Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nincs esetleg valakinek felesleges telekom domino sim kártyája? (nano-sim)
Live-Die-Respawn
-
MaciG
addikt
A karácsonyi vásárok (V.ker) környékén van valami olyan gyorskajálda (pl. hambi, gyros, grill kaják,stb.) ahova be is lehet ülni? (Mcdonalds, burger king meg Kfc nem érdekel most)
BANZAII
-
zsolti72837
addikt
Van olyan topic ahol építenek makettokat kartonból hungarocellből stb.?
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
föccer
nagyúr
Helló!
Karácsony előtti beruházásra nem érdekel valakit egy
CORSAIR VENGEANCE 8GB [2x4GB] 1600MHz DDR3 KIT. 2012.09.-ben vásárolt, így már csak a gyári, élettartam garancia vonatkozik rá. Nálam vásárlás óta hibátlanul teszi a dolgát.
Irányár 12k, azoknak akik tudják a telefonszámomat 10k.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Magnum_
nagyúr
válasz zsolti72837 #60556 üzenetére
felkapom a pulcsit, a Guccsit
a bull is pucsít, ha bejön ez a bullshit...I humbly and respectfully decline™
-
föccer
nagyúr
-
DeFranco
nagyúr
bőr aktatáskát ti mivel ápolnátok? cipőkrémet mégsem kenek rá... méhviasz jutott eszembe.
-
-
válasz DeFranco #60566 üzenetére
Bőr és bőr között nincs ekkora különbség. Anno Nivea kézkrémet kentem a martens-re , hagytam állni rajta jó vastagon egy hétig, utána az év hátralevő részében csak fényesíteni kellett.
Rendes Holland bútoroshoz ha elmész, sztem tud adni. Méregdrága, de a jó minőségű iszonyat sűrű. Nekem 1 tégely kiszolgált 3 autót 2006-2015 között! Viszont pont a sűrű wax szerű állaga miatt elég dolgos rendesen beledolgozni a felületbe.Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Mercutio_
félisten
-
lorcsi
veterán
elektromos fogkeféhez (pl. oral-b) ebay kiskínaitól érdemes?
olyan árakon mennek hogy 10 db 1-1,2k
ennyiért jó
de a higiénia miatt nem tudom..
esetleg tapasztalat valakinek?[ Szerkesztve ]
eladó: vadi új soundcore motion+
-
MurdR
veterán
Reggelt. Bánya.
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
Tim82
félisten
válasz Mercutio_ #60571 üzenetére
Nekem bármilyen régi bőr táska jöhet, ha olcsó és nincs tönkrevágva.
Lehet, hogy van itthon. Én meg nem vagyok odáig értük, szóval csak porosodik.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Mercutio_
félisten
-
-
Tim82
félisten
válasz Mercutio_ #60585 üzenetére
Nem fogjuk, mert nem találtam meg.
A csajom szerint valószínűleg odaajándékoztam apámnak úgy két éve, ő kifejezetten emlékszik rá. Én nem, de ettől még igaza lesz...
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Magnum_
nagyúr
sutszi: még nem pakoltak ki. de a Lehelnél már kint vannaka hiénák, sok árus egy kupacban, megy is a sales rendesen. a legszélén 1m-es normand 7.000-ről indul. haha, kettővel beljebb 6. mondom, ezt elviszem. kb 1.50m, ha a csúcs végét nézzük. oké, 6k. mondom 4. oké.
I humbly and respectfully decline™
-
werszomjas
addikt
Azta q mekkora baleset az Üllőin a pöttyös utcánál.
Hogy a picsaba lehet összehozni egy ilyet nyilegyenes tobbsavos úton.
Határ út felé ne akarjon senki menni.üdv
-
Tim82
félisten
válasz werszomjas #60588 üzenetére
Nem láttam belőle semmit, nem arra néz az ablakunk.
-
MrSealRD
veterán
válasz Magnum_ #60587 üzenetére
Lehelnél tavaly annyira ment a "sales", hogy már irritáló volt. Jól jártál, hogy még alkudni is sikerült.
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
föccer
nagyúr
Bazz, most akartam indulni, köszi, hogy szólsz.
Nézem a képet, ami felkerült. Bazz, ezt hogy? Mennyivel mentek ezek és hogy mentek így össze?
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
-
lorcsi
veterán
def:
kösz, megnézem[ Szerkesztve ]
eladó: vadi új soundcore motion+
-
zsolti72837
addikt
Az igen!
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
Qru
MODERÁTOR
-
Melack
veterán
Érden 4.000Ft metere a normann fenyőnek, most néztük.
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Melack
veterán
Jah, tényleg, eladó holmik:
- Sencor kenyérszeletelő, 6k
- Allview WI7 tablet 14kMost kivételesen nem keresek semmit
-
Melack
veterán
válasz Magnum_ #60599 üzenetére
Jelenleg, és a közeljövőben sem lenne kihasználva. Inkább telefonon intézem a dolgokat, netezek, ha meg vmi más kell, akkor ott a lapos. Ennyi. Most volt az akku is cserélve, szoftveresen rendbetéve.
FB-on akartam is írni, hogy elég korán itt van a Jézuska.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest