- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
Ace owner #36852 üzenetére
Mondd, legalább szerette volna a dubstepet?
szab.tam: a vallás tök más téma, ebben nagyon más a véleményem, mint a tied, sőt, DeFranco-val értek inkább egyet. Nekem csak a szilveszter-újév mint mesterséges ünnep (a kényszeres durrogtatással, piálással, bulikényszerrel, buékolással olyanoknak is, akikkel amúgy semmilyen személyes kontaktunk nincs év közben), valamint kötelező "számvetés" (egyben frusztrációforrás az emberek nagy részének, hogy már megint "szar évem volt, nem értem el, amit szerettem volna" stb.) nem szimpatikus.
Mercutio_: nagyon nem érzem magam találva. Az persze tök más, hogy egy rövid, jelzésnek szánt félmondat után (t.i.: hogy nem bunkóságból nem kívánok buék-et, hanem azért, mert izé, nem vágom az ünnep/alkalom lényegét
) mit hoznak ki belőle más fórumtársak...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Hill Climb Racing 2 bemutató (Android, iOS)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Ingatlanos topic!
- Politika
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Azonnali játékos kérdések órája
- OpenMediaVault
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest