itteni ph-s arcokkal szoktam néha menni. Faceit mások elmondása szerint eléggé gagyi, és amikor toltam régebben pár meccset, nekem is hasonló véleményem alakult ki. Esea a legjobb. Nincsen rang, 128 tick, jól játszó ellenfelek is szoktak akadni.
-
bashi
csendes tag
off:
ööö....retekegér
-
freaghill
őstag
válasz Coccolino_O #23605 üzenetére
MM lenne jó smurfok nélkül
-
Skilly
aktív tag
Johettek itt a smurf acc-al, de manapsag 10 meccsbol 7-et lecsal egy-ket jatekos tuti...
Minap jatszottunk MM-et csapatban, elso 6 kort siman hoztuk es a 7. kortol megfordult minden. A srac ugy jott ki fal mogul, hogy egybol lott es oda ahol eppen voltunk, es volt neki 21 ora jatekido en meg elhiszem, hogy profi.... Szoval ennyit a "smurf" acc-rol (ami nem is az, hanem csaloknak uj acc, en mar igy hivom....).
Nem akarom elhinni, hogy a dragalatos VALVE nem tudna valamit kitalalni... csak a penz kell neki, de hogy normalisan lehessen jatszani az mar nem lenyeg. Mindig csak a sok uj kinezet meg a piacozas, kozbe egyre tobb a csalo amivel elvezhetetlen a jatek....HyperX
-
törölt tag
válasz Skilly #23610 üzenetére
Hidd el a Volvo azért igyekszik kiszűrni a csalókat, de ez olyan mint a hackerek szakmája, újabb, és újabb programot írnak. Jelen esetben ha már kiszűrték a cheat-et, csinálnak újat, és egyszerűen a VAC számára láthatatlan, mivel úgy írták meg a fájlokat.
BF-ben is a Punkbuster azért jóval jobb, ott a játékodról lementi a képet, és tisztán lehet látni, hogy WH, vagy sem, aimot, wh stb érzékeli a szerver, sokkal megbízhatóbb ez a Punkbuster rendszer, de ott is sok csaló akad.
Csalók mindenhol vannak, ezen nincs min meglepődni ez van, én is utálom. Ezért kell Faceit, ESEA-n játszani, nincs probléma. -
SamS20
senior tag
Találkozott már valaki ilyennel ? Ilyennel
nyomtam egy steamservice-t egy cs go fájl ellenőrzéssel és most minden oké...csalni természetesen nem csaltam
annyit hozzá tennék hogy délután faceiteztem, lehet ez zavart be ?
[ Szerkesztve ]
-
csurenzoo
aktív tag
A legjobb, mikor a 6.5 órás "smurf" 49-t lő ránk. A csapattársainak meg maximum a nagyanyjuk játszott, mert világtalanok voltak . A jó öreg one man army.
-
Eagl3
veterán
Sziasztok, összeraktam tobb videobol egy videot, raktam nehany effektet, raktam ala hangot, az a gonddom, hogy rosszul renderel... Youtube-os video alapjan beallitottam a hangot, filetipust, video minoseget stb. Es mikor renderelem a 3 perces videoval kb. 2 masodperc alatt vegez, mikor elinditom a "kesz" videot az korulbelul ketto kepkockabol all meg egy hangreszletbol. Mit rontok el? Gondoltam bemasolom ide is, hatha tud segiteni valaki
[ Szerkesztve ]
-
Mate
nagyúr
Várható holnap hajnalban a pass?
-
Kephamos
addikt
Az imént kidobott meccs közben, hogy valami vac probléma van. Elirányított a support oldara. DAFUQ?
-
ricsiii01
tag
Hogy lehet legkönnyebben (és legálisan) kinyerni a játékban levő kártyákat amiből pénz csinálható?
.
-
Eagl3
veterán
[link] Első videóm
-
csurenzoo
aktív tag
-
Coccolino_O
őstag
-
törölt tag
válasz Coccolino_O #23637 üzenetére
Faceit meg egyre jobb. Díjazva vannak a különféle ligák, ha elérsz egy 5-6 Faceit lvl szintet, ott tuti nem kapsz botot, de mi mindig 5-en megyünk haverokkal, szoktunk kupára is menni, és megvagyunk vele elégedve.
-
gyáliSanyi
őstag
Aki játszott már együtt oroszokkal, azoktol kérdem, hogy azok tényleg annyira sötétek, hogy nem tudják, mi az A és mi a B. Azt azért csak felismerik. Valahányszor velük játszok versengőbe végig pofázzák a meccset, mennek össze-vissza és vesztünk. Csapatösszetartás annyi, hogy oroszok és vannak a mások.
Egyéb:
Ma sikerült összehozni egy olyan bombahatástalanítást, hogy füst ment a bombához, T előttem kivesz 2 játékost, így marad 1vs.1, közben a füstben 10mp. múlva hatástalanítottam is, így nyertük a legvégén.
A füst vajon hány másodpercig tarthat, mert szerintem nem csak egy lett odadobva a bomba mellé.Live poor, die rich.
-
Xero
nagyúr
válasz gyáliSanyi #23644 üzenetére
20mp
-
hNp88
aktív tag
СУКА РУССКИЙ ЙОБТВОЙЕМАТ hülyék egytől egyig... Cáfoljatok rám, de én még egy normálisat se láttam
[ Szerkesztve ]
Beatam Mortem Expectans. "kötél&diófa - business solutions"
-
törölt tag
Mert nem értik az angol A és B-t, mondj nekik Á ha A-t akarsz (röviden ejtsd az Á-t) és BE-t ha B-t.
-
freeknight
őstag
Én azt hittem, hogy ezt a ruszki/ukrán söpredéket már egy külön régióba zárták, mint a DOTA-ban, egy ideje mintha már nem találkoztam volna velük. Ezek szerint akkor mégsem.
Nem azzal van a baj, hogy nem értik az angolt, mert a minimális dolgokat érti a legtöbb (pl: go b, ezt felfogják mind írott és hallott formában is), hanem, hogy retardáltak. Ha 1-nél több cirill betűs név van a játékban, akkor az 100%, hogy végig megállás nélkül pofázni fognak voice chaten, és zéró taktika lesz részükről: ész nélkül rohannak előre, szarnak az eco körre, a legjobb ha emellé még célozni se tudnak. A másik véglet meg a jó öreg one man army, aki egyedül többet öl, mint a mezőny együttvéve, és szánalmasan feltűnően cheatel. Én cirill betűs emberekből még csak ilyenekkel találkoztam, és az a vicc, hogy ez komoly, és máshol is így van ez, nem csak CS-ben.
[ Szerkesztve ]
-
bager13
aktív tag
válasz freeknight #23648 üzenetére
Nekem már volt kellemes csalódásom is az oroszokkal. 4 orosz plusz én, és végig tartották taktikát, meg végig ment az info. Én valahogy jobban utálom a 17 alattiakat, akármilyen nemzetiségűek. Ha megszólalnak, már attól kiég az agyam.
[ Szerkesztve ]
Tésztás Johnny és a Kerthegesztők méltán elismert zenekar oszlopos tagja!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- ASUS TUF Gaming F15 FX506LU-HN1388T - 144Hz, i7-10870H, 8GB, 512GB SSD, GeForce GTX 1660Ti 6GB
- Eladó BE QUIET! Pure Base 500 szürke
- DOBOZOS ASUS TUF F15 FX506 (Core i5-11g / 32GB DDR4 / 15,6" 144Hz / RTX3050 TI) ASUS gar
- HP ProBook 650 G1 a sulikezdéshez - Kecskemét - Szigethalom
- Új, bontatlan Asus Zenfone 10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest