Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: AnyDesk átverés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Mér' nem mér?
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
Aktív témák
-
afterburner_
őstag
nekem is anno ment egy 566-os coppermine cerka 1018-on fop32-vel leggel, utana meg 1070-en vizzel, azok meg bírtak.
de az újakkal kicsit mas a helyzet
de úgy is jartam hogy 2.2-es northwood proci nyaggattam egy th7 2 lapban 2.9-ig ment el 1.9V-vel aztan szepen lassan odaig jutottam hogy mar 2.4-en is alig akart menni...
[Szerkesztve] -
vazimódó
senior tag
Azt nem mondom hogy ne is álmodj,de azért akárhogy is nézzük,az már igencsak 100%-os tuning.

Véleményem szerint az E6300-as procik rendelkeznek a legkiemelkedőbb tuningpotenciállal. Amennyiben találsz egy ES procit,akkor van esély akár a 3600Mhz-re is.A nagyobb hűtő,esetleg víz,azért kell,mert ilyen magas Mhz-nél eléggé megnő a hőtermelés. 3600Mhz-nél valószínűleg elég sok feszt is kell adni a procinak,főleg ha nem ES.
A 3600Mhz-re nagyobb esélyed lehet véleményem szerint egy E6600 procival.Bár ár/teljesítmény viszonylatban jobban jársz egy akár 3200-3300Mhz-en menő E6300-al.A kétszeres L2 cache sok teszt szerint egyelőre nem létfontosságú.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- NAS problémák
- OLED TV topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Vírusirtó topic
- Milyen autót vegyek?
- Sorozatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- HDTV HD010 kül/beltéri FULL HD/4K tv antenna / 12 hó jótállás
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB mobiltelefon
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest