Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#83551) *Ropi* válasza DeFranco (#83462) üzenetére


*Ropi*
félisten

Nyugaton régóta bevett szokás, hogy egységesítsék a látványt: a fényképeken nagyságrendekkel jobban mutat, mint egy összevissza öltözött társulat. Itthon még csak pár éve kezdett divatban jönni, de szerencsére egyre többen figyelnek rá.

Weboldalam: http://karpatisandor.hu

(#83552) Spet válasza macilaci78 (#83530) üzenetére


Spet
addikt

Hat van par szep darab csak TL meg ne tudja :DDD

sketchifun: Meg kell kerdeznem hany eve van jogositvanyod, hogy ennyire akarsz eroltetni egy tenyleg csaj bugyinedvesito bemutatora, amit def kicsit szebben irt le? Vezettel mar hot idegbol? Vezettel mar holt faradtan? Vezettel iteletidoben? Vezettel mar Balkan szintu orszagban/ utakon? Mi volt a legneccesebb elmenyed utakon?

[ Szerkesztve ]

Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco

(#83553) CoolBoy323


CoolBoy323
nagyúr

Elado lakast merre vennetek? Esetleg nem tudtok?

Inkabb felujitasra varot keresek...

(#83554) föccer válasza CoolBoy323 (#83553) üzenetére


föccer
nagyúr

ingatlan.com

Mire kell? Lakni, kiadni, felújítani és eladni? Csak úgy pénztemetőnek? Alacsony a vérnyomásod, sok a pénzed? Mik a lehetőségek, korlátok, igények?

üdv, föccer

Építésztechnikus. Építőmérnök.

(#83555) GabN73 válasza CoolBoy323 (#83553) üzenetére


GabN73
addikt

Debrecenben .... ;]

mod:
Gondoltam, csak ott tudnék egy eladót :))

Ha nem sürgősen szeretnéd viszont látni a pénzedet, akkor inkább add ki albérletbe/airbnb-n, azért az illetékek meg hasonló +költségek el tudnak vinni nem kevés pénzt (főleg ha magánszemélyként csinálod)
Szét kell nézni a környéken, van e valami ami megdobhatja az árat, a hasonló kecók mennyiért mennek el stb... Nem egyszerű dolog sajna :DDD

[ Szerkesztve ]

(#83556) CoolBoy323 válasza föccer (#83554) üzenetére


CoolBoy323
nagyúr

A felujitani-eladni mennyire lehet jo biznisz?

GabN: a celterulet Pest megye, inkabb csak BP :)

(#83557) werszomjas válasza CoolBoy323 (#83553) üzenetére


werszomjas
őstag

Ha sok pénz van akkor bárhol, ha kevés a pénz de azért szeretnél metró közelben maradni, akkor.
8 (inkább ne)
10
19
4

Múlt évi tapasztalataim alapján ezekben a kerületekben kapsz relatíve olcsón lakást. Mindegyik élhető sztem.

üdv

(#83558) föccer válasza CoolBoy323 (#83556) üzenetére


föccer
nagyúr

Ha normálisan meg akarod csinálni, akkor semennyire. Nem növekszik annyit az értéke, mint amennyit bele kell tolni. Persze ha csak látszatra csinálod, hogy dizájnosan nézzen ki, gyorsan összecsapva az egészet, akkor ki lehet belőle pluszban jönni. De akkor add meg a számomat a leendő tulajnak, mert szívesen megyek utána a széteső dolgokat megcsinálni. :DDD

Volt már olyan, aki ilyen lakást vett és 2 hétig bírta a fürdőszoba, nem lehetett felhajtani a wc ülőkét, meg ilyesmi. Persze szép tapéta meg gipszkarton volt mindenhol.

üdv, föccer

Építésztechnikus. Építőmérnök.

(#83559) CoolBoy323 válasza föccer (#83558) üzenetére


CoolBoy323
nagyúr

No igen, en is erre gondoltam... A rutin amit eltoltottem az epitoiparban ezt mondatja velem.

De van egy ismerosom, o egy eve kb azt csinalja, h vesz, elad. Es 2xes aron :Y jo, nem a legjobb minoseg, ez teny, de nem annyira gaz amugy. Sokmindent megcsinalnak, es csak a gepeszetet csinaltatjak szakemberrel kb. Villanyszerelest is kitanulta pl. (Az elejen specialiasan tolta, a csohajlitas rejtelmeibe nem merult el pl :DDD)

No de neki nagyon megy ez a lenyeg. 2 honap alatt 15 millakat keres :Y

Egyedi eset?

(#83560) macilaci78 válasza CoolBoy323 (#83553) üzenetére


macilaci78
nagyúr

Pusztaottlakán. A Chrome persze nem engedi megnyitni a város hivatalos honlapján kártékony kódok miatt. Lehet, programozót, rendszergazdát is keresnek. :D
A lényeg: a csodás Békés megyei megyeszékhelytől mintegy 6-8 km-re fekvő kistelepülés Csabaszabadi mellett. Fejlett kulturális érzékükről ad tanúbizonyságot, hogy itt kerül megrendezésre a Like Fest!
Lakást nem tudom, mennyire találni itt, de felújítandó kertes családi házból akad választék, az ingatlanárakat pedig lenyomta a román bevándorlás és a mérhetetlen nyomor. ;]
Ideális helyszín egy szárnyait önálló életre próbálgató biztonságtechnikai mérnöknek. Ha nem lopnak széjjel az első évben és/vagy a tettesek megkerülnek, azzal már nevet szerzel magadnak a szakmában. :DDD

Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!

(#83561) föccer válasza CoolBoy323 (#83559) üzenetére


föccer
nagyúr

Az elmúlt egy evében brutálisan mentek felfelé az ingatlan árak, szóval azért ne ezt vedd alapul. Már konszolidált valamelyest a piac, most már nem úgy van, hogy megveszed, 2 hónap múlva 20%-al drágábban eladot (költöi túlzás ofc)

Építésztechnikus. Építőmérnök.

(#83562) Mercutio_ válasza CoolBoy323 (#83559) üzenetére


Mercutio_
félisten

Legjobb időben vette, nem a hozzáadott érték, hanem a piaci árak mozgása ami elsődlegesen a hasznot hozta.

Most tuti nem vennék lakást, lehet, hogy 5 év és annyit esnek az árak amennyit airbnv-vel keresnél. Persze az is lehet, hogy még tovább mennek az árak, de a piac nem erre utal.

[ Szerkesztve ]

Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

(#83563) macilaci78 válasza CoolBoy323 (#83559) üzenetére


macilaci78
nagyúr

Arra a hintára akkor kellett volna felülni.

Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!

(#83564) Magnum_ válasza CoolBoy323 (#83556) üzenetére


Magnum_
nagyúr

Ha ugyes vagy, jo lehet. Nekem jo volt. Mg de sokat kellett szja-zni. Persze igy is boven megerte.
De ket even belul max 3-at adhatsz el. A 4.eladastol sorozatos ingatlan ertekesitesnek minosul es afa koteles leszel.
En ezt 2011-2012-ben csinaltam. Teljesen mas arak voltak akkoriban.

[ Szerkesztve ]

I humbly and respectfully decline™

(#83565) DeFranco válasza Mercutio_ (#83562) üzenetére


DeFranco
nagyúr

nincs vége a rallynak. legalább is pesten.

egyre többen jönnek föl, mert máshol, ha nincs extrém szerencséd, akkor csak a nihil van, és a munka egy dolog, a lehetőségek, az oktatás az egészségügy, az áruválaszték, a szórakozási lehetőségek, rengeteg minden hiányzik vagy nem fejlődik.

így az igény egyre nő, az agglomeráció elszívó szerepe gyakorlatilag megszűnt, mert nincs használható sem tömeg- sem magánközlekedés (pontosabban van, de nagyon kényelmetlen, mert a tömegközlekedés csúcsidőben sűrű, egyébként nihil, az autó meg csúcsidőben pont használhatatlan)

egyre több az eszkimó, a fóka meg nem igazán akar több lenni. épül pár csokos lakás, de olyan árakon, hogy meg sem mondom, mert megharapod magad. 360k-s négyzetméterár az agglomeráció határán a 16 ker peremén?

[ Szerkesztve ]

(#83566) DeFranco válasza sketchifun (#83549) üzenetére


DeFranco
nagyúr

ezt visszautasítom, sajnálom ha ennyire két biten jött le a dolog.

különbség van aközött, hogy valami érdemes-e valaki értelmes-e a konstruktív érdemi vitára, vagy rá kell szakítani az ajtót, mert eltéved a feje a saját hátuljában.

a különbség ott van, hogy más ilyenkor maszatol, kussol vagy lapogatja a hátadat, hogy gyerünk bátya csavard fel magad egy fára, hadd röhögjünk.

hogy ez most kivételesen nem csak nálam verte le mérték felett a biztosítékot az jel arra, hogy valszeg van valami abban amit írok.

és ha már ennyire érdekel a vitakultúrám akkor tanulmányozd, hogy ésszerűen és tényszerűen előadott érvekre hogy reagálok.

(#83567) Mercutio_ válasza DeFranco (#83565) üzenetére


Mercutio_
félisten

Meglátjuk.

Kíváncsi lennék olyan tempóban és számban mennek-e most is a lakások mint korábban?
Ami nekem jön szűrt lista azon egyre kevesebb a változás max az árak mozognak picit.

Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

(#83568) DeFranco válasza *Ropi* (#83551) üzenetére


DeFranco
nagyúr

mint fotós, természetesen érthető, hogy neked ez tetszetős, szép, esztétikus.

nekem, mint laikus, mint vendég és mint volt vendéglátó, minimum felfut tőle a szemöldököm. számomra a lagzi nem egy reprezentációs esemény, nem egy erőfitogtatás és nem egy elnyújtott egotrip-orgazmus, hogy hogy tudok megformálni egy biomasszát minél extravagánsabb mutatványokra késztetve mert megtehetem és ma minden rólam szól és senki nem utasíthatja vissza amit kérek.

nyilván sarkítottam, de én inkább erre asszociálok, mint egy szelíd harmóniakeresésre.

macilaci esetében lehet más a helyzet, írta, hogy ez nem a szigorú-típusú dresszkód, el tudok képzelni egy olyan helyzetet, ahol az egyébként szerény és jó fej pár egyetlen kérése, hogy ha lehet csak ennyit tegyenek meg értük, de tényleg semmi más feszkó nem kell. de én ezt a lehetőséget általánosságban marginálisabbnak érzem.

fotós szemmel ez szép, rengeteg lehetőséget ad, és emel az esztétikán, sima ügy. én meg az embereket nem fotón szerepelni hívom, őszintén szólva meg sem néztem, hogy ki miben jött, tőlem aztán jöhetett volna akármiben, ha ki van mosva vasalva. én mint vendéglátó azért hívom meg tisztelettel a vendégeket, mert szeretném ha megtisztelnének azzal, hogy ott lesznek egy számomra fontos eseményen és együtt tudunk egymás karjába borulva örülni annak hogy ordítani tudnék a boldogságtól.

persze, önmagában a dresszkód még semmit nem jelent, de nem véletlen, hogy jár ezzel egy elég negatív képzettársítás az emberekben, általában itt nem áll meg a történet, és tényleg egy dróton rángatott egotripet szervez az éljenazifjúpár, nem mezítlábas felszabadult kedves örömestet.

(#83569) CoolBoy323 válasza Mercutio_ (#83562) üzenetére


CoolBoy323
nagyúr

De erre nem alapozhatok, h majd talan 5 ev mulva jobb lesz... Most van lehetoseg talan venni. 1 even belul boven.

Akkor inkabb csak vegyek, es ne felujit-elad lovat lovagoljam meg?!

Az ismeros most is ilyeneket kaszal. Februar-marcius korul pl 30-40 millabol csinalt 80at :Y

(#83570) DeFranco válasza CoolBoy323 (#83569) üzenetére


DeFranco
nagyúr

messziről jött ember azt mond amit akar.

ha van jó vétel, csináld meg, de szerintem ne ez legyen az elsődleges szempont most.

csinálhatsz ilyen ingatlancsencselést, én nem akarlak lebeszélni, de ami szerintem mindenképpen kell ahhoz, hogy egy ilyet sikerrel elkezdj, az az, hogy

ismerd a piacot, ismerd az árakat, mit mennyiért érdemes venni, mennyiért érdemes eladni (nem kerület, hanem utca- és tömbszinten)

legyenek kapcsolataid, a jó vételek most ki sem kerülnek a piacra, kezedben kell lenni legalább egy pár ingatlanosnak, aki neked adja le a drótot nem másnak

tudj minimál költségen pofozni lakásokat, és legyenek kapcsolataid itt is minden munkafázishoz, plusz az engedélyezésekhez

legyen szabad készpénzed, amivel 15 perc alatt meg tudsz venni egy lakást. egy forró krumplival nem fognak egy hetet várni rád amíg megjön a banktól a papper.

ezekből neked mennyi van meg?

és akkor még arról nem beszéltünk, hogy mennyire kell gátlástalan g.inek lenni, hogy naiv fiatal pároknak adj el egy álmot ami belülről rohad, és te ezt pontosan tudod. ne legyenek illúzióid, lehet ezen keresni, de nem lesz tiszta a kezed.

(#83571) GabN73 válasza DeFranco (#83565) üzenetére


GabN73
addikt

Azé' mondjuk kíváncsi leszek rá, ha mondjuk az alapkamatot visszatolják, a hitel törlesztője meg duplájára nő, akkor mennyire fogják elfele adogatni a lakásokat. :))

(#83572) DeFranco válasza GabN73 (#83571) üzenetére


DeFranco
nagyúr

nagyon jó kérdés, ezt az oldalát nem követtem figyelemmel, sőt, szinte figyelmen kívül hagytam.

van valami jó cikk/anyag a témában?

(#83573) *Ropi* válasza DeFranco (#83568) üzenetére


*Ropi*
félisten

Eszerint félreérthető volt amit írtam (ja és nem macilacira volt vonatkoztatva, hanem általánosságban). Fotósként csak örülhetünk a harmonikusabb összképnek, de nem szabhatjuk meg feltételként (nem is szeretnénk): valójában a párok kérése, ők választják az esküvői dekor színeihez, ahogy a koszorúslányok ruháit is. Egyébként egyetértek Veled: sokkal szívesebben dolgozunk olyan eseményeken, ahol a hangulat győz a giccs / puccparádé felett és nem viszket a fél szemünk az órára tapadva, hogy mikor lehet végre lelépni (a kezdetek óta szinte minden évben fotóztunk pro bono esküvőt, idén is).

Weboldalam: http://karpatisandor.hu

(#83574) Magnum_ válasza GabN73 (#83571) üzenetére


Magnum_
nagyúr

azt tudod, hogy nem mostanában fog visszamenni a 2-3-4 évvel ezelőtti szintre az alapkamat, nem?
:R

Ropi: én tudod milyen esküvői képeket szeretnék?
Nem 798db-ot. csak max 30-at. és nem olyan durván beállítottakat, hogy a stégen üldögél a pár, talpukra meg felírva az esküvő időpontja, csuklójukra szív alakú lufi kötve.

csak egy pár, kicsit természetesebb képet.

amúgy mostanában többször 'kibuktam', hogy milyen mű eljegyzési és esküvői fotók jelennek meg a FB-on.
NA, ellenpélda! egy nagyon jó barátom húgának esküvője volt 1,5hete.
olyan parádé képek lettek, hogy le a kalappal.

ja, ezt csak úgy leírtam.
képeid hol láthatóak? megadod privátban?

[ Szerkesztve ]

I humbly and respectfully decline™

(#83575) CoolBoy323 válasza DeFranco (#83570) üzenetére


CoolBoy323
nagyúr

Jo csapat van, es kb ennyi :U

Akkor marad az, h lakasvasarlas es ennyi.

Mikor sorozunk, h kioktass, ugy latom vagod (ezt is) :))
Meg logok meg egy szerelessel is :)

(#83576) Magnum_ válasza CoolBoy323 (#83575) üzenetére


Magnum_
nagyúr

most 3 hétig rá fogok érni. csak mondom.

civil war.
jó éjt.

[ Szerkesztve ]

I humbly and respectfully decline™

(#83577) DeFranco válasza CoolBoy323 (#83575) üzenetére


DeFranco
nagyúr

sűrű a program de valamit összehozunk. ezt mondom mindig Kurunak is :D

valami lesz, csak most nagyon besűrűsödtem erre a két hétre.

szerelés nincs elfelejtve. :R

[ Szerkesztve ]

(#83578) CoolBoy323 válasza Magnum_ (#83576) üzenetére


CoolBoy323
nagyúr

Holnap?

DeF: oke, szolj ha ram ersz ;)

(#83579) tomcsi23


tomcsi23
veterán

Föcc? ;] pic alert.

...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.

(#83580) Magnum_ válasza CoolBoy323 (#83578) üzenetére


Magnum_
nagyúr

TL születésnap.

I humbly and respectfully decline™

(#83581) CoolBoy323 válasza Magnum_ (#83580) üzenetére


CoolBoy323
nagyúr

Nesze, nemis ersz ra :D

Csutortok?

(#83582) föccer válasza tomcsi23 (#83579) üzenetére


föccer
nagyúr

Mixermosó #YT

Építésztechnikus. Építőmérnök.

(#83583) Mercutio_ válasza Magnum_ (#83574) üzenetére


Mercutio_
félisten

Aláírás... :U

Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

(#83584) GabN73 válasza Magnum_ (#83574) üzenetére


GabN73
addikt

ofc, hogy nem 1 év alatt fognak 3-5 százalékpontot emelni, de azért lehet rá számítani, hogy mondjuk egy 20 éves törlesztő felénél simán jöhet 2-3 is akár. :K

DeF

Hát olyan jó cikkeket nem tudok, talán nagyon alap kiindulásnak ez meg ez, de ezek nem valami profi leírások.

Esetleg a kiszámolón volt róla még 1-2 cikk anno.

(#83585) föccer


föccer
nagyúr

Elképzelhető, hogy dörög az ég? Vagy a fáradságtól már haluzok?

üdv, föccer

Építésztechnikus. Építőmérnök.

(#83586) Magnum_


Magnum_
nagyúr

Göte.

I humbly and respectfully decline™

(#83587) macilaci78 válasza föccer (#83585) üzenetére


macilaci78
nagyúr

Elképzelhető, 9-kor már rendesen volt szél.

Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!

(#83588) fant0mi válasza Magnum_ (#83586) üzenetére


fant0mi
addikt

A fauszt!

(#83589) DeFranco


DeFranco
nagyúr

(#83590) Melack válasza DeFranco (#83589) üzenetére


Melack
veterán

Azt hittem dudák

Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs

(#83591) CoolBoy323


CoolBoy323
nagyúr

Morning!

(#83592) tomcsi23


tomcsi23
veterán

Reggelt!

Itt van már a lehűlés vagy megint nem jött be:F

...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.

(#83593) Magnum_ válasza fant0mi (#83588) üzenetére


Magnum_
nagyúr

:D

I humbly and respectfully decline™

(#83594) macilaci78 válasza tomcsi23 (#83592) üzenetére


macilaci78
nagyúr

Mielőtt elmondanám a holnapi várható időjárást, szeretném elmagyarázni a mait és bicsánatot kérni a tegnapiért. ;]

Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!

(#83595) tomcsi23 válasza macilaci78 (#83594) üzenetére


tomcsi23
veterán

Úgy valahogy. :D
Ám nem szabad az ilyeneket komolyan venni, bár kicsit lehűlt és borús is némileg. :)

...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.

(#83596) Qru válasza tomcsi23 (#83595) üzenetére


Qru
MODERÁTOR

Reggel én is néztem a wedör riportot de mivel kemény vagyok és bevállalós nem hoztam ernyőt. :DDD

mod:

Saint: Otthon gumiztatod a járgányt, mi? Ez a Tátra utcai gumis egész korrekt volt. 3,2k-ért húzott bele kukacot + centrírozta.

[ Szerkesztve ]

#nincsbennetarcsi

(#83597) tomcsi23 válasza Qru (#83596) üzenetére


tomcsi23
veterán

Ehhe, nekem van ernyő otthon is, meg bent is, de ha épp nem esik, akkor simán elindulok nélküle egyik helyről a másikra. ;]

...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.

(#83598) MurdR


MurdR
veterán

Reggelt'

MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8

(#83599) Qru válasza tomcsi23 (#83597) üzenetére


Qru
MODERÁTOR

Bevállalós vagy. Birom benned, hogy mersz veszélyesen élni. ;]

#nincsbennetarcsi

(#83600) tomcsi23 válasza Qru (#83599) üzenetére


tomcsi23
veterán

Lehetőség szerint keresem a napi izgalmakat. :D

...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.