Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
-
LOGOUT
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coccolino_O
őstag
válasz
Phobion #19082 üzenetére
Azért majd ne lepődj meg, ha nem mindent úgy hívnak, ahogy a leírásban van. Pl. amikor train-en játszok, teljesen hülyének szoktak nézni, amikor mondom, hogy IVY, mert a legtöbben valamiért alley-nek hívják.
Mondom én, hogy megy a weapon case 2. Csak lassan...
Vegyétek, amíg olcsó.
-
törölt tag
válasz
Phobion #19022 üzenetére
Az a jó, én örülök neki, mert sok a kezdő aki eladja most, mert fél hogy nem megy feljebb az ára, és nem lesz rajta akkora profit. Az idő ajándék. 3-4-5 hónap majd ráér eladni mikor már jóval kevesebb lesz belőle, most teljesen felesleges reménykedni hogy gyökeresen megugrik az ára.
-
Lacek89
tag
válasz
Phobion #18641 üzenetére
Magam is kezdő vagyok még de pár tippet ha elfogadsz.
Irány DM. Gyakorolj sokat a legtöbbet használt fegyverekkel (ak47, M4A4, Famas, Galil, P250, Desert Eagle, Glock, USP....) főleg a populárisabb mapokon. Nézz profi játékosok videóit a nade spotokról, stratégiákról, van lehetőség offline-ba botok ellen is játszani + a műhelyből tudsz training pályákat leszedni. Pub-ra csak erős idegzettel érdemes felmenni, itt sokan csak scope-os fegyverekkel tudnak játszani.
Competitive-n szükség lesz a callouts-ra ( mapok egyes részeinek a neve) hogy tudj segíteni a csapattársaidnak.A legfőbb hogy megtanuld a fegyvereknél kompenzálni a szórásképet. Nálam ez biztos lesz pár száz óra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Lenovo Yoga C630 notebook 4K UHD 15,4" kijelző i7-8550U/16GB ram /128GB SSD
- HP ENVY 17,3" 4k UHD IPS notebook - Core i7-1165G7, 16GB, 1TB SSD
- Amazfit Balance okosóra eladó, újszerű, 1 hét garancia
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Space Gray / Szép állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest