Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacek89
tag
válasz Phobion #18641 üzenetére
Magam is kezdő vagyok még de pár tippet ha elfogadsz.
Irány DM. Gyakorolj sokat a legtöbbet használt fegyverekkel (ak47, M4A4, Famas, Galil, P250, Desert Eagle, Glock, USP....) főleg a populárisabb mapokon. Nézz profi játékosok videóit a nade spotokról, stratégiákról, van lehetőség offline-ba botok ellen is játszani + a műhelyből tudsz training pályákat leszedni. Pub-ra csak erős idegzettel érdemes felmenni, itt sokan csak scope-os fegyverekkel tudnak játszani.
Competitive-n szükség lesz a callouts-ra ( mapok egyes részeinek a neve) hogy tudj segíteni a csapattársaidnak.A legfőbb hogy megtanuld a fegyvereknél kompenzálni a szórásképet. Nálam ez biztos lesz pár száz óra.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Phobion #19022 üzenetére
Az a jó, én örülök neki, mert sok a kezdő aki eladja most, mert fél hogy nem megy feljebb az ára, és nem lesz rajta akkora profit. Az idő ajándék. 3-4-5 hónap majd ráér eladni mikor már jóval kevesebb lesz belőle, most teljesen felesleges reménykedni hogy gyökeresen megugrik az ára.
-
Coccolino_O
őstag
válasz Phobion #19082 üzenetére
Azért majd ne lepődj meg, ha nem mindent úgy hívnak, ahogy a leírásban van. Pl. amikor train-en játszok, teljesen hülyének szoktak nézni, amikor mondom, hogy IVY, mert a legtöbben valamiért alley-nek hívják.
Mondom én, hogy megy a weapon case 2. Csak lassan... Vegyétek, amíg olcsó.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest