Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- mefistofeles: OTP mobilbank Persely. Jó, de nem jó.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spet
addikt
Reggelek, lassan irany az egyetem.
-
Spet
addikt
Nem, otthon jártam (hazaszoktam, néha kell is
).
Gépet majd akkor rakok össze szerintem, ha a Ryzen árak lejjebb mennek. (nem érdekel, ha nem hozza az Intel teljesítményt, az ár a lényeg)
Mi az Maci jó napod volt?
(bezzeg a 320GB-os IDE(!) merevlemeznek baja sincs közel 10 éves korával , azt nem csipkeded?
)
-
Spet
addikt
Úgy érzem felső erők azt szeretnék, hogy új merevlemez kerüljön a gépbe is
Bár érdekes módon nem érezhető ez a kondíció állapot használat közben
-
Mercutio_
félisten
válasz
föccer #96586 üzenetére
Akkor nagyon nem fogod, hogy nem konkurenciái hanem segítői lehetnétek egymásnak bértárgyalás tekintetében. szerk.: egyébként is, ha mindenki annyit melózik mint te marhára nem konkurencia, mert max cseberből vederbe kerülne egy váltással, de valakinek az ő helyén is el kellene végeznie a munkát.
Tényleg nem értem, ha valóban pótolhatatlanok vagytok miért nem csináltok egy céget és számláztok be. Nyilván a díjazásba be kell kalkulálni a jármű, céges mobil, könyvelő és a +30-50% fizuemelés árát + járulékokat, de lehet a cégek is a bérköltség soron szűkösek, költségsoron jóval nagyobb mozgástérrel rendelkeznek - pláne akkora volumennél
szerk.2.: Mindegy, zárjuk le a témát, péntek van
-
Mercutio_
félisten
-
-
GabN73
addikt
Elmebeteg, közveszélyes, segítségre szoruló emberhez kit lehet hívni? (papot, piócásembert hanyagoljuk)
Komolyan érdekel, akik kijönnek, szétnéznek nála, és orvosi vizsgálatra akár bent is tartják. -
föccer
nagyúr
Jövőhét végén fizetés. Ma aláírtuk a szerződés módosítást, nem vagyok túlságosan elragadtatva. Mondjuk csodálkozni nem csodálkozom.
üdv, föccer
-
Magnum_
nagyúr
nekem fasza a napom eddig. 10.45-re kellett mennem a Ceohoz. Odamentem, erre mondta, hogy kis türelmet kér, közbejött valami, keresni fog. oké...
phasssszom.
-
Ace owner
addikt
válasz
macilaci78 #96555 üzenetére
Ha már gyerek lesz meg család amúgy sem nagymotoros e39et venne szerintem szóval felesleges tárolgatni azért hogy havonta 2x kivigye jáccani..
Qru: Van kedved paraszt bmw-st játszani megvan?
-
JanR
addikt
válasz
Magnum_ #96553 üzenetére
Koszi! A nemet nagyfonok szerint magamnak koszonhetem a lehetoseget. Egy butoripari vasalatokkal foglalkozo cegnel nyomom, irodai munkara vettek fel, de mar az elejen elmondtak, hogy ha felzarkozom, akkor 2-3 ev es kikerulok teruletre. Na most az egyik kollegamat tegnap menesztettek (hosszu sztori, 10 ev utan, szoval nem "csak ugy"). Aztan behivott a gore es szembesitett a tenyekkel, hogy jol dolgozom, jok a visszajelzesek, en kapom meg a helyet, es hogy keresnek a helyemre embert. Mondjuk ezt pont forditva kezdte el, hogy keresnek a helyemre embert, majd hatasszunet - nemetul amugy is eleg szarul hangzott
. Szoval egyelelore meg irodaban maradok, de a kocsit mar odaadtak, hogy amig az utodom nem tanitom be, addig menjek vele ahova akarok. Es a szemetek nem vesznek nekem uj bkk berletet
(#96555) macilaci78:
Itt az autot teljesen megkapod, mint ha a sajatod lenne. Mo-n belul km limit nelkul hasznalhatom sajat celre. Persze jol kell dolgozni, hogy ne ba**ogassanak.. A kollegaim eddig nyaralni is cegessel jartak, hataron megtankoltak es ha kellett, akkor kint mar sajat zsebbol.A parbeszed igy hangozz amugy (magyarul).
Fonok:
- van autod?
En
-van
-milyen?
-bm...
-add el (meg se varta mig befejezem)
-..wAztan elmondta, hogy ma reggeltol enyem az auto es hasznaljam nyugodtan amire akarom. Kicsit alomszeru, meg magam se hiszem el.
-
macilaci78
nagyúr
Nem érné meg jobban leadni a rendszámot? Ha van egy hibátlan géped, nem biztos, hogy megéri eladni.
A céges felett mennyire rendelkezel? Viheted-e például külföldre síeléskor, nyaraláskor?
Mikor tervezel munkahelyet váltani és leadni a céges autót?
Mikor tervezed, hogy a gyerek kapaszkodótól kapaszkodóig összekeni csokival a hátsó részt? -
Magnum_
nagyúr
nagyon ügyes vagy!
Egyrészt jól nyomod, ha olyan előléptetés kaptál, ami autóval, másrészt nem lótifuti autót kaptál, tehát nem lehet rossz a pozi, de az autóból kiindulva klassz lehet. Nem tudom, mivel foglalkozol, de a SuperB-el járó poszt rossz nem lehet. Gratula hozzá!
(tényleg küldd majd át a linket!)közöttünk bandus volt a király eddig, de szerintem letaszítottad a trónról
-
Magnum_
nagyúr
válasz
GabN73 #96548 üzenetére
az egy golf. nem lesz olyan hangszigetelés benne, mint egy audi A4-ben (ez saját tapasztalat). hátul mondjuk bőséggel van hely, sok is szerintem, pedig a csomagtartó is indokolatlanul nagy.
tehát egyébként jó családi autó, bár mégis inkább a suv-okat vesznek, amik viszont kevésbé pakolhatóakbandus: sehonnan sem vagy elkésve
-
GabN73
addikt
Évjárat?
Múltkor egy 2013, 1.6 CR vitt haza, utasként nem éreztem valami nagy was ist dasnak.
Vissza meg egy 2016-os Octáviával jöttem, az minőségben már érezhető javulás.
A '16-os SuperB-ket kipróbálnám viszont, szépek lettekMa irány interjú.
~5 éve nem beszéltem németül, de azért próbáljam már majd meg... -
-
Magnum_
nagyúr
válasz
bandus #96539 üzenetére
Azon tul, hogy nem dgtad meg rendesen az ilyet el kell engedni, mert valami nagy gaz van. Emlekszel meg a 4 evvel idosebb jogasz csajra? Az is ezt csinalta? Csak ott se aludt, hanem meg az este elhuzott, magyarazat nelkul.
Majd kibekult az exxel.
Aztan nemregiben irt, hogy hudemehbant mindent. Qruval rohogtunk is rajta. -
Vegre komolyan elkezdett erdekelni egy csaj aki kierdemelte a legcukibb tinderes cimet is ugyebar, erre mindenfele szo meg magyarazat nelkul 5kor kipattan az agybol es elhuz :/ biztos megvan az oka es a sztori mogotte, kivancsi vagyok beszelunk-e meg
/amugyvicces gyerek vagyok, de most kimeljetek meg a nemdugtadmegrendesen poenoktol
/
-
föccer
nagyúr
Lusta punnyadt banda, mi az hogy alszotok?
-
Earl_Muttley
őstag
Urak, valakinek egy HD5570: 1GB, normál méretű hátlappal, VGA, DVI, HDMI trióval.
Topikon belül 5000 lenne az ára, hóvége címszóval alkuképes. -
Spet
addikt
Jómagam meg a frissen belakott 500 GB-snak örülök
-
CoolBoy323
nagyúr
Hops beer bar gyerekek k jo hely!!! Olyan isteni finom sörök vannak
És a pultosok (amugy a tulajok) nagyon ertenek hozza, segitokeszek is... Imadom azt a helyet!!!! A penztarcam nem, de neki kuss a neve
-
tomcsi23
veterán
*estétes
-
JanR
addikt
Előléptetés pipa
Adhatom el a bmw-t, nem leszek továbbiakban prszt
GabN legnagyobb bánatára
-
Figy, engem asszony lángszóróval etet, és kancsikával simogat. Ha meg elkezdek ilyen olyan kütyüket halmozni, akkor valószínűleg kihajít a negyedikről. Ami kábelem meg ilyen-olyan izémizém van, azt is be kellett először különböző méretű zacskókban raktározni, majd ezeket belegózni cipődobozokba, és ami nem fért bele egy nagy fonott kosárba, azt kívülről csomagolópapírral láthatatlanná tenni.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
macilaci78 #96514 üzenetére
#kocsimosásos
-
macilaci78
nagyúr
válasz
hszilard666 #96510 üzenetére
Mindennek megvan az ára.
Remélem, lesz olyan, amikor tartósan dombon lesz a te tanyád is.
-
hszilard666
veterán
válasz
macilaci78 #96500 üzenetére
Ne bááááááánts!
-
DeFranco
nagyúr
nekem van egy tudomanyos szamologepem...
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest