- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spet
addikt
Reggelek, lassan irany az egyetem.
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
föccer
nagyúr
-
Tim82
félisten
válasz DeFranco #96596 üzenetére
Notijába vett (merészen 320 GB-osnál nagyobbat, csak hatott a nevelés), ez meg az asztali gépében lévő egyik vinyó.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Mercutio_
félisten
Amíg nincs rizsa i3 a boltokban és alá mITX lap el se kezdek gondolkodni rendszerváltáson
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Spet
addikt
Nem, otthon jártam (hazaszoktam, néha kell is ).
Gépet majd akkor rakok össze szerintem, ha a Ryzen árak lejjebb mennek. (nem érdekel, ha nem hozza az Intel teljesítményt, az ár a lényeg)
Mi az Maci jó napod volt? (bezzeg a 320GB-os IDE(!) merevlemeznek baja sincs közel 10 éves korával , azt nem csipkeded? )
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
No, elhoztad a szülőktől az Athlon II X3-as gépet is?
Ha belegondolok, hogy az asztali gépben nekem egy 160 GB-os SSD + 160 GB notivinyó van...
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Spet
addikt
Úgy érzem felső erők azt szeretnék, hogy új merevlemez kerüljön a gépbe is
Bár érdekes módon nem érezhető ez a kondíció állapot használat közben
-
Mercutio_
félisten
válasz föccer #96586 üzenetére
Akkor nagyon nem fogod, hogy nem konkurenciái hanem segítői lehetnétek egymásnak bértárgyalás tekintetében. szerk.: egyébként is, ha mindenki annyit melózik mint te marhára nem konkurencia, mert max cseberből vederbe kerülne egy váltással, de valakinek az ő helyén is el kellene végeznie a munkát.
Tényleg nem értem, ha valóban pótolhatatlanok vagytok miért nem csináltok egy céget és számláztok be. Nyilván a díjazásba be kell kalkulálni a jármű, céges mobil, könyvelő és a +30-50% fizuemelés árát + járulékokat, de lehet a cégek is a bérköltség soron szűkösek, költségsoron jóval nagyobb mozgástérrel rendelkeznek - pláne akkora volumennél
szerk.2.: Mindegy, zárjuk le a témát, péntek van
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
föccer
nagyúr
-
Mercutio_
félisten
válasz föccer #96574 üzenetére
Azt ne mond, hogy vagytok az országban (elmondásod szerint) 5-8-an akik értetek a dolgotokhoz és más nem, és nem tudjátok azt mondani egységesen, hogy +20% emelés, vagy mindenki egyszerre kilép, csinálunk 1 kft-t, és minden cégnek beszámlázunk +150% felárral
-
Tim82
félisten
válasz GabN73 #96579 üzenetére
Elmeorvos nagy valószínűséggel nem fog kiszállni. Mentőkkel lehet próbálkozni, amennyiben valóban vészhelyzet van (tehát éppen valóban önmagára és környezetére veszélyes állapotban van).
-
bitpork
nagyúr
válasz GabN73 #96579 üzenetére
Rokonnál ha beszámíthatatlan akkor a helyi jegyzőnél kell kérni a beszámíthatatlanságot a végén megállapító-ható gondnokság alá helyezési eljárást.
Ha közveszélyes akkor rendőrt hívni ők meg hivatalból eljárnak. De Saint_ majd javít ha tévedek.Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
GabN73
addikt
Elmebeteg, közveszélyes, segítségre szoruló emberhez kit lehet hívni? (papot, piócásembert hanyagoljuk)
Komolyan érdekel, akik kijönnek, szétnéznek nála, és orvosi vizsgálatra akár bent is tartják. -
Petyyyyy
addikt
válasz föccer #96574 üzenetére
Én kis takonypóc meg beleesek abba az emelésbe, amit a még tartó próbaidőm alatt indítottak meg. 2 vagy 5%, de az sem rossz. És mint ma kiderült 100K a keret a céges mobilra.
Cserébe 6-7 közt végzünk a keret költöztetésével.
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
föccer
nagyúr
válasz bandus #96575 üzenetére
10%... hahaha. Ha annyi lett volna akkor egy szavam nem lenne. Br 15k-val vartam volna tobb emelest.
Pumukli: ha ilyen egyszeu lenne a dolog.
[ Szerkesztve ]
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
föccer
nagyúr
Jövőhét végén fizetés. Ma aláírtuk a szerződés módosítást, nem vagyok túlságosan elragadtatva. Mondjuk csodálkozni nem csodálkozom.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Magnum_
nagyúr
nekem fasza a napom eddig. 10.45-re kellett mennem a Ceohoz. Odamentem, erre mondta, hogy kis türelmet kér, közbejött valami, keresni fog. oké... phasssszom.
I humbly and respectfully decline™
-
Qru
MODERÁTOR
Nem rossz verda. Nálunk is van pár ilyen. Jól megy, nem eszik sokat és ha nem neked kell szervizeltetned akkor jó is.
Parkolni vele rémálom, nagy cula nincs hova leraknod a városban de amúgy kényelmes és jó azon kívül, hogy feleslegesen nagy.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Ace owner
addikt
válasz macilaci78 #96555 üzenetére
Ha már gyerek lesz meg család amúgy sem nagymotoros e39et venne szerintem szóval felesleges tárolgatni azért hogy havonta 2x kivigye jáccani..
Qru: Van kedved paraszt bmw-st játszani megvan?
[ Szerkesztve ]
Galaxy Fold 4
-
JanR
addikt
válasz Magnum_ #96553 üzenetére
Koszi! A nemet nagyfonok szerint magamnak koszonhetem a lehetoseget. Egy butoripari vasalatokkal foglalkozo cegnel nyomom, irodai munkara vettek fel, de mar az elejen elmondtak, hogy ha felzarkozom, akkor 2-3 ev es kikerulok teruletre. Na most az egyik kollegamat tegnap menesztettek (hosszu sztori, 10 ev utan, szoval nem "csak ugy"). Aztan behivott a gore es szembesitett a tenyekkel, hogy jol dolgozom, jok a visszajelzesek, en kapom meg a helyet, es hogy keresnek a helyemre embert. Mondjuk ezt pont forditva kezdte el, hogy keresnek a helyemre embert, majd hatasszunet - nemetul amugy is eleg szarul hangzott . Szoval egyelelore meg irodaban maradok, de a kocsit mar odaadtak, hogy amig az utodom nem tanitom be, addig menjek vele ahova akarok. Es a szemetek nem vesznek nekem uj bkk berletet
(#96555) macilaci78:
Itt az autot teljesen megkapod, mint ha a sajatod lenne. Mo-n belul km limit nelkul hasznalhatom sajat celre. Persze jol kell dolgozni, hogy ne ba**ogassanak.. A kollegaim eddig nyaralni is cegessel jartak, hataron megtankoltak es ha kellett, akkor kint mar sajat zsebbol.A parbeszed igy hangozz amugy (magyarul).
Fonok:
- van autod?
En
-van
-milyen?
-bm...
-add el (meg se varta mig befejezem)
-..wAztan elmondta, hogy ma reggeltol enyem az auto es hasznaljam nyugodtan amire akarom. Kicsit alomszeru, meg magam se hiszem el.
[ Szerkesztve ]
-
macilaci78
nagyúr
Nem érné meg jobban leadni a rendszámot? Ha van egy hibátlan géped, nem biztos, hogy megéri eladni.
A céges felett mennyire rendelkezel? Viheted-e például külföldre síeléskor, nyaraláskor?
Mikor tervezel munkahelyet váltani és leadni a céges autót?
Mikor tervezed, hogy a gyerek kapaszkodótól kapaszkodóig összekeni csokival a hátsó részt?Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Magnum_
nagyúr
nagyon ügyes vagy!
Egyrészt jól nyomod, ha olyan előléptetés kaptál, ami autóval, másrészt nem lótifuti autót kaptál, tehát nem lehet rossz a pozi, de az autóból kiindulva klassz lehet. Nem tudom, mivel foglalkozol, de a SuperB-el járó poszt rossz nem lehet. Gratula hozzá!
(tényleg küldd majd át a linket!)közöttünk bandus volt a király eddig, de szerintem letaszítottad a trónról
[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
válasz GabN73 #96548 üzenetére
az egy golf. nem lesz olyan hangszigetelés benne, mint egy audi A4-ben (ez saját tapasztalat). hátul mondjuk bőséggel van hely, sok is szerintem, pedig a csomagtartó is indokolatlanul nagy.
tehát egyébként jó családi autó, bár mégis inkább a suv-okat vesznek, amik viszont kevésbé pakolhatóakbandus: sehonnan sem vagy elkésve
-
bandus
veterán
válasz Magnum_ #96541 üzenetére
ilyen opció nincs
de ajj bazmeg, az elmút tíz hónapban miért pont egy ilyen csaj mozgat meg végre? ott van az ír kislány, minden hepi lehetne, mert kis tündérbogár, de észre se veszem, ha véletlenül nem beszélünk 2-3 napig.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
GabN73
addikt
Évjárat?
Múltkor egy 2013, 1.6 CR vitt haza, utasként nem éreztem valami nagy was ist dasnak.
Vissza meg egy 2016-os Octáviával jöttem, az minőségben már érezhető javulás.
A '16-os SuperB-ket kipróbálnám viszont, szépek lettekMa irány interjú.
~5 éve nem beszéltem németül, de azért próbáljam már majd meg... -
Magnum_
nagyúr
Szeretsz melytorkozni?
(Ne ertsd felre, egyik legszebb auto ever, en is nagyon alkudtam egy 523i-re anno, el is vittem apuval atnezetni, es sjnaltam, hogy el kellett engedni)
Jaaa hogy eladni akarod?
Aszittem venni.
Miert adod el?
Dobd majd at a linket pls[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
válasz bandus #96539 üzenetére
Azon tul, hogy nem dgtad meg rendesen az ilyet el kell engedni, mert valami nagy gaz van. Emlekszel meg a 4 evvel idosebb jogasz csajra? Az is ezt csinalta? Csak ott se aludt, hanem meg az este elhuzott, magyarazat nelkul.
Majd kibekult az exxel.
Aztan nemregiben irt, hogy hudemehbant mindent. Qruval rohogtunk is rajta.I humbly and respectfully decline™
-
bandus
veterán
Vegre komolyan elkezdett erdekelni egy csaj aki kierdemelte a legcukibb tinderes cimet is ugyebar, erre mindenfele szo meg magyarazat nelkul 5kor kipattan az agybol es elhuz :/ biztos megvan az oka es a sztori mogotte, kivancsi vagyok beszelunk-e meg /amugyvicces gyerek vagyok, de most kimeljetek meg a nemdugtadmegrendesen poenoktol /
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
föccer
nagyúr
Lusta punnyadt banda, mi az hogy alszotok?
-
Earl_Muttley
őstag
Urak, valakinek egy HD5570: 1GB, normál méretű hátlappal, VGA, DVI, HDMI trióval.
Topikon belül 5000 lenne az ára, hóvége címszóval alkuképes.Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
-
Spet
addikt
Jómagam meg a frissen belakott 500 GB-snak örülök
-
CoolBoy323
nagyúr
Hops beer bar gyerekek k jo hely!!! Olyan isteni finom sörök vannak
És a pultosok (amugy a tulajok) nagyon ertenek hozza, segitokeszek is... Imadom azt a helyet!!!! A penztarcam nem, de neki kuss a neve
-
tomcsi23
veterán
*estétes
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
JanR
addikt
Előléptetés pipa
Adhatom el a bmw-t, nem leszek továbbiakban prszt GabN legnagyobb bánatára
-
bitpork
nagyúr
Figy, engem asszony lángszóróval etet, és kancsikával simogat. Ha meg elkezdek ilyen olyan kütyüket halmozni, akkor valószínűleg kihajít a negyedikről. Ami kábelem meg ilyen-olyan izémizém van, azt is be kellett először különböző méretű zacskókban raktározni, majd ezeket belegózni cipődobozokba, és ami nem fért bele egy nagy fonott kosárba, azt kívülről csomagolópapírral láthatatlanná tenni.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Tim82
félisten
válasz bitpork #96499 üzenetére
Olcsó kínai Amlogic S905 SoC-os médialejátszó, Android helyett LibreElec 7 + Kodi telepítve az eMMC-re, eddig még nem találkoztam olyan formátummal, ami gondot okozott volna neki. Igaz, 4K-val meg 3D filmmel nem próbáltam.
-
Magnum_
nagyúr
-
macilaci78
nagyúr
válasz hszilard666 #96510 üzenetére
Mindennek megvan az ára.
Remélem, lesz olyan, amikor tartósan dombon lesz a te tanyád is.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
hszilard666
veterán
válasz macilaci78 #96500 üzenetére
Ne bááááááánts!
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
-
DeFranco
nagyúr
nekem van egy tudomanyos szamologepem...
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Path of Exile 2
- Autós topik
- Nincs több iPhone 14, az iPhone Air-t viszont lassan már gyártják
- Milyen videókártyát?
- Windows 11
- Nők, nőügyek (18+)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Napelem
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Pro 7i Profi Ultrabook -30% 14,5 Brutális i7-13700H 14Mag 16/1TB Intel Iris Xe 2,5K 90Hz
- Lenovo LOQ 15irh8
- Bontatlan Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -30% Ryzen 7 7840HS 8Mag 32/1TB 2,5K RadeonT 780M 4GB
- Különleges ITX PC (5800X3D 64GB 1TB RTX4060 LP) - Portal Companion Cube
- Iphone 16 pro max 256gb istyle. 2027.10 ho.-ig garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest