- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
válasz DeFranco #94563 üzenetére
lapít mindenki mint hal a szatyorban. mi legyen a helyszínekkel? vagy mindenki bont otthon egy sört és fórumozunk tovább?
nekem az is comfy hogy kiadom lokációnak a tájfunt, az nekem útba is esik, jó a pizza, tágas az ingyenes parkoló, van biliárd 'szt napszemüveg, aki jön az jön. 3 megálló a metró a topik fele meg amúgy is zuglói.
[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
válasz macilaci78 #94594 üzenetére
Eddig elég jól megúsztam szerencsére az ilyet. 1 akksi lemerülésem volt meg 1 vakuumcső szakadás de tréler egyikhez sem kellett. Ja meg defekt is volt de lábon kibírta a gumisig.
#nincsbennetarcsi
-
Magnum_
nagyúr
válasz Melack #94583 üzenetére
szerinted munkas célra van a privát autóm? LÓPHaszt!
de amúgy bejött ma hozzájuk a gépjárművesektől egy csávó, hogy amit kapnának ibiCa, szarakodik és ne lepődjenek meg, ha útközben leáll, mert tegnap Budapesten kívül állt meg valakinél de nem kell aggódni, 2-3órán belül kiér a céges trélerI humbly and respectfully decline™
-
hszilard666
veterán
Morgen!
Nah akkor még1xKeresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
szumoo
senior tag
Nagyon köszönöm mindenkinek!
Sz.
A nyúlon túl?
-
Spet
addikt
válasz szumoo #94585 üzenetére
Pontos információk. (bocs így egyszerűbb)
Cipővel kapcsolatban bevásároló központokban most leárazások vannak mindenhol, Illetve Premier Outletbe érdemes akár kinézni.
[ Szerkesztve ]
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
szumoo
senior tag
Sziasztok.
Szeretnék segítséget kérni több dologban is.
Első körben, hogy 2015-ben lett véve egy gyűjtőjegy és abból maradt ki 2db, idén még tudom azokat használni?
A másik, hogy péntektől hétfőig leszek a fővárosban és tanácsot szeretnék kérni, hogy hova érdemes menni, ha leárazott vagy jó áron lévő túracipőket szeretnék nézni?Előre is köszönöm a segítséget!
Sz.
A nyúlon túl?
-
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
na mi a kotta?
megyek repikeretre vásárolni az egyik osztálynak kólát, fantát meg sütit, hogy jól érezzék magukat. elkezdtünk foglalkozni velük és ilyen pesszimista, demotivált, magukat szarnak tartó embereket még nem láttatok.
borzasztó egyébként.I humbly and respectfully decline™
-
bandus
veterán
válasz Melack #94577 üzenetére
mivel a teljes dunán hajózási tilalom van, ezért nehezen
btw nem gondoltam volna, hogy ekkora hatása van ennek a 0-4 kategóriás korlátozásnak. úgy jöttem át reggel, mint kés a vajon a városon, tegnap is és ma is. a központi zár 40 km/h felett zár le automatikusan, és ez nem szokott megtörténni a keleti felől indulva egészen addig amíg át nem haladok az astorián.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Mercutio_
félisten
-
Magnum_
nagyúr
reggelek, hidegek.
fagyások, didergések.
kávék.
mindjárt reggelizések.I humbly and respectfully decline™
-
MurdR
veterán
Reggelt
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
Spet
addikt
Reggelek!
-
mufi
senior tag
Sziasztok,
ismét segítség kellene. Hajókázás a Dunán az hogyan megy, melyik hajót ajánlanátok, stb....
Éttermek továbbra is welcome, Budán és mondjuk az 5-6 kerületben is érdekelne ha van valami jó!https://www.instagram.com/the_parfumeour/profilecard/?igsh=MXVibW0wb29vb2x6ZQ==
-
werszomjas
addikt
válasz macilaci78 #94566 üzenetére
Én is az IKEA-ban vettem a függönyöm, rengeteg féle van és apró pénzért méretre szabják.
üdv
-
macilaci78
nagyúr
válasz Magnum_ #94568 üzenetére
Budaörsön voltunk, eszembe jutott. Nyilván a messzi Dunántúl neked már periféria, de gondolom, más IKEA-ban is van a Tuppenware-tól eltérő hölgyeknek való kedvesség.
Lakástextil osztály, ott voltak dekor, sötétítő és más függönyök is, karnisok, függönytartók is. Komplett méretekkel mentünk, nekünk csak dekor kellett: két oldalt hullámosra összehúzott függöny, felül szintén hullámos, de csak 30-35 cm magas. Redőnyünk van, így sem az árnyékolás nem volt szempont, sem az, hogy ne lássanak be.Valami 3-3,5 k/fm volt az anyag, a varrásra nem emlékszem pontosan, a nappaliba és a hálóba az összesen 4 lefutó és két vízszintes volt valami 70k... A háló lefutó földig ér, a nappali radiátorig, a két ablaknyílás együttes szélessége kb 4,5 méter.
Gondolkodtunk az ágytakarón is, láttam egy ismerősnél IKEA ágyat hozzáadott takaróval, formára varrva, merevítő töltettel. Egy ilyen a mi 160×200 centis franciaágyunkra (csonka téglatestet egy felső lappal, 3 oldallappal) a kinézett anyagból, merevítéssel, megvarrva 80k. Elengedtük elsőre is, de azért még 2 hétig téma volt, hogy ennyit nem ér meg az, amit naponta el kell rakni, vissza kell rakni, kettő között tárolni, azért ne is gyűrjük össze, stb...
Persze ha Kedves tud varrni, akkor egy függöny azért nem egy nagy kunszt, ha jó anyagot választ. Adják a rögzítőszalagot is ott, de akár bármelyik lakástextil üzletben is meg tudja venni.
Van még a lakhelyem szomszéd utcájában is függönybolt, de elhajtottak, mint magánembert, ők csak nagyker... Mindegy, hagytam névjegykártyát, hogy amúgy kárpitos bútort is gyártunk, és meglenne a poénértéke egy hálóval meríteni a függönnyel...
[ Szerkesztve ]
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Magnum_
nagyúr
válasz macilaci78 #94566 üzenetére
ott is lehet? Ikea veszélyes, mert akkor vinnem kell TL-t is és akkor más is kell. de nézem
I humbly and respectfully decline™
-
DeFranco
nagyúr
válasz Magnum_ #94564 üzenetére
osterből 3 vili a mockba 3 a nyugati, de valid ofc. csak mesélem.
@maci: nincs eldöntve, szerintem becsorgás lesz és hangulatig maradás. tán' vagyunk annyira online, hogy tudjunk riportolni egy requestre hogy érdemes-e még x időben elindulni, vagy már elindult a tömegverekedés.
-
macilaci78
nagyúr
válasz DeFranco #94563 üzenetére
Mettől meddig tervezi a társaság a szereplést? Én 8 előtt érkeznék legkésőbb, szerencsés esetben mondjuk 17:30 is lehet.
Mindkét helyszín jó nekem, de ha már megnyitotta kapuit, nem akarjuk felfuttatni kicsit a Macskakövet? Hátha jár kedvezmény.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Magnum_
nagyúr
függönyt hol vennétek Bp-en? Pesti oldalon? XIII.ker mondjuk?
DeF: metróvonal legyen pls.
-
fant0mi
őstag
válasz bandus #94558 üzenetére
Nagyito menu, keresesi sorba bekattintasz es akkor ott lesz egy uzemanyagtolto allomasok. Aktual pozicio korul par km-es korben keres, vagy ha van tervezve utvonal, akkor a korul is.
Elotte a beallitasok menuben allitsd be hogy benzin vagy dizel erdekel.[ Szerkesztve ]
-
macilaci78
nagyúr
Egy Szegeden előszeretettel ajánlott villanyszerelő elhunyt a múlt héten autóbalesetben.
Summázva: M5 autópálya, BMW, nyári gumi, a sofőrt leszámítva 3 bekötött utas, köztük az elhunyt kislánya, a biztonsági övet használók könnyebb sérüléseket szenvedtek.
Hát, én jóérzéssel csak erre a képre tudok asszociálni az eset kapcsán.
-
DeFranco
nagyúr
-
bandus
veterán
figyimár, múltkor említettél itt üzemanyagárakat a waze-n. de nekem ezek nem igazán jelennek meg, pedig elvileg friss az app, és a beállításoknál sem találom. tudnál segíteni, hogy is működik ez a dolog?
szerk: tárgytalan, eddig nem engedett legörgetni a "general settings" alá, de újraindítva már igen ott van a petrol station menüpont.
de mégsem, a rétképen nem mutatja a kutakat és az üzemanyag árakat
[ Szerkesztve ]
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Mercutio_
félisten
válasz macilaci78 #94554 üzenetére
Melyik szóra gondolsz brumi?
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
macilaci78
nagyúr
Bakker, tényleg! Az a héten van.
Tudok menni munka után, csak azt nem tudom, hogy 17-ig, vagy 19-ig dolgozom-e aznap. Kolléga beteg...
Mercutio_: ha a mennyiségre helyezte volna a hangsúlyt, akkor elf némbert írtam volna.
Persze ha a nekrofília az, amit magadénak érzel, akkor elhiszem, hogy nem ismered a szó magyar jelentését.[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
válasz macilaci78 #94545 üzenetére
11 némber? Az qruva sok tupperware
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
macilaci78
nagyúr
Kicsi az, 4 asztal kb. Bár nem tudom, hányan leszünk.
Kíváncsi vagyok, mit hoztak ki a helyből.Azt írják fb-kommentben, hogy randihelynek is jó. Remélem, Szili jön és lesz ott valami eleven némber is, csak hogy okíthassuk.
[ Szerkesztve ]
-
Melack
veterán
Rios gépház üzi üt, Parci boldog lehet, meg bambanő is
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Qru
MODERÁTOR
-
JanR
addikt
Ebbol nem csinalok gondot. 16 eves 2.8sor6 benzin, en valasztottam magamnak, viselem a kovetkezmenyt
Szent: 2 het mulva megyek haza, addig raer nekem a szmogriado Na jo, hetvegen lehet elmegyunk kirandilni is, remelem nem toljak odaig. De valahol azt is olvastam, ha a mostani tilalom nem segit, akkor novel a szigorfaktort 0-8-ig, na az odaverne
-
marcusa
addikt
-
Magnum_
nagyúr
válasz macilaci78 #94523 üzenetére
good question.
talán azért, mert én mindenhez IS értek.
mindegy. a csillagok jelenlegi állása szerint kell az ügyvezető támogatása egy ügybe', szóval mondtam, hogy persze, megoldjuk. megoldottukI humbly and respectfully decline™
-
macilaci78
nagyúr
válasz Magnum_ #94518 üzenetére
Virtuális nyomtatóval kinyomtatod fájlba, jpg, png, bmp kiterjesztésben, majd akár egy Paint-tel kiveszed a logót.
Bullzip-et használom évek óta. A trial verzó 150 DPI felett az A4-es oldal aljára rak egy sornyi szöveget pirossal, de ha nem ott van a logó, akkor úgyis mindegy. 600 DPI-vel is kimenti, nekem egyszer sikerült összehoznom így egy 900 megás bmp fájlt. Amit szeretnél, azt 300 DPI-vel érdemes csinálni.JanR: ott a felbontás függ a megjelenítőtől, nem biztos, hogy elég az neki.
[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
srácok! sos need help.
PDF-ből tudok valahogy JPG-t teremteni? egy logot kellene átszerkesztenem (rebranding in progress) MOST és persze, hogy csak PDF-ben van meg.megoldom, no para
[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Magnum_ #94509 üzenetére
Nálunk esett is egy kis hó.
mod:
JanR: Mióta nincs matrica nehéz belőniük milyen környezetvédelmi osztályba tartozik. És még a Véda sem csekkol le csak ha szabálytalankodsz. Tehát ha simán elmész alatt egy Euro 0-ás kocsival semmi sem történik. De ezt megszoktuk, itt ha működik is vmi akkor se megfelelően.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Mercutio_
félisten
válasz Magnum_ #94504 üzenetére
Fapadosoknál asszem valid, ASZF-ben is benne van, de a konkrét esetet leírva itt kérdezz rá van-e és milyen lehetőséged kártérítés/kompenzáció témában.
-
macilaci78
nagyúr
válasz sketchifun #94505 üzenetére
Nekem úgy van beállítva, hogy hétfő, szerda, csütörtök éjjel kikapcsol, rá öt perce meg be. Alapvetően nem szoktam ellenőrizni, de előfordul, hogy nem bootol be..
Ezt és a BT fiaskót leszámítva nincs rá panaszom.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
CoolBoy323
nagyúr
Szephetet!
Itt is ocsmany ido van
[ Szerkesztve ]
-
Spet
addikt
Reggelt mindenkinek.
sketchifun: resetet neki, űzd ki a démont belőle
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Reggelt. Mocsok ido van.
Live-Die-Respawn
-
TROG AIR
aktív tag
Reggelt'
430 pozitív , 0 negatív....
-
Magnum_
nagyúr
jó reggelt kívánok.
-
sketchifun
senior tag
Morgen.
Xiaomi mai alakítása:
Reggel töltőről levéve azt írta, 83%. Na, ennek 2 órája, és még mindig 83%. Egész éjjel töltőn volt. What?!Gyerekek! Az a lényeg, hogy van pénz lóvéra! © Jakab Zoltán
-
Magnum_
nagyúr
baszki. Wizz Air módosította a malmöi visszaindulás időpontját. reggel 8ra, pasztmeg!!!!! complaint sent ofc.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz Earl_Muttley #94500 üzenetére
850.-?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Path of Exile 2
- Autós topik
- Nincs több iPhone 14, az iPhone Air-t viszont lassan már gyártják
- Milyen videókártyát?
- Windows 11
- Nők, nőügyek (18+)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Napelem
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Pro 7i Profi Ultrabook -30% 14,5 Brutális i7-13700H 14Mag 16/1TB Intel Iris Xe 2,5K 90Hz
- Lenovo LOQ 15irh8
- Bontatlan Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -30% Ryzen 7 7840HS 8Mag 32/1TB 2,5K RadeonT 780M 4GB
- Különleges ITX PC (5800X3D 64GB 1TB RTX4060 LP) - Portal Companion Cube
- Iphone 16 pro max 256gb istyle. 2027.10 ho.-ig garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest