Hirdetés

2024. május 11., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Borderlands 3

Hozzászólások

(#3406) persil válasza Win-T (#3405) üzenetére


persil
nagyúr

Ha kicsit "moge" nezel, akkor olyan hianyossagok jonnek elo, hogy agyrem, a harom masik story dlc(a krieg is) fenyevekkel jobb.

A hivatalos forumon van egy srac, valami "miert nem jo a bounty of blood" cimmel irt egy eleg hosszu kommentet es minden szavaval egyet lehet erteni, erdemes megkeresni.

De tisztabateve: NEM szar, felreertes ne essek, imadom a sorozatot, csak szimplan a leggyengebb eresztes, aprosagok miatt. Telezapper, meg a zold/sarga novenyek pl? Csak azert vannak, hogy ott legyenek. Ha valahol egy meter kerulovel el lehet jutni valahova, oda inkabb tettek egy kovet, csak hogy ezeket a vackokat kelljen hasznalni. Lathatatlan falak? Soha nem volt, ami a jozan esz es a fizika szerint megkozelitheto, oda el lehetett menni. Ebben meg felmeteres kovekre nem lehet felugrani neha, mert csak. Juno? Hagyjuk. Nem ertem mit kepzeltek vele, de mindegy is. Titus? Unalmasabb karaktert nehez lenne kitalalni. A seriff? Az ki...? Rose? Irgum-burgum, ellopom a kovet wahahaha. Aztan ket lovessel megolod es ennyi(mayhem 11). Az endboss meg egy vicc. Gyakorlatilag ugrassal/lehajolassal kikerulhetoek a tamadasai, nem beszelve a foldalatti fazisrol. Egy nagy es lassan mozgo target practice.
Aztan ott a rengeteg teljesen eletszerutlen jelenet, rossz dramaturggal. Vagy a palyadesign. Feleslegesen tul nagyok a teruletek, gyakorlatilag nulla tartalommal. A jetbeast meg egy borzalom.

Szamomra nagy csalodas. Mindent, az egesz jatekban szo szerint mindent 100%-ra csinaltam meg, kiveve ezt a kieget, alig vartam a veget.

Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Borderlands 3
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.