Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1086) balog tiby válasza Füge007 (#1079) üzenetére


balog tiby
csendes tag

Szia!
Én egy öszvér winget használok scubapro Xtec kiegyenlítő térfogat kétkörös tehát nem DIR-es és ez egy Halcyon háttámlára van szerelve csak én még egy vagy két D-gyűrűt rárakok hogyha kel át tudjam pakolni az első palackokat a jobb oldalamra is, egybe meg minden féle kacatot /pl:lámpa, redutor/ szoktam akasztani az egész fönt van a jobb vállamnál.
A Halcyon jó de én a helyedbe körülnéznék mert mostanában előfordult a Halcyonnál hogy a technika néha öntudatára ébredt és az inflátor felfújta magát /utoljára májusba láttam ilyet az Adrián én a vízbe, a társam meg a hajóba és mondta nem tud jönni mert a wing felfúja magát. Mondtam is neki látod az enyém csak akkor fúja magát ha én akarom és ha elromlana akkor is itt a másik kör, a szárazruhám meg még akkor is ott van tartaléknak és elmentem merülni/. A wing anyaga meg már nem olyan vastag és strapa bíró, mint régen ez akkor lényeges ha barlangban és roncsokban is akarsz vele csúszkálni. Láttam mostanában egy DIR-zon nevű winget meg egy DTD nevűt jónak tűntek merültem egy cseh barlangi búvár sráccal nemrég ő DTD használ és esküszik rá és ma láttam egyet a Molnárba is tehát van aki behozza őket. Egyébként mind a kettő Halcyon koppintás. Ha megfertőztelek az eretnekséggel és kétköröst szeretnél Dive-sistem gyárt olyat is ezek az olcsóbbak mert aztán a határ itt is a csillagos ég. Gondolkozz ha nem sürgős érdeklődj több irányból. Mindenfélekép fém háttámlás cuccot vegyél ne tech jackit az tekre kicsi hobbizni meg végül is feleslegesen nagy de legalább drága, bár én hobbizni nagyon szeretek vele ha olyat kapok kölcsön /eladtam a jackettemet mikor belevágtam ebbe a tech pénztemetőbe szerintem ez rosszabb mint a narkó be kéne tiltani mert még káros is :W /.
Apexs tökjó vytec dettó.
DIR: nincs a rendszerrel semmi baj valamit meg kell az elején tanulni ez meg legalább uniformizált valami mindenkin minden ugyan ott stb… van benne egy csomó jó dolog én is sok dolgát használom.
Még dumálunk

Te tibi sok nekünk ez a meló

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.