Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dévacsen

senior tag

Sziasztok,ketten is írták feljebb hogy gyorsabb lett a rendszerük a 8 as alatt,hát nem is kicsit,hasít a laptop,olyan érzésre a rendszer működése,a böngészéssel együtt mintha csak a win fala lenne vírusirtó nélkül.Semmi hibát nem tapasztaltam eddig,reggel óta nyüstölöm,mindet bekapcsoltam amit csak lehet,(vírusscope,honlapszűrés,auto-sandbox)(a 7 es nél nem mertem,mert megérezte a gép) -és semmi akadás, semmi anomália,ha így marad nagyon eltalálták.Akit érdekel a memória fogyasztása a mai világban az is örülni fog,most például 10mb alatt van a 4 folyamat amit a cis futtat,a feltelepítéskor is amíg belakta a rendszert 34mb körül mozgott,nagyon eltaláltak most mindent benne.A processzorba se kapkod,0,1-03% hébe hóba,csak tátom a szám,remélem nem rontja el majd valami Windows frissítés a jövőben.Win 8.1 x64 en használom,nekem 11 másodperc alatt betöltött a rendszer az asztalra,onnan kb 2 még és minden működött,no most itt vagy 10 másodpercel több lett a boot idő,de mondjuk ez nem zavar,ezért a védelemért.Most már a feladatkezelőben az indítás részben is beírja magát,nem kell buherálni semmit vele,szépen megjelenik a tálcán az ikon.Ja és a teljes keresés 19 perc alatt lement,ugyanezen a rendszeren a 7 es 35 perc alatt végzett.Nekem például a 7 es alvómódba nem engedte tenni a gépet,8 nál ilyen gond sincs már,és mintha a kérdések hada is radikálisan csökkent volna,bár nem rég raktam tanuló módból biztonságosra,mindent futattam amit csak szoktam,a 7 es nél is így jártam el de az valahogy mint az amnéziás mégis kérdezett,itt nyugi van.

Új hozzászólás Aktív témák