Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1085) balog tiby válasza F-ECT$ (#1078) üzenetére


balog tiby
csendes tag

Szia!
Miért lettem tech búvár? Végül is a mélység mindig vonzott aztán rájöttem egy idő után, hogy a monó 12 sűritett levegővel-nek egyszer vége van. Aztán elkezdtem tanfolyamokat amik kb egy évig tartottak olyan 50 merült óra volt plusz sok elmélet. Érdekelnek a mély roncsok is, de először meg kellet tanulnom a trimixet használni, mert egyszerre nem lehet mindjárt mindent kevertgázok is, zártér is, akkor rövidesen a kaszással egyezkednék hogy én nem ezt a lovat akartam. Úgyhogy most tanulok tovább.
Mélymerülések ideje: végül is egy 55m-levegős merülést 20perc fenékidővel 50nitrox dekoval meg úszható kb 70 perc alatt. Aztán innen a határ a csillagos ég, minden merülést külön tervezel először megnézed levegővel hogy majd merre mész aztán ebből indul a tervezés, aztán a következő merülés trimix és van hogy utána egy még lejjebbre való trimix. Az én legmélyebb merülésem 110 méter volt és olyan 160-170 percig tartott, amikor letelik a dekoidő és nem sietek ki a vízből még elvakarózom egy darabig. A fenék idő 6 perc volt a mélységi megállók 57m-től kezdődtek.
Merre jártam: Adrián a kedvenc helyem Razanj volt teszek egy linket több, mint 100 rekrációsat merültem ott, és vagy 20 technikait.
[link]
Jövőre tervezem hogy lejjebb megyek Visre /oda már remélem tech roncsozni/ szigetre illetve nem is annyira lejjebb mert Razanjból jó időben látszott a sziget. Szeretem még Marsa Alamot ott az elmúlt évben lehúztam egy hónapot és nem igazán untam meg, végül is igazán Egyiptomba déli részt csípem St-Jons Brader ott olvastam te is voltál meg Elphinstonon is az az egyik kedvencem ott találkoztam Áprilisba egy cápával 90m-en végignézett minket aztán megfordult és eltűnt. Voltam még Balin az megy egy álom sziget oda akarok nyugdíjba menni mondjuk holnap. :W

Te tibi sok nekünk ez a meló

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.