- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Valakinek van kulturált szobaventilátora kulturált áron, amit már tíz éve rakosgat, de nem akarja kidobni?
Rock and stone, to the bone! Leave no dwarf behind!
-
Magnum_
nagyúr
válasz DeFranco #94391 üzenetére
egyébként én se vennék, mikrót pláne nem, amikor durva akciók vannak.
Exem elvitte a mikrómat, amikor elköltözött (én direkt nem voltam otthun, amikor pakult, mert iSzili állapotban voltam) és hazaértem és jött a meglepi. LE se vettem a cipőmet, átmentem DP-be a Saturnba (ami most MM és igen, tudom, hogy egy cég) és vettem egy jó mikrót. 12k-ért.
csak kiírtam magamból ezt. talán nem először.eMag nálam nem játszik.
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
DeFranco
nagyúr
kell egy mikró
mediamarkt
euronics
edigi
tesco
auchanmit hagytam ki?
-
Tim82
félisten
válasz hszilard666 #94374 üzenetére
Ha nem kelsz fel, nem találkozol életed
sokadikszerelmével, aki szintén csak a tupperware-dre áhítozik."You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Qru
MODERÁTOR
-
bandus
veterán
ez az emo-s hülyeség már azért jó tíz éve kiment a divatból.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
macilaci78
nagyúr
Gyerek vagy még...
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
macilaci78
nagyúr
-
tomcsi23
veterán
Reggelt!
iSzi nem találok arra okot hogy kikeljek az ágyból -> Melóban kéne lennem
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
hszilard666
veterán
Morgen!
Kill me now pls. Melóban kéne lennem 30 perc mulva, de nem találok arra okot hogy kikeljek az ágyból.[ Szerkesztve ]
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
MurdR
veterán
Reggelt! Irány az NKH
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz macilaci78 #94371 üzenetére
Az még nálad van?
-
macilaci78
nagyúr
válasz CoolBoy323 #94366 üzenetére
Odaadhatom neki.
-
Magnum_
nagyúr
Jó reggelt, beértem a "dolgozóba", kora du. irány a vidék.
-
Earl_Muttley
őstag
Acer Liquid Jade S55 eladó!
Független, dobozos, fehér.
Hibátlan működés, esztétikailag nem 100%, kijelző 1-2 helyen nem illeszkedik, illetve a hangszóró díszrácsa hiányzik.Fix 12.000
Valakinek?
Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
-
GabN73
addikt
válasz CoolBoy323 #94366 üzenetére
Nem kösz, nem tudom hová rakni egyelőre.
-
GabN73
addikt
Szobatárs, zárható szekrény nincs sajnos
Ace owner
Persze, holnapi vizsgán mi fogunk sz*pni, majd abból...Saint_
Igazából nincs kedvem költözni ismét, innen már csak a sajátba szeretnék. Úriemberünkkel van egy kis probléma, az összes lakónak van vele egy kisebb problémája. Az lenne a jó, ha ő lenne elküldve, ami nagyon érik neki.
Tapasztalat alapján mondom: előbb a tartozások kifizetése, míg szem előtt van, utána szabad csak elengedni.[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
válasz sketchifun #94362 üzenetére
Majd linkeld a videocsatornad.
At/el kell koltozni
-
sketchifun
senior tag
válasz Ace owner #94361 üzenetére
Navárj. Ugyanúgy, ahogy a Youtube, a Cornhub is fizet a videókért? Pontosabban nézettség után?
Más: Murdrtől vettem egy redmi note 3 prot. És most vettem észre, hogy a szomszéd falu le van fedve 4g-vel, a két falu közt is végig 4g, de ahogy beértem, H+. Éljen a Telekom...
[ Szerkesztve ]
Gyerekek! Az a lényeg, hogy van pénz lóvéra! © Jakab Zoltán
-
werszomjas
addikt
válasz Savageboy #94343 üzenetére
Ez túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, hagyd inkább.
Utánvét is marhaság, elküld egy darab követ utánvéttel, úgyis csak fizetés után bonthatod ki, a postás meg nem fogja visszaadni a pénz.
Megér neked egy perc idegeskedést is az egész?
Vegyél inkább egy mosógépet tőlem, pont van egy eladó. Persze más is megveheti.
[ Szerkesztve ]
üdv
-
-
DeFranco
nagyúr
válasz Savageboy #94353 üzenetére
a screenshot hamis, bepötyögtem a linket a böngészőbe és egy 0/0/0-s eladó
plusz ha megnézed, a "mókolt" számol el is vannak csúszva balra pár pixellel
úgy látom ez a proci ~76k újonnan (intelhüttő nélkül) ő árulja 46k-ért 2 hónaposan
ez egy ornitológus. köszönés nélküli távozást javaslok.
-
senior tag
válasz macilaci78 #94352 üzenetére
Közben reagált az eladó, és akár abban is benne lenne, hogy félúton találkozzunk valahol Bp. és a lakhelyem között, szóval talán egy kicsit túlzottan is gyanakvó voltam elsőre, de mindenesetre azt azért megvárom, hogy a számláról és garlevélről küldjön egy jól olvasható képet.
-
macilaci78
nagyúr
válasz Magnum_ #94351 üzenetére
Persze ettől még lehet a csomagban hámozott-felezett lepkefing, vagy egy kulcstartó csak a méret és súly végett...
Ha tutira akar menni, akkor személyesen megy két tanúval, tesztkonfiggal és egy napi hideg élelemmel...Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Magnum_
nagyúr
-
senior tag
Köszönöm Nektek a segítséget, írtam is az eladónak, hogy küldjön akkor a számláról és garanciajegyről fotót, elvégre a kép amit a hirdetéséhez feltett a neten is megtalálható vagy ezer helyen, aztán ha a számla alapján már megbízhatóbbnak hangzik a dolog, akkor megbeszélem, hogy utánvéttel küldje a csomagot.
-
macilaci78
nagyúr
válasz Savageboy #94341 üzenetére
Utánvét, vagy valaki itt (Budapesten) személyesen átveszi, akiben bízol és majd ő leküldi.
Esetleg a számlát is fotóztasd le. Ha egyezik a számlán szereplő név akár az eladó, akár a feleség nevével, akkor az már hitelt ad a sztorinak.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
GabN73
addikt
válasz macilaci78 #94340 üzenetére
A csíptethető jónak néz ki, talán tudok olyan környezetet kialakítani, ahol nem nagyon látszik.
Természetesen a szoba lenne a fő cél, és rálátás a cuccaimra, ágyamra, de ahogy említettem, a 4 falon kívül nem nagyon van berendezve sok cuccal.Saint_
Igen, sajnos az... Mehetek vissza a kislányhoz másikért... Viccet félretéve tuti hogy 2-3x-os árát fogom kérni...szilárdunk
egyelőre nem, köszi, de gondoltam rád is.Savageboy
Jófogáson már megtanultam, hogy csak személyes átvétel. Illetve a netes vásárlásoknál, ha nem ismerem az eladót/nem ebből él akkor is csak személyesen. Ha van ismerős BP-n kérd meg hogy vegye át és küldje el...[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Sziasztok!
Nem tudom mennyire tartozik ide ami miatt írok, de gondoltam itt esetleg segítségre lelhetek: olyan valaki(k) tanácsát szeretném kikérni egy Jófogás-os adás-vétellel kapcsolatban, akik tapasztaltak már ilyen vásárlások terén, egészen konkrétan 90%-os valószínűséggel azt gondolom, hogy át akarnak verni, de kíváncsi vagyok, hogy más, külső szemlélő hogyan látja a dolgot. Aki úgy gondolja, hogy szívesen segítene, az kérem írjon PÜ-t, előre is köszönöm a segítséget.
-
macilaci78
nagyúr
válasz GabN73 #94336 üzenetére
Nem értem akkor a problémát. Ha nem a saját fészkedet (szobádat) akarod biztonságban tudni, akkor miért néznéd a bejárat környékét?
De tessék, ezt rácsíptetheted a függönyre is, mSD-t eszik, és telefontöltőről, powerbankról is megy. Vannak komolyabbak is.
-
macilaci78
nagyúr
-
GabN73
addikt
válasz macilaci78 #94333 üzenetére
Szekrény teteje nem játszik sajna, nincs olyan magas szekrény + b*szott nagy a beltér. Szobában pedig nincs olyan hely, ahová tudnám rakni.
Bejáratnál megoldható lenne, engem inkább az érdekelne a későbbiekben, hogy ki jött be...Qru
Csak eltűnt az origi RayBanem, alapból tartozik egy kisebb összeggel... -
macilaci78
nagyúr
válasz GabN73 #94332 üzenetére
Parancsolj, itt van ajánlás is.
Viccet félre téve: van digitális házőrző, gyakorlatilag akár egy wifis IP-kamera, ami felhőbe is tud menteni és mozgásra kapcsol be. Felteszed a szekrény tetejére, vagy a webkamerádat kicseréled a PC-asztalon.
-
GabN73
addikt
Mini, diszkrét kamerát keresek, tudjon saját vagy SD kártyára menteni, 3 napi anyagot is akár (létezik ilyen olcsóér?)
Besz*rok, hogy a lakótársadban sem bízhatsz ...
-
macilaci78
nagyúr
válasz Mercutio_ #94328 üzenetére
A szőnyegen múlik. Ha szövött, négyzetrácsmintájú a hátulja, akkor az szét fog menni. Én a rongyszőnyeget viszont gond nélkül beletettem, az bírja.
Vagy tisztító, vagy fóliát terítesz alá és vizes porszívóval ki tudod takarítani, 2-3 nap alatt kiszárad.
-
Mercutio_
félisten
-
Mercutio_
félisten
válasz macilaci78 #94320 üzenetére
160x230-as ikea szőnyeg is mehet bele, nem lesz baja? (a szőnyegnek, ofc)
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Spet
addikt
válasz hszilard666 #94316 üzenetére
Akkor a héten már elvitelre is kérheted a húsgolyót.
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
macilaci78
nagyúr
válasz Cucuska2 #94322 üzenetére
Van "Ágynemű" program a bubbles gépeken.
Rá van írva, melyik mit tud: 11 és 16 kg száraz ruha a mosógépbe és 16, 25 kg nedves ruha a szárítóba. Ezt pléddarabszámra lefordítani elég rizikós egyéb, a plédekre vonatkozó ismeretek nélkül.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
addikt
válasz werszomjas #94318 üzenetére
És hány fokon, milyen programon érdemes őket mosni? Nyomjak bele annyit a gépbe, amennyi csak befér, és csapassam neki ~30 fokon? Nem lesz neki baja?
Mosok én eleget, de azért akarom tisztítóba vinni, mert az van rajta, hogy csak vegyi úton mosható, innen a kérdés.
[ Szerkesztve ]
-
werszomjas
addikt
válasz DeFranco #94319 üzenetére
Azt írják, hogy:
Gépeink minden mosási programhoz a textíliát kímélő fertőtlenítőt is adagolnak.
Talán enyhít az aggodalmadon.
(#94322) Cucuska2# A pléden van elvileg info, hogy hány fokon mosható (látom nem sűrűn mosol )
Nem érdemes megtömni a gépet fullra, mert akkor nem lesz hatékony a mosás, kb félig legyen a mosógép dob, inkább mosd két részletben, ha egyben nem férnek be.Vagy dobd ki őket a pcsába és irány az IKEA
szerk2: Na ezt nem tudom, nekem nincsenek vegyi úton tisztítható cuccaim
[ Szerkesztve ]
üdv
-
macilaci78
nagyúr
-
DeFranco
nagyúr
válasz werszomjas #94318 üzenetére
pro tip, mi is ezt fogjuk csinálni.
(mondjuk attól az érzéstől nem tudok szabadulni, hogy vajon mit moshattak előtte abban a gépben, de inkább ez mint a saját gépet gallyra vágni)
-
werszomjas
addikt
válasz Cucuska2 #94317 üzenetére
Sajnos
aranyáronheroin áron tisztítják a plédeket, kb vehetsz a tisztítás árából újatÉn a nagy és nehéz plédeket amik nem fértek be a mosógépembe elvittem a bubbles önkiszolgáló mosodába, ahol vannak nagy méretű gépek és 1000ft-ért kimostam őket.
[ Szerkesztve ]
üdv
-
addikt
Valaki nem tud egy kulturált tisztítót valahol Budapest központibb részén? Van 6 plédem, amikkel nem feltétlen akarok elbuszozni a világ végére, cserébe büdösek.
-
hszilard666
veterán
válasz hszilard666 #94310 üzenetére
Allright akkor beszélgetek a hangokkal a fejemben. Megyek ikeázni. 3-4 körül kávé valaki valahol?
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Magnum_ #94314 üzenetére
Ezt nem értettük mi se... Mi értelme ilyen keveset tekerni rajta?
Most csak azért mert nem cserél időben olajat? Ugyan már...
Am ma taliztunk azt mondta klafa a villanyverda csak a hideg miatt keveset bír menni egy töltéssel. Azt nem mertem mondani neki hogy 2018-tól hatósági áras lesz a töltés...
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Magnum_ #94311 üzenetére
Ez egy Belgiumból behozott Lexus volt. A hülye nepper nem tudja hogy ott (is) rögzítve vannak a km órák és 1 perc alatt lekérhető... Arról nem is beszélve, hogy kemény 12k-kmt tekert rajta vissza. Tehát a haza utat meg még egy 10-est. Ennek mi értelme? És nem a lélektani 102-ről 90-re hanem 152-ről 140-re.
mod:
Ja aki tőled, tőlem vagy Bredtől vesz autót az jól jár.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Magnum_
nagyúr
-
hszilard666
veterán
Napot!
Sajnos nem tudok menni az össznépi tivornyára, aznap és másnap is dolgozom látástól mikulásig. Viszont most szabad vagyok. Valaki egy jó kávé az örsön?Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Magnum_ #94303 üzenetére
Köszi! Logikus hogy igen csak nem voltam biztos benne.
Persze. Kérdés elakarja-e adni a kocsit vagy csak árulja. Legutóbb pl akitől autót akartunk venni havernak... Na ő nem akart eladni csak árulni. 3,8M-ért hirdette. Mondtuk, hogy az autó rendben van összességben de a fék cserés a gumi kuka rajta és vissza lett tekerve picit az óra (bizonyítékunk volt rá) illetve 2 elem fújva volt. Tettünk egy elég korrekt 3,6M-s ajánlatot a kocsira azonnal kp-ben fizetve. Azt mondta a nepper nem. Oké, keresünk tovább. Most linkelte haver hahu-ról, levitte az árat 3,6M-ra. Lol.
mod:
Def: Tökegyetértés van akko'.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
DeFranco
nagyúr
válasz Magnum_ #94301 üzenetére
nem mondtam hogy jusbüfos csere. közgazdász vagyok, ez közgazdasági szakkifejezéssel csere. jogilag meg adásvétel.
azt sem mondtam, hogy kötelezhető rá. azt mondtam, hogy előnyös és hasznos. mindemellett az eredeti hszem az eredetvizsgára vonatkozott, az átírást esetlegesen említettem meg.
belement, mert egyébként korrekt voltam és elmagyaráztam neki értelmesen, hogy ez neki pontosan 0 idő- és kockázati tényező, mert amúgy is be kellene mennie az okmányirodába, én alkalmazkodom, sőt kérek időpontot menjünk be együtt. onnantól meg pont whatever, leszállította az autót, átadtam a pénzt. a kettő között történt* egy 20 perces amúgy sem megkerülhető művelet fizikailag azonos helyen minden egyéb változatlansága mellett.
*történt volna, ha nem lett volna rajta banki elidegenítési tilalom egy olyan bank javára aki már nem is létezett és amiről a törlési határozat nem lett volna beszerezhető, és nagyon úgy volt, hogy azt még miskolcon eltüzelték a többi régi papírral együtt. ipari mák, hogy meglett szinte azonnal az új lakásban, mert egyébként hónapokig járhattam volna a kanosszát úgy, hogy az autó nem lett volna a nevemen, ha egyáltalán valamikor is rákerül. hoppá.
szóval én mindent megértek, hogy ki hogy nem kötelezhető jusbüfos de ha én jó pénzt adok valamiért és jó a hozzáállásom akkor jó terméket és jó hozzáállást várok viszont. ahol ez nincs meg, ott viszonlátás, mert nem ez lesz az egyetlen probléma.
a fentiek a saját véleményem és a saját tapasztalatom, nem kötelező vele egyetérteni, egy színt emeltem ki a palettáról. senkit nem ítélek el ha mást gondol a témáról, de a véleményemet és tapasztalatomat leírtam.
[ Szerkesztve ]
-
bandus
veterán
válasz DeFranco #94300 üzenetére
ez jó összefoglalás, egyetértek veled nekem egyszerű volt a dolog szerencsére, kicsengettem a vételár egy részét kp-ben, a másik részét utaltam. helyben megcsinálták az eredetvizsgát, aztán az átírást intézte a kereskedés békéscsabán és utánam küldték levélben a törzskönyvet meg a forgalmit.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Magnum_
nagyúr
válasz DeFranco #94300 üzenetére
egyenlő csere történik, az egyik ad autót a másik pénzt.
bocsáss meg, ez jogilag adásvétel, nem csere.
A csere más.LEhet így szerződni, igen, de nem kötelezhető rá senki. Nagy feature, hogy az eladód belement.
Qru: igen, lehet
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Autós topik
- Nincs több iPhone 14, az iPhone Air-t viszont lassan már gyártják
- Milyen videókártyát?
- Windows 11
- Nők, nőügyek (18+)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Napelem
- DIGI internet
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Pro 7i Profi Ultrabook -30% 14,5 Brutális i7-13700H 14Mag 16/1TB Intel Iris Xe 2,5K 90Hz
- Lenovo LOQ 15irh8
- Bontatlan Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -30% Ryzen 7 7840HS 8Mag 32/1TB 2,5K RadeonT 780M 4GB
- Különleges ITX PC (5800X3D 64GB 1TB RTX4060 LP) - Portal Companion Cube
- Iphone 16 pro max 256gb istyle. 2027.10 ho.-ig garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest