Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
Aktív témák
-
hardzsi2
aktív tag
válasz
westlake #4272 üzenetére
Köszi a választ!
Eljátszottam kicsit az Orthos prioritásokkal. Azt tapasztaltam, hogy 1-esen a feladatkezelőben 'magas'-ra lehet állítani és megy minden akadásmentesen.
Ha 7-esre teszem majd a feladatkezelőben 'magas'-ra állítom, úgy belassulnak a dolgok, hogy alig lehet visszavenni normálra. Viszont 7-es mellett a 'normál feletti' még rendben elmegy.
Ha 9-re rakom, akkor már a 'normál feletti' is komoly szaggatást okoz, ilyenkor feladatkezelőben hagyni kell normálon (már ha közben szeretnénk bármit is csinálni). Persze ez nálam van így, más procival ill. más sebességen másképp történhet...
Szóval ezentúl én is inkább 9-re rakom és elfelejtem azt a fránya feladatkezelőt
Aktív témák
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3301
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes.Gainward GeForce RTX 5070 Ti Phantom
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest