Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Ingyen kellene, de tegnapra
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DPD tapasztalatok
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
-
LOGOUT.hu
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Slystyle
őstag
Sokkal jobban járnál, ha kipróbálnál több felvevő programot is, rengeteg időt spórolnál. Én speciel a Mirillis Action-t használom, jól konfigolva nagyon jó kis program, sok-sok extrával. Az ára sem vészes, kb 7e HUF.
csurenzoo: Arra van egy sokkal hatékonyabb módszer is, szimplán törlöd játékon belül a raktáradból. Volt kapszula, nincs kapszula.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
pr1mzejEE
addikt
Úgy tűnik fifflaren otthagyja a NiP-et..
Coccolino_O: teljesen egyetértek.
Egyébként szerintem természetes, hogy az elején hiszékeny az ember ilyen dolgokban. Én nem is értem, hogyan meri valaki valakit lebutázni, mert átverték.
Inkább úgy fogalmaznám ezt az egész dolgot meg, hogy sok ember nem a másik butaságát, hanem jóindulatát használja ki. Vannak persze buta emberek is.
De ha példálózni akarok, akkor azt mondanám, hogy kellő jellemtelenség birtokában könnyebb kihasználni egy jó szűz csajt, mint egy érettebb, tapasztaltabbat nem? Persze én nem ilyen vagyok, de példának jó.Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
-
pr1mzejEE
addikt
válasz Coccolino_O #23462 üzenetére
Ez speciel nem a kedvencem (igazából most láttam először), de jó. Ez amúgy inkább highlight, mint überbrutál fragmovie, de annak jó. Itt csében nem tetszenek a fragmovie-k :S
Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
Skilly
aktív tag
Az utobbi idoben egyre tobb ismeretlen ossze vissza nevu (ertsd: unassigned, zyerydt, stb... es mind lvl-0) ismeretlen probal felvenni, es mind blokkolnom kell. Napi 1 minimum van.
Az utobbi idoben sokat piacoltam es elegge nagy erteku skineket is adtam el, gondolom ezert szeretnenek ilyen fiokkal felvenni.
Ezeket erdemes jelenteni vagy csak siman blokkolom es kesz?! Vagy van valami beallitas, hogy sehogy se tudjon felvenni?HyperX
-
törölt tag
válasz #97716736 #23554 üzenetére
Nagyon remélem hogy nem Schneider lesz az ötödik. Twist, Dennis vagy Maikelele sokkal jobb választás lenne szerintem. Allu lenne a legjobb ha tudna svédül.
(#23557) Skilly: Felesleges jelenteni, nagy részük bot, engem eddig kerek 30 unassigned addolt... Block és viszlát.
-
Mate
nagyúr
New Workshop Publishing Process
NOVEMBER 3. - CS:GO OFFICIAL
To All Workshop Submitters,We've recently updated the workshop submission tools for CS:GO, and as a result the process for generating a new (or modifying an old) submission has changed.
If you are updating a prior submission or generating a new submission:
1) Launch CS:GO
2) Open the console
3) type 'workshop_publish' and press enter.Thanks, and keep up the great work!
-
ricsiii01
tag
Hello!
A CS:GO akkor is dobál steamen kártyákat, ha csak fut a háttérben?.
-
Mclovin
senior tag
Szereztem a tegnapi nap folyamán 10 kulcsért egy nagyon szép WW Asiimov M4-t. Szerintetek merre tovább ezzel a szépséggel? Lehetséges 11-ért elpasszolni?
-
-=Vacsek=-
senior tag
üdv. van néhány játekom giftem cserélnék vmi késre vagy statos ak m4 awp-ra desi-re esetleg komolyabb itemekre.
-
bashi
csendes tag
Rémlik,hogy volt már linkelve valamikor,de hol lehet találni csgo giftet a legkedvezőbb áron...csak kéne egy second acc.
Vagy csak böngésszem a lounge-t?ööö....retekegér
-
marcusa
addikt
Volt most egy meccsem, ahol volt az ellenfél csapatban egy smurf. Az elején írta is, hogy ő Global Elite, és több mint 100 pontja lett a végére, az összes csapattársának 30 vagy az alatt, valószínű valakit boost-olt. Végül nyertünk 16-14-re cache-en, én második lettem a csapatomban. Az utolsó körök egyikét én hoztam le 3v1-ben egy p90-nel, és őt is megöltem, és akkor azt mondta hogy "you will enjoy your vac ban". A smurf acc-on kb 30 óra játékideje volt.
Kérdésem, hogy olyat tud e csinálni, hogy jelent engem, és a fő accountján, ahol valószínűleg overwatch-er, visszanézi a meccset, és tényleg vac-ban-t ad?
Természetesen sosem csaltam, majd 500 óra játékidővel vagyok silver 4...:-)
-
bashi
csendes tag
Hogy hasnonló hangnemben válaszoljak,nem mindeki magából indul ki.Nem feltétlenül csal akinek két acc-ja van!
De megosztom Veled a motivációt:
1.idle-re kellene pl,tudod 2 acc,ergo több drop.
2.több társasággal is játszom,akik pl alacsonyabb rangúak,kevesebbet játszanak,de csípem a hülye búrájukat,és élvezetesebb lenne kissebb rankon játszani velük.kielégítettelek?
[ Szerkesztve ]
ööö....retekegér
-
-
mepet
addikt
válasz pr1mzejEE #23576 üzenetére
Kb. 13 éve csézek, de azért meg tudtok lepni... Nekem pl. még csak 11 éves az accom. 1 van, nem több. Sosem csaltam. Nem is fogok. Sosem volt több accom, és nem is lesz, mert ezt a megoldást etikátlannak tartom.
Nekem pl. 14.5 órám van egyelőre a GO-ban. Akkor már értem miért neveznek csalónak/smurfernek folyamatosan. Ha ismeretlenekkel játszom, gyakran ki is szavaznak a társaim, mert azt hiszik csalok. Pedig még csak Nova 3-ig jutottam.
Gondolom az órákat itt is úgy méri, mint az 1.6-ban (abban is csak 1700 órát mutat a számlálóm pillanatnyilag). Ha folyamatosan fut a játék, akkor nő az órák száma, mindegy mennyit játszom.
Én tudom, hogy az órák száma nem fontos, pl. nekem is sok-sok ezer órám lenne 1.6-ban, ha a steam kezdete óta számolná az időt. A korábbi verziókkal eltöltött sokezer órát sem mérte semmi, pedig a béta CS óta elég sok órával dicsekedhetnék... De minek? Azért, hogy a profilomra nézve tudják, hogy nem csalok? így is azt hiszik!?!Skill+mák. Ennyi kell ahhoz, hogy jó legyél. Nem skinek, nem smurfer másod/sokad-accok, nem a csalás, nem a kiskapu keresés...
Nekem ez a véleményem, tudom, hogy a jelentős többségeteknek többet számít a rank, a skin meg ilyenek, mint maga a játék, de higyjétek el, vannak még keményvonalas játékosok, akik azért cséznek, mert szeretnek csézni, nem azért, hogy bárkinek bárhol bármivel dicsekedhessenek.
Bocsi, ha megbántottam valakit, félre ne értsetek, nem zavar a legkevésbé sem, hogy mások szeretnek a skinekkel mókolni, sőt néha én is szoktam. Csak számomra ez egyszerűen sokkal kevésbé fontos, mint maga a játékélmény, amit pont az igazi smurferek és csalók vágnak haza. Így tartom magam ahhoz, hogy jogosan akadok ki, amikor csaláshoz és smurfeléshez adtok tippeket...
-
-=Vacsek=-
senior tag
nekem 2.6 órám van és legendary eagle vagyok. egyébként meg akikkel játszok többeknek van 2. accjuk mert egyedül csak kiégsz ha mm-ezel olyan gyökereket kapsz és csak lebukod a rankod.
szerk: tudna vki linkelni erről az esec-ről vmi statisztikai oldalt? csgoloungon eddig csak 2x fogadtam még a wb-re azok jöttek is. de most nem találok semmi értelmes adatot melyik csapat h áll egymás elleni stb.
[ Szerkesztve ]
-
vorosmarti
senior tag
Nem mindenki kifejezetten a játék miatt tart smurf account-ot. Én kifejezetten trade-re és bet-re használom a második user-t, nincs is rajta játékom.
Amikor mm-en összefutok nálam jóval erősebbel, akkor nyilván én sem örülök neki, mert hazavágja a játékélményt, de erről nem a második acc. tehet. Aki magas skill-el rendelkezik, annak nem hiszem h nagy örömet okozhat osztani a silver-eket...
Aki meccs elején előre bejelenti h ő global elite, nos annak meg sztem komoly problémái vannak
-
Xero
nagyúr
válasz -=Vacsek=- #23578 üzenetére
Lepörgettél 10 meccset 2.6 óra alatt és LE-vel nyitottál? Valami nem stimmel a storyban.
(#23577) mepet: 15 éve játszom kisebb-nagyobb kihagyásokkal mégis van második accountom. Pusztán azért mert akartam egyet először plusz droppoknak, aztán jól esett ha van egy kötetlen account és később ez lett a trade accountom is. Nincsen ezzel semmi probléma.
Persze én továbbra is bot vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
marcusa
addikt
-
-=Vacsek=-
senior tag
450 órám van összesen 10 besoroló után egyel lejjebb kezdtem de nem jön be annyira a go azért se játszom aktívan. elötte 2006óta source az elötte meg 1.6. de a source tetszett nekem a legjobban csak azzal már senki nem játszik és akikkel akkor játszottam mindenki gozik. így a társaság miatt néha tolok egy kicsit
-
Xero
nagyúr
válasz -=Vacsek=- #23582 üzenetére
Na így már kerek a story.
-
bashi
csendes tag
Én sem rankféltés miatt csinálnék második accot,hidegen hagy.Csupán vannak akikkel szeretek játszani,de ők kevesebb időt szánnak a játékra,ebből kifolyólag nem lövik meg azt a rank szintet,így nem annyira fun mindig egy MM.
Viszont egy második kisebb acc-al szabadabb az ember...
ööö....retekegér
-
Xero
nagyúr
Na most ezzel csak az a probléma, hogy relatív nehéz lent tartani a rankot.
A fő accountom jellemzően dupla ak - sas szint között mozog (mostanában inkább alul, bot vagyok ).
Amikor megcsináltam a második accountot mentem a megszokott emberkékkel és random is. Ebből az lett, hogy bedobta dupla ak-ra. Pár győzelem után már lem volt. Na ott éreztem, hogy ez marhára nem fun. Elkezdtem pár emberkével buktatni a rangokat. Akkor még meg lehetett oldani, hogy egyszerre leléptünk a botok pedig feladták. Kb 2-3 óra folyamatos bemelegítés-leave kombóval sikerült lebuktatni koszorús ak-ra, viszont az alá az istenért sem ment.
Most ott tartok, hogy lassan megint sheriff lesz, pedig tényleg az a "lesz*rom" account. Más játékát nem akarom elszúrni, így nem fogok direkt veszíteni, de így nehézkes.
Igaz büdös nagy trollkodás, de ha sikerülne nova szintre bukni ott azért már tényleg erősen smurf lenne. Pár napja játszottam két rank nélküli ismerőssel, így nova 2-ket dobott be ellenünk. Szegények nagyon kapták az ívet.
-
pr1mzejEE
addikt
Én kb 8 hónapja csézek, előtte codoztam és moháztam, az első hónapban dupla kaláról lebuktam nova1-ig, majd 1 hét múlva már sheriff voltam, ahonnan egyszer még visszabuktam dupla ak-ra, majd pár nap múlva megint sheriff lettem és a main accomon azóta nem is buktam le, pedig volt, hogy 7-et vesztettem zsinórban.
Amúgy az ominózus 7 vesztes meccs után vettem egy kis acc-ot, mert haverokkal buktam 7-et, akik előtte még csé ikont se láttak. Tehát tulajdonképpen féltettem a rangomat egyrészt, másrészt meg nekik sem volt élvezetes úgy, hogy én szarrá lövöm az enemy-t ők meg 4-en lőnek 15-öt együttvéve.
Arról nem is beszélvén, hogy eléggé lemegy a játékélmény minősége alacsonyabb szinteken.
Egyébként az én raktáramban egy p250 merülés van meg egy ldlc matrica a sima zöld awp-re és itt be is zárult a kör. A többi mind hulladék skin, amiket dobált a játék, nem is használom őket.
Amúgy nagyon jól emlékszem, hogy Blero-val meg a haverjaival játszottam még abban az első hónapban egyet (supreme, global elite rangúak voltak), én lőttem 5-öt, ők kp-val rohangáltak a sas meg lem-ek ellen és 20+-at nuke-on Aztán 1-2 hónapja meg már én lőttem a legtöbbet hiába voltam kisebb rangú mint ők.
Na mindegy, amúgy az utóbbi 2 hónapban összesen játszottam 25 órát kb.Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
pr1mzejEE
addikt
válasz Coccolino_O #23573 üzenetére
Ahogy ígértem. [link]
Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
Xero
nagyúr
válasz Coccolino_O #23593 üzenetére
Cöcöcö
-
Coccolino_O
őstag
válasz #56230144 #23590 üzenetére
Ez mindenkinek változó. Van akinek több idő kell. Amúgy ne aggódj, ez a rang is pont olyan, mint a skinek. E-penis növelésre alkalmas leginkább. Egy seriffet egy normális csapattal és egy kis tudással nem olyan nagy kunszt azért elérni. Sason sose voltam, és valószínűleg nem is leszek, de ott is ugyanúgy csalnak, szóval alapvetően a rizikó ott is adott, hogy lecsalnak. Meg persze játszanak azon a szinten ténylegesen jók is. Magányos farkasként ki vagy téve az mm szeszélyének, hogy kiket rak be melléd. Ezért lehet elég hamar kiégni egyedül.
-
langward
tag
válasz Coccolino_O #23596 üzenetére
Silver
-
SamS20
senior tag
válasz Coccolino_O #23596 üzenetére
Akkor jobban jársz a faceittel. Ott nincs rank bukta, viszont sokkal inkább waros mint mm.
Mondjuk ott is vannak hülyék
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nők, nőügyek (18+)
- Call of Duty: Black Ops 6
- iPhone topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek