Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
Mörgæn.
Skecs: es mi lesz a navon raptor predator 3000-el?
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
CoolBoy323
nagyúr
Joreggelt.
-
Melack
veterán
válasz CoolBoy323 #61052 üzenetére
Csak nem hogy péntek van?
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
tomcsi23
veterán
Jó reggelt!
Na ez már egy igazi péntek.
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
Mercutio_
félisten
válasz sketchifun #61050 üzenetére
És ez szerinted számunkra hírértékkel bír?
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
föccer
nagyúr
Jó reggelt urak!
A mai nap után már csak ügyeletben leszünk melóhelyen.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Tim82
félisten
válasz sketchifun #61050 üzenetére
Érdekes, én valamiért azt hittem, hogy fake lesz minden ilyen vackon a Windows.
#ironyrulez
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
-
föccer
nagyúr
válasz Melack #61065 üzenetére
Jah, habszivacs szék. El is felejtettem. Ma elmegyek érte.
Be is golyóznék ha otthon kellene ülnöm a 4 fal között 2 hétig.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Qru
MODERÁTOR
válasz bandus #61061 üzenetére
Mazzag 3 jó, az 1,6-os egész jól megy a maga viszonylatában. Azért szeret rohadni pl a sárvédőív arra figyelj.
Bravo-ból csak a T-jet-et vedd a többi reumás csiga és még zabál is.
Fóka: sajnos az nem, üti meg az ingerküszöböm arra nem írok semmit.
Ja de. Sok a céges lefingott darab belőle, körültekintően nézegesd őket.[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
zsolti72837
addikt
Ez van ma az egészségügyben. [link]
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
Tim82
félisten
válasz zsolti72837 #61072 üzenetére
Ezt már tegnap is kitárgyalták a Logout-on - nem azzal van a gond, hogy az egészségügyben még AA elemre sincs pénz, hanem megunták, hogy egyes betegek kilopják a cuccból az elemet...
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
zsolti72837
addikt
Amúgy szerintem nem stadionokat kellene építeni, hanem az egészségügyet rendbe tenni.
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
Mercutio_
félisten
válasz zsolti72837 #61074 üzenetére
Meg az oktatást, meg au EU-s pályázatok koncepcióit*, meg a ......soroljam?
* pl. rengeteg pénzt le tudtunk volna hívni házak (kertes, társas, panel, stb.) szigetelésére, ablakcseréjére, ami valódi rezsicsökkentés lett volna hosszútávon, de akkor kevésbé függenek a pógárok az állami kegytől. Mivel már csak 1 évig van ilyen lehetőség és nyilván koordinálni, pályáztatni, elszámoltatni kellene apparátus, így erre már nincs esély.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
werszomjas
addikt
válasz zsolti72837 #61074 üzenetére
Folyamatban van az is, idén több vidéki kórház esett át felújításon.
Nyíregyháza
Debrecen
Gyula
Szolnok
Kisvárda
HódmezővásárhelyÉs mindez csak ebben az évben, jártam mindegyikben.
És itt nem csak egy tisztasági festésre gondolj, totál újjáépítés, új épületek, új gépek, stb.
üdv
-
Mercutio_
félisten
válasz werszomjas #61076 üzenetére
Apró baki, hogy részelgeket kell bezárni, mert nincs szakképzett személyzet
-
macilaci78
nagyúr
válasz zsolti72837 #61072 üzenetére
Óóó, Szeged sokkal fejlettebb! Már 8 éve is ez volt.
Adnák inkább beépített akkuval ezeket a kütyüket.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Earl_Muttley
őstag
válasz Magnum_ #61048 üzenetére
Kicsit az, csak nem akarok itt mindenkit traktálni a szarokkal már, meg most már alapból senkit.
De tényleg közrejátszott a feledékenység is, mert már hirdetni se nagyon járok ide fel, egyszerűen 0 kapás...
Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
-
Magnum_
nagyúr
-
Earl_Muttley
őstag
válasz Magnum_ #61082 üzenetére
Dehogy
Ja, tegnap vettem egy Blackberry 9930 CDMA/GSM hibrid telefont, kemény 2500-ért. Ostoba cigó ecsetfej volt a kedves eladó, aki 2 perc google után meg tudta volna csinálni A hozzáértéséről annyit, hogy a fényes hátlap+NFC érintkező kombót ő napelemnek nézte...
Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
-
Mercutio_
félisten
válasz Earl_Muttley #61083 üzenetére
Ha nem lenne ostoba, nem lenne biznic, döntsd el mit szeretnél
-
Earl_Muttley
őstag
válasz Ace owner #61084 üzenetére
Első részere. Miva'?
Második részre: Igen, BIS/Wifi valamelyikéről megy bármi is rajta, de mivel CDMA-s ezért ameddig azon nem állítom be-ami lehetetlen-, így ezen most semmi nem megy, mert le van a mobilnet roaming tiltva azon az előfizun..
Mercu: Az a baj, hogy játszotta végig az eszét... Amikor valaki a telefonban ismertetőjegynek azt mondja, "hogy egy jóképű srácot keressek, kurva jó csajjal" azért az szerintem erős, mert nem tudjuk ki a vevő. (mondjuk a mondat második részében igaza volt )
[ Szerkesztve ]
-
Ace owner
addikt
válasz Earl_Muttley #61086 üzenetére
utalsz minket.. elutalsz. vágod. ahaha
Nincs valami fain BB-d amúgy most ami kiválthatja Saint Ex E1-es sonyját? Nagyon lassú szegény. Mármint az E1. Böngészés, sok youtube, messenger ilyenek..Galaxy Fold 4
-
Mercutio_
félisten
Mit akarsz 2 opciót is adott, ami alapján megtalálhatod
A másodikról: "pics or didn't happened"Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Qru
MODERÁTOR
válasz bandus #61070 üzenetére
Az nem rossz! Havernak volt az 1.8 Sport. Egesz jol megy igaz 8-9 litert beker varosban erolkodes nelkul. De mivel pesten kivul nincs igazi varosi forgalom ez neked nem szempont. 1.4 hurka, Jazz motor van benne... 1.8 ala ne add. Dizel gondolom nem jatszik...?
#nincsbennetarcsi
-
Magnum_
nagyúr
Sukar garerol foto van?
Vans: kerlek, ne szolj be Mercucicanak. Koszonom.
Dugo van.
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
Mercutio_
félisten
-
CoolBoy323
nagyúr
Orsnel csaj rokazik a metro petronon. Gyonyoru
Hova fajul a vilag?!
-
Magnum_
nagyúr
-
Melack
veterán
válasz CoolBoy323 #61096 üzenetére
Oszt még csak este 7. Messze még a reggel ....
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Tim82
félisten
Bármilyen meglepő, még az is lehet, hogy bármiféle alkohol/drog nélkül van rosszul...
-
föccer
nagyúr
Matt részeg, vagy rosszul van?
üdv, föccer
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Politika
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest