- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szellem.: Felfedezés a Gamer egerek világában: Az én egérkalandom.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
Megtudja valaki hozzaerto szervizes erositeni, hogy az alabbi Mahle legszuro tuti az F10 sor 6 diesel motorokhoz valo e?
LX 2796/1
Diesel F10 -nel egyebkent hol a legszurohaz?
-
Möhe
addikt
BMW scanner 1.4 IKE és EWS connect hibát ír, mi a tosz miatt?
win7 32bit alatt
alap adatot ismer fel,km,VIN,motorkód....mi a tosz van evvel?
-
Bitpalace
senior tag
válasz
CharlieDrop #35277 üzenetére
Rendben Köszönöm!
-
CharlieDrop
veterán
válasz
Bitpalace #35275 üzenetére
Akkor: először olajat cserélj, aztán gondolkozz a többin. Milyen olaj? Nagyon gagyit nem láttam még, de BMW olaj, jó helyről való Castrol, Liqui Moly, stb. mind jó. 5W40 azt hiszem a gyári, vagy 5W30 )
Termosztátnál tényleg nézd meg mindkettőt, mert meg lehetnek dögölve, de ha mondjuk majdnem középre áll be, de mégse, akkor a kiskörös termosztát döglött el, ha meg annyira sem, akkor a nagy
-
Bitpalace
senior tag
válasz
CharlieDrop #35274 üzenetére
A sárga olajlámpa gyullad ki úgy indítás után 10mp elteltével és kb ugyan ennyi ideig világít. De csak indításnál mindegy hogy hidegen melegen mindig csinálja. Nem tudom milyen olaj van benne, szintet ellenőriztem megvan benne és nem is annyira piszkos. Mondjuk lehet az olajminőséggel van gondja mert nem tudom mit tett bele az előző tulaj mondani sokmindent lehet
Castrol komálja azt tudom de aból is milyet ajánlasz?
Termosztátból meg szerintem a "fő" termosztát lesz a rossz, mert az EGR termosztát csak a kipufogógázt hűti nincs köze az utastérfűtéséhez.
Üdv!
-
CharlieDrop
veterán
-
Bitpalace
senior tag
sziasztok!
Boldog tulaja lettem egy 346L 320d-nek, viszont abban kérném a segítségeteket, hogy a vízhőfokmérőm nem éri el az üzemi hőmersékletet "nem áll be középre" én a termosztátra gondolok. Csak nem tudom hogy most az EGR-nél lévő kistermosztátot is cseréljem vagy elég csak a rendeset?
Más : Közel 250k km van benne, szeretném az olajakat a váltóban és a difiben is lecserélni. Meg tudnátok mondani milyen olajat szeret vagy mit ajánlott beletenni?
A motorolajszintjelző indítás után egypici ideig felvillan hidegen melegen de csak indításnál. Ez lehet olajnyomás probléma vagy csak maga a jeladó cseréje szükséges? Hallottam hogy be szoktak hülyülni és a csere megoldja a gondot.
A válaszokat előre is köszönöm!
-
negro
őstag
M5 ules ugyanazt tudja mint a Sport ules csak maskeppen nez ki. De Sport Comfort ules lesz az! E38 7er M Sport ban volt ilyen es azt at lehet tenni zok szo nelkul 5er be is. Igy meg kapod a combtamaszt, jo oldaltartast alul-felul es megkapod a komfort ules + allithatosagat meg a derektamaszt illetve masszaz funkciot.
Sima komfort ules, hogy kiessen belole az ember azt en se ertem (marpedig olyan peldany is van) de ilyen buven jo egy M5-be
-
Möhe
addikt
válasz
chess001 #35267 üzenetére
M5 ben a komfort ülés az nekem felér egy rendes agyficammal
sport ülés -re gondoltam, te versenyülésre gondoltál -
-
szőröscica
addikt
Ma délelőtti programom tetőablak vízelvezető cső takarítás volt.
Már márciusban felfedeztem, hogy a csomagtérpadló alatti rekeszem párás, de akkor épp ilyen idő volt, és nem tulajdonítottam neki túl nagy jelentőséget, ellenben tegnap 4 nap állás után mentem az autómért, és konkrétan a csomagtérrolón állt a víz.
Az E61-nél típushiba, hogy a panorámatető vízelvezető csöveinek a végére egy kis szar kupakot tettek, ami nagyon könnyen eldugul, aztán képes eláztatni a csomagteret, megölve egy csomó elektronikai modult is. Remek tervezés eredménye ez.
A bal oldalra gyanakodtam, mert az ottani oldalsó rekeszben (ahol a hátsó lámpához hozzáférsz, miután leveszed a csomagtér oldalfalát) szintén találtam egy kis vizet. Gyanúm beigazolódott, mikor kivettem a csövet és csavarhúzóval belenyúltam, egy masszív adag sáros vizet kaptam ajándékba. Jobb oldalon, ahol az akku és egyéb elektronikák laknak szerencsére nem volt eltömődve és ott minden teljesen száraz is volt.
Remélem, hogy ez megoldja a gondot, és nem csúszott szét sehol a cső a kárpitok alatt. Ha továbbra is tapasztalok vizesedést, megy Ezredeshez az autó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Ford topik
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- sziku69: Szólánc.
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest