Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Newlachka
őstag
égett megint egy BMW
-
Gabesz25
tag
-
szimi57
őstag
Szerintem változhat a viszkozitással a kopogás, mert kisebb viszkozitás esetén nagyobb a résolaj veszteség, nem jut elég a hengerfejhez.
-
szimi57
őstag
Egy kérdés: lecserélném a 105-ös termosztátot 95-ösre. Mennyivel csökkenne a nyomás a hütőrendszerben (nem nyomná szét a műanyag szarokat)? Valszeg a motor hatásfoka csökkenne, de csökkenne az alkatrészek hőterhelése is beleértve a motorolajat is.
-
Newlachka
őstag
válasz
chess001 #44533 üzenetére
megoldás?amúgy castrol 5w30 ment bele múlt év szeptemberében.most járunk 10k-nál.A 3.-4.ik hónap után kezdett el hangja lenni.Időszakosan kopog,nem folyamatosan, ha bemelegszik az olaj(kb20km) már nem kopog.
Ha azt mondjátok,hogy tőke csere megcsináltatom.Több verziót is halottam már.
Mitől kevés az olajnyomás? -
Gsx-rr
veterán
válasz
H.Ezredes #44530 üzenetére
Dominikai koztarsasag. Ezt irja a kezikonyv is.
Mit rakjak bele?
Itt nincs normalis szerelo, csak a fovarosba ahol vettem az autot. Az elado leszervizeltette ,olaj vizpumpa csere, valtotartobak minden ami problemas volt.De itt ezt a kereknyomasszemzort se tudom megoldani pedig vettem 4 ujjat.
-
H.Ezredes
őstag
válasz
Gsx-rr #44527 üzenetére
Hol az-az itt ???? 5W20-as olaj egy igazi fos..... biztosan nem használnék ilyen hugy olajat
Érdekes,hogy a BMW pl 4.4 V8 biturbo motorokba vagy 1M -be 5W30-at mond a gyár. Botrány szar híg fos olajak ilyen autókba... V8-ba elforrnak az olajak illetve szó szerint megzabálja és folyamatos olaj problémák vannak mert ilyen olajat írnak elő.... 1M-be 10W60-at használunk és meghálálja.... V8 -és többibe is megy a 10W60 és érdekes mód nincs probléma... És mielőtt jönne az,hogy jaj nem jó télen nyáron azzal megy az 1M és köszöni szépen SEMMI baja illetve másik ismerős neves szerviztulajdonos ismerősünk a saját F10 535D-jében is 10W60-at használ és 8 ezrenként ledobálja.... És sok más autó is köszöni szépen jól van a 10W60-al... Visszatérve hozzád és a kérdésedre 5000 mérföld az okés Egyébként 8-10E Km után dobnám le de ezt a hugy 20-as olajat lehet el kell dobni 3000 után.... Egy benzines nagy motorba legalább 5W40-et illik használni...
-
Anubris
őstag
válasz
FIREBLADE78 #44526 üzenetére
Két hete ültem egy 50D-ben, érdekesség, hogy most az új 3-as széria dizájn (klíma, kilincs, kijelző stb) egyezik meg az X5-el, míg az X3 az ötös (G30)-al.
Az a kristály kinézetű automata váltó nagyon pofás az X5-ben. -
Gsx-rr
veterán
H már olajcsere. Ezt meg kicsit túlzottnak tartom. A cimkén látszik 10.18-án cseréltem olajat ,61.155 mérföld volt az autóban. most már a csereperiódus felénél járok majdnem. Itt 3000 mérföld az előirt csereperiódus ,azt mondják az extrém meleg és páratartalom miatt. Voltam Hyundai szervizben ott is azt mondták max 5000.nél illik cserélni.
Ez igaz lehet vagy csak lehúzás?
3600 köbcenti V6 -
H.Ezredes
őstag
válasz
steven84 #44524 üzenetére
Nem arról van szó,hogy átbasznak és amúgy kellene levegőszűrőt cserélni hanem egyszerűen szerintük nem kell csak 2 olajcserénként és olajcserék között amúgy is menjél 25-30E Km-t.... Én kicserélek mindent és 10 Ezrenként.... Nem kell magadnak szereli semmit ha tudod hova kell vinni.
-
Soma01
veterán
válasz
CharlieDrop #44522 üzenetére
(jól kifogta a család a két közel legrosszabb motort :-) )
Ez 2014-es. A cikkek a 2010 előttiekről szólnak. De mi van ez után? -
Soma01
veterán
Az N13-as 100 kW-os (PSA) motor mennyire megbízható? Vagy mennyire szervizigényes?
Most ajánlottak megvételre barátnőmnek 4 éves 116i-t. Jó állapotú meg minden, így ránézésre. De a konkrét típust nem itt sem ismerem. Mire érdemes figyelni az esetleges vásárlás előtt?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest