- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Ingyen kellene, de tegnapra
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Digitális Állampolgárság Program
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Egy újabb érdekes eset [Update HSZ-ben]
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Magnum_
nagyúr
I humbly and respectfully decline™
-
őstag
werszomjas
Saint_
TROG AIR
Köszönöm szépen !1151,AM4,1366,2011, - Lapok,procik,vinyók,tápok,vga-k -akciósan. - 70-2340239
-
Qru
MODERÁTOR
Tegnap kicsit meghajtottam a Fűnyírót, mondom milyen jó lágy rugózása van, keményebbre emlékeztem. Aha, 1,6 bar volt az összes gumiban a 2,2 helyett.
#nincsbennetarcsi
-
föccer
nagyúr
válasz macilaci78 #95887 üzenetére
Nem én gondolom az árakat, hanem tesóm. A monopolyra 6k-t írt, a memóriára 1,5k-t. Ha igényesebb a "cél" akkor bontottat inkább ne, még akkor sem ha jó állapotban van. Memóriajáték 2 éves gyereknek már simán, csak készülj fel rá, hogy a felnőtteket simán rommá verik benne.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
macilaci78
nagyúr
válasz föccer #95872 üzenetére
Árban mire gondoltál?
A Monopolit saját részre gondolnám, annak állapotát tekintve engedékenyebb vagyok, a memóriajáték viszont jó lehetne ajándékba, de nem olyan helyre tudnám elsütni, ahol a bontottat adnám. Ez hány éveseknek ajánlott amúgy? Tehetősebb barátoknál kb 2,5 évesek az ikerlányok, kevésbé tehetőseknél 3-5 évesek.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Mercutio_
félisten
válasz Magnum_ #95883 üzenetére
Arra azért remélem magadtól is gyanakodtál, hogy a számot írtam él és ugyanarról beszélünk?
Nem az érdekel mikortól számolják a 14 napot, hanem az - ami szerintem nincs benne - ami kimondja, hogy megrendelés módja és nem az átvételé alapján minősül távollévők köztinek, ezért van jogalapom.Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Magnum_
nagyúr
válasz Mercutio_ #95882 üzenetére
A 46/2014-es, Az egyes egészségügyi és sport tárgyú kormányrendeleteknek az új Polgári Törvénykönyv hatálybalépésével összefüggő módosításáról szóló Korm.rend. már nem hatályos, de egyébként sem tartalmazza, amit kértél.
A 45/2014-es számú korm.rend viszont igen:
20. § (1) Az üzlethelyiségen kívül kötött és a távollévők között kötött szerződés esetén a fogyasztót a (2) bekezdésben meghatározott határidőn belül indokolás nélküli elállási jog illeti meg. Olyan üzlethelyiségen kívül kötött és távollévők között kötött szerződés esetén, amely szolgáltatás nyújtására irányul, ha a 13. § vagy a 19. § szerinti nyilatkozat megtételét követően a teljesítés megkezdődik, a fogyasztót a (2) bekezdésben meghatározott határidőn belül indokolás nélküli felmondási jog illeti meg.
(2) A fogyasztó az (1) bekezdés szerinti elállási vagy felmondási jogát
a) termék adásvételére irányuló szerződés esetén
aa) a terméknek,
ab) több termék adásvételekor, ha az egyes termékek szolgáltatása eltérő időpontban történik,az utoljára szolgáltatott terméknek,
ac) több tételből vagy darabból álló termék esetén az utoljára szolgáltatott tételnek vagy darabnak,
ad) ha a terméket meghatározott időszakon belül rendszeresen kell szolgáltatni, az első szolgáltatásnak,
a fogyasztó vagy az általa megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy általi átvételének napjától;
b) szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés esetében a szerződés megkötésének napjától
számított tizennégy napon belül gyakorolhatja.Az átvétel számít, az midnegy, milyen módon történt. Így ebből levezethető.
DE inkább írjá privit és segítek megírni a rivallót.[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
Skacok, aki tudja leírná , hogy a 46/2014 (II. 26.) korm. rendelettel kapcsolatban mi/hol rögzíti, hogy akkor is élhetek a 14 napos elállás jogával, ha az átvétel üzletben/átvételi ponton történt, ha maga a megrendelés webshopok keresztül történt?: R
'zen&visszárú
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
fant0mi
őstag
Jo reggelt!
-
tomcsi23
veterán
Reggelt!
Szent, aszittem már elaludtál.
Lidliztél?[ Szerkesztve ]
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
Magnum_
nagyúr
válasz sketchifun #95875 üzenetére
Gumi profi team gyorsszerviz. Fektarcsa-fekbetet cseret megcsinaljak jo aron.
Ha mar femig kopott a betet, akkor erdemes tarcsa is, vagy szabalyoztatni esetleg a tarcsat.
Kauffernel jo aron kapsz alkatreszt.
Es oda viheted. III. es XIII.ker, valamint meg. Motorkod alapjn kivalasztod, bizti kedveert chat-en dobsz nekik alvazszamot es par percen belul ellenorzik. valahol van telephelyuk.Jo reggelt.
Megvettem a fugoskulcs keszletet. 19mm-s pont nincs benne, de veszek hozza egy kulcsot kulon, kb 500huf.
[ Szerkesztve ]
-
bandus
veterán
válasz sketchifun #95875 üzenetére
Patkai autoszerviz, kerj ajanlatot toluk. De arra keszulj fel, hogy ha mar a femes hangot hallot, akkor lehet a tarcsa is cseres.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
CoolBoy323
nagyúr
Joreggelt, johetet
-
sketchifun
senior tag
Uraim.
Tudtok ajánlani megbízható szerelőt?
Fékbetétet kellene csak cserélni, de a szerelő, akihez hordom a kocsit, elég drága, nem szívesen adnék ki most ennyit, a csere viszont muszáj, fém a fémen van, hang alapján.
Fiat Punto, btw.
Gyerekek! Az a lényeg, hogy van pénz lóvéra! © Jakab Zoltán
-
Spet
addikt
Hetkezdo reggelt mindenkinek.
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
föccer
nagyúr
válasz macilaci78 #95870 üzenetére
Egy monopoly meg egy memoriajáték. Előbbi bontatlan, utóbbi elvileg bontott, de minimális hazsnálat van benne, kifogástalan állapot.
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
hszilard666
veterán
válasz zsolti72837 #95869 üzenetére
"SZÁMÍTT"
Wat?!Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
zsolti72837
addikt
Sziasztok!
Egy P6-ot mennyiért lehetne eladni?
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
Mercutio_
félisten
Vegyetek valami szép órát, 3D BR-lejátszót, SONY fejhallgatót, CPU Coolert, IKEA-s előszobai mindenest, vagy jó meleg paplant esetleg valami AVON férfi illatot
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
föccer
nagyúr
válasz Magnum_ #95865 üzenetére
3 eve nyustolom. Azt nem mondom hogy patika allapotban van, be szerintem nins agyon lezuzva. Ahhoz jepest hogy neha terepen is kell hasznalnom.
Apropo, noveremek meg vannak szorulva es tuladnanak nehany gyerekjatekon. Kirakok tarsasjatek nagyobb hercegnos var meg ilyesmi. Tudom hogy nem de nem erdekel valakit? Nehany ezer forintos tetelek.
-
föccer
nagyúr
-
őstag
Üdv mindenkinek.
Eladó egy újszerű , karcmentes , üzleti kategóriás HP EliteBook 8470p laptop.
-Processzor: Core i5 3320M
-Merevlemez: 200 Gb SATA
-Memoria: 4 Gb DDR3
-Videokártya: Intel HD4000
-14,1 colos LED kijelző
-3G modem (mobilinternet)
-eSATA , USB3 , FireWire
-DisplayPort (HDMI-re átalakítható),VGA kimenet
-webcam és billentyűzetmegvilágítás.
-SmartCard reader + SD/MMC kártyaolvasó
-DVD íro , wifi,LAN,BlueTooth
-nagyon szép , újszerű állapotban
-kb 2-3 órás aksi
Ár: 55.000 Ft (AJÁNDÉK USB3 64 Gb pendrive-al)
Érdeklődni privát üzenetben vagy telefonon.1151,AM4,1366,2011, - Lapok,procik,vinyók,tápok,vga-k -akciósan. - 70-2340239
-
bandus
veterán
ma vasaroltam ebben a massimo dutti elnevezesu uzletben. ugyanannyiert vagy kicsit dragabban erezhetoen jobb minoseg mint mondjuk egy zara, egy probat meger akinek aktualis.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Spet
addikt
-
MurdR
veterán
válasz hszilard666 #95849 üzenetére
Áronalulmindenérdekel
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
Erdei88
veterán
Nekem kell, ha nem kell érte fizetni
-
tomcsi23
veterán
válasz CoolBoy323 #95846 üzenetére
Mondjuk ezzel a képződménnyel én sem szívesen forrasztgatnék kondikat.
Spet: elnézést a gyomorforgató képért.
[ Szerkesztve ]
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
Spet
addikt
Esetleg csajnak ajándékba?
tomcsi23: Úgy érzem más az ízlésvilágunk
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
-
hszilard666
veterán
Kell valakinek egy faCCa ipad 2?
16 gigás, Cellularos modell. Ma vettem de rájöttem hogy semmi szükségem rá. A hátulján van pár mikrokarc. Van mellé egy gyári smart cover is.
Valamiért úgy gondoltam hogy boldogabb leszek tőle, de nem.[ Szerkesztve ]
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
Mercutio_
félisten
válasz CoolBoy323 #95846 üzenetére
Az arca közepére.
-
Spet
addikt
válasz werszomjas #95842 üzenetére
Vannak csajok akiket nezhetnek
-
Tim82
félisten
válasz werszomjas #95842 üzenetére
Egy darabig nem kell helyette másikat forrasztanod.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
föccer
nagyúr
válasz Magnum_ #95836 üzenetére
Reggeli kávéiváson kívül akarsz mást is csinálni?
SW-ből megnéztem 6-ot a héten. Még mindig a birodalom visszavág a legjobb. Simán videomegosztókon meg lehet lelni, csak kicsit kitartóan kell keresni, mert a legtöbbje törölve van, illetve részletekben van fenn.
Ha megint feljön a kondis téma, akkor még mindig nyitott vagyok. 34.éve, hogy nem foglalkozom ilyesmivel, szóval van handicap bőven.
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
-
CoolBoy323
nagyúr
Tartozkodasi helyet akarok csinalni.
Ugyfelkapu ->> idopontfoglalas. Marcius 27ig lehet, de nincs 1 db seKiraly h van ilyen lehetoseg, de minek?!
-
MrSealRD
veterán
válasz Ace owner #95837 üzenetére
Első alkalom sok helyen olcsóbb...meg amúgy sem egy vészes össze. Próbálj ki párat... Mindenkinek más a jó...
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
Ace owner
addikt
Tudtok esetleg jo kondit ors fele? Sugar nem jo allitolag. Mondjuk befele a varos fele is johet tipp.
Galaxy Fold 4
-
föccer
nagyúr
Kis lélekemelő indexes videóinterjú Fa Nándorral. [link] Rövid, egyszerű, de most jól esett meghallgatnom.
üdv, föccer
-
-
Magnum_
nagyúr
De utalok itthon lenni. Egy sort se tok meginni senkivel. Egy ismerosom van a varosban, az is beteg.
Unom magam. Mennek valahova
Egyedul nem fogok.I humbly and respectfully decline™
-
föccer
nagyúr
~3 évente volt nagyobb csere a gépben (mondjuk platform váltás) és max 120-130k-t szoktam rá költeni, szóval max középkategóriát lövök. A mostani rendszerem 2014 év végén lett telepítve, akkor volt ssd cserélve, de a vas alatta még szerintem 2012-es. Nem nagyon érzem szükségességét nagyon rákölteni.
üdv, föccer
-
Spet
addikt
-
Mercutio_
félisten
válasz hszilard666 #95815 üzenetére
Te is valag pénzt toltál konyhagépbe?
-
Qru
MODERÁTOR
válasz hszilard666 #95809 üzenetére
Valag lóvét beletoltam a gépbe anno én is. Monsjuk jobb hobbi mint a narkó meg a kvak. Ja nem.
mod:
GabN: Kár, különben lenne Jag.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
lappy
őstag
Magenta 1 koncertre van ket jegyem ha vkit erdekel akkor privatban keressen
Bámulatos hol tart már a tudomány!
-
GabN73
addikt
-
Ace owner
addikt
Lehet epitek en is egy asztalit inkabb. Eddig nem igazan hasznaltam ki a laptop előnyeit. :/
Galaxy Fold 4
-
hszilard666
veterán
Ofkorsz, én is úg érzem hogy megállapodok a 780Ti vel, 1260 mhz körül megadja magát alapfeszen, viszont ott már elvileg a 970 et elpicsázza egy picivel. Nagyon boldog vagyok. Nem is vagyok mán' depis. Ha ezt tudom 2 hetente veszek új kártyát
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
Qru
MODERÁTOR
-
DeFranco
nagyúr
válasz macilaci78 #95806 üzenetére
all in van. elkopik az... mondjuk 10-et megtartok tarcsiba.
-
DeFranco
nagyúr
válasz macilaci78 #95803 üzenetére
van 133 tokod ebbol 34 vekony 99 vastag. egy ikeas bevasarlo taskaba boven belefer.
-
Spet
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- BMW topik
- Három kamera lesz a következő Nothing telefonon
- Filmvilág
- Automata kávégépek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- További aktív témák...
- Dell XPS 13 7390 2in1 - 13.3" 4K UHD Érintó - i7-1065G7 - 32GB - 1TB - Win10 PRO - MAGYAR
- ZBook Firefly 16 G10 16" FHD+ IPS i7-1355U RTX A500 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Precision 5560 15.6" FHD+ IPS i7-11800H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- HPE StoreEasy 1450/DL60 Gen 9 + egyéb apróságok
- XPS 9720 17" 4K+ érintő i7-12700H RTX 3060 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest